Anna Jumalan tulla elämääsi

      Kommentit pois päältä artikkelissa Anna Jumalan tulla elämääsi


Anna Jumalan tulla elämääsi

Pyhä Äiti Maria, 23. kesäkuuta 2013

MINÄ OLEN Äiti Maria.

Minä olen tullut. Mistä luulette, että tulemme puhumaan tänään?

Luulen, että  on monia asioita, joista haluatte keskustella kanssani, ja monia kysymyksiä, joita haluaisitte kysyä minulta. En kuitenkaan ole tullut tänään pitämään hiljista puhutta. Olen päättäväisellä mielellä ja valmis vakavaan keskusteluu, joka meillä tulee olemaan.  

Haluaisin puhua sinulle palvelustasi ja velvollisuuksistasi. Ennen kuin aloitit tämän inkarnaation, monet teistä ovat ottaneet itselleen monia velvollisuuksia, jotka liittyvät palveluunne maailmalle. Silti olette nyt unohtaneet ne, mitä olet ottaneet itsellenne. Ja tämä on surullista. Se on erityisen surullista nyt, kun tilanne planeetalla on edelleen huonontumassa, kun pimeys hämärtää ihmisten silmiä ja tekee mahdottomaksi vetää syvää henkeä ja pyrkiä kohti kirkkaita ja iloisia uudistumisen energioita.

Ensinnäkin puhun minun iminun  rakkaan Venäjän ihmisille. Mutta olen myös valmis puhumaan monille rakaille lapsilleni, jotka ovat hajallaan ympäri maapalloa.

Olen onnellinen, kun yhdistämme ponnistelumme yhteiseen rukoukseen rauhan saavuttamiseksi maailmassa. Ja olen surullinen, kun rukouksiin osallistuvien rivit harvenevat, kun väliaikainen viihde vetää teidät pois pääasiasta: rukouksellisesta vastustustuksesta maailman negatiivisia voimia ja ilmenemismuotoja vastaan.

Yhdessä rukouksissamme pystymme muuttamaan minkä tahansa tilanteen missä tahansa maailman maassa. Yhdessä yhteisissä rukouksissamme voimme kääntää vaikeimmankin tilanteen ja ohjata sen helpoksi ja iloiseksi Jumalalliseen polkuun.

Olen valmis pysymään kanssanne rukouksissa. Olen valmis liittymään ihmisiin, jotka vetoavat minuun sydämellisissä rukouksissaan ja pyytävät apua.

Jumala antaa  teille ennennäkemättömät mahdollisuudet. Jumala on valmis tulemaan jokaisen pyrkivän henkilön luo vilpittömän rukouksen aikana. Ja yhdessä Hänen kanssaan minä tulen olemaan  jokaisen teidän kanssanne.

Odotan hetkeänne vilpittömässä rukouksessa tullakseni ja vahvistaakseni sitä. Joskus tulen niiden luo teistä jotka ovat ottaneet velvollisuudekseen lukea minun Rosereitani joka päivä. Ja kuinka yllättynyt ja pettynyt olen, kun rukouksen sijasta sukellatte muihin asioihin, jotka vaikuttavat teistä tärkeämmiltä. Tulen juuri rukouksenne aikaan vahvistaaksesi sitä ja rukoillakseni kanssanne. En löydä sinua, ja tämä on hyvin surullista.

Rakastetut, älkää järkyttäkö  minua epäjohdonmukaisuuksillanne ja laiskuudellanne. Ymmärtäkää, että nyt rukouksenne voivat vain pelastaa ja parantaa Venäjällä ja muualla maailmassa muodostunutta tilannetta. Vain rukouksillanne voitte estää kaikkein kauheimman.

Minä pyydän teiltä. Minä rukoilen teitä.

Rakastettu, se ei ole vaikeaa, eikö niin? Jopa silloin, kun sinulla ei ole aikaa lukea Roseria, pyri luokseni sydämesi  kaikella rakkaudella. Tapaan katseesi ja ymmärrän, että muistat minut, vaikka olosuhteet eivät salli sinun säästää aikaa rukoilemiseen sinä päivänä. Tulen luoksesi seuraavana päivänä, ja me yhdessä autamme rukouspyrkimyksillämme Yhteistä Hyvää.

Yhteisten rukouksiemme voimaa vahvistetaan nyt enemmän kuin koskaan ennen. Ja vakuutan teille, että voimme estää ihmisten menneiden ja nykyisten väärien toimien kauhistuttavimmat seuraukset, jos vastustamme kielteisiä energioita uskossa ja ykseydessä.

Kuvittele mahtavaa rukouspyörää, joka liikkuu maan toiselta puolelta toiselle puolelle. Kuvittele, kuinka rukoilevien uskolliset äänet sulautuvat yhteen kovaan ääneen. Ja tämä ääni kuullaan kaikkialla Maassa.

