Ainoa asia, joka voi nyt pelastaa ihmiskunnan, on luottamus Korkeamman Todellisuuden olemassaoloon

      Kommentit pois päältä artikkelissa Ainoa asia, joka voi nyt pelastaa ihmiskunnan, on luottamus Korkeamman Todellisuuden olemassaoloon


Ainoa asia, joka voi nyt pelastaa ihmiskunnan, on luottamus Korkeamman Todellisuuden olemassaoloon

Lord Shiva, 21. kesäkuuta 2011

MINÄ OLEN Shiva!

Minä olen tullut!

Shiva MINÄ OLEN.

Tänään puhumme tärkeimmistä asioista! Puhumme siitä, mikä on ikuista ja iankaikkista. Ja tämän Jumalallisen todellisuuden näkökohdan täytyy syventää mieltäsi.

Tämä johtuu siitä, että kaikki elämäsi aspektit ovat muutoksen alaisia – ja ne tulevat muuttumaan. Ennemmin tai myöhemmin jokainen teistä joutuu kohtaamaan nämä kysymykset: Missä aiotte olla? Mitä maailmaa pidätte etusijalla?

Pysyttelette katoavassa illusoorisessa maailmassa vain niin kauan kuin haluatte pysyä siinä. Ja monet maan päällä elävät ihmiset eivät edes ajattele sitä, että on olemassa toinen todellisuus, maailma, joka on fyysisille aisteille havaitsematon.

Kuitenkin juuri tämä todellisuus on ensisijainen ja määräävä todellisuus, riippumatta siitä, kuinka vaikeaa teidän on uskoa todelliseen Jumalalliseen todellisuuteen. Siksi tärkein kysymys, joka teidän on nyt ratkaistava itsellenne, on kysymys siitä, mille todellisuudelle haluatte antaa etusijan. Monet teistä ajattelevat, että aika vastata tähän kysymykseen ei ole vielä tullut ja että teillä on vielä tarpeeksi aikaa nauttia makeasta unesta illuusiossa.

Ei, rakkaat. Nyt on tullut aika, jolloin teidän on päätettävä tietoisuudessanne ja tehtävä valintanne. Ja koko jatkokehityksenne kulku Maa planeetalla riippuu tästä näennäisesti abstraktista valinnasta.

Kuvitelkaa, että työskentelette yrityksessä. Ja yrityksellä on tiettyjä suunnitelmia ja tavoitteita. Jos tämä yritys palkkaa sinut, sinun on jaettava nuo suunnitelmat ja tavoitteet. Sitten voit osallistua yrityksen toimintaan ja osallistua yhteisten tavoitteiden ja tehtävien toteuttamiseen. Jos yhtäkkiä alat ohjautua toisiin tavoitteisiin, jotka eivät ole yrityksen yhteisten tavoitteiden mukaisia, silloin sinulla on riski, että sinut irtisanotaan.

Sama analogia on tilanteessasi maailmassa nyt. Minä ja muut Valon Olennot tulemme luoksesi ja muistutamme sinua toistuvasti siitä, että asut universumissa, joka on olemassa tälle Universumille ominaisten lakien mukaan. Ja tämän maailmankaikkeuden tärkeimmät Lait ovat lähimmäisesi Palveleminen, Myötätunto ja Armo, jonka perustana on ehdoton Rakkaus ja epäitsekkyys.

Tämä on annettu; nuo olosuhteet määritettiin ennakolta, kun tämä Maailmankaikkeus aloitti olemassaolonsa syklin.

Te, olentoina, jolle on annettu vapaa tahto, päätitte tehdä omia sovellutuksia tämän maailmankaikkeuden kehityksen yleissuunnitelmaan. Keskityitte liikaa egoonne ja sen toiveiden ja mielihalujen tyydyttämiseen. Ja mitä enemmän nautintoa annoitte itsellenne, sitä enemmän menetitte kosketuksen tämän maailmankaikkeuden yleiseen Jumalalliseen suunnitelmaan. Ajan myötä olette syöksyneet niin syvälle oman mielenne luomaan illuusioon, ettette edes usko, että voi olla toinen todellisuus, joka perustuu Rakkauden Lakiin ja epäitsekkyyteen.

