Teidän täytyy nostaa Jumalallisen Todellisuuden pyramidi omassa tietoisuudessanne

      Kommentit pois päältä artikkelissa Teidän täytyy nostaa Jumalallisen Todellisuuden pyramidi omassa tietoisuudessanne


Teidän täytyy nostaa Jumalallisen Todellisuuden pyramidi omassa tietoisuudessanne

Gautama Buddha,  
maaliskuu 10, 2005

MINÄ OLEN Maailman Herra, Gautama Buddha, ja minä olen tullut tänään tämän viestintuojan kautta, joka on antanut minulle tilaisuuden puhua hänen kauttaan.

Prinssi Siddharta Inkarnaatiostani lähtien olen tullut tänne, tälle planeetalle monta kertaan ja olen ollut läsnä niiden temppeleissä (kehoissa), jotka ovat valmistaneet itsensä minun länsäolooni. Ja minä jatkan tämän tekemistä nyt. Buddhan tason saavutus tekee meille mahdolliseksi projisoida meidän läsnäolomme sisäisesti moniin yksilöihin, jotka ovat erilaisissa maailman systeemeissä.

Siten, osa minusta voi yhtäaikaisesti olla läsnä monissa yksilöissä tällä planeetalla.

Minun täytyy informoida sinua, että minä olen myös läsnä tässä viestintuojassa, vaikka se saattaa tuntua sinusta oudolta. Minun läsnäoloni taso määräytyy henkilön saavutusten tason mukaan tässä ruumistuksessa, ja minun länsäoloni taso voi vaihdella aika ajoin. Nykyisellään minun länsäoloni taso Tatyanassa vastaa 50 prosenttia. Se on hyvin korkea taso ja se on juuri minun länsäoloni taso, joka mahdollistaa hänen saavuttaa 33:nen eteerisen tason, josta hän vastaaottaa nämä Sanelut.

Haluan  hieman avata tätä prosessin salaisuutta, kuinka tämä tapahtuu.

Aluksi me nostamme Viestintuojan värähtelyjä lataamalla Valon energiaa  hänen chakroihinsa. Tällä tavalla kaikki hänen kehonsa koordinoituvat ja tulevat  sopusointuun korkeamman todellisuuden olentojen kanssa.  Kun harmonian taso Jumallallisen Totuuden kanssa saavuttaa sen korkeimman mahdollisen kohdan valitsevissa olosuhteissa, me alamme lähettää energiaa, joka tuo tarkan informaation Viestintuojan alempiin kehoihin.

Tämä on aivan kuin täyttäisimme mitä tahansa säiliötä Valon energialla.

Tällaisen säiliön kapasiteetti on rajoittunut Viestintuojan saavutusten yksilöllisen tason mukaan. Tämän jälkeen tämä energia muuttuu havaittavaan muotoon, ajatusten ja visuaalisten kuvien muotoon, jotka näyttäytyvät viestintuojan fyysisissä aivoissa ja voidaan lausua ja kirjoittaa ylös. Näiden ajatusten ja kuvien kirjoittamisen aikana me käytämme Viestintuojan sisäistä kieltä ja hänen verbaalisten ilmauksiensa erityispiirteitä.

Tämän vuoksi tässä  lähetyksen  vaiheessa alkuperäinen puhdas energia joka kantaa Absoluuttista Totuutta värjäytyy maailmankatsomus systeemin kanssa, joka on synnynnäinen tässä Viestintuojassa ja on rajoittunut hänen ulkoisen tietoisuutensa kautta.

Minä kuvaan tavan miten Sanelut tuodaan niin suurella yksityiskohtaisuulla auttaakseni sinua ymmärtämään, että meillä ei ole mitään salaisuuksia sinulta. Me olemme valmiit paljastamaan kaikki kosmiset salaisuudet. Kysymys on sinun tietoisuutesi valmiudesta hyväksyä näitä salaisuuksia. Tuleeko se kestämään sen?

Siksi, joka kerta kun jokin osa Totuudesta viestitetään, ei sanojen muodossa, mutta energian muodossa, joka on viestin tekstissä mukana – tämä auttaa meitä ohittamaan teidän ulkoisen tietoisuutenne, ja saavuttamaan suoraan sitä osaan teissä, joka ei ole koskaan unohtanut Lähdettään ja herättää tätä osaa teissä.

Siten pää asia minkä toivomme saavuttavamme  Sanelujen lähettämisessä tämän Viestintuojan kautta on herättää teidän muistonne teistä itsestänne ja tuoda tämä syvällä oleva muisto teidän ulkoiseen tietoisuuteen. 

