Opetus Jumalallisista Ihmeistä

      Kommentit pois päältä artikkelissa Opetus Jumalallisista Ihmeistä


Opetus Jumalallisista Ihmeistä

Rakastettu Surya, 17. huhtikuuta 2006

MINÄ OLEN Surya, olen tullut  luoksenne tänään Suuresta Keskus-Auringosta. Olen onnellinen tervehtiessäni teitä tänään, Maan lapset, ja olen iloinen kohdatessani teidät jälleen.

Nyt jätämme teidän Ihmis-ongelmanne taakse  ja siirrymme ajan ja tilan kautta  sille minun maailmankaikkeuden alueelle, jossa rakastan asua.

Ette voi edes kuvitella tämän paikan autuutta ja rauhaa. Tämä paikka on kehto kaikelle sille, mitä maailmankaikkeudessa on olemassa.

Kuinka usein monet teistä ovat kokeneet kaipausta tähän paikkaan! Joskus saatatte tuntea, että ahdistus ja masennus tarttuvat sydämeenne, ja ette voi selittää tätä omaa tilaanne, koska etsitte syytä ulkopuolelta itseänne, mutta syy on itse asiassa sisällänne. Tuona hetkenä sielunne kaipaa Maailmaa, jonka se jätti miljoonia vuosia sitten, mutta sen muisto on yhä edelleen kanssanne sydämissänne. 

Seitsemäs taivas, iankaikkinen rauha ja kaikkea syleilevä onnellisuus ilmaisevat tilaa, jossa minä asun, ja tilaa, jossa te asuitta ennen kuin laskeuduitte fyysiseen maailmaan. Jos voisitte paeta ympäröivästä turhuudesta ja sukeltaa tuohon autuuteen, ette ehkä toisi itseänne takaisin teidän  maailmaanne. Siksi sellaisiin tiloihin on mahdollista pääsee ainoastaan kun saavutatte tietyn henkisen kehitystason. Kaikilla teillä on mahdollisuus päästä noihin tiloihin – ehkä ei nykyisessä inkarnaatiossa, mutta seuraavissa. Kuitenkin, jokainen teistä tulee kokee varmasti tuon autuuden ja vertaansa vailla olevan rauhan, aivan kuin jos palaisitte Isänne Kotiin ja eikä teidän tarvitse jättää sitä enää uudestaan.

Nyt on tullut aika, jolloin teidän pitäisi alkaa muistelemaan tätä paikkaa, josta sielunne tulivat. Tämä on yksinkertaisesti välttämätöntä teille, jotta aloittaisitte Matkanne Kotiisi, tuohon alkuperäisen rauhan ja autuuden tilaan.

Olen tullut muistuttamaan teitä jälleen tästä paikasta, josta tulitte ja minne teidän pitäisi palata. Teidän on vaikea kuulla minua teidän päivittäisen turhamaisuuksien ja ongelmienne takia.

Kuitenkin tulen kääntämään teidät pois huolistanne ja turhamaisuuksistanne. Teillä on oikeus heilauttaa minut pois kuten ärsyttävän kärpäsen. Voitte tehdä niin, ja tämä on oikeutenne. Olen kuitenkin varma, että monet teistä ajan kanssa kuuntelette sanojani ja sitä, mitä on niiden takana.

Olen tullut ylittämällä valtavan matkan. Mutta tämä etäisyys ei ole edes fyysisessä maailmankaikkeudessa. Tämä polku on sisällänne ja erottaa teidät Korkeammasta Todellisuudesta. Inkarnoituneessa tilassanne teille on niin vaikeaa ymmärtää, mistä Todellisuudesta minä puhun. Ja minulla on yhtä vaikeaa laskeutua sille tasolle, jolla voitte kuulla minua, jopa erityisesti valmistellun Lähettilään kautta, joka on inkarnoitunut kanssanne.

Me tulemme hänen temppeliinsä ja meillä on mahdollisuus antaa Viestejämme.  Tämä  on ihme, joka tapahtuu silmienne edessä, koska teillä on mahdollisuus lukea Viestejämme vielä samana päivänä, kun annamme ne. Jokainen Jumalallinen ihme tapahtuu niin luonnollisesti, ettette edes ymmärrä sen olevan ihme. Tämä on erottuva piirre niille ihmeille, jotka tulevat Jumalasta. Mikään ihme, joka on syntynyt ihmisen tietoisuuden avulla ei voi tapahtua näin luonnollisesti, ja vaatii merkittäviä ponnistuksia valmistuakseen. Tiedätte monia opetuksia, jotka harjaannuttavat teitä ilmentämään ihmeitä.  Monet teistä pyrkivät tuottamaan sellaisia ihmeitä, joita voidaan kutsua “magiikaksi” tai joksikin muuksi teidän kielessänne.  Mutta jos kohtaatte Jumalallisen Ihmeen, silloin ensimmäinen asia, joka vangitsee huomionne on se tosiasia, että se taphatuu hyvin luonnollisesti,  ja jonkin ajan kuluttua alatte oivaltaa, että olette kohdanneet jotakin todella kiehtovaa ja huomionarvosta.  Mutta Ihme on jo tapahtunut ja tämä Jumalallinen ihme tapahtui ilman mitään yhteistyötä tietoisuutenne kanssa.

Siten, kun etsitte ihmettä elämässänne, siinä ei ole mitään moitittavaa. Ja kun etsitte ihmeitä ympäriltänne, te löydätte niitä. Ihmeillä, kuten kaikella muullakin, joka ympäröi teitä maailmassanne, on kuitenkin kaksinainen luonne. On ihmeitä, jotka manifestoituvat Pyhän Hengen avulla, ja ne ovat todella Jumalallisia ihmeitä.  Mutta on myös ihmeitä, jotka manifestoituvat ihmisen tietoisuuden avulla ja ihmisen tietoisuuden kanssa.  Ne ihmeet ovat ihmisestä, eivätkä Jumalasta.  Siksi oppikaa eroittamaan ne toisistaan ja olemaan tarkkaavaisia.  Ei ole mitään pahaa teidän pyrkimyksessänne ihmeisiin.  Mutta kun omistatte liian paljon aikaa tämmöiseen pyrkimykseenne,  saatte joitain ikäänkuin ihmeitä ympärillänne olevasta illuusiosta, mutta Jumalalla ja Taivaiden Joukoilla ei ole mitään tekemistä näiden ihmeiden kanssa  Siksi teidän tulisi pyrkiä Jumalaan ja Jumalan Totuuteen ainoastaan eikä ajattela ihmeitä. Vasta kun lähestytte Jumalan Totuutta tietoisuudessanne,  alatte tunnistaa ihmeitä elämässänne. 

Uskokaa minua; Jumala antaa teille Hänen ihmeitään juuri oikeaan aikaan ilman minkäänlaista pyyntöänne teidän puoleltanne, koska eteneminen kohti Jumalan Totuutta johtaa väistämättä ihmeisiin  niin pian kuin katsotte tarkkaan ympärillenne.

Totuuden Jumalalliset merkit, ilmeten ihmeiden muodossa,  ovat väistämättömiä niille, jotka seisovat Polulla kohti Jumalaa ja niille, jotka eivät etsi halpoja ihmeitä, jotka tulevat ihmisiltä.

Nyt jätän teidät  kasvotusten ajatustenne kanssa ihmeistä ja Jumalallisesta Maailmasta.  Jumalan Ihmeet ovat aina valmiina tulla esille,  mutta vain ne, joilla on lapsen silmät, voivat nähdä nämä ihmeet. Jättäkää aikuisten pelit ja huolet ja antakaa itsenne palata lapsuuteenne – ainakin muutamiksi minuuteiksi joka päivä – kun odotitte ihmeitä ja Jumala suoritti noita ihmeitä teille auringon nousun ja laskun, lumen ja sateen ja sateenkaaren muodoissa.  Kaikki ne ihmeet, jotka näitte lapsitietoisuutenne kautta, ja jotka hyväksyitte Jumalan ihmeinä. Miksi ette näe niitä nyt? Mikä estää teitä näkemästä ihmeitä ympärillänne?

Myönnän, että teillä on monia ongelmia elämässänne ja monia velvollisuuksia, jotka teidän pitää hoitaa.

Jos kuitenkin katsotte puolueettomasti elämäänne, ymmärrätte, ettei teillä ole mitään tärkeämpää kuin Jumalan ihmeiden seuraaminen elämässänne. Jos alatte säännöllisesti nähdä Jumalan ihmeitä ympäröivässä maailmassa, elämänne muuttuu merkittävästi  ja yllätytte kuinka paljon aikaa teillä tulee olemaan tarkkailemaan Jumalan ihmeitä.

Olen kulkenut valtavan etäisyyden muistuttaakseni teitä siitä, että teidän pitäisi odottaa ihmeitä, ja niitä alkaa tapahtua ympärillänne.

Vain muistuttaakseni teitä, että on sen arvoista ylittää tämä Polku luoksenne ja sydämiinne.

MINÄ OLEN Surya, pysytellen teidän sydämmissänne.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina