Opetus karmallisesta vastuusta Sanelujen tekstien kääntämistyössä ja rahavarojen hallinnasta

      Kommentit pois päältä artikkelissa Opetus karmallisesta vastuusta Sanelujen tekstien kääntämistyössä ja rahavarojen hallinnasta

Opetus karmallisesta vastuusta Sanelujen tekstien kääntämistyössä ja rahavarojen hallinnassa

Sanat Kumara, 9. heinäkuuta 2006

MINÄ OLEN Sanat Kumara, olen tullut  luoksenne jälleen. 

Tästä päivästä eteenpäin, aina nykyisen Sanelujen syklin kierroksen loppuun, joka päivä ennen Sanelujen lukemista, minä haluan sinun vetoavan kutsulla Sanoman antaneen Mestarin elektroniseen läsnäoloon. Tämä näennäisen yksinkertainen tekniikka tulee auttamaan sinua tuntemaan läsnäolomme ja tulee tuomaan melko uuden näkemyksen moniin meidän Viestiemme teemoihin, koska Mestarien läsnäolo Viestien lukemisen aikana tulee moninkertaistamaan suuresti vaikutuksen, jota koet lukemisen aikana. Tämä on erityinen armo ja se on aktiivinen vielä jonkin aikaa tämän Sanelujen syklin loppuunsaattamisen jälkeenkin. Voit arvioida itse omalla tuntemuksellasi, onko tämä armo vielä toiminnassa vai ei.

Joten, kutsuakseni viestin antaneen Mestarin läsnäolon, sinun tulisi lausua joko ääneen tai itseksesi : 

MINÄ OLEN SE MIKÄ MINÄ OLEN nimessä, minä kutsun – ( lisää Viestin antaneen Mestarin nimi ) –elektronisen läsnäolon.

Yritä käyttää tätä armolahjaa nykyisestä tämän päivän  Sanelusta alkaen. Lue tämä Sanelu loppuun ja sitten lue se uudelleen sen jälkeen, kun olet tehnyt kutsun ja tulet huomaaman eron.  Suosittelen, että teet aina tällaisia kutsuja ennen kuin luet Viestejä, joita annamme tämän Lähettilään kautta. Kutsun toiminta tulee ilmenemään kun se on mahdollista ja tarpeen mukaan.

Kaikki Mestarit voivat ilmentää elektronisen läsnäolonsa ja tämän  läsnäolon laajuus on suoraan verrannollinen sinun kykyysi havaita värähtelymme ja sinun  Korkeampien  kehojesi valmius erottaa värähtelyjämme.

Tiedätte, että joskus annamme Viestimme korkeammalta tasolta ja joskus annamme niitä hieman alemmalta tasolta. Ja tämä ei aina perustu Lähettiläämme kehojen kykyyn välittää viestejä. Se johtuu vain siitä, että yksittäisten ihmisten tietoisuuden kehittyminen on eri tasoilla, jotka ovat inkarnoituneina nyt. Ja erilaiset henkilöt kykenevät havaitsemaan Viestien erilaisen informaation ja erilaiset energiset komponentit.

Tarkistamme huolellisesti annetun informaation. Ja kun ulkopuolinen tietoisuutenne alkaa analysoida tietoja, se ei ole aina hyödyllistä. Tämä johtuu siitä, että mikä tahansa  kriittinen informaation havainnointi katkaisee energiavirtauksen ja Viestiemme lukemisesta tulee hyödytöntä sinulle. Viesti itse energisoi sinussa keskittymisen Mestareiden energioihin, ja sinä tulet kokemaan  energiamme viestien lukemisen hetkellä. On olemassa avaimia, jotka aktivoivat korkeampia olemuspuoliasi, ja sinä pystyt havainnoimaan viestiemme ei ainoastaan informaatiokomponentin, mutta myös niiden energisen komponentin. Tämä selittää sen, että Viestejämme on mahdotonta kertoa uudelleen.  Uudelleen kertominen ei sisällä itsessään piilotettuja avaimia, jotka on piilotettuna Viestiin itseensä. 

Otatte viestimme tekstinä, joka on kirjoitettu tämän tai tuon kyseisen kielen symbolien avulla; mutta  kuitenkin, se ei ole aivan niin. Viesti sisältää itsessään piilotettuja avaimia. Ja kun käännätte Viestimme eri kielille, nämä avaimet voivat kadota. Kaikki riippuu kääntäjän sisäisyydestä. Jos kääntäjä on virittäytynyt meihin, käännös kantaa värähtelyitämme. Jos ei, käännös sisältää ainoastaan informaatiokomponentin. Tämä selittää sen, että vaikka puhutte toista kieltä, saatte edelleen Viestien energeettisen osan kun kuuntelette Saneluita, jotka Lähettiläämme lukee ja vaikka ette ymmärrä sanoja. Tunnette Mestarien energiat ja värähtelyt.

Jos luette viestejämme käännettynä äidinkielellenne, voitte menettää tämän energisen komponentin. Niinpä suosittelen, että ne, jotka kääntävät Saneluja muille kielille tulevaisuudessa ennen kääntämisen aloittamista, kutsuvat sen Mestarin elektronista läsnäoloa, jonka Sanelun aiotte ymmärtää ja kääntää. Suosittelen myös, että aloitat käännöksen tasapainoisessa tilassa hyvän meditaation tai rukousharjoituksen jälkeen.

Mitä tahansa epätäydellisyyksiä sinulla on vaikuttavat käännöksen tekstiin.  Ja jos satut vääristämään Sanelun tekstiä käännösprosessin aikana, karmallinen vastuu Mestarien Sanojen vääristymisestä lankeaa sinulle. Kuitenkin, tämä karmallinen vastuusi voi neutralisoitua sen hyvän karman kautta, jonka saat aikaan sillä hetkellä, kun käännät Saneluja muille kielille ja jakamalla niitä. Mutta sinun pitää muistaa, että hyvä karma on hankittu vain, jos motiivisi on puhdas ja sinä todella teet käännöksiä levittääksesi Opetuksiamme, mutta et ansaitaksesi rahaa.

Kysymys rahasta on hyvin monimutkainen ja vaikea. Itse asiassa raha ei tule sinulle, kun suoritat jotain työtä Veljeskunnalle. Mutta kun teet jotain työtä Veljeskunnalle, saat mahdollisuuksia, jotka tekevät mahdolliseksi rahan energian maksaa takaisin sen energeettisen kulutuksen, jonka hankit ollessasi tekemisissä työssä Veljeskunnalle.

Kaikki tässä maailmassa perustuu energianvaihdokseen, ja mikä tahansa energian pysähtyneisyys johtaa rahallisen energian puutteeseen. Kun sinulla on rahaa, sinun pitäisi miettiä, mihin sinun tarvitsee käyttää se. Mikä tahansa rahaenergian kertyminen ei ole hyödyllistä ja edustaa karmana merkkinä epäkorrektista asenteesta rahaa kohtaan. Ajattele, miten sinun tulisi käyttää rahaa, jota sinulla on. Ja jos käytät tätä rahaa nautintoon, seuraavalla kerralla et tule saamaan rahallista energian takaisinmaksua.

Sitä vastoin, jos kulutat rahavarasi hyviin syihin, silloin rahallisen energian virtaus voimistu, huolimatta kuinka paljon vaivaa suoritat rahaa ansaitsemiseen. Saat tuulenpuuskan tai joku tulee antamaan rahaa sinulle millä verukkeella tahansa.  Käytä rahallista energiaa korrektisti. Mitä enemmän annat epäitsekkäästi, sitä  enemmän saat.

Mutta sinun tulisi aina muistaa, että olette vastuussa siitä, kuinka paljon ja kenelle annat rahaasi, sillä siinä tapauksessa, että raha, jota annat, ei käytetä hyviin tekoihin, rahallisen energian väärinkäytön karma tulee lankeamaan sinulle.

Päinvastoin, jos käytät rahavarasi hyviin tekoihin, silloin hyvä karma oikeasta rahan käytöstä tulee antamaan sinulle mahdollisuuden käyttää tämä hyvä karma oman harkintasi mukaan. Tähän perustuu kirkon periaate kymmenyksistä. Tämä on, itse asiassa hyvin oikea periaate, mutta vain jos kirkko tai mikä tahansa toinen uskonnollinen organisaatio käyttää kymmenyksesi hyviin tekoihin – ei moninkertaistaakseen sen omaa omaisuutta.

Jumalallisen Energian järkevän ja oikean käytön periaate ilmenee kaikessa, ja rahallinen energia ei ole mitenkään erilainen  kuin mikään muu, toisenlainen energia. Yhdenlainen energia muuttuu sujuvasti toisenlaiseksi energiaksi. Ja kymmenyksesi, jos hallitset ne oikein, tarjoavat sinulle mahdollisuuksia fyysisessä tasossa. Nämä mahdollisuudet voivat tulla sinulle rahallisena runsautena, ilahduttavana tulevaisuutena lapsillesi, hyvänä omana terveytenä ja läheistesi ja rakkaittesi terveytenä.

Hyvä karmaa voidaan käyttää myös omaan henkilökohtaiseen tarkoitukseen. Tätä varten sinulla on mahdollisuus kirjoittaa kirjeitä Karmalliselle Neuvostolle (1)

Tänään olen antanut teille Opetuksen karmallisesta vastuusta teoissanne Sanelujen tekstien käännöstyössä ja rahavarojen hallinnan aiheessa. Ja tämä tärkeä opetus vaatii välitöntä käyttöä elämässäsi.

Nyt salli minun jättää teidät ja sanoa hyvästit kunnes tapaamme uudelleen!

MINÄ OLEN Sanat Kumara. Om

(1) Lisää informaatiota avun saamisesta Karmalliselta  Neuvostolta löytyy seuraavissa Saneluissa engl. kielellä:

Let your consciousness go beyond the limits of your family, your city, and your country, and take the whole Earth as your native home, Lord Maitreya, June 5, 2006, ja The expansion of the understanding of the Law of Karma, Beloved Kuthumi, July 6, 2006. Viittaus : Words of Wisdom Volume 2.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina