Muistutus vastuusta

      Kommentit pois päältä artikkelissa Muistutus vastuusta


Muistutus vastuusta

Sanat Kumara, 20. kesäkuuta 2008

Sanat Kumara

MINÄ OLEN Sanat Kumara, joka on tullut taas luoksenne Lähettilääni kautta. Olen tullut tänä päivänä, ja olen iloinen voidessani ilmoittaa, että Karmallisen Neuvoston hyväntahtoisuus on antanut minulle mahdollisuuden antaa teille tämänpäiväisen Viestin. Tiedätte, että Karmallinen Neuvosto pitää istuntoa tällä hetkellä. Tiedätte myös, että tällaisia istuntoja pidetään kahdesti vuodessa: kesäpäivänseisauksella ja talvipäivänseisauksella. Olette todennäköisesti jonkin verran kiinnostunut oppimaan tämän istunnon viimeisimmät uutiset, eikö niin?

No, olen tullut ilmoittamaan ne teille. Tänään olemme tehneet päätöksen, että Viestien lähettäminen Lähettiläämme kautta jatkuu. Meidän piti nähdä kuinka valmiita olitte toteuttamaan suunnitelmamme fyysisellä tasolla viimeisten viestien talvisyklin päätyttyä. [1] Tarkkailimme tarkkaan kaikkea tapahtuvaa. Valitettavasti asenteenne suunnitelmiimme ja tavoitteisiimme näyttää joskus lannistavalta. Olemme valmiita tekemään yhteistyötä kanssanne ja annamme teille tehtäviä ja suosituksia. Toistuvasti ja uudestaan ​​kohtaamme kuitenkin hitautta ja joskus jopa suoraa sabotointia suunnitelmiimme. Valitsemme huolellisesti inkarnoituneen henkilön ja valmistamme hänet tiettyyn tehtävään monien vuosien ajan. Jotkut teistä tulevat inkarnaatioon  valmistettuina tehtäviin. Te itse otatte näitä tehtäviä. Te itse pyritte inkarnaatioon. Jokin aika kuluu, ennen kuin löydätte meidän Opetuksen fyysisestä tasosta ja tulette hyvin lähelle tavoitteen täyttämistä, johon olette inkarnoituneet. Toisinaan teidän on tehtävä vain pieniä ponnisteluja, ja tehtävä tulee suoritettua.

Lain mukaisesti, kun aloitatte työn Veljeskunnalle, ulkoisesta maailmasta tulee kiusaus. Saatte vaihtoehtoisen version tapahtumien kulusta. Saatte mahdollisuuden tehdä valinnan. Teidän on ymmärrettävä, että tämä tapahtuu automaattisesti. Näin Laki toimii. Teille annetaan mahdollisuus valita itse: joko osoitatte päättäväisyyttä; omistautumista, sitkeyttä; ja pysytte polulla osoittaen omistautumisen ihmeitä; epäitsekkyyttä; ja Palvelua, tai seuraatte kiusausta, jonka maailmanne tarjoaa teille, ja sitten valitsette pidemmän, mutkikkaamman polun, joka monissa tapauksissa ei johda minnekään.

Siksi yritämme joka kerta, kun tulemme, varoittaa teitä välittömästä vaarasta. Mielenne mukaan näyttää luonnolliselta tehdä sitä, mitä suurin osa ihmisistä tekevät. Olette nuoria, täynnä voimaa ja energiaa, joten miksi ette eläisi itsellenne vähän ja nautisitte elämästä?

Heti kun tällainen kysymys tulee hiljaa päähänne, alatte heti alentaa saavutetun värähtelynne tasoa. Astutte liukkaalle tielle, joka johtaa kärsimyksen ja kurjuuden rotkoon. Teidän on ymmärrettävä, että  te itse luotte olosuhteet tälle ja tulevalle elämällenne.

Heti kun tilaisuus palvella Veljeskuntaa avautuu sinulle, samanaikaisesti ilmestyy kiusaus, joka johtaa sinua pois Polulta. Kun annat myöten lihallisen mielen kuiskauksille, menetät värähtelysi tasoa. Ja kun Korkeampi Itsesi, sinun Mestarisi fyysisessä tasossa – ja jopa me itse – tulemme kertomaan sinulle harhastasi et kuule meitä. Et halua kuulla.

Kun saavut risteykseen, fyysisen tason mestari näkee aina tilanteen ja kertoo siitä sinulle. Sitten valitset uudelleen, seuraako sinun mestariasi tai lihaisen mielen kuiskauksia.

Annamme sinulle kainalosauvat ja pidämme huolta sinusta kuin takertuvista lastenhoitajista, mutta murtaudut huolehtivista käsiltä ja lähdet etsimään seikkailuja, nautintoja ja kaikkea mitä haluat saada fyysisestä maailmasta.

Sinun on ymmärrettävä, että mikä on hyödyllistä ihmiskunnan suurimmalle osalle – esimerkiksi elämäkokemusten hankkiminen ja illuusion pelin pelaaminen -, on vakava Lain rikkomus niille, jotka ovat lähelle meitä ja meidän Lähettilästämme.

Kuvittele, että olet pieni lapsi ja annat itsesi ilonpitoon. Vanhempasi ja kaikki sinua vanhemmat katsovat sinut rauhallisesti ja yrittävät ohjata sinua polullasi. Kuitenkin, kun vanhenet ja jatkat ilonpitoa samalla tavalla kuin pienet lapset, et saa enää tehdä niin. Kuvittele lasta, joka otti jonkun toisen pitämän lelun ja toi sen kotiin. Vanhempasi tai isovanhempasi kertovat varmasti, että sinun ei tule ottaa muiden lasten leluja. He vievät lelun pois sinulta ja antavat sen takaisin itkevälle taaperoille, joka on menettänyt suosikki lelunsa.

Kuitenkin kun olet saavuttanut kypsän iän ja yrität napata jonkun toisen omaisuutta, yhteiskunta rankaisee sinua usein erittäin tiukasti. Siksi älä löydä tekosyitä siihen tosiasiaan, että muut ihmiset nauttivat elämän nautinnoista. Sinulla on täysin erilainen vastuu, mukaan lukien karmallinen vastuu. Tämä johtuu siitä, että olet saavuttanut Jumalan poikien ja tyttäreiden kypsän iän.

Nyt kun Ashramin rakentaminen Lähettilästämme varten on täydessä vauhdissa, mietti, oletko tehnyt kaiken auttaaksesi meitä rakentamisessamme. Kuinka usein muistat elämäsi keskellä, että olemme toteuttamassa hanketta Venäjän maalla?

Voit kuvitella, että vuosisadat menevät, kun pyrimme kohti päämääriämme, mutta emme voi saavuttaa niitä. Ja nyt, kun tilaisuus toteuttaa suunnitelmamme on tullut, löydät tärkeämpiä velvollisuuksia: Otat loman meren äärellä tyttöystäväsi kanssa, teet matkan retkeillen vuorille tai kulutat rahaa uuteen autoon tai muuhun kalliiseen asiaan.

Pyydän teitä käsittelemään kaikkia toimianne erittäin huolellisesti. Tästä hetkestä lähtien varoitan teitä siitä, että karmallinen vastuunne kaksinkertaistuu.

Jokainen askeleemme fyysisessä maailmassa maksaa meille liian paljon, jotta voimme rauhallisesti seurata, kuinka tuhlaatte aikaa, rahaa ja elämäänne toiveiden, esineiden ja nautintojen saavuttamiseksi.

Tulin tänään luoksenne, ja vierailuni tarkoituksena oli muistuttaa teitä taas vastuista, jotka olet ottaneet ennen inkarnaatiota. Äskettäin lukiessanne syklin Viestejämme ja ensimmäisen innostunen yhteydessä, otitte vastuita, jotka unohditte heti, kun törmäsitte toiseen leluun maailmassanne.

MINÄ OLEN Sanat Kumara, varoittaen teitä vastuistanne.

[1] Katso viestien jakso 20. joulukuuta 2007 – 10. tammikuuta 2008 Words of Wisdom Volume 2, saatavana osoitteesta amazon.com/author/tatyana_mickushina.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina