Anna Valosi, Rakkautesi ja Tukesi ympärilläsi oleville ihmisille

      Kommentit pois päältä artikkelissa Anna Valosi, Rakkautesi ja Tukesi ympärilläsi oleville ihmisille


Anna Valosi, Rakkautesi ja Tukesi ympärilläsi oleville ihmisille

Sanat Kumara, 15. huhtikuuta 2006

MINÄ OLEN Sanat Kumara, tulen luoksenne jälleen.

Kun tulimme enemmän kuin vuosi sitten antamaan Saneluja Lähettiläämme kautta, ihmiskunnan enemmistö ei huomannut tätä tapahtumaa. Emmekä yrittäneet kiinnittää huomiota tähän tapahtumaan. Tärkeimmät ja merkittävimmät tapahtumat tapahtuvat aina hiljaa ja huomaamatta.

Tulemme puhumaan Maan ihmiskunnan kanssa, ja jokainen vierailumme tulee yhä luonnollisemmaksi tietoisuudellesi, kuin auringonnousut ja auringonlaskut.

Me tulemme, ja Maa planeetan tilanne muuttuu tulomme kautta, koska joka kerta, yhä useammat henkilöt saavat pääsyn näihin Saneluihin ja nauttivat niiden sisältämää Jumalallisen energian nektaria.

Olen nyt tullut muistuttamaan teitä jälleen kerran niistä määrätietoisista muutoksista, joiden tulisi tapahtua, ja niistä muutoksista ja korjauksista, jotka Rakastettu Maitreya mainitsi Hänen 11. huhtikuuta 2006 antamassaan Sanelussa.

Ja kuten Hän, en salaa sitä tosiasiaa, että muutoksien nopeus riippuu jokaisesta teistä, jotka lukevat näitä Sanoja, koska kaikki, mikä on yhteydessä fyysisen maailmanne kanssa ja mitkä tahansa muutokset maailmassanne, tapahtuvat  tietoisuutenne muuttumisen seurauksena.

Kuten aina, annan teille joitakin ohjeita ja lyhyen Opetuksen, joka auttaa teitä muuttamaan tietoisuutenne.

Joka kerta tulen suurella jännityksellä, ja sydämeni vapisee, kun minulla on tilaisuus puhua niille teistä, jotka ovat inkarnoituneet nyt.

Lapseni, ette ymmärrä ettekä pysty täysin ymmärtämään sitä koko vastuuta, joka on harteillanne.

Aivan äskettäin, ennen kuin tulitte inkarnoituneet, monet teistä olivat saaneet valtavan koulutuksen ja harjoituksen eteerisissä retriitteissä. Parhaat sielut valittiin inkarnaatioon tässä vaikeassa ajassa.

Sen vuoksi on hyvin tuskallista katsella näitä sieluja, jotka ovat jo tulleet inkarnaatioon, ja jotka sallivat illuusion ottaa aseman heidän tietoisuudessaan siinä määrin, että he eivät ole vain unohtaneet, miksi he inkarnoituvat, mutta he ovat myös unohtaneet kaiken Jumalasta, ja he ovat menettäneet sydämissään paitsi Jumalalliset mallit myös moraaliset maamerkit.

On tuskallista nähdä tämä, mutta on tuskallisempaa katsella näiden sielujen tekemän siirtymän ja tulevan uudelleen hienoaineisimmille tasolle. Sydän vuotaa runsaasti, kun näette näiden sielujen kärsimyksen. Kun verho putoaa heidän silmiltään ja suunnitelma, jota varten he tulivat inkarnaatioon ja joita he eivät ole täyttäneet, paljastuu heidän edessään, silloin näiden sielujen stressi on verrattavissa kaikista kauheimpaan stressiin, mitä sielu voi kokea inkarnaatiossaan. Tämä stressi on kuin raskas taakka sielulle. Enkelien suuret ponnistukset, jotka on kutsuttu parantamaan sieluja inkarnaatioiden välillä, ovat välttämättömiä tällaisen sielun valmistamiseksi, ennen kuin se on pystyy uudelleen inkarnoitumaan Maan päälle.

Jos kohtelitte toinen toistanne edes  tuhannesosalla sillä rakkaudella ja huolella, jota sielunne vastaanottaa inkarnaatioiden ajanjaksojen välillä Valon eettisissä oktaavissa, niin silloin maailma muuttuisi tuntemattomasti hyvin lyhyen ajan kuluessa.

Se, mitä teidän on tehtävä on muuttaa asenteenne ympärillänne oleviin ihmisiin.

Jos olet vanha sielu, joka on tullut inkarnaatioon valaisemaan vähemmän kehittyneitä veljiä ja sisaria, muistakaa velvollisuutenne ja vastuunne, jotka olette hyväksyneet ennen inkarnaatiotanne. Ei ole väliä kuinka vaikeaa teillä on, älkää ajatelko itseänne; ajatelkaa niitä, jotka ovat lähellä teitä, jotka tarvitsevat teidän huolenpitoanne.

Joskus hellä katse tai hyvä sana on riittävä sielulle tulla täyteen toivoa jälleen ja saavuttaa  luottamusta huomiseen päivään ja elämänsä merkitykseen.

Ajattele kaikkia näitä miljoonia sieluja, jotka tarvitsevat apuasi. Ei jokainen sielu kykene ymmärtämään Opetusta, jonka annamme Lähettilään kautta. Eikä jokainen ihminen kykene ottamaan kirjaa ja aloittamaan sen lukemista. Kuitenkin sinä voit antaa apua ja tukea – ei pakottamalla heitä lukemaan Opetuksiamme – vaan yksinkertaisesti olemalla heidän vierellään ja antamalla heille tukea sanan, teon tai katseen kautta.

Älä anna niiden ihmisten häiritä, jotka eivät arvosta ponnistelujasi. Yksinkertaisesti anna Valosi, Rakkautesi ja tukesi ympärillä oleville ihmisille. Älä salli ulkoisen tietoisuuden tuomita ketään: ”Tämän henkilön kohdalla Jumala on lopullisesti luovuttanut  ja hän on tietämättömyyden ja epätäydellisyyden huippu.”

Olemme antaneet tämän Opetuksen monta kertaa ja minä toistan sen nyt. Monet Valon sielut, ennen kuin he saavat inkarnaation, ottavat taakakseen itselleen sellaisia suuria karmallisia velvollisuuksia ja sellaisia valtavia epätäydellisyyksiä, joita he eivät joskus kykene Maan vallitsevissa olosuhteissa voittamaan ja työskentelemään pois karmana, jonka he olettivat.

Siksi älä koskaan anna itsesi tuomita. Muista, että kun tuomitset, sinä alennat värähtelyjäsi ja et kykene tekemään oikeita valintoja ja antamaan oikeita arviointeja.

Ole tuomitsemisen  ja juoruamisen yläpuolella ja älä salli näiden negatiivisten energioiden ottaa kontrollia sinusta.

Anna anteeksi kaikille riippumatta siitä, kuinka epäoikeudenmukaiselta se näyttää, mitä ihmiset tekevät sinulle. Anteeksiannolla, kuten nöyryydellä ja myötätunnolla, ei ole mitään rajoja.

Ei voi olla liian paljon mitään Jumalallisia ominaisuuksia. Maailmanne on sellaisessa Jumalallisten värähtelyjen ja Jumalallisten ominaisuuksien tarpeessa, että koko päivän ajan voit virrattaa Täydellisyyttäsi, Hyvää ja Rakkautta, ja maailma tulee olemaan sinulle kiitollinen.

Kuitenkaan, tämä kiitollisuus ei välttämättä ilmene fyysisellä tasolla. Päinvastoin, saatat kohdata täydellistä väärin ymmärrystä ja jopa vihamielisyyttä. Jokainen Jumalallinen värähtely ja Jumalalliset ominaisuudet törmäävät välittömästi vastakkaisten ominaisuuksien ilmentymiin, jotka yrittävät estää korkeat värähtelyt ja lykätä sitä hetkeä, jolloin Maassa ei ole enää mitään epätäydellisyyttä.

Sinulta vaaditaan Jumalallisten ominaisuuksien ilmentämistä riippumatta mistään vastakkaisen puolen voimien reaktioista. Et millään tavalla saisi antaa itsesi alistua näiden voimien provokaatioille. Voit saavuttaa paljon, mutta sinun täytyy olla hyvin luja ja rohkea.

Juuri tätä annetun hetken monimutkaisuus pitää sisällään,  ja se on juuri tämä apusi,  jota me haluaisimme saada sinulta. 

Nykyiselle hetkelle on ominaista, että jokaisen ihmisen elämässä tulee olemaan tilanteita, joissa hän näkee selvästi, mitkä voimat toimivat hänen kauttaan ja hänen ympärillään. Teet tietoisesti valinnan itsessäsi: mitä voimia sinä ilmennät ja mihin sinä ohjaat energiasi. 

Älkää antako väliaikaisten virheiden häiritä itseänne. Älkää kiusatko itseänne niiden tähden. Olette tehnyt virheen, olette ymmärtänyt sen, olette tehnyt päätöksen olla toistamatta sitä enää ja jatkakaa eteenpäin.

Älkää antako tietoisuutenne viipyä virheissä liian kauan. Älkää unohtako, että mihin huomionne on suunnattu, sinne energianne kulkee.

Kaikista parhainta olisi elää ainoastaan siinä hetkessä, jossa olette nyt. Menneisyydellä ja tulevaisuudella ei tulisi ottaa liian paljon tilaa tietoisuudessanne. 

Sinä elät nyt hetkessä, ja tässä hetkessä tulet aina kohtaamaan iloisesti kaikki elämän vaikeudet ja epäonnistumiset, ja sinun tulisi aina pitää yllä luottamusta vahvuuteesi niin, että voit voittaa kaiken, ja silloin tulet ulos voitokkaasti jokaisesta tilanteesta.

Muista, että suurin voitto on se, minkä saavutat epätodellisen osasi yli, kun taas ulkomaailma on vain harhakuva, joka ei vaadi huomiotasi. Kun lopetat illuusion ruokkimisen huomiollasi, se lakkaa olemasta.

Olen antanut sinulle erittäin tärkeän Opetuksen. Luulen, että  tulet käyttämään tätä Opetusta lähitulevaisuudessa ja tulet arvostamaan sen sisäistä voimaa.

MINÄ OLEN Sanat Kumara. Aina sinun kanssasi!

© Lähettiläs Tatyana Mickushina