Kiitän teitä tämän ainutlaatuisen kokeilun onnistuneesta loppuun saattamisesta elintärkeiden ja ajankohtaisten tietojen siirtämiseksi fyysiseen tasoon

      Kommentit pois päältä artikkelissa Kiitän teitä tämän ainutlaatuisen kokeilun onnistuneesta loppuun saattamisesta elintärkeiden ja ajankohtaisten tietojen siirtämiseksi fyysiseen tasoonKiitän teitä tämän ainutlaatuisen kokeilun onnistuneesta loppuun saattamisesta elintärkeiden ja ajankohtaisten tietojen siirtämiseksi fyysiseen tasoon

Rakastettu El Morya, 30. kesäkuuta 2005

MINÄ OLEN El Morya Khan, olet tullut luoksenne tämän Lähettilään kautta tänään.

Tapahtumat kehittyvät niin nopealla tahdilla, että kirjaimellisesti jokaisen inkarnaatiossa olevan valonkantajan ponnistelut ovat nyt erittäin tärkeitä. En ole varma, koetteko muutokset, jotka tapahtuvat nyt lisääntyvällä voimalla ja kiihtyvyydellä. Todellisuudessa on tullut aika nopeille ja yhtenäisille toimille. Ja ne ihmiset, jotka eivät tunne ja ymmärrä tätä, ansaitsevat vain myötätuntoa, koska he ovat pudonneet pois ajasta ja yrittävät elää vanhojen käskyjen mukaan ja soveltaa tätä mittapuuta kaikkeen.

Uusi Aika on tullut, ja sinun on viritettävä tietoisuutenne siihen kirjaimellisesti liikkuessanne, koska elämänne rytmi lähitulevaisuudessa vaatii kaikki ponnistelunne, kaiken pyrkimyksenne ja kaiken sydämenne tulen.

Siksi, vaikka mikään ei näytä muuttuneen ja kaikki on samanlaista ympärillänne, älkää uskoko silmiänne. Kaikki on erilaista! Kaikki ympärillänne on muuttunut niin päättäväisesti ja peruuttamattomasti, ettei mitkään fantasianne riitä kuvaamaan muutoksia, jotka tulevat ja ovat jo tulossa,  vaikka et näe niitä fyysisillä silmillänne. Olemme ottaneet askeleen eteenpäin. Ja pyydämme kaikkia, jotka ovat heränneet, jotka tuntevat tulevan Ajan olevan tärkeä ja jotka ovat valmiita omistamaan elämänsä palveluun, olemaan valmiita. Hyvin pian te, jokainen teistä kaupungissa ja maassa tulette tuntemaan muutokset, jotka ovat alkaneet.

Teidän on vaikeaa uskoa siihen, koska kaikki ympärillänne näyttää olevan samoin kuin aikaisemmin. Mutta minä vakuutan teille, että tärkein muutos, johon olemme pyrkineet viimeisen puolentoista vuosisadan aikana, on tapahtunut! Riittävä määrä ihmisiä, jotka ovat inkarnaatiossa nyt, ovat onnistuneet muuttamaan tietoisuutensa, ja tämä on tuonut konkreettisia tuloksia ja ilmentymiä fyysisessä tasossa. Myös se aika, joka on välttämätön tietoisuuden muutoksen materialisoitumiseen fyysisessä planeetta Maan tasossa on lyhentynyt.   Oli aikoja, jolloin tajunnan muutoksen materialisoituminen fyysiseen tasoon kesti kymmeniä tuhansia vuosia.  Tällä hetkellä, kun tietoisuutenne muuttuu, se ei edes vie yhtä yötä alkaessaan vaikuttaa teoissanne. Yritän yksinkertaistaa sanojani auttaakseni teitä saamaan oivalluksen tulevasta ajasta ja mahdollisuudesta.

Hyvin pian pystyt näkemään elämässäsi seuraukset, jotka ovat aiheutuvat muuttuneesta tajunnastasi. Jos et näe mitään muutoksia elämässäsi tämä voidaan selittää vain yhdellä asialla – olet ruoskinut kuollutta hevosta lukiessasi näitä Saneluja, koska olet unohtanut tärkeimmän asian, jonka vuoksi ne on annettu. Et ole onnistunut muuttamaan tajuntaasi. Olet menettänyt arvokasta aikaa ja unohtanut Jumalan sinulle antaman korvaamattoman mahdollisuuden.

Kuten aikaisemmin, luulit, että lukisit miellyttäviä sanoja näissä Saneluissa ja se oli kaikki mitä tarvitsit. Erehdyit, koska miellyttävien sanojen lukemisen lisäksi sinun oli ryhdyttävä konkreettisiin toimiin, joka 100 prosentin todennäköisyydellä olisi pitänyt tuoda sinut tulokseen – tietoisuutesi muutokseen – jos et olisi vain ollut laiska ja lukenut nämä Saneluja, ei pelkkinä yksinkertaisina sanoina, mutta ohjauksena käytännön toimille fyysisessä tasossa.

Niille teistä, jotka hukkasivat tämän mahdollisuuden kulkea nopeutetun vihkimyksien ja tietoisuutenne muutoksen reitin, saavat tilaisuuden toistaa kurssin ja lukea uudelleen kaikki tämän Lähettilään kautta annetut Sanelut,  alkaen aivan ensimmäisestä,  tämän vuoden maaliskuun neljännestä.

Ja jos ette vieläkään tunne mitään muutosta tietoisuudessanne ja ette näe mitään muutoksia elämässänne, suosittelen, että luette nämä Sanelut uudelleen kolmannen kerran.

Olette saaneet korvaamattoman arvokkaan ja täysin ainutlaatuisen lahjan näiden Sanelujen muodossa. Ette voi edes kuvitella, kuinka paljon energiaa on kulutettu Ylösnousseiden Mestarien kautta, jotta nämä Sanelut Internetin kautta lähetetään suoraan koteihinne ja kuinka monta enkeliä on ollut mukana! En puhu nyt Tatjanan ponnisteluista, kun hän vastaanottaa näitä Saneluja. Ette voi edes ymmärtää, millaista hänellä oli, kestää sellaista informaation ja energian virtausta päivittäin ja pystyä ylläpitämään itsensä hyvässä vireessä lähes neljän kuukauden ajan hukkaamatta päivääkään.

Tämän kokeilun alussa kukaan meistä ei ollut varma, että pystymmekö suorittamaan tällaisten tärkeiden tietojen lähettämisen niin suuressa määrässä  ja niin lyhyessä ajassa. Mutta nyt voimme rohkeasti sanoa, että kokeilumme on onnistunut! Työ on täytetty ja täytetty täydellisesti!

Minä onnittelen teitä, ja onnittelen Tatyanaa tämän ainutlaatuisen kokeilun onnistuneesta loppuun saattamisesta elintärkeiden ja ajankohtaisten tietojen siirtämisessä fyysiseen tasoon. Työtä on jatkettava, mutta sen tärkein vaihe on ohi – informaation vaihe – kun planeetan fyysinen taso on saanut tarvittavan informaation, joka on niin tärkeä täsmälleen tähän nykyiseen hetkeen. Sinulla on edelleen mahdollisuus saada kaikki tarvittavat selitykset. Ja jatkamme työtämme meidän Lähettiläämme Tatyanan kautta.

Uusi vaihe on tulossa – vaihe, jolloin Sanomien sisältämä informaatio kehittyy ihmisten sydämissä. Jokainen pystyy löytämään energialleen kanavan ja sovellutuksen kyvyilleen. Työtä on tarpeeksi jokaiselle! Fyysisen tason muutoksen tärkeä työ on vasta alkamassa. Ja jokainen, joka on onnistunut herättämään tietoisuutensa ja sytyttämään tulen sydämessään, hän tulee tiedon, informaation ja energian lähteeksi jokaiselle, jonka hän kohtaa elämässään. Teidän tehtävänne valon kantajina on jatkuvasti ylläpitää sohtua ja tuoda Valo maailmaan.

Kaikki te, jotka olette onnistuneet herättämään tietoisuutenne lukiessanne näitä Saneluja, tulevat saamaan minulta ohuen säikeen, joka tulee yhdistämään teidät minuun ja tukee teitä vaikeina hetkinä. 

Sinun tarvitsee vain kutsua:

MINÄ OLEN SE MIKÄ MINÄ OLEN -nimessä, kutsuin säikeen toimimaan, joka yhdistää minut  Mestari El Moryan kanssa. Mestari El Morya, pyydän auta minua tilanteessani (kuvaile tilannetta yksityiskohtaisesti). Auta minua löytämään Jumalallinen ratkaisu tilanteeseeni ja anna minulle apua, jonka Korkein Laki sallii sinun antaa.

Kun olet tehnyt tämän kutsun, aion auttaa kaikkia teitä, jotka ovat ansainneet tämän henkilökohtaisen yhteyden kanssani töittenne takia. Tulet varmasti tuntemaan tämän  langan yhdistämään sydämesi minuun. Monet teistä tuntevat tämän yhteyden nyt.

MINÄ OLEN El Morya, ja vakuutan, että kaikki on mahdollista, kun olet yhdessä Jumalan kanssa!

© Lähettiläs Tatyana Mickushina