Valmistakaa temppelinne Messiaan tuloon

      Kommentit pois päältä artikkelissa Valmistakaa temppelinne Messiaan tuloon

Valmistakaa temppelinne Messiaan tuloon

Johannes Kastaja, huhtikuu 11, 2005

MINÄ OLEN Johannes Kastaja, Minä olin se, joka ennusti Messias Kristuksen tulon.

MINÄ OLEN tullut. Olen tullut kertomaan sinulle elämäni tarinan, viimeisen elämäni. Ja olen tullut antamaan teille joitakin ohjeita koskien teidän nykyistä elämäänne.

Moni asia on muuttunut maassa viimeisen inkarnaationi jälkeen. Muutokset ovat tapahtuneet ihmisten perhe elämässä, heidän työssään, heitä ympäröivässä maailmassa. On monia uusia asioita nyt ja monia keksintöjä käytetään ulkoisessa maailmassa.

Kuitenkin, jos mietimme ihmisen maailmankatsomusta ja hänen näkemyksiään Jumalasta ja universumin rakenteesta, emme näe merkittäviä muutoksia.   Kyllä terminologia on muuttunut, monia tieteellisiä keksintöjä on tehty ja universumin rakenne ja fyysisen maailman lait on paljastuneet ihmiselle.

Mutta samaan aikaan ihmisen tietoisuus on yhä kiinnittynyt ulkoisen fyysisen maailman ilmennyksiin, Jumalan ulkoiseen kunnioittamiseen ja ulkoisiin rituaaleihin, ikään kuin kaksi tuhatta vuotta ei olisi kulunut minun viimeisestä inkarnaatiostani.

Ihminen hyödyntää kaikkia tieteellisiä ideoita ja keksintöjä, yksinkertaisesti kadehdittavalla nopeudella.

Näiden keksintöjen soveltaminen ei johda Jumalaan lähestymiseen, vaan eroon Hänestä.

Sinulle voi näyttää edistyneeltä kuunnella moderneja rytmejä jumalanpalvelusten aikana ja näyttää modernilta käyttää tieteellistä terminologiaa selitettäessä maailmankaikkeutta.

Jokainen tieteellinen keksintö, samoin kuin mikä tahansa ihmistietoisuuden saavutus on välittömäsi käytetty ihmisen toimesta erottamaan häntä edelleen Jumalasta.

Jumalallisen tunteen