Altista itsesi muutoksen tuulille ja älä pelkää vilustua tai sairastua

      Kommentit pois päältä artikkelissa Altista itsesi muutoksen tuulille ja älä pelkää vilustua tai sairastua


Altista itsesi muutoksen tuulille ja älä pelkää vilustua tai sairastua

Gautama Buddha, 26. huhtikuuta 2006

MINÄ OLEN Gautama Buddha, tulen luoksenne tänään.

Olen tullut, ja kuten aina, aikomuksella antaa teille lyhyen Opetuksen, jonka toivon olevan hyväksi teille. Tänään aion antaa Opetuksen suhteestanne luontoon ja ihmissuhteistanne yhteiskunnassa.

Sinulla on ainutlaatuinen olemus ja luonne, ja ihmisuhteet keskuudessanne ja suhteenne kaikkeen ympärillänne ovat erittäin tärkeitä. Joskus ette vaivaudu ajattelemaan vaikutuksianne kaikkeen ympärillänne olevaan. Saattaa vaikuttaa siltä, että kaikki ympärillänne on olemassa itsenäisesti teistä riippumatta ja ilman tietoisuutenne vaikutusta; kuitenkin yhteys minkä tahansa olemassaolon fyysisen tason manifestaatioiden välillä on erittäin vahva. Se on niin vahva, että millä tahansa elementillä, vuorovaikutuksessaan ympäröivän maailman kanssa, voi olla tuhoisan kielteinen vaikutuksen, jos se ei ole yhdenmukainen Jumalallisen suunnitelman kanssa.

Pyrimme tasapainottamaan tilannetta planeetalla. Voitte kuitenkin tehdä saman asian itse. Kaikki mitä tarvitsette on vain, että olette rakkauden inspiroimia kaikkea elämää kohtaan, mitä tahansa elämän ilmentymää kohtaan ja että tunnette Ykseyden jokaisen elämän osan kanssa. 

Ykseytenne ei ole jotain ulkoista, joka teidän täytyy saavuttaa.  Teidän Ykseytenne on teidän sisäinen tilanne.  

Ykseys tulee sisältänne. Sitä varten teidän tulisi sallia ajatuksia Ykseydestä tietoisuuteenne.  Älkää pyrkikö kritisoimaan ketään. Yrittäkää löytää positiivisia hetkiä kaikessa ympärillänne olevaan kohtaan ja keskittäkää huomionne siihen. 

Te vaikutatte kaikkeen ympärillänne ja koska olette Jumalia potentiaalisesti, joskus tämä vaikutus on niin merkittävä, että se voi muuttaa koko planeetan tulevaisuutta muutamissa sekunteissa. Siksi on erittäin tärkeää olla keskittyneenä jatkuvasti positiivisiin asioihin – positiivisiin tunteisiin, iloisiin tunnelmiin. Sinun tulisi kohdattava mitkä tahansa ongelmat tietoisesti. Mitä suurempia määriä esteitä ja ongelmia kohtaat tässä elämässä ja voitat ne arvokkaasti, sitä suuremmassa määrin poistat karmaasi ja korjaat aikasemmin tehtyjä virheitä. Tulemalla vapaaksi karmastasi saavutat suuremman vaikutuksen maailmaan, koska Jumalan Valo, Jumalallinen energia voi vapaasti virrata maailmaasi chakrojesi kautta. 

Ihmisten tekemillä instrumenteilla on mahdotonta mitata sitä Jumalallisen energian määrää, jonka tämä tai tuo henkilö antaa kauttaan maailmaanne, mutta korkeammat aistinelimesi tietävät aina kenen läpi Valo tulee ja monet pyrkivät kommunikoimaan sellaisten ihmisten kanssa intuitiivisesti.

Ihmisen tietoisuuden malleja on myös muita. Tietoisuuden keskittyminen itseensä,  ajatellen vain itseään ja saadakseen nautintoja itselleen; Sellaiset ihmiset edustavat mustia aukkoja avaruudessa. He kuluttavat energiaa, mutta eivät anna mitään takaisin vastineeksi. Kaikki on kuollutta tällaisten ihmisten ympärillä; ja he edustavat itse eläviä kuolleita. Näiden kahden vastakkaisen ilmenemismuodon välillä on myös erilaisia ihmisten tietoisuuden siirtymätiloja.

Itse asiassa päätät aina itse, mihin suuntaan liikut. Sinä liikut aina vain Valoa kohti tai vastakkaiseen suuntaan pois Valosta. Täytät joko itsesi ja ympärilläsi olevat ihmiset Jumalallisella energialla, Valolla, tai edustat Jumalallisen energian kuluttajaa.

