Kutsun sinut matkalle todelliseen maailmaan

      Kommentit pois päältä artikkelissa Kutsun sinut matkalle todelliseen maailmaan


Kutsun sinut matkalle todelliseen maailmaan

Gautama Buddha, 22. kesäkuuta 2011

MINÄ OLEN Gautama Buddha.

Olen tullut yhdeksi näistä kesäpäivänseisauspäivistä, jolloin luonto ja planeettojen sijainti ovat suotuisat Viestiemme välittämiselle. Riippumatta siitä, mitä esteitä kohtaamme, ihmisten mielessä, vetoamme ensinnäkin sydämiinne, siihen osaan olemustanne, joka muistaa sen Jumalallisen alkuperän ja pyrkii irtautumaan illuusion vankeudesta Ikuisen Elämän vapauteen.

Teidän on mahdotonta jatkaa sitä kurssia, josta ihmiskunta on pitänyt kiinni omasta tahdostaan viimeiset vuosikymmenet. Olemassaolonne fyysisessä maailmassa on kuin olisitte vankityrmässä. Tämä on todella Hengen vankila. Ainoa vapaus minkä omistatte, on vapaus rikkoa Jumalan Tahtoa vastaan. Kaikki, mitä teette elämässänne päivästä toiseen, ei ole mutta kuin Jumalallisen Lain rikkomista.

Jumala on niin armollinen, myötätuntoinen ja kärsivällinen, että Hän sallii sinun rikkoa Lakia. On kuitenkin olemassa raja tai käytävä, rajojen kanssa, joita et voi ylittää. Tällä hetkellä olet tämän käytävän rajalla, jonka Jumalallinen mahdollisuus on antanut.

On tullut aika ymmärtää tosiasia, että ilman Jumalallista ohjausta, ilman Lain noudattamista, ihmiskunnan minkäänlainen olemassaolo on mahdotonta. Ja jokainen yksilö tekee oman valintansa mitä pitää parempana. Jos yksilö itsepintaisesti jatkaa pysymistään illusorisessa maailmassa, jos tuhansien vuosien valintaketjut sitovat häntä ympäröivään illuusioon eikä hän halua kehittyä edelleen, silloin Jumala tyydyttää hänen halunsa. Ilman yksityiskohtiin menemistä sanon vain, että tällaisen ihmisen sielu pystyy jatkamaan evoluutiota, mutta alemmissa maailmoissa ja alemmalla energiatasolla.

Ne teistä, jotka ovat kyllästyneet olemaan illuusion vankeudessa, kutsun teidät jatkamaan evoluution Polun seuraamista kohti Jumalallisen tietoisuuden taivaallisia huippuja.

Teistä on tultava Jumalallisen tietoisuuden välittäjiä kiinteissä maailmoissa. Aluksi ehdotan, että teistä tulee Jumalallisen tietoisuuden välittäjiä teidän aineellisessa maailmassanne. Se on hyvin helppoa. Sinun on vain tehtävä valintasi Jumalan eduksi ja seurattava tätä valintaa päivästä toiseen. Sinun on luovuttava haluista, jotka sitovat sinut illuusion maailmaan.

Lain mukaisesti kukin toiveesi ja kiintymyksesi luovat karmaa, joka ilmenee kärsimyksenä. Siksi tätä fyysistä maailmaa kutsutaan kärsimysten maailmaksi.

Syyt tuottavat vaikutuksia. Eliminoi syyt elämästäsi, ja et tule saamaan seurauksia.

Lain on täytyttävä. Ja ainoa tapa paeta Samsaran pyörästä, reinkarnaatioiden kierroista, on lopettaa sekä hyvien että pahojen syiden luominen. Se tarkoittaa tulemista oman kohtalon herraksi. Se tarkoittaa tulemista Jumalaksi, Jumala-ihmiseksi, siirtymistä evoluutiokehityksen seuraavaan vaiheeseen.

