On oikea hetki vakavalle puheelle

      Kommentit pois päältä artikkelissa On oikea hetki vakavalle puheelle


On oikea hetki vakavalle puheelle

Mestari Morya, 4. kesäkuuta 2010

MINÄ OLEN El Morya! Olen tullut tänään luoksenne pitääkseni erittäin vakavaan puheen, joka on kauan myöhässä. Meidän rajoittamattomat halumme palvella planeetta Maan evoluutiota ja antaa Rakkautemme ovat ainoat syyt, miksi jatkamme Viestiemme antamista.

Kaikella on kuitenkin loppunsa, ja on mahdotonta käyttää energiaamme loputtomasti saamatta mitään vastineeksi.

Olemme vastuussa Valosta, jonka annamme Maan ihmiskunnalle, ja on tullut hetki vakavalle puheelle.

Nyt kun olen hahmotellut tämänpäiväisen keskustelumme aiheen, haluaisin katsoa takaisin muutamaan vuoden päähän, nimittäin aikaan, kun aloitimme meidän työmme Lähettiläämme kanssa. Muistatte sen ilon ja toivon! Muistatte Ylösnousseen Valtakunnan iloitsevan uudesta Jumalallisen tilaisuuden ilmenemisestä! Jonkin aikaa kului, ja on aika muodostaa käsitys kaikesta mitä on tehty. 

Koskaan ei ole ollut aikoja, jolloin olisimme jakaneet valoa ajattelemattomasti. Teille on tullut hetki maksaa laskunne, meidän luottamuksemme, jonka annettiin teille. 

Joten, mikä on viiden vuoden työmme tulos Lähettiläämme kautta? Mitä fyysisellä tasolla on saavutettu? Annoimme Opetuksemme korkeimmalla tasolla, joka voidaan saavuttaa tällä valitettavalla hetkellä. Me vaalimme toivoa, että Jumalallinen tilaisuus, joka oli avoin Venäjälle ja koko maailmalle toteutuisi tällä kertaa.

Mitä meillä on? Meillä on hillittömiä ja voimakkaita hyökkäyksiä Lähettilästämme kohtaan. Meillä on loputtomia oikeusjuttuja Lähettilästämme vastaan. Tämän seurauksena, ja kaiken huipuksi, meillä on ennennäkemätön tapaus, kun Ashramin maat hävisivät jättämättä jälkiä Venäjän virallisessa byrokraattisessa koneistossa.

Loistava tulos viisivuotisesta työstämme!

Uskokaa kokemustani työskentelystä Maan ihmiskunnan kanssa. Meidän Valon missiomme eivät ole koskaan sujuneet sujuvasti. Meidän yhteistyökumppaneitamme vastaan hyökkäsi aina joukko pimeyden palvelijoita. Ja joka kerta, kun ohjaamme Valon tehtäviämme inkarnaatioon, joka kerta, kun valmistamme Lähettiläitämme, me toivomme, että ihmiskunta tulisi järkiinsä.

Meille Valon tehtävämme palvelee kuten lakmuskoe(1), jonka mukaan arvioimme, missä määrin ihmisen ympäristö pysyy aggressiivisena Valoa ja kaikkea Jumalallista kohtaan, jota Taivaat ovat valmiita jakamaan kanssanne.

Meillä on toinen surullinen kokemus. Ja meillä on vielä yksi tapaus lisää, jolloin ihmiskunta ei läpäissyt testiä, oikeutta astua Kultaiseen Aikakauteen.

Te tiedätte, että noin sata vuotta sitten yksi Valon tehtävistämme toteutettiin Venäjällä. Tuolloin meidän nykyinen Lähettiläämme oli valmis täyttämään tehtävänsä ja inkarnoitui Romanovien kuninkaalliseen perheeseen. Tiedätte valitettavan seurauksen, joka tapahtui viime vuosisadan alussa: Koko kuninkaallinen perhe ammuttiin. Ja tulevaisuus, joka oli valmis avautumaan maalle, sulkeutui pitkäksi sadaksi vuodeksi. Tuona aikana maa oli polviaan myöten veressä, ilman Jumalaa ja ilman uskoa. Ja yhä Venäjän kansa niittää jumalattomuuden ja laittomuuden hedelmiä, jotka sallittiin viime vuosisadan alussa.