Luulette, että yhteiskuntanne ongelmat liittyvät terrorismiin, rikoksiin, huumeisiin, korruptioon tai mihin tahansa muuhun, mikä on tyypillistä yhteiskunnallenne, ja provosoi kiistoja ja argumentteja.

Ei, rakkaat, teillä on vain yksi ongelma, jonka kohtaatte tällä hetkellä ja joka vaatii välitöntä ratkaisua. Tämä on ongelma irtautumisestanne Korkeammasta maailmasta ja haluttomuutenne voittaa asioita, jotka estävät teitä ja koko ihmisyhteiskuntaa palaamasta evoluutiokehityksen polulle, jonka tämän Maailmankaikkeuden Luoja on ennalta määrittänyt.

Teistä näyttää siltä, että puhun abstrakteista asioista, koska ette voi uskoa siihen, mitä ette voi tuntea ja nähdä silmillänne. Mutta sanon teille, että tilanne, jossa yhteiskuntanne on nyt, voidaan pelastaa Uskonne avulla siihen, mikä on näkymätöntä. Ja nämä ovat ainoat asiat, jotka voivat pelastaa ihmiskunnan nyt: luottamuksenne Korkeamman todellisuuden olemassaoloon ja pyrkimyksenne tähän todellisuuteen. Sitten, kun uskotte ja pyritte, pystytte ratkaisemaan kaikki yhteiskunnan ongelmat Korkeamman todellisuuden asemasta. Kun tätä lähestymistapaa sovelletaan kaikilla ihmisen toiminnan aloilla, positiiviset muutokset tulevat alkamaan yhteiskunnassa.

Sinun pitäisi aloittaa itsestäsi, henkilökohtaisesta suhteestasi Jumalaan, joka on sisälläsi. Sitten, kun luot henkilökohtaisen suhteen sisäiseen Jumalaasi, elämäsi alkaa muuttua. Sinun on tehtävä valinta heti. On mahdotonta pakottaa sinua tekemään valintaa. Voimme vain varoittaa sinua siitä, että ennemmin tai myöhemmin voimassa oleva Laki saa sinut palaamaan todelliseen maailmaan maailman olosuhteiden muuttamisen kautta.

Tämä on hyvin yksinkertainen totuus. Tämä totuus on niin yksinkertainen, että yksikään maailmassasi olevista poliittisista voimista tai järjestöistä ei ota tätä totuutta vakavasti. Ihmiset eivät ota vakavasti huomioon juuri sitä asiaa, joka voi muuttaa planeetan tilannetta kaikista lyhyimmässä ajassa. Vielä enemmän, joskus tämä yksinkertainen totuus aiheuttaa pelkoa ja aggressiota. Syy tähän on siinä surullisessa tosiasiassa, että ihmiskunta on kääritty tietämättömyyteen huolimatta kaikista mekanistisen sivilisaationne moderneista keksinnöistä.

Sanon teille, että mekanistisella sivilisaatiolla ei ole enää mahdollisuutta olemassaoloon planeetalla. Planeetan resurssit ja sen hienompien kerrosten tilat eivät enää kestä kokeitanne. Ja menetettyään fyysisen alustan olemassaolon perustana, ihmiskunta tulee asettamaan evoluutionsa kellon taaksepäin monia miljoonia vuosia.

Tämä on tärkein syy, miksi Valon Olennot tulevat luoksenne ja antavat ohjeitaan. Teemme tämän Myötätunnostamme teitä ja sielujanne kohtaan.

Nyt sanon hyvästit sinulle.

MINÄ OLEN Shiva!

© Lähettiläs Tatyana Mickushina