Juuri nyt on helppoa tehdä niin. Näennäisestä illuusion mellakasta huolimatta sinulle annetaan apua, taivaan toistuvasti vahvistamaa apua evoluutiokehityksen Polun seuraamiseen. Kun tilanne ympäröivässä maailmassa kasvaa yhä hallitsemattomammaksi ja monet absurdiin asti vietävät asiat ovat ilmeisiä yhä useammille ihmisille, silloin tulee ilmeiseksi, että täytyy olla toinen kehityspolku ihmiskunnalle. Ja tämä Polku on valmis ja se odottaa sinua. Tämä Polku on sinun olemuksesi sisällä.

Voittamalla itsenne, halunne ja epätäydellisyytenne, vapautatte itsenne illuusiosta ja menneisyyden karmasta. Aloitatte paluumatkan maailmaan, josta sielunne aloitti kerran vaelluksensa illusorisen maailman ympäri kauan aikaa sitten.

Teille, ennen kaikkea, annamme Viestimme. Ja koko saavutuksieni voima on suunnattu teihin. Olen valmis antamaan apua kaikille, jotka ovat Polun alussa, ja opastamaan etenemistäsi eteenpäin. Tarvitaan vain yksi pieni asia: vapaa tahdon ilmennys ja pyrkimyksenne.

Ilman kurinalaisuutta ja pyrkimyksiä ei ole mitään mahdollisuutta kulkea Polun niiden osien yli, jotka liittyvät hankalaan nousuun Jumalallisen tietoisuuden huipulle.

Kiivetessäsi vuorelle, voitat itsesi ja voitat kivun jaloissasi ja nivelissäsi.  Koet valtavaa kaikkien voimiesi jännitystä. Noustessasi Jumalallisen tietoisuuden huipulle tulet kokemaan myös valtavaan kaikkien voimiesi jännitystä.  Sinun on voitettava illuusion vetovoima. Saavuttaaksesi tämän sinun on omistettava koko elämäsi vain yhteen ainoaan tarkoitukseen: muuttoon illuusion maailmasta uudelle tietoisuuden tasolle.

Kiipeäminen vuoren huipulle on vaikeaa, mutta kiipeämisessä on lepovälejä, ja joskus siltä vuoristoiselta tasangolta, jossa pysähdyt lepäämään, avautuu kiehtova näkymä alla olevaan laaksoon ja ympäröiville vuorenhuipuille. Ja noustessasi Jumalallisen tietoisuuden huipulle tulee olemaan monia hetkiä, jolloin tulet kokemaan inspiraatiota ja innostusta. Kuitenkin sinun tulee aina muistaa matkasi tarkoitus. Sinun on aina muistettava, että sinun on liikuttava eteenpäin.  Muuten edistymisesi tulee pysähtymään.

Illuusio kasvaa yhä hienovaraisemmaksi. Jokaisessa vaiheessa sinun tulisi luopua illuusion hulluudesta ja pyrkiä todellisuuteen. Tässä on vaikeus. Ja ne, jotka haluavat saada houkuttelevampia nautintoja ja mielihyvää, ovat kiinni astraalitason verkoissa ja pysyvät siellä monia pitkiä inkarnaatioita.

Siksi pyrkimyksenne on oltava korkeampi kuin mikään harhainen taso tai astraalitason kiehtovat näkymät.

Sydämesi värähtely ja pyrkimyksesi ikuisiin Korkeampiin maailmoihin tulevat olemaan kompassisi ja karttasi.

Joten, älä pysähdy Polullasi. Mene eteenpäin ja altista olemuksesi rohkeasti muutosten tuulille. Älä pelkää mitään! Pelkosi hajoavat ihmistietoisuuden hämärän kanssa, kun tulet ulos Korkeamman Itsesi aurinkoon.

Mene eteenpäin ja ota rohkea askel Polulla! Kutsun sinut matkalle todelliseen maailmaan. Tämä on kaikista tärkein tehtävä, jota varten olet matkustanut koko tämän matkan miljoonia vuosia illusorisessa maailmassa.

MINÄ OLEN Gautama Buddha. Olen tullut vahvistamaan uskoanne ja pyrkimystänne.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina