Annamme teille Elävän Sanan, Elävän Opetuksen ja odotamme teidän kantavan Sanamme ja Opetuksemme elämään konkreettisen työn kautta fyysisessä tasossa

      Kommentit pois päältä artikkelissa Annamme teille Elävän Sanan, Elävän Opetuksen ja odotamme teidän kantavan Sanamme ja Opetuksemme elämään konkreettisen työn kautta fyysisessä tasossa


Annamme teille Elävän Sanan, Elävän Opetuksen ja odotamme teidän kantavan Sanamme ja Opetuksemme elämään konkreettisen työn kautta fyysisessä tasossa

Sanat Kumara, 18. heinäkuuta 2006

MINÄ OLEN Sanat Kumara, joka on tullut taas luoksenne tänä päivänä. Olen tullut tavoitteenani tuoda Jumalallinen Totuus teille. Unelmoitte pääsystä Jumalalliseen totuuden täyteyteen sydämissänne. Nyt aika on tulossa, jolloin Jumalan Sana pitäisi olla avoin teille – ei siksi, että tämä Sana olisi ollut teille käsittämätöntä tähän saakka, vaan siksi, että sydämenne ovat olleet sulkeutuneina Jumalalliselle Totuudelle.

Voitte kuulla sydämessänne vain sen mihin olette valmis ja mitä odotatte. Me puolestamme olemme  aina valmiita antamaan teille sen, mihin pyritte. Se on hyvin samanlaista kuin lastenkasvatus. Kun lapset kasvavat, lelut, joita he käyttivät leikeissään, käyvät epämielenkiintoisiksi, ja he kääntävät katseensa kohti uusia leluja, joihin heidän tietoisuutensa on kasvanut. Vähitellen lapsista tulee aikuisia ja he siirtyvät aikuiselämään jatkaen pelaten leikkejä, joihin heidän tietoisuutensa on valmis aikuiselämässä. Viimein tulee hetki, jolloin mitkään fyysisen maailman peleistä ei kykene tyydyttämään henkilön tietoisuutta, ja se tarkoittaa, että tämä henkilö on valmis siirtymään uudelle tietoisuuden tasolle, toiseen maailmaan.

Alussa siirtyminen siihen tuohon maailmaan tapahtuu huomaamatta ja heikosti näkyvästi. Tuo maailma avautuu teidän sisällänne. Aluksi te tunnette toisen maailman – erilaisen kuin fyysinen maailmanne – vain vähäisesti ja sitten yhä enemmän. Tulette kosketuksiin tuohon maailmaan unessanne, valaistumisen hetkinä sydämenne hiljaisuudessa. Tuo maailma alkaa vähitellen kasvaa sydämestänne fyysiseen maailmaan. Fyysinen maailmanne alkaa muuttua, tulee ohuemmaksi ja saa hienovaraisen maailman ominaisuudet. Tuo maailmojen avautuminen toinen toisiinsa alkaa sisällänne, ja te olette vapaaehtoisten etulinjajoukko, jotka kasvavat tietoisuudessaan Uuteen Maailmaan ja tuoden tämän Maailman tulemisen lähemmäksi  koko planeetalle.

Tämä prosessi on parhaillaan tapahtumassa. Se alkoi kauan sitten. Viime aikoina tämä prosessi on kiihtynyt yhä enemmän. Siirtyminen Uuteen Maailmaan, uudelle kehitystasolle, voi tapahtua paljon aikaisemmin kuin oli suunniteltu, jos tietoisuutenne kasvuvauhti lisääntyy samalla nopealla nopeudella.

Usko minua, tietoisuutenne on suurin hidastava tekijä, joka haittaa planeettanne evoluution etenemistä. Mustutatte  edelleen opiskelijoita, joita on pietty koulussa, koska ette pystyneet oppimaan annettuja oppitunteja. Meidän piti suorittaa monia keinotekoisia liikkeitä voidaksemme ajaa kehityksesi umpikujasta, johon olette jumittuneet. Nyt tietoisuutenne pimeä Keskiaika on päättymässä. Herääminen ja aamunkoitto  uuteen päivään ovat tulossa. Olen iloinen voidessani tunnustaa tämän tietoisuutenne siirtymisen uudelle tasolle.

Taivaat ovat iloitsevat siitä, että niin suuri joukko ihmisiä on saavuttanut tietoisuutensa heräämisen tilan!

Älkää laskeko vartiotanne, koska fyysisen maailman rämesuo pystyy imemään uudelleen tietoisuutenne ja saattamaan sen alemmalle  tyypillisen  eläin-ihmisen tasolle. Muistakaa ja tietäkää aina, että olet Jumalia, ja evoluutionne seuraava vaihe on tulla vihdoin järjen ihmiseksi ja Jumala-ihmiseksi.

Te erotutte meistä vain tietoisuutenne tason perusteella, ja monet Ylösnousseet Mestarit ovat valmiita uhraamaan osan syy-ruumiistaan taatakseen tietoisuutenne kasvun. Itse asiassa monet Ylösnousseista Mestarista uhraavat paljon ja tulevat inkarnaatioon osittain tulle osaksi yksilöitä, jotka ovat antaneet henkisessä tasossa luvan tällaiseen yhteis-oloon. Sen avulla pystytte saavuttamaan  harppauksen tietoisuutenne kasvun tasossa. Saamalla  tällaisen nopeutetun kasvun, voit vaikuttaa niihin, jotka ovat lähellä sinua: sukulaisesi, ystäväsi ja työtoverisi. Sellaista tietoisuuden hyppyä ei voida piilottaa niiden ihmisten silmiltä, jotka ovat tunteneet sinut jo pitkään. He eivät osaa selittää itselleen mitä sinulle on tapahtunut tai miksi he ovat menettäneet kiinnostuksensa eivätkä enää yritä olla yhteydessä sinuun.

Kuitenkin toiset ihmiset, tuntien värähtelysi, jota kohden he ovat pyrkineet jo pitkään, löytävät yhteisiä kiinnostavia alueita kanssasi. Teille tulee mahdolliseksi yhdistyä uudella tietoisuuden tasolla ja luoda uusi tulevaisuus, olemalla tällä uudella tietoisuuden tasolla. Voit vaikuttaa kaikkeen, joka ympäröivät sinua. Kyky yhdistyä ja suorittaa yhteistä työtä on kiistaton todiste siitä, että olet noussut tietoisuudessasi uudelle tasolle. Voit kertoa muille ihmisille ansioistasi ja saavutuksistasi niin kauan kuin haluat, mutta jos sisäiset saavutuksesi eivät ilmene fyysisessä maailmassa konkreettisena työnä ja tuloksina,  silloin sinun saavutuksesi eivät ole minkään arvoisia. Kaikista todennäköisimmin on kysymyksessä astraaliset leikinlaskijat, jotka pilailevat kanssasi ja kertoivat sinulle suuruudestasi, jota et ole kuitenkaan vielä saavuttanut, koska tietoisuutesi ei salli sinun nousta korkeammalle kuin astraalitaso.

Kaikki saavutuksesi täytyy manifestoitua fyysisessä tasossa. Tärkein saavutuksesi on kyky yhteistyöhön ja konkreettisen työn tekeminen fyysisellä tasolla. Sinun ei pitäisi rakentaa myyttisiä projekteja hienovaraisella tasolla, vaan kääriä hihat ylös ja rakentaa vanhainkoti, päiväkoti lapsille, istuttaa hedelmätarha ja auttaa naapuriasi. Maailmassa on paljon työtä, ja kaiken tämän työn tekevät ne, jotka ovat tehneet tiettyjä henkisiä saavutuksia sen sijaan, että vain ajattelisivat, että ovat saavuttaneet jotakin. 

Tällä tavalla pystymme muuttamaan maailmaa toimimalla niiden kautta, jotka ovat valmistaneet temppelinsä meidän saapumisellemme ja ilmaisseet valmiutensa palvelemaan.

Aika on nyt muuttunut. Aikaisemmin oli välttämätöntä lukea rukouksia ja rukoilla karmasi poistamiseksi; nyt on aika tehdä konkreettisia töitä fyysisellä tasolla. Kun aloitat yhteistyön Mestarien suunnitelmien täyttämiseksi fyysisellä tasolla, karmasi tulee työstetyksi pois salamankaltaisella nopeudella. Tämä on uusi ajankohtainen armo. Karman pois-työstämistä tullaan nopeuttamaan niille, jotka suorittavat fyysisellä tasolla  konkreettisia toimia, jotka on suunnattu täyttämään Veljeskunnan suunnitelmia. 

Suunnitelmamme pysyvät muuttumattomina miljoonia vuosia. Suunnitelmamme on antaa Opetus ja seurata Opetusta. On erityisen hyvä, jos sovellat ponnistuksiasi lasten ja nuorten ihmisten kasvattamisen alueella. Tämä johtuu siitä, että kymmenen tai kahdenkymmenen vuoden kuluttua yrityksesi tuottavat todellisia tuloksia, kun uusi sukupolvi tulee aikuisikään ja rakentaa elämänsä Jumalallisten periaatteiden pohjalta.

Tänään halusin kiinnittää huomionne jälleen kerran tietoisuuteen liittyvän työn välttämättömyyteen ja samanaikaiseen yhteistyöhön toistenne kanssa fyysisellä tasolla. Ei ole aikaa odottaa, kunnes sinusta tulee täysin täydellinen. Sinun pyrkimyksesi tulee tuottamaan tuloksia paljon nopeammin, jos sovellat kaikkea hankittua tietoa päivittäiseen elämään niin pian kuin vastaanotat sen.  Mikä tahansa mikä ei saa vahvistusta harjoittelussa tulee hyödyttömäksi, kuolleeksi tiedoksi. 

Me annamme teille Elävän Sanan, Elävän Opetuksen, ja odotamme teidän tuovan Sanamme ja Opetuksemme elämään konkreettisen työn kautta fyysisessä tasossa.

MINÄ OLEN Sanat Kumara, Toivossa sinuun ja Uskossa sinuun. 

© Lähettiläs Tatyana Mickushina