Yhdessä pystymme kestämään!

Sanon teille, että tilanne on niin vaikea, että sitä on vaikea uskoa. Ja ainoa asia, jota pyydän teiltä nyt, on antaa minulle rukouksienne energiaa, jotta voin jakaa energian näkemykseni mukaan.

Antakaa rukoukselliset ponnistelunne minulle. Pyytäkää minulta apua ja lähetän enkeleini auttamaan tilanteissa, jotka vaikuttavat ratkaisemattomilta.

Kuvittele, että enkelini ja minä menemme hallituksen elimiin. Läsnäolollamme muutamme tilannetta ja luomme voimien enemmistön päätöksenteon aikana.

Kuvittele minut hallitusten tasolla käytävien neuvottelujen aikana, ikään kuin istuisin myös neuvottelupöydän ääressä, ja tulen valvomaan päätöksentekoa maailmassanne, oli sitten  kyse politiikasta, taloudesta, koulutuksesta, terveydenhuollosta, kulttuurista , tai sosiaalisesta hyvinvoinnista. Visualisointinne ja rukouksenne antavat minulle ja muille Ylösnousseille Mestarille mahdollisuuden osallistua päätöksentekoon millä tahansa kansallisella tasolla. Tällaisen yksinkertaisen käytännön ansiosta voimme kääntää minkä tahansa tilanteen ja ohjata sen ratkaisun Jumalalliselle Polulle.

Tiedän, että monet ihmiset kärsivät nyt masennuksesta, ja tiedän, että pelko ja viha pitävät monien ihmisten sydämiä vangittuna.

Rakkaat, kaikki tämä tapahtuu Jumalan läsnäolon puutteesta elämässänne. Jumalallinen energiaa on estynyt ei vain teidän itsenne mutta myös joukkotiedotusvälineiden avulla, jotka yhdistävät teitä negatiivisiin tietoisuuden tiloihin.

Vain Jumalallisen energian virtaus, jota vedätte puoleenne rukouksienne aikana, voi puhdistaa kehonne, tietoisuutenne ja alitajuntanne ja vapauttaa ikuisesti teidät pelosta, masennuksesta ja vihasta. Jokainen tietoisuutenne epätäydellinen tila voidaan liuottaa Jumalallisella energialla, jota vedätte puoleenne päivittäin elämäänne rukouksienne avulla.

Minä pysyn kaikkien teidän kanssanne rukoustenne aikana. Vahvistan rukouksienne vaikutusta ja autan teitä. Mutta en voi tehdä mitään puolestanne, ellette anna minulle rukouksianne ja rakkautenne energiaa, jonka lähetätte minulle meditoidessannne kuvaani.

Siksi älkää syytäkö ketään, jos koette kielteisiä tietoisuuden tiloja, jos ongelmat ja onnettomuudet himmentävät silmiänne. Jumala on niin armollinen, että yksi rukous tai yksi innokas vetoomus voi olla riittävä muuttamaan tilannetta.

Teidän on osoitettava kaikki rukouksenne ja vetoomuksenne vain Jumalan nimessä.

Pystymme muuttamaan minkä tahansa tilanteen! Me teemme sen! Jumalainen ihme on vierellänne. Se on valmis ilmentyäkseen, mutta rukouksienne energiaa ja positiivisten pyrkimyksenne energiaa kohti onnellisuutta, autuutta ja hyvää tarvitaan ihmeen ilmentämiseksi.

Saat sen mitä kohti pyritte.  Jos väittelette joka päivä kaikesta, jos kritisoitte hallitustanne, kaikkia ympärillänne olevia ihmisiä ja itse Jumalaa, niin tuskin saavutatte positiivista tulosta, ja on epätodennäköistä, että olette koskaan onnellinen elämässänne.

Jos pystytte ylläpitämään uskoa ja rakkautta sydämissänne huolimatta mistään ja mikäli olette valmiita suojelemaan itseänne ja lähimmäisiänne ja rakkaitanne rukouksillanne ja rakkaudellanne, niin pahimmat ja korjaamattomat asiat eivät kohtaa teitä, perhettänne ja ystäviänne.  Ja jos vuodesta toiseen on yhä useampia ihmisiä, jotka hyväksyvät Jumalan ja Hänen Lakinsa ensisijaisuuden, niin mitkään vaikeudet, ei mitkään onnettomuudet tai kriisit, voi uhata maatasi ja sen kansaa.

Voitte nähdä, että Jumala aina huolehtii teistä.

Anna Jumalan tulla elämäänne.

MINÄ OLEN Äiti Maria

© Lähettiläs Tatyana Mickushina