Jumala on armollinen ja kärsivällinen. Jälleen varustimme meidän Lähettilästämme ja jälleen tulimme Venäjälle. Tietäen tämän maan valtavasta hengellisestä potentiaalista, tietäen, kuinka Venäjän kansa kaipaa todellista uskoa, me toivoimme meidän tehtävämme olisi onnistunut tällä kertaa. Viiden vuoden ponnistelujen tulos on sitkeät haavat Lähettiläämme hienommissa kehoissa.

Kyllä, vastakkaisten voimien käyttämät menetelmät ovat muuttuneet. Mutta pohjimmiltaan mikään ei ole muuttunut ihmisten tietoisuudessa. Jumalan mahdollisuutta vastustavat menetelmät ovat olleet mutkikkaampia luonteeltaan. Virallinen byrokraattinen koneisto, tuomioistuimet ja jopa Internet ovat nyt vastakkaisten voimien käytettävissä.

On hyvin surullista katsoa tätä kuvaa yleisestä rappeutumisesta.

On olemassa tiettyjä menetelmiä, joita olemme käyttäneet työskennellessämme Maan ihmiskunnan kanssa miljoonia vuosia. Päämenetelmämme on lähettää Lähettiläitämme ja profeettojamme, ja julistajiemme toimintaa seuraavan reaktion mukaan arvioimme, missä määrin ihmiskunta on edistynyt kehityksessään.

Aikanne ei eroa Keski-ajasta. Vain menetelmät ovat muuttuneet. Siksi seuraamme tarkkaan tilannetta Lähettiläämme ympärillä. Kansakuntaa testataan. Venäjää testataan oikeudesta tulla kansakuntien johtajaksi. Maa käy läpi testejä eri viranomaisten eliitin, byrokraattisen koneiston ja joukkotiedotusvälineiden edustajien kautta. Kaikkia väestöryhmiä testataan samoin kuin kansakunnan, Venäjän ryhmähenkeä, kollektiivista tietoisuutta.

Minulla ei ole valtuuksia antaa päätöslauselmaa nyt. Olen juuri tullut kertomaan teille siitä, kuinka me näemme nykytilanteen Ylösnousseesta tietoisuustilastamme käsin.

On hyvin surullista nähdä, että Venäjän valtava potentiaali on edelleen toteutumaton. Lisäksi, se energia, joka vastaanotetaan meidän Viestiemme kautta, vääristyy ja karmaa syntyy, uutta karmaa. Ja tiedätte, että karmalliset velat on maksettava. Ja laskumme tulee ilman viivytystä. Mitä Venäjällä on varastossa tällä kertaa?

Nyt en tee ennustuksia. Olen pohjimmiltani optimisti. Ja huolimatta jonkinasteisesta jäykkyydestäni ja isällisestä tiukkuudestani, sovellan kaikkia ponnisteluni 100-prosenttisesti tilanteen muuttamiseksi niin, että Venäjällä tunkeutuneen villin pedon selkäranka rikkoutuu ikuisesti.

Tarvitsen apuasi. Pidä tietoisuutesi korkeimmalla mahdollisella tasolla 24 tuntia vuorokaudessa. Tässä tapauksessa Sinisen Liekin Enkelit ja minä olen läsnä sinun maailmassasi. Mikä tahansa negatiivinen tietoisuuden tila, mikä tahansa kokemasi tuomitseminen, mikä tahansa negatiivinen tila, joka nousee sinussa, siirtää syrjään Jumalallista mahdollisuutta Venäjälle ja koko maailmalle. Me pyrimme pitämään asemamme. Jokainen teistä, sen mukaan, miten suhtaudutte Lähettilääseemme, ottaa yhden tai toisen puolen Harmagedonin kentällä. On mahdotonta olla ottamatta asemaa. Teitä vetää puoleensa värähtelyt siltä puolelta, jonka periaatteet ovat lähimpänä sisäisintä olemustanne.

Kukaan ei ole koskaan onnistunut huijaamaan Jumalaa. Ja tällä hetkellä Maan päällä tekemämme työn tavoitteena on paljastaa jokainen, jota valitsee Jumalan vastustamisen polun.

Minä tulin surullisen Viestin kanssa. Mutta ei ole mitään kosmista mahdollisuutta pysyä vaiti.

MINÄ OLEN El Morya!

© Lähettiläs Tatyana Mickushina

1) lakmustesti, testi jonkin asian yksiselitteiseksi toteamiseksi