Annamme auttavan kätemme kaikille, jotka pyytävät meiltä apua

      Kommentit pois päältä artikkelissa Annamme auttavan kätemme kaikille, jotka pyytävät meiltä apua


Annamme auttavan kätemme kaikille, jotka pyytävät meiltä apua

Mestari Morya, 5. kesäkuuta 2010

MINÄ OLEN El Morya. Olen tullut antamaan jotain selvitystä liittyen minun eiliseen Viestiini, joka koskee Ylösnousseen Valtakunnan asennetta ja minun henkilökohtaista suhtautumistani maapallolle muodostuneeseen tilanteeseen.

Rakkaani, ei ole syytä menettää sydäntään. Todellakin, tilanne on vaikea. Ja kovaa työtä tarvitaan parantamiseksi tilannetta. Epätoivoisia tilanteita ei kuitenkaan ole. Ja Jumala heittää pelastusviivan tai pelastusrenkaanviime hetkellä, jotta ihmiskunta voi jatkaa evoluutiotaan.

En tiedä, mitä tullaan tällä kertaa tekemään. Tiedätte, että heti kesänpäivän tasauksen jälkeen pidetään Karmallisen Neuvoston kokous, ja Karmallinen Neuvosto tulee tarkastelemaan planeetan tilannetta ja antaa johtopäätöksensä Suuren Keskus-Auringon vahvistamiseksi.

Uskokaa minua, kaikki huomautukset ja ehdotukset, jotka kirjoitatte kirjeissänne Karman Neuvostolle, tullaan ottamaan huomioon.

Koskaan ei ole tapahtunut, että Ylösnoussut Valtakunta jättäisi ihmiskunnan yksikseen. Ihmisen tietoisuuden suuri illuusio on se, että ihmiskunta pystyy kehittymään itsekseen omien lakiensa mukaisesti, joilla ei ole mitään yhteyttä tämän Maailmankaikkeuden Lain kanssa. 

Tälle Maailmankaikkeudelle on olemassa yksi kosminen Laki, ja yksi tämän Lain kohdista on, että ne, jotka ovat saavuttaneet enemmän evoluution polulla auttavat niitä, jotka ovat saavuttaneet vähemmän.

Siksi Ylösnousseet Mestarit ja minä teemme kaiken mahdollisen nykyisissä olosuhteissa. Ja ne teistä, jotka uskovat olevanne henkisesti kehittyneitä ja edistyneitä, miksi ette seuraa meidän esimerkkiämme? Teistä näyttää siltä, että evoluutioiden palveleminen on varmasti jotain korkeaa ja iloista, joka vie teidät korokkeelle ja asettaa kruunun laakereilla päähänne.

Olette erehtyneet, rakkaat. Useimmissa tapauksissa 99 prosenttia työstämme ja inkarnoituneiden yhteistyökumppaneidemme työstä on tavallista rutiinityötä. Mutta on olemassa ero niiden ihmisten välillä, jotka tekevät samaa työtä elääkseen tavallista elämäänsä, ja yhteistyökumppaneidemme välillä. Ja tärkein erottava hetki tulee olemaan se kannustin, jolla teette työtänne. Miksi teette työtänne?

Yhdeksänkymmentäyhdeksän prosenttia ihmisistä, jotka lukevat Viestejämme, sanovat: Ansaitaksemme rahaa, tietysti.

Vain yksi prosentti ja jopa vähemmän ovat ne, jotka ovat saavuttaneet seuraavan evoluutiovaiheen tietoisuudessaan, ja jotka sanovat tekevänsä työtänsä Yhteiseksi Hyväksi, koko ihmiskunnalle ja Palvellakseen koko Elämää.

Ja tämä ero kannustimessa johtaa siihen tosiasiaan, että suurin osa ihmisistä on mukana karmallisessa toiminnassa, kun taas Yhteisen Hyvän hyväksi työskentelevät yhteistyökumppanimme luovat hyvää karmaa koko ihmiskunnalle, ja sitä voidaan käyttää säätelemään evoluutioprosessia Maan päällä.

Monille teistä sanon käsittämättömiä ja salaperäisiä asioita. Asenteenne työhönne on kuitenkin perustavalaatuista. Kannustin, joka on työnne perustana, muuttaa pyrkimyksenne tulokset, jota sovellatte. 

Tätä tarkoittaa sanat: [1] Kaksi miestä on pellolla; yksi otetaan ja toinen jätetään. Kaksi naista jauhaa myllyssä; yksi otetaan ja toinen jätetään. Työnne tulos joko ohjataan illuusion lisääntymiseen, jolloin ette ole valmis siirtymään uuteen evoluutiokehityksen vaiheeseen, tai työnne vahvistaa uutta elämää, evoluutiokehityksen uutta vaihetta, ja olette valmiit siihen vaiheeseen. Tietoisuutenne on kypsynyt siirtymään uuteen evoluutiovaiheeseen.

Ensinnäkin tietoisuutenne muuttuu, ja erityisesti asenteenne työhön on muuttumassa. Siksi olen tullut, ja toivon, että tulen uudestaan tulevaisuudessa antaakseni teille sen yksinkertaisen totuuden, joka on niin ilmeinen, että jopa lapsi voi ymmärtää sen, mutta jostain syystä se luiskahtaa aina pois huomiostanne.

Joten asenteenne työhön, kannustin, joka liikuttaa teitä, on erittäin tärkeä asia. Pohjimmiltaan se määrää kehityksenne jatkosuunnan. Ja Jumalallinen tilaisuus, joka annetaan teille näiden Viestien avulla, kehottaa voimakkaasti teitä saamaan oikea ohjeet, oikean suunnan liikkumiseenne.

Tämän vuoksi viime vuonna Suuressa Keskus-Auringossa pyrin kovasti saamaan meidän työllemme jatkoa Lähettiläämme kautta. Ja tänä vuonna teen kaikkeni, mikä on vallassani. En kuitenkaan tee lopullisia päätöksiä. Kaikki mahdollisuudet punnitaan huolellisesti kosmisen vaa´an mukaan. Ja käytännöllisesti katsoen jokaisen ihmisen ajatus, joka saa yhteyden meidän Viesteihimme, esittää tärkeää osaa, reaktio meidän Sanaamme, jonka huolellisesti tuomme suoraan koteihinne maailmojen kautta, esittää tärkeää roolia.

Reaktionne Opetuksiimme on yksi hetkistä, joka on ratkaisevan tärkeä jatkokehityksen kannalta. Yhteiskunnan asenne Jumalan antamaan Sanaan on aina määrittänyt yhteiskunnan kehityksen tason ja sen kyvyn tai kyvyttömyyden kehittyä edelleen.

Ota kiinni ajatuksesta, joka on juuri nyt tullut mieleesi.  Ja jos tämä ajatus on kriittinen, silloin äänestät uutta Jumalallista tilaisuutta vastaan, ihmiskunnan kehitystä vastaan Maassa. Jokainen ajatuksenne heijastuu Akashan aikakirjoihin ikuisesti. Ja riippumatta siitä, mitä sanotte myöhemmin, riippumatta siitä, miten perustelette itsenne, kaikki oli painettu ja mennyt kosmiseen tietokoneeseen käsittelyä varten.

Meillä on tilaisuus seurata jokaisen reaktioita, jotka lukevat tai kuuntelevat Viestejämme. Suurin osa Viestejämme lukevista ihmisistä eivät ole taipuvaisia uskomaan meitä ja omaavat kriittisen mielialan. 

Emme kehota teitä uskomaan sokeasti. Kutsumme teitä nousemaan tietoisuuden tasolle, jolla voitte kokea todellisen Uskon. Ei uskoa, joka asetetaan ulkopuolelta, vaan se, joka tulee sydämistänne. Vain tässä tapauksessa saavutamme haluamamme tuloksen, koska ihminen, joka todella uskoo, pystyy nousemaan seuraavaan evoluutiovaiheeseen.

Kaikki on kietoutunut yhteen maailmassasi. Ja karmalliset velkasi erottavat sinua tilasta, jossa epäilyksesi, epävarmuustekijäsi ja pelkosi häviävät.

Me annamme auttavan kätemme kaikille, jotka pyytävät meiltä apua ja joka on vilpittömästi tavoitteleva. Erotatte itsenne pois ojennetusta avustavasta kädestä ja mieluummin hukutte illuusion meressä egoisminne ja Uskon puutteenne vuoksi.

Joten muistakaa aina, että minä tulen heittämään elämän liinan jokaisella, joka tulee vilpittömästi pyytämään sitä minulta.  Älkää epäröikö etsiä meidän apuamme ja pyytää apua, ja silloin apu tulee ehdottomasti!

MINÄ OLEN El Morya!

© Messenger Tatyana Mickushina

[1] ”Silloin kaksi miestä tulee olemaan pellolla; yksi otetaan ja toinen jätetään. Kaksi naista jauhaa myllyssä; yksi otetaan ja toinen jätetään.“(Matteus 24: 40-41)