Olette huomannut, että näiden Sanelujen kieli on hyvin yksinkertainen. Ne eivät sisällä mitään sekavia kuvauksia tai käsittämättömiä tosiasioita.  Tämä, koska todellisuudessa Jumalallinen Totuus on hyvin yksinkertainen ja se on saavutettavissa jopa lapsen tietoisuudelle. Tai paremminkin, se on saavutettavissa ainoastaan lapsen  tietoisuudelle.

Niin kutsuttu elämän kokemus jonka hankit elämäsi aikana Maassa, pääsääntöisesti monimukaistaa Totuuden havaitsemista.

Elämän kokemuksesi, on se, joka sallii sinun olla olemassa  fyysisen illuusion olosuhteissa. Ja jotta oivaltaisit Jumalallisen Totuuden, sinun tarvitsee vain luopua fyysisestä kokemuksesta, jonka olet hankkinut. 

Tämä on se ominaislaatu, joka sinun on opittava. Sinun tulisi jatkuvasti tuntea sisälläsi kahden elementin läsnäolo – henkisen ja fyysisen alkuperä. SInun täytyy jatkuvasti muistaa, että  henkinen alkuperä on tärkein osa sinua. Ja, että sinun fyysinen osasi on ajallinen ja tarpeellinen sinulle ainoastaan tietyssä kohdassa ajallisesti yksilöllisessä evoluutiossasi.

Kun sinä saavutat tietyin kriittisen kohdan, sinun todellisen henkisen identtiteetin kohtaamisen pisteen, kehonne tulevat vähemmän ja vähennän kiinteiksi ja  asteittain pääsette eroon fyysisistä elimistä. Kuitenkin sinun tulisi ymmärtää, ettei tämä ole ohikiitävä prosessi. Tämä  prosessi kestää useita satoja tuhansia ja satoja miljoonia vuosia. Fyysinen maailman ympäristö  ympärilläsi muutuu  samanaikaisesti  fyysisten kehojenne muutoksen kanssa, koska tämä ympäristö on tosiasiassa vain peili, joka heijastaa  teidän tietoisuuttanne.

Siten, sadat tuhannet vuodet sinä tulet asumaan toisessa, vähemmän kiinteässä maailmassa. Mutta tämä ei tule tapahtumaan kunnes  muutatte  tietoisuutanne.

Siten näette,  että kaikki mikä on liian paljon sidoksissa tämän illusoorisen maailman asioihin ei tule kykeneväksi elämään uuden todellisuuden olosuhteissa, ja tämä on Jumalan suunnitelma tälle planeetalle, samoin kuin muille planeetoille ja maailmoille.

Tosiasiassa, ihmiset, jotka ovat kiintyneet illusooriseen maailmaan, identifioivat itsensä viime vuoden ruohon kanssa, joka ei voi olla olemassa uudessa maailmassa, ja tullaan polttamaan kosmisessa uunissa.

Me tulemme uudelleen ja uudelleen voidaksemme nostaa teidän tietoisuuttanne ymmärtämään uutta aikakautta, uutta aikaa.

Ja emme ole väsyneitä toistamaan samoja asioita uudelleen ja uudelleen. Me teemme niin enemmän ja useimmin kunnes sinä samaistut  sen itsesi kanssa, mikä  sinussa on kuolematon, kunnes sinä lakkaat kiintymästä sinun vanhaan materiaaliseen maailmaan, joka on palvellut sinua uskollisesti ja antanut sinulle tilaisuuksia vastaanottaa kaikkea sitä, mikä oli tarpeellista sinun sielusi evoluutiolle.

Mutta nyt on tullut sinun aika liikkua uuteen, enemmän modernimpaan taloon. Juuri nyt on tullut se aika, kun täytyy pystyttäää tämä talo.

Sellainen rakenne tapahtuu sinun sisälläsi,  tietoisuuden muutamisen avulla ja tämä on absoluuttisesti suuremoinen rakennus. Sinun täytyy pystyttää Jumalallisen Todellisuuden pyramidi omassa tietoisuudessasi.

Mutta te teette tätä jo nyt, te jo nyt pystytätte tätä pyramidia, kun luette näitä saneluja, vastaanotatte tarpeellista informaatiota sanojen ja energian muodossa, joka on tarpeellinen muuttamaan teidän tietoisuuttanne.

Olen iloinen, että olen tavannat sinut tänään.  Ja minä toivon kaikille teille menestystä teidän Polullanne.

MINÄ OLEN Gautama, ja minä odotan kohtaavani teidän tämän viestintuojan kautta lähitulevaisuudessa.

© Viestintuoja Tatyana Mickushina