Kun kaksi yksilöä, jotka kantavat Valoa itsessään, tapaavat, he vaihtavat Jumalallista energiaa ja rikastuttavat toisiaan. Jokainen Jumalallisen liekin ilmentymä on ainutlaatuinen. Jumalallisten liekien vuorovaikutus inkarnaatiossa rikastuttaa molempia liekkejä.

Siksi jokaiselle yksilölle ja koko planeetalle on hyvä, jos planeetalla on paikkoja, joihin ihmiset voivat jäädä ja kommunikoida – ihmisille, joilla on välittävä sydän ja jotka välittävät paitsi itsestään ja läheisimmistään, myös kaikista olennoista, jotka elävät Maa planeetalla. Heidän viestintänsä  parantaa Jumalallisen energian virtausta fyysiseen maailmaan.

Aikojen kuluessa paikat, joissa negatiivinen energia leviää ihmisten kautta, jotka ovat ainoastaan keskittyneet itseensä, tulevat muuttumaan lepra yhdyskunniksi ihmisille, jotka kärsivät ei-jumalallisesta tietoisuudesta.

Maapallon väestö tulee jakautumaan lähitulevaisuudessa. Ihmisillä, jotka uskovat Jumalaan sydämessään, on taipumus yhdistyä samanlaisten ihmisten kanssa. Tulee uusia siirtokuntia, joissa tällaiset ihmiset tulevat asumaan ja koska jokainen ihminen vaikuttaa kaikkeen ympärillään olevaan, tällaisten siirtokuntien nousu muistuttaa Kultaista Aikakautta. Tämä tulee sisältymään Kultaiseen Aikakauteen. Muutosten nopeus Maan päällä tulee riippumaan tällaisten rakenteiden menestyksestä. 

Saadessaan suotuiseen ympäristön varhaisesta iästä lähtien, henkilö pystyy omaksumaan tällaisten siirtokunnille luonteenomaiset käyttäytymismallit ja moraaliset normit.

Näiden tulevaisuuden kylien pitäisi alkaa ilmestyä planeetalle ja jokainen teistä voi osoittaa aloitteellisuutta ja luoda sellaisen siirtokunnan. Tiedät, että rukouksen paras muoto on rukous tekojen kautta. Ja jos tunnet voimaa ja halukkuutta sisäisesti, älä odota mitään ulkoista käskyä. Toimi ja luo.

Käytä tilaisuutta, joka on tullut Maan päälle.

Olen iloinen, jos ehdotuksemme löytävät kodin sydämissänne.

Kaikkea, mikä tulee Jumalasta, ja mikä saa ihmiset pyrkimään Jumalaan, sitä tullaan tukemaan ja se tulee ilmestymään maailmassanne. Kaikki sellainen, mikä on valinnut olla erossa Jumalasta, tulee niittämään väärän valinnan hedelmiä.  Mutta jokaisella ihmisellä ja jokaisella elävällä olennolla on aina mahdollisuus palata Jumalalliselle Polulle.

Joidenkin ihmisten on vain opittava oppituntinsa. Kiitos Maapallon ansiosta jokaisella on mahdollisuus oppia läksynsä, ja jokaisella on avoin perspektiivi Jumalalliseen kehitykseen.

Nyt pyydän sinua menemään syvästi sydämeesi ja ajattelemaan. Mikä pitää sinua tavanomaisessa ympäristössä? Mikä on saanut sinut seuraamaan vuosien ajan käyttäytymisen stereotypioita, jotka olet asettanut itsellesi? Mikä rajoittaa vapauttasi ja Jumaluutesi ilmentämistä?

Onko kaikki, joka estää kehitystäsi, niin merkittävää ja eikö ole tullut aika jättää kaikki pienet egoistiset kiintymyksesi ja antaa itsesi kaikille eläville olennoille ja saada iankaikkinen rauha ja palvelemisen rajaton ilo vastineeksi?

Yritä analysoida tietoisuudessasi kaikkea sitä, mikä estää sinua saavuttamasta sisäistä vapauttasi ja nousemaan Jumaluuden vuorenhuipulle.

Vain sinä asetat rajoituksesi, ja vain sinä estät Jumalallisten ominaisuuksiesi ilmenemistä ja Jumalallisen tarkoituksesi täyttämistä.

Anna Jumalallisen energian virrata olemuksesi läpi vapaasti; ja matkalla se pesee pois kaikki pienet ja suuret esteet egon muodossa, sinun pelkosi, rajoituksesi ja dogmit.

Altista itsesi muutoksen tuulille ja älä pelkää vilustua tai sairastua.

MINÄ OLEN Gautama Buddha, uskoen sinuun!