Anna tietoisuutesi ylittää perheesi, kaupunkisi ja maasi rajat ja ota koko Maapallo synnyin kodikses

      Kommentit pois päältä artikkelissa Anna tietoisuutesi ylittää perheesi, kaupunkisi ja maasi rajat ja ota koko Maapallo synnyin kodikses

Anna tietoisuutesi ylittää perheesi, kaupunkisi ja maasi rajat ja ota koko Maapallo synnyin kodiksesi

Lord Maitreya, 5. kesäkuuta 2006

MINÄ OLEN Maitreya, kun olet tullut luoksenne taas. Tänään olen tullut Karmallisen Neuvoston puolesta kertomaan teille iloiset uutiset, jotka liittyvät muutokseen, joka on tapahtunut planeetalla näinä päivinä. Monet teistä, jotka ovat tottuneet lukemaan Viestejämme ja jotka palvelevat meitä uskollisesti ja yrittävät levittää näitä Viestejä kaikkialla maailmassa niin laajasti kuin mahdollista, teidän ponnistelut eivät olleet turhia. Karmallinen Neuvosto on huomannut ponnistelunne. Tiedätte, että Karmallisen Neuvoston  istunnot pidetään kahdesti vuodessa, kesä- ja talvipäivien seisauksien aikana. Mutta teitä tulee informoida myös  Karmallisen Neuvoston kokouksista, joita pidetään jatkuvasti ja näiden tärkeimpien istuntojen välillä.

Tänään minun on kerrottava teille, että on ollut istunto tänä yönä, jolloin meidän Lähettiläämme on ollut läsnä. Tämä on ensimmäinen kerta ihmiskunnan historiassa, että tässä istunnossa on esitetty kysymys mahdollisuudesta antaa oikeus niille teistä, jotka ovat ottaneet välittömän ja aktiivisen osan Viestien levittämiseen ja kääntämiseen muille maailman kielille, ollaksenne läsnä Karmallisen Neuvoston seuraavassa istunnossa hienommissa kehoissanne. Teillä on mahdollisuus osallistua henkilökohtaisesti  karmanne laskemisen suunnitteluun. Voitte säätää karmanne laskeutumista, hidastelemalla sitä tai kiihdyttämällä sitä elämän virtauksillenne toiveenne mukaan ja nykyisen olemassa olevan karmallisten  mahdollisuuksien rajoissa.

Tämä auttaa teitä  tulevissa elämissänne, koska Karman Laki on persoonaton Laki, ja karman laskeutuminen ei riipu halukkuudestasi tai haluttomuudesta. Kuitenkin hyvä karma tai energia, jonka olette kerännyt viestien levittämisen aikana, voidaan käyttää säätämään karmanne laskeutumisen prosessia ja jopa pienentämään karmallista taakkaanne. Teidän ei pidä jättää huomiotta tätä mahdollisuutta, koska tämä tilaisuus tulee sallimaan joidenkin yksilöiden  ei-ylössnousseesta ihmiskunnasta  suorittaa yhteistyötä Karmallisen Neuvoston kanssa ensimmäistä kertaa. Tämä on ensimmäinen kerta, kun tämä mahdollisuus on myönnetty; ja tämä tarkoittaa, että yritämme levittää näitä Opetuksia mahdollisimman laajasti ja jopa tehdä joitakin myönnytyksiä  tämän prosessin onnistumiseksi ja nopeuttamiseksi.

On mahdollista, ettette muista tietoisuudessanne tapahtumia, jotka tapahtuvat yöllä vierailunne aikana Karmallisen Neuvoston  istunnossa. Kuitenkin monet teistä tulevat havaitsemaan  yön tapahtumien jälkiä ulkoisessa  hereillä olevassa tajunnassa ja saavat täysin selvän käsityksen muutoksista, jotka tapahtuvat elämässänne lähitulevaisuudessa.

Olen iloinen voidessani antaa teille tärkeää aikataulusta poikkeavaa informaatiota..

Ja olen myös onnellisempi, että minulla on tilaisuus antaa tämä Sanelun Lähettiläämme vierailun aikanan  Novosibirskin kaupungissa. Jotkut ihmiset kutsuvat tätä kaupunkia Siberian pääkaupungiksi. Ja se saattaa olla totta.

Silti on tärkeää, että annamme tämän Sanelun Novosibirskissa, ja siksi meillä on mahdollisuus vahvistaa ja parantaa läsnäoloamme tässä kaupungissa.

Itse asiassa viestien vastaanottamiseen liittyy aina valtaisa Valon virtaus fyysiselle tasolle ja hienoimmille tasoille, jotka ovat lähellä fyysistä tasoa värähtelynsä mukaan. Joten jokainen Sanomien  vastaanotto uudessa paikassa tuo siunauksensa maahan ja kaupunkiin, jossa tämä vastaanotto tapahtuu.

Joten onnittelen teitä, ja rehellisesti toivon, että käytätte kaikki Valon ja kaiken energian, jota vastaanotatte Jumalallisiin tarkoituksiin.

Haluan nyt antaa teille muita iloisia uutisia. Tämän uutisen mukaan maailma on valmis nopeampiin muutoksiin tällä hetkellä. Ja muutokset, jotka liittyvät tietoisuutenne muutoksiin, ovat niin nopeita, kuten koskaan aikaisemmin. Kuitenkin on olemassa tietty energian vääristyminen. Ne maailmojen alueet, joissa t meidän Lähettiläämme kautta annettuja Viestejämme  luetaan, saavat paljon Valoa ja ihmisten tietoisuus muuttuu hyvin nopeasti.

Samaan aikaan maailmalla on muitakin alueita maailmassa, joilla ei ole mahdollisuutta saada ja lukea Viestejä. Energian epätasapaino kyseisillä alueilla aiheuttaa erilaisia ​​luonnonkatastrofeja ja mullistuksia.

On suuri sääli, että Yhdysvallat on yksi näistä alueista.

Se maa, jolle Mestarit asettivat suuria toiveitaan, menetti Valon keskittymän. Ja nyt sen on pakko vastaanottaa Valoa toisesta maasta. Ymmärrän selvästi, että  se on hyvin vaikea askel ylpeille amerikkalaisille hyväksyä  Venäjältä tulevaa Opetusta. Kuitenkin se on juuri näin: Hyväksymällä Venäjältä tulevan Opetuksen Amerikka voi palauttaa energiatasapainon ja siten välttää monia luonnonkatastrofeja sekä taloudellisia epäonnistumisia.

Siksi pyydän teitä auttamaan levittämään tätä minun  Viestiäni Amerikan maassa samoin kuin muita Viestejämme, joita me annamme Lähettiläämme välityksellä.

Itse maantieteellisesti Amerikan ja Venäjän sijainnit maapallon vastakkaisilla puolilla edistävät planeettamme tilanteen yhdenmukaistumista mahdollisina tietoisuudenmuutoksina, ja tapahtuvat samalla tavalla näiden maiden kansalaisten keskuudessa.

Vetoan Amerikan tyttäriin ja poikiin Venäläisen Lähettilään kautta. Ja pyydän teitä voittamaan teidän ominaisuutenne, jotka estävät  informaation havaitsemista toisesta maasta tulevista tiedoista.

Toivon rehellisesti, että on amerikkalaisia, jotka vastaavat kutsuuni  ja pystyvät voittamaan ne negatiiviset luonteenpiirteet, jotka saavat  amerikkalaiset tuntemaan, että he ovat ainoita ihmisiä, joista Maa planeetan  tulevaisuus riippuu.

Itse asiassa, se on niin. Te olette niitä ihmisiä, joista Maapallon tulevaisuus riippuu. Sinun ei tarvitse ilmoittaa tavoitteitasi  ja  asettaa kansaasi tai maatasi etusijalle, jotta tuleva tulevaisuus olisi kaikista paras. Päinvastoin, kaikki mitä tarvitset on kehittää nöyryyttä  ja olla samalla tasolla kaikkien ihmisten kanssa, jotka asuvat maapallolla.

Ei ole mitään tärkeintä maata planeetalla. Mutta on ihmisiä, jotka antavat itsensä voittaa omat rajoituksensa ja nostavat tietoisuutensa ihmisarvoiselle tasolle: Jumala-ihmisen tasolle, jollaisiksi kaikkien tulisi väistämättä tulla.

Sen vuoksi kaikki mitä tarvitset, ei ole pitää muita kansoja seisomassa evoluution askelmilla alempana kuin te. Ei, jokainen kansakunta on veli tai sisar maapallolla elävien kansojen Jumalallisessa perheessä. Ja mitä aiemmin ymmärrätte ykseytenne ja yhtenäisyytenne,  huolimatta sisäisestä maailmastanne  ja ulkoisista eroavaisuuksistanne,  sitä nopeammin toivottavat muutokset  tulevat tapahtumaan Maassa.

Pyydän teitä  miettimään sanojani perusteellisesti ja lopuksi, antakaa tietoisuutenne ylittää perheenne, oman kaupunkinne ja maanne rajat ja ottaa koko Maapallon synnyin kodiksenne.

MINÄ OLEN Maitreya, ja lähetän teille Rakkauteni.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina