Puhe päivittäisestä välttämättömyydestä

      Kommentit pois päältä artikkelissa Puhe päivittäisestä välttämättömyydestä


Puhe päivittäisestä välttämättömyydestä

Lord Lanto, 22. kesäkuuta 2008

MINÄ OLEN Lanto, olen tullut luoksenne. Aloittaaksemme keskustelumme, minä pyydän teitä keskittymään sydämeenne. Sinä aikana, kun ajattelette sydäntänne, alatte virittää itseänne Jumalalliseen Todellisuuteen, koska tiedätte, että sydämenlyöntinne mittaa Iankaikkisuutta teille. Ikuisuus tulee aina olemaan kanssanne, kun taas maallinen inkarnaationne on rajallinen.

Joten toivon, että olette virittäytyneet Iankaikkisuuteen.

Menkäämme tämän päivän puheeseemme. Teidän täytyy varmasti ymmärtää, että elämänne on vain linkki inkarnaatioiden ketjussa. Vain jos lakkaatte ajattelemasta yhden inkarnaation ehdoilla, pystytte nousemaan elämänne turhamaisuuden yläpuolelle ja alkaa pohtia pidempiä aika periodeja. Päivien häiriö siirtyy pois silloin, kun ajattelette Iankaikkisuudesta. Ja vasta tästä rauhallisuudenpisteestä mielessänne ja sydämessänne pystytte arvioimaan kaikkea ympärillänne oikein.

Kun pystytte keskittymään olemuksenne iankaikkisiin aspekteihin tarpeeksi pitkään, teidän koko elämänne alkaa vähitellen muuttua, koska tällä tavoin aineeton maailma on järjestetty. Kun pysytte illuusiossa, ette voi katsoa muihin, Korkeampiin maailmoihin. Ja kun onnistutte virittäytymään, pääsemään Korkeampaan tietoisuuden tilaan, pystytte nousemaan turhuuden yläpuolelle. Ja monet asiat, jotka aiemmin olivat kompastuskiviä teille, ottavat erityinen merkityksen ja äänen.

Kun sinusta tulee samanlaisia kuin lapset käsityksenne kaikesta mikä on olemassa, Ikuisuus avautuu sinulle. Katsokaas, ulkoinen tietoisuutenne on itse asiassa kehityksenne jarru. Kun yrität ymmärtää Jumalaa älykkyydellä, asiassa uppoat syvemmin ja syvemmin illuusioon, koska Jumalallisen mielen laadulla ja älykkyytenne kehityksen välillä ei ole mitään yhteistä. Jumalallinen Viisaus tulee sinulle ainoastaan vasta silloin, kun annat lihallinen mielesi antautua , ja  kun ihmisen mielesi unelmoi.

Siksi sinun pitäisi hylätä lihallinen mielesi noustaksesi seuraavalle värähtelytasolle. Vaikuttaa siltä, että yhteiskunnan kehitys on edistymässä, kun on olemassa erilaisia huipputeknologioita ja uusia tieteellisiä löytöjä. Todellisuudessa yhteiskunta etenee ainoastaan silloin, kun Jumalallinen Viisaus vallitsee massatietoisuudessa ja kun Jumalallisesta Laista tulee vähitellen päälaki, joka hallitsee koko elämääsi ja sitä valtiota jossa asut.

Kaikki jakautuminen on mielessäsi. Niin pian kun murrat tietoisuutesi rajoitusten verkon, kaikki se mikä erottaa ihmisiä toisistaan, jotka asuvat eri maissa katoaa. Kaikki se, mikä erottaa ihmisiä jotka harjoittavat eri uskontoja kataoaa. Kaikki, mikä erottaa sinut kaikista Elämän hiukkasista, katoaa.

Sen tähden tee säännöksi, että sulkeudut itseesi vähintään kerran päivässä yrittääksesi nostaa tietoisuutesi korkeimmalle mahdolliselle tasolle, kun kaikki turhat ajatukset katoavat, kun kaikki epätäydelliset tunteet häviävät ja tunnet Ikuisuuden, rauhan ja rauhallisuuden hengen. Aluksi sinulle tulee olemaan erittäin vaikeaa saavuttaa tällainen tila, koska kaikki, mikä ympäröi sinua, on jyrkästi vastakohtana Jumalalliselle tajunnan tilalle. Kaikki mitä ympäröi sinua, pyrkii häiritsemään kosketustasi Iankaikkisuuteen. Voit kuitenkin pitää seuraavan kuvan mielessäsi: Kun nostat tietoisuuttasi ja värähtelysi tulevat korkeammiksi, onnistut välittämään täydellistä Jumalalliset värähtelyä maailmaasi. Siksi työsi ei ole vain sinun työtä itsellesi tai oman täydellisyytesi työtä, se on työtä koko Universumille. Sinä työskentelet Jumalalle.

Tarkastelkaamme nyt kokemiasi mielentiloja ja ajatuksia, jotka sinulla on tehdessäsi tavallista arkipäivän asioita kotona tai töissä. Voitko muistaa samalla kun teet työtä, että sinä harkitusti työskentelet Yhteisen Hyvän puolesta, kaikkien elävien olentojen puolesta? Vaikuttaa siltä, että puhun jostain fantasiamaailmasta, koska tosiasiassa, kun olet elämän hälinässä, se tosiasia, että työskentelet Yhteisen Hyvän, Jumalan hyväksi, ei tule mieleesi. Useammin työskentelet ansaitaksesi rahaa, saadaksesi ylennyksen, tehdäksesi uran itsellesi. Mikä tahansa voi motivoida sinua työskentelemään, mutta et työskentele Jumalan hyväksi.

Ajattele nyt. Kannustin, jolla aloitat työskentelyn, vaikuttaa kaikkeen, mitä teet päivän aikana. Joten jos väärä kannustin opastaa sinua, kaikki päivän aikana saamaasi Jumalallinen energia ohjautuu sinun avullasi  moninkertaistamaan illuusiota. Luot illuusioita työskennellessäsi minkä tahansa muun motivaation kanssa paitsi yhden: kun työskentelet kaikkien elävien olentojen Hyväksi, Jumalan hyväksi.

Sinusta vaikuttaa epätodelliselta, että pystyt seuraamaan jatkuvasti Korkeinta Lakia toiminnassasi. Ja se on oikein, koska väärien menneisyyden valintojen kanssa olet ajannut itsesi noihin olosuhteisiin, joissa on häpeällistä edes sanoa ihmisille ympärilläsi, että työskentelet Jumalan hyväksi. Ennen kuin radikaali käännös tulee massatietoisuuteen, kun Jumalan ymmärtäminen lakkaa liittymästä uskontoon, lahkoon tai mihinkään säädyttömään, et voi nousta evoluutiokehityksen seuraavalle tasolle. Revit itsesi pois Jumalallisesta Maailmasta, ja sinun on palattava takaisin. Putoat pois Autuudesta ja sinun on hankittava se uudestaan. Jumalallisen Autuuden tila voidaan hankkia vain jatkuvilla pyrkimyksillä, jotka on kohdisettu elämän Palveluun.

Kun teet kaiken, mitä teet tietoisesti, kun seuraat jokaista valintaasi ja toimintaasi ja mittaat sen Jumalallisen Lain mukaisuutta, lähestyt Jumalaa. Et ehkä saa merkittäviä tuloksia fyysisellä tasolla, koska heti kun otat Polun, joka johtaa sinut takaisin Jumalan luo, kaikki ympäristössäsi oleva yrittää pysäyttää sinut, järkeillä kanssasi ja saada sinut takaisin entiseen elämääsi. Erityistä lujuutta ja rohkeutta tarvitaan yhteiskunnassa muodostuneiden stereotypioiden kestämiseksi. Vain harvat voivat vapautua vapaiksi massatietoisuuden haavoista. Mutta ei paljonkaan aikaa pitäisi kulua maallisten mittojen mukaan kunnes yhä useammat ihmiset pystyvät puolustamaan Jumalaa kaikessa, mitä he tekevät elämässään.

Vain harvat  aina aloittivat suuria tekoja ja sitten miljoonat liittyivät niihin. On aika, että radikaalin käännöksen riittävän monen ihmisen tietoisuuteen pitäisi tapahtua. Tulemme luoksenne ja annamme Opetusta siitä.

MINÄ OLEN Lanto, rakastaen sinua.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina