Olette muodostamassa uuden todellisuuden tietoisuudessanne

      Kommentit pois päältä artikkelissa Olette muodostamassa uuden todellisuuden tietoisuudessanne


Olette muodostamassa uuden todellisuuden tietoisuudessanne

Sanat Kumara, 1. heinäkuuta 2006

MINÄ OLEN Sanat Kumara, tulen jälleen. Koska on tullut jo perinteeksi, olen tullut antamaan Viestin, joka avaa uuden Sanelusyklin, jonka aiomme antaa Maan ihmiskunnalle. Tällä kertaa minulla on ilo ilmoittaa, että olemme valmiita antamaan Viestejämme Bulgariassa, maassa, joka ei ole yhtään vähemmän tärkeä kuin Venäjä, koska juuri täällä suunnittelemme luomaan olosuhteet, jotka ovat välttämättömät ihmisten tietoisuuden nopeaan kasvuun, jotka elävät tässä maassa. 

Olemme iloisia, että meillä on tilaisuus puhua jälleen, koska suunnitelmiamme ei aina ole mahdollista toteuttaa Maan päällä. Tämä johtuu Maan tilanteen suuresta arvaamattomuudesta, kun kaikki suunnitelmamme sortuvat vain yhdenkin henkilön väärän toiminnan takia. Se on aina valitettavaa. Toivomme kuitenkin, että edelleen on olemassa riittävä määrä inkarnoituneita henkilöitä, jotka voivat auttaa meitä suunnitelmiemme  ja aikomustemme toteuttamisessa.

Olen tullut muistuttamaan teitä jälleen kerran velvollisuuksista, jotka olette ottaneet itsellenne ennen ruumiillistumista. Olette valmistautuneet tehtäviinne monia inkarnaatioita, ja teillä on kaikki tarvittavat taidot ja tiedot tässä inkarnaatiossa. Ainoa asia, joka estää ottamienne velvoitteiden täyttämistä, on kiusallinen, tottelematon ihmismielenne. Lihallinen mielenne saa  teidät kadottamaan Polun, ajatellessanne tuhansia syitä ja miljoonia väitteitä, kun taas sydämenne ääni lähettää edelleen lempeitä hiljaisia signaaleja, kutsuen Polulle, huipulle, manifestoimaan Veljeskunnan suunnitelmia.

Siksi miettikää jälleen kerran, kuinka voimakkaasti olette sitoutuneet ympäröivään fyysiseen maailmaan, ja kuinka tärkeätä on kuunnella sydämenne ääntä ja jättää maailman hälinä toteuttaaksesi sitä, mikä on tarjoitettu tälle Planeetalle. Planeetastanne tulisi tulla kehittyneen tietoisuuden Planeetta.  Maan värähtelyjen tulisi antaa niiden olentojen, joita kutsutte nyt Ylösnousseiksi Mestareiksi, tulla inkarnaatioon. He ovat ihmiskunnan Opettajia; ja nyt monet teistä ovat inkarnoituneet luodaksenne olosuhteet Maan päälle, jotka ovat välttämättömiä Mestarien inkarnoitumiselle. Ajattele tärkeätä tehtävääsi, joka on edessäsi. Yritä jäljittää hetkeä, jolloin tietoisuutesi alkaa luisua, kieltäytymällä vähitellen Jumalallisista malleista ja korvaamalla ne pelkästään inhimillisillä pyrkimyksillä. Lihainen mielesi alkaa aktivoitua sinussa kun  tietoisuutesi lähestyy ajatusta palvella meitä. Se on hyvin ovela, ja se antaa sinulle argumentit, joita ulkoinen tietoisuutesi ei voi kiistää. Jätät kaiken saadaksesi leipäpalon tyydyttääksesi fyysistä nälkääsi sen sijaan, että huolehtisit hengellisestä ravinnosta ja päivittäisestä leivästä, josta Jeesus puhui. [1]

Älä ajattele niin paljon fyysisen olemassaolosi tukemiseksi. Ajattele vain kuinka täytät Jumalallisen suunnitelmasi. Vai onko sinussa niin vähän Uskoa, ettet voi uskoa, että Jumala pitää sinusta huolen?

Opetus pysyy samana. Se annetaan uudestaan ja uudestaan, ja vain tietoisuutesi tylsyys ja aineen jähmeys ovat saaneet teidät kuuntelemaan samaa opetusta tuhansien ja miljoonien vuosien ajan, inkarnaatiosta toiseen. Kuuntelette, mutta ette kuule, koska joka kerta, uudestaan ja uudestaan, poikkeatte hyväksymistänne suuntaviivoista ja oivalluksen hetkellä ryntäätte jälleen etsimään fyysisen maailman turhia asioita.

On satuttavaa havaita tätä. Uskon Puute on ihmiskunnan pää sairaus. Katso eläimiä ja lintuja. Jumala huolehtii kaikista elävistä olennoista. Kukaan ei kuole nälkään eläessään luonnollisissa olosuhteissa. Vain kun ihminen itse puuttuu Jumalallisiin Lakeihin epätäydellisellä tietoisuudellaan ja yrittäessään luoda, korvaamalla Jumalan itsellään, tapahtuu erilaisia katastrofeja ja mullistuksia.

Siksi toistamme yhä uudelleen ja uudelleen, että ainoa vihollisesi piiloutuu epätäydelliseen tietoisuuteesi, sydämeesi, joka ei päästä Jumalaa sisään.

Nyt haluaisin muistuttaa sinua jälleen kerran, että kaikkina aikoina kaikki Ylösnousseet Mestarit odottavat henkeään pidätellen valintaasi, jonka saatat tehdä tai et.  Evoluution kehitys maapallolla riippuu jokaisesta valinnastasi, jonka teet. Uskokaa minua; kaikki mitä teet päivittäin, on erittäin tärkeää. Harkitse jokapäiväisiä toimiasi. Yritä analysoida kuinka kauan olet ajatellut Jumalaa ja Jumalallista tarkoitusta päivän aikana. Kuinka moni teistä on todella valmis uhraamaan jotain maailman hyvinvoinnin hyväksi?

Liian monet puhuvat palvelemisesta ja työstä, jota he tekevät Jumalan hyväksi. Kuitenkin, kun puhe kääntyy edes yhteen pieneen mutta konkreettiseen asiaan ja sen tekemiseen, ilmenee tuhansia syitä ja perusteita, jotka saavat ihmisen unohtamaan Jumalan, palvelemisen, ja kiirehtimään asioihin ja nautintoihin, joita ei enää  pitkään aikaa tulisi olla tietoisuudessasi. 

Olen tullut luoksenne tänään, ja olen erittäin iloinen, että voin puhua uudestaan siitä muinaisesta Opetuksesta, koska jokainen teistä, jotka luette näitä rivejä, voitte herätä milloin tahansa aloittaaksenne toimimisen uudessa todellisuudessa

Muodostatte uuden todellisuuden tietoisuudessanne. Ja heti kun ymmärrät yhtäkkiä yllätyksenä, kuinka päämäärättömästi ympärilläsi olevat ihmiset tuhlaavat energiaansa, heräät uuteen todellisuuteen ja sinusta tulee niitä soturi-vihittyjä, joihin voimme luottaa. Guru-chela -suhteen koko instituutio on suunniteltu ylläpitämään jatkuvasti tietoisuuttasi asianmukaisessa tasossa. Hyvin harvoin maan ihminen voi selviytyä ilman ulkopuolista apua ja käydä yksin läpi Vihkimyksen Polun. Voin kertoa, että ellet ole Ylösnousseen Mestarin osittainen tai täydellinen inkarnaatio, et voi käydä Polkuasi läpi ja saavuttaa yksin Jumalallisen tietoisuuden huippua ilman Opettajan apua. Siksi lähetämme Lähettiläämme uudestaan ja uudestaan, jotta voisitte nähdä Polun ja muistaa velvollisuutenne ja ne suunnitelmat, jotka aioitte toteuttaa ennen inkarnaatiotanne. Olette ottaneet nämä suunnitelmat itse korkeammassa tietoisuudessanne. Nyt teidän on yritettävä saavuttaa tietoisuutenne korkein tila, jotta muistatte kaiken, mitä olette suunnitelleet ennen ruumiillistumistanne Maan päälle.

On monia ihmisiä, jotka lukevat viestejämme. On niitä, jotka alkavat kulkea Vihkimyksen Polkua. Mutta vain muutama läpäisee testit ja jatkaa Polkua pitkin. Se on aina ollut näin. Toivomme kovasti, että aikasi on poikkeus, ja voimme tulla tuhansien ja satojen tuhansien inkarnoituneiden ihmisten luo kommunikoimaan heidän kanssaan heidän ulkoisen tietoisuutensa tasolla ja aloittamaan työn planeetan Maan muuttamiseen niin nopeasti, että nyt elävä sukupolvi tulee havaitsemaan kaikki muutokset.

Tarvitsen vapaaehtoisia, jotka haluaisivat palvella Veljeskuntaa. Olen henkilökohtaisesti valmis tulemaan luoksenne auttamaan teitä sillä ehdolla, että aikomuksianne tukevat tietoiset konkreettiset toimet Maan ihmisen tietoisuuden muuttamiseksi. 

MINÄ OLEN Sanat Kumara, olen ollut tänään kanssanne, ja toivon tulevia tapaamisia!

[1] Anna meille tänä päivänä päivittäinen leipämme. (Matt. 6: 9-13)

© Lähettiläs Tatyana Mickushina