Ottakaa kätemme ja pitäkää kiinni siitä, kunnes Usko palaa teihin ja epäilyksenne haihtuvat kuin syksyinen sumu

      Kommentit pois päältä artikkelissa Ottakaa kätemme ja pitäkää kiinni siitä, kunnes Usko palaa teihin ja epäilyksenne haihtuvat kuin syksyinen sumu


Ottakaa kätemme ja pitäkää kiinni siitä, kunnes Usko palaa teihin ja epäilyksenne haihtuvat kuin syksyinen sumu

Serapis Bey,  22. joulukuuta 2006

MINÄ OLEN Serapis Bey, olen tullut uudelleen antaakseni seuraavan Viestin, joka auttaa teitä ja jota tarvitsette. Jokaisesta Viestistämme tulee yhä tärkeämpi teille. Lopulta alatte hallita meidän pelisääntöjämme. Nämä säännöt tarkoittavat Jumalallisen Energian säännöllistä ottamista. Niin pian kuin omistaudutte itsenne muuntamisprosessiin uudeksi ihmiseksi, aloitatte itsenne muuttamisen prosessin meidän Jumalallisten mallien mukaisesti.  Joka kerta kun tulemme, pyrimme antamaan uuden osan elämää antavaa lohtua tietoisuuteenne, ja tulette kykeneviksi muuttumaan. 

Itse asiassa tässä tietoisuuden muuttamisprosessissa ei ole mitään, mikä tekisi oppimisprosessista ohjauksesamme erilaisen mistään muusta oppimisprosessista. Teet itse valinnan ja päätät, joko tulet meidän vaikutuspiiriimme tai kaadut massatiedotusvälineiden tai muiden ihmisten vaikutuksen alaiseksi, jotka eivät edusta meitä, mutta pitävät velvollisuutenaan antaa sinulle opetuksiaan.

Emme kuitenkaan kiirehdi. Meille on paljon tärkeämpää, että otatte ainakin pieniä Totuudenpaloja pikemminkin kuin nopeutetulla nopeudella kuljette tuntemattomille ja viitoittamattomille poluille, joita tarjotaan runsaasti – tällä tarkoitan monia väärää opetuksia ja lahkoja. Saatatte yllättyen huomata tietoisuudessanne, että jälleen kerran on sanottu, että on olemassa vain yksi oikea ja todellinen Opetus, ja kaikki muut, joita tulette kohtaamaan elämässä tulisi hylättävä. En voi olla samaa mieltä kanssanne, koska Totuus on hajallaan lähes kaikissa opetuksissa ja se on läsnä erilaisissa lähteissä. Kuitenkin koko asia on Totuuden suhteessa valheisiin ja kyvyssä erottaa, missä Totuus on ja missä valheet ovat. Opetamme teitä kuinka tehdä erotus. Emme opeta sinua ottamaan kaikkea luottamuksella. Voit analysoida annettua Opetusta ulkoisen tietoisuutesi kanssa, maistaa sitä, verrata sitä muiden opetusten kanssa ja tulla tiettyihin johtopäätöksiin. 

Kuitenkin ennemmin tai myöhemmin teidän on tehtävä valinta ja valittava Polku, jota opetamme teille, koska tämä Polku on lyhin ja se on ennalta määrätty teille juuri evoluutiokehityksen reittinä.

Me olemme Viisauden Mestareita, jotka annoimme teille tietoisuutemme muinaisina aikoina. Meistä on pieni osa teissä. Riippumatta siitä, haluatteko vai ette, teidän on annettava meille takaisin se, mikä annettiin teille lainaksi, jotta voisitte kehittyä. On tullut aika kasvattaa Jumalallista järkeä itsessänne, jotta voisitte antaa meille takaisin nuo kainalosauvat, jotka annoimme teille. Nyt te olette toipuneet, ja tietoisuutenne hankkii Jumalallisen puhtauden uudelleen, joten nyt voitte edetä eteenpäin, Opetuksiemme ja periaatteidemme opastamina. Kuitenkaan kaikki teistä eivät ole saavuttaneet tarvittavaa kehitystasoa. Siksi meidän on jälleen kerran annettava Opetuksemme, joka on suunnattu tavalliselle yleisölle ja joka on ymmärrettävää monille.  Levitämme verkot leveiksi ja pyrimme auttamaan mahdollisimman monia sieluja löytämään todellisen Polun ja palaamaan kotiin mahdollisimman pian. Emme pakota teitä seuraamaan polkua; me vain kerromme teille ja varoitamme teitä, että tämä Polku on lyhyin. Valintanne on joko seurata tätä Polkua tai ei, ja etenette sitä pitkin itse.

Joka kerta en voi muuta kuin ihmetellä niitä ihmisiä, jotka kaipaavat todellista Opetusta ja tulevat meidän opetusluokkiin.  Silti, joka kerta kuitenkin ilmenee tuhansia ja miljoonia eri syitä ja tekosyitä, jotka ottavat opetuslapsemme vähitellen pois polulta. Kun he palaavat meidän eteerisiin, opetusluokkiin heidän inkarnaatioidensa välillä, he hämmästyvät heidän sokeuttaan ja sitä, että he tekivät yhden väärän valinnan toisensa jälkeen ja etteivät he nähneet niitä asioita, jotka todellisuudessa paljastuivat heidän silmiensä edessä, mutta vain ne asiat, jotka he halusivat itse nähdä.  No, teillä on oikeus olla erehtyväisiä.

Voitte koettaa, mennä, kaatua, nousta ja mennä uudelleen. Haluan vain laittaa luottamuksen köyden käsiinne. Haluaisin välittää Uskoni koko voiman ja päättäväisyyteni ja minun saavutuksieni koko voiman teille. Haluan auttaa teitä hyvin paljon. Ja haluaisin niiden teistä, jotka kokevat negatiivisia tietoisuuden tiloja ja toistuvia epäilyksiä valitun polun oikeellisuudesta, että vetoatte minuun useimmin ja puhutte minulle.  Löydätte minut retreatistäni Luxorin yllä. Ennen nukahtamista visualisoikaa kuva retreatistäni ja yrittäkää muotoilla kysymyksenne ja asiat, jotka aiheuttavat epäilynne. Tulen työskentelemään kanssanne yöllisen unenne aikana, ja tulette tuntemaan helpotusta aamulla, koska löydän oikeat sanat ja argumentit, jotka auttavat teitä Polkunne tässä osassa. Ojennan käteni sinulle, ja tulet muistamaan koko päivän aikana, kuinka tiukasti pidit kättäni käsissäsi, etkä halunnut vapauttaa sitä.

Annan teille kaiken avun joka voidaan antaa, mutta, pyydä apua. Jos ylpeydessänne ette voi edes pyytää apua, emme voi auttaa teitä. Älkää epäröikö poistaa kaikkea tietoisuudestanne, joka voi estää teitä pyytämästä apua ja tukea. Tiedätte, että tämän Maailmankaikkeuden Laki on antanut teille vapaan tahdon, emmekä voi rikkoa vapaata tahtoa ja antaa apua teille ilman pyyntöänne ja ilman kutsuanne. Mutta heti kun kutsu on annettu, meidän on vastattava. Annamme teille kaiken mahdollisen avun ja tuen. Älkää laiminlyökö meidän apuamme, varsinkaan nyt vuoden lopussa, jolloin vanhat negatiiviset energiat aktivoituvat ja monet teistä kokevat masentavia ja toivottomia tietoisuudentiloja.

Ojennamme auttavan kätemme teille. Toivomme auttavamme teitä ja voimme auttaa teitä. Ottakaa meidän kätemme ja pitäkää siitä kunnes Usko palaa teihin ja epäilykset haihtuvat kuin syksyinen sumu.

Nyt olen valmis antamaan sinulle vielä yhden tärkeän ohjeen, joka epäilemättä auttaa sinua.  Tämä ohje koskee omistautumista ja Rakkautta. Ole hyvä, kehitä omistautumista ja Rakkautta itsessäsi. Älä epäröi kiittää meitä niinä hetkinä, kun koet ehdotonta hyvää mieltä ja olet valmis rakastamaan ja halaamaan koko maailmaa. Lähetä Rakkautesi meille niin, että kun joku kumppanisi tarvitsee apuamme, me ohjaamme Rakkautesi ja kiitollisuutesi virran sitä tarvitsevaan sydämeen.  Näin voitte auttaa toisianne.  Tällä tavoin voimme moninkertaistaa Iloa ja Rakkautta maailmassanne.

Minä lähetän minun Rakkauteni ja tukeni.

MINÄ OLEN Serapis!

© Lähettiläs Tatyana Mickushina