Anna meille mahdollisuus kävellä vierelläsi planeetta Maassa!

      Kommentit pois päältä artikkelissa Anna meille mahdollisuus kävellä vierelläsi planeetta Maassa!


Anna meille mahdollisuus kävellä vierelläsi planeetta Maassa!

Lord Surya, 21. kesäkuuta 2008

MINÄ OLEN Surya. Olen tullut luoksesi taas kosmoksen syvyyksistä, Suuresta Keskus-Auringosta. Olen onnellinen tapaamaan sinua uudestaan. Oletko sinä onnellinen?

Haluan kiinnittää huomiosi muutoksiin, jotka tapahtuvat fyysisessä maailmassanne, planeetallasi. Jos huolellisesti uudelleen luet Viestit, jotka olemme lähettäneet Lähettiläämme kautta, tulet huomaamaan, että koko sen ajan, jonka aikana Viestejä on lähetetty, olemme korostaneet sitä tosiasiaa, että muutokset ovat tapahtumassa Maassa. Nämä muutokset liittyvät siihen, että maailmanne tulee hienovaraisempi.

Niin monet ihmiset valittavat pahoinvoinnista. Niin monet ihmiset yrittävät löytää syyt fyysisiin sairauksiinsa käymällä lääkäreillä ja parantajilla. Miksi ette muista tietoa, jonka me annamme teille?

Maapallon värähteet nousevat. Jos fyysisen kehosi värähtelyt pysyvät entisellä tasolla, putoat pois Maan yleisestä värähtelykentästä. Tämä Opetus on annettu teille monta kertaa. Eikö ole aika siirtyä pelkästään informaation kuluttamisesta sen soveltamiseen käytännössä?

Voit nostaa värähtelyäsi. Voit puhdistaa kanaviasi, neljä alempaa kehoasi. Voidaksesi tehdä tämän, sinun  ei tarvitse käydä lääkärien tai meedioiden luonna. Teidän tarvitsee vain tarkkaavaisesti lukea uudelleen antamamme Viestit ja toimia elämässänne annetun Opetuksen mukaisesti.

Milloin värähtelysi nousevat? Värähtelysi nousevat, kun olet keskittynyt korkeampiin maailmoihin. Kun lopetat huolehtimisen itsestäsi ja keskität pyrkimysiesi vektorin yhteiseen hyvään, kaikkien elävien olentojen hyödyksi. Mikä estää sinua pitämästä pyrkimyksesi vektoria suunnattuna Korkeampiin maailmoihin, Yhteiseen Hyvään?

Analysoi huolellisesti kaikkia elämäsi häiriötekijöitä ja tee asteittain tarvittavat muutokset elämässäsi. Yritämme lähestyä huolellisesti kasvatustanne, sielunne kasvatusta, jotta pystytte sopeutumaan uusiin värähtelyihin ja siirtymään uudelle evoluutiotasolle mahdollisimman pienellä häviöllä.

Uskotteko, että me huolehdimme teistä? Miksi ette silloin noudata neuvojamme ja suosituksiamme? Kaikki on niin yksinkertaista. Sinun on vähitellen luovuttava vääristä malleista ja manifestaatioista ja ympäröitävä itsesi oikeilla, Jumalallisilla malleilla ja manifestaatioilla. Sinun on tehtävä se itse. Voimme yrittää tuoda mallimme teidän fyysiseen tasoon. Emme kuitenkaan voi tehdä niin ilman apuanne. Yrittäkää ymmärtää, että teidän tarvitsee tehdä jatkuvia ponnisteluja oikeaan suuntaan, ja sitten kaikki alkaa muuttua vähitellen.

Onko sinusta vaikeaa elää kaupunkiympäristössä? Mikä estää sinua muuttamasta lähellä luontoa? Heti kun teet oikean pyrkimyksen ja pyydät Jumalalta apua, Jumala lähettää sinulle sekä mahdollisuuden että keinot, jotka ovat välttämättömyyksiä tavoittesi toteuttamiseksi. Jos olette kuitenkin kuin torakat, jotka piiloutuvat lattiahalkeamiin ja pimeisiin nurkkaan, eivätkä halua tulla ulos aurinkoon, ettekä halua laittaa kehojannei muutosten tuulen alle, niin miten voimme saada teidät tekemään niin?

Sinun on ymmärrettävä, että olet mekanismi, joka on vastuussa tilanteesta fyysisessä maailmassa. Olet oman tulevaisuutesi luoja. Luotte sitä joka päivä, joka minuutti, ja joka sekuntti. Sinä olet se, joka hallitsee kehoosi saapuvaa Jumalallista energiaa. Kun onnistut ohjaamaan tätä energiaa Jumalallisen lain mukaisesti, muutat elämäsi olosuhteita Jumalalliseen suuntaan. Kun kulutat aikaa nautinnoihin ja huvituksiin, nautit tottumuksistasi etkä halua luopua niistä, peruutat itsesi nurkkaan, koska sinulla ei tule olemaan tulevaisuutta uudessa maailmassa, jota me luomme sinulle Maa planeetalle.

Kaikki välitetään sinulle hyvin yksinkertaisella ja avoimella tavalla. Ei ole mitään salaisuuksia. Kaikki salaisuudet ovat tietoisuutesi sisällä, joka vääristää kaiken saapuvan tiedon uskomattomalla nopeudella ja tulkitsee sen tavalla, kuinka lihalliselle mielenne sopii.

Olette niitä, joista tulee generaattoreita tuottamaan epätäydellisyyttä maailmassanne. Noudattakaa Jumalallista Lakia ja olosuhteita, ja elämänne muuttuu!

Monia asioita on muutettava planeetalla. Aloitamme aktiivisten muutosten prosessin Maa planeetalla. Siksi sinun on koordinoitava suunnitelmasi suunnitelmiemme kanssa ja tehtävä valintasi. Onko sinun todella pidettävä kiinni tottumuksistasi niin paljon?

Älä pelkää luopua kaikesta ja seurata Jumalaa. Jumala pitää sinusta huolen. Luuletko todella, että sinut jätetään ilman huolehtimista, jos sinä pyrit Jumalaan vilpittömästi ja omistautuneena?

Älä pelkää muutoksia. Älä pelkää kuolemaa. Kuolemaa ei ole! On vain ikuinen elämä, joka voi muuttaa muotoaan. Sinä kuolet vain syntyäksesi uudessa ruumiissa ja palvellaksesi Jumalaa ja koko Elämää uudella voimalla.

Valitettavasti heti kun olette saaneet uudet kehot, alatte usein seurata vanhoja malleja, päihdyttää itseänne alkoholilla tai erilaisilla kemiallisilla aineilla ja täyttää itsenne roskaruualla. Jumala antaa sinulle kehosi. Sinun on kohdeltava fyysistä kehoasi kuin Jumalan manifestaatiosta.

Luuletko, että Jumala pitäisi tavasta, jolla kohtelet vartaloasi? Katso itseäsi ja toimiasi. Vastaavatko kaikki elämäsi näkökohdat Jumalallisia malleja? Mitä sinun on muutettava itsessäsi, jotta elämäsi voi muuttua?

Jos harkitset koko elämäntyylisi muuttamista, näet pian todelliset muutokset elämäsi olosuhteissa. Vain epätäydellinen mielesi pakottaa sinut asumaan muutaman neliöjalan tilassa suurissa kaupungeissa, kun taas planeetalla on valtavasti tilaa, jossa auranne kykenevät suoristautumaan ja sinusta tulee kykenevä ymmärtämään maailmaamme.

Vapauttakaa itsenne suurkaupunkien viidakoista ja menkää aurinkoisille niityille! Emme voi siirtää sinua väkisin paikoista, joissa asut. Tällaisten paikkojen värähtelyt ovat niin kauheita, ettei kukaan Ylösnousseista Mestarista pääse murtautumaan niiden tiheiden kerrosten läpi, joilla olet ympäröinyt itsesi. Anna meille mahdollisuus kävellä vierelläsi maapallolla! Yhdessä muutamme Maa planeetan kauneimmaksi planeettaksi maailmankaikkeudessa!

MINÄ OLEN Surya, seison sinun edessäsi Uuden Päivän häikäisevässä auringonpaisteessa!

© Lähettiläs Tatyana Mickushina