Pyydämme teitä toimimaan elämässänne saamienne tietojen ja opetusten mukaan

      Kommentit pois päältä artikkelissa Pyydämme teitä toimimaan elämässänne saamienne tietojen ja opetusten mukaan


Pyydämme teitä toimimaan elämässänne saamienne tietojen ja opetusten mukaan

Suuri Jumalallinen Ohjaaja, 27. huhtikuuta 2006

MINÄ OLEN Suuri Jumalallinen Ohjaaja, tulen luoksenne tänään. MINÄ tulen antamaan teille ohjeita ja kertomaan uutisia eteerisistä oktaaveista. Nämä uutiset ovat paljon iloisempia kuin ne Viestit, jotka me annoimme Saneluissa talvisyklin aikana, koska tilanne planeetalla muuttuu parempaan suuntaan; ja tämä muutos aiheuttaa iloiset ja rauhoittavat tunteemme.

Vain useita kuukausia sitten huolemme asioiden tilasta Maan päällä oli niin merkittävä, että emme voineet menettää mahdollisuutta varoittaa teitä Lähettiläämme kautta vaikeasta tilanteesta. Mutta nyt olemme tulleet käyttämään tilaisuuden kertoaksemme teille, että tilanne maapallolla on parantunut huomattavasti; ja ne muutokset, joita ei tähän mennessä ollut tapahtunut liian monien ihmisten tietoisuudessa, ovat nyt levinneet todella kosmisella nopeudella ja saavuttaneet monia ihmisiä eri puolilla maailmaa. Olemme erittäin iloisia siitä, että olemme onnistuneet levittämään informaatiotamme niin nopeasti Lähettiläämme avulla, Internetin avulla ja omistautuneiden ja epäitsekkäiden sydämien avulla, jotka ovat uhranneet paljon antaakseen mahdollisuuden niin monelle ihmiselle kuin mahdollista ja tutustuttaen heitä näihen Saneluihin. Olemme kiitollisia myös niille, jotka ovat kääntäneet Viestimme monille maailman kielille. Taivaat ovat todella tyytyväisiä tähän asioiden tilaan.

Lähihistoriassa ei koskaan aikaisemmassa meidän informaatio ole levinnyt tällaisella nopeudella, jota olemme välittäneet fyysiseen maailmaan.

Tämä avaa meille uuden mahdollisuuden ja antaa teille mahdollisuuden vastaanottaa uutta tietoa maailmastamme. Jumalallinen Armo ei todellakaan tunne rajoja. Kun Taivaat alkavat tehdä yhteistyötä omistautuneiden yhteistyökumppaneiden kanssa inkarnaatiossa, saavutamme niin merkittäviä muutoksia hyvin lyhyessä ajassa, ja näitä saavutuksia voidaan todella verrata tietoisuuden vallankumoukseen ja energian läpimurtoon oktaavien välillä.

Siksi tulen tänään luoksenne ilmaisemaan kiitollisuuteni jokaiselle teistä, jotka vastasitte kutsuumme, ja että ette vain muutaneet tietoisuutanne, mutta lisäksi myös autoitte levittämään tietoa fyysisessä oktaavissa mahdollisimman laajalti.

Nyt haluaisin antaa teille lyhyen opastuksen Maa planeetan nykyisestä tilanteesta.

Edellisistä Saneluista tiedätte kuinka vaikea energiatilanne oli viime vuoden lopulla. Vaati todella valtavia ponnisteluja säilyttää tasapaino ja että väistettiin uusi tuhoisa katastrofi. Nyt tasapainotamme planeettaa vakaasti. Kuitenkaan ei ole vielä mahdollista rentoutua ja juhlia voittoa. Tämä johtuu siitä, että menestyksemme ja saavutuksemme, mitä tärkeämpiä ja nopeampia ne ovat, aiheuttavat entistä suuremman vastustuksen niiden voimien keskuudesta, jotka eivät halua eivätkä toivo muutosta.

Siksi ei ole mahdollista rentoutua. Vielä on tarpeen ryhtyä kaikkiin ponnisteluihin ja käyttää kaikkia kykyjänne, jotta emme hidasta Viestiemme, informaatiomme ja energiamme leviämisnopeutta. Voitte kuvitella lumipalloa, jonka koko ja määrä on edelleen kasvussa, mutta jotta tämä tapahtuisi, on tarpeen jatkuvasti pyrkiä työntämään ja rullaamaan eteenpäin tätä lumipalloa.

Siksi pyydämme ettette lopeta, vaan että toimitte impulssin mukaan, joka nousee sydämistänne. Älkaa antako palavan kipinän sammua. Palatkaa jatkuvasti lukemaan Sanelujamme, etenkin niitä, jotka antavat teille voimaa ja impulssin toimia fyysisellä tasolla.

Emme edes pyydä teitä rukoilemaan; pyydämme teitä toimimaan elämässä saamienne tietojen ja opetusten mukaan. Konkreettisten tekojen tarve on nyt asetettu etusijalle. Voitte tuntea, kuinka Viestien sisältämä energia kehottaa kirjaimellisesti tekemään konkreettisia tekoja fyysisellä tasolla. Siksi on erittäin tärkeää soveltaa pyrkimyksiänne oikein ja ettette salli vastakkaisten voimien vaikutuksesta ottaa osaa turhiin keskusteluihin ja kiistoihin. Tyhjien puheiden ja juorujen aika on ohi. Teidän tulisi osoittaa Taivaille konkreettisilla teoillanne fyysisellä tasolla, missä määrin olette oppineet sen, jota olemme antaneet Lähettiläämme kautta viimeisen vuoden aikana.

Olemme tyytyväisiä siihen nopeuteen, jolla Opetuksemme leviävät, vaikka emme ole tyytyväisiä siihen tosiasiaan, että vielä hyvin vähän konkreettisiin toimiin on ryhdytty fyysisellä tasolla.

Odotamme muutosten tekojanne fyysisellä tasolla. Kaikki ei-jumalalliset asiat tulisi poistaa TV-ruuduilta, radioaalloilta, kauppojen hyllyiltä ja Internetistä.

Ette voi kamppailla ei-jumalallisia manifestaatioita vastaan, mutta voitte korvata Jumalallisilla malleilla ei-jumalalliset manifestaatiot. Te toimitte jopa jos kieltäydytte katselemasta ei-jumalallisia ohjelmia ja elokuvia, tai kieltäydytte osallistumasta mihinkään negatiiviseen ilmenemismuotoon, jotka ovat edelleen ominaisia maailmassanne. Tällä tavoin lakkaatte luomasta karmaa, ja oikeilla valinnoilla työstätte pois menneisyyden karmaa, oikeille valinnoilla te myös annatte esimerkin ihmisille ympärillänne, etenkin nuorille. 

Älkää huolestuko siitä, että joku tekee jotain väärin. Näyttäkää kuinka toimia oikein. Tuomitseminen on aina helppoa. Mutta kun tuomitsette, luotte karmaa ja moninkertaistatte illuusiota; mutta kun ohjaatte energiaanne Jumalallisten periaatteiden mukaisesti, luotte hyvää karmaa ja vähennätte illuusiota.

Siksi olen tullut luoksenne tänään muistuttamaan teitä, että jokainen teistä on ottanut tietyt velvoitteet itsellenne ennen tätä inkarnaatiota. Teille on tullut suotuisan tilaisuuden aika suorittaa tehtävänne. Kääntykää itseenne, menkää sydämeenne, ja yrittäkää ymmärtää ne sitoumukset, joita sielunne otti itselleen ennen inkarnaatiota. Teidän tulisi muistaa nämä velvollisuutenne.

Jos työskentelette lasten ja nuorten koulutusalalla, todennäköisesti yksi velvollisuutenne on antaa tietoa tämän maailmankaikkeuden laista sekä moraalisesta Jumalallisesta Laista helposti omaksuttavassa muodossa, joka on tarkoitettu tulevalle sukupolvelle.

Jos olet menestyksellinen liiketoimissa, ehkä on tullut aika jakaa ansiosi oikein. Sen sijaan, että kiirehdit käyttämään varoja loputtomiin hyödyttömiin asioihin ja nautintoihin, käytä rahaa luomaan koulutuskeskuksia lapsille, nuorille ja heidän vanhemmilleen,  ja rakentaen yhteisöjä, jotka perustuvat uusille periaatteille ja ovat vapaita negatiivisten värähtelyjen ja tekijöiden vaikutuksista, jotka ovat luonteenomaisia yhteistunnassa tänään.  

Siten rakentavan Jumalallisen toiminnan aloittaminen riippuu vain sinusta. Kukaan ei täytä velvollisuuksiasi puolestasi. Lupaamme kuitenkin antaa sinulle kaiken tarvitsemasi avun. Pyydä vain tätä apua ja älä epäröi kääntyä meidän puoleemme kirjeissä ja rukouksissa.

Nyt on Taivasyhteisön ja fyysisen tason hyvän yhteistyön ajan alku vasta; ja pian näet kuinka hedelmällinen tämä yhteistyö voi olla.

Lopuksi haluaisin välittää Uskoni ja Luottamukseni voiman teille velvollisuuksienne mahdollisimman tehokkaaseen täyttämiseen.

MINÄ olen Suuri Jumalallinen Ohjaaja, Rakkaudella sinuun ja Uskolla menestykseesi!

© Lähettiläs Tatyana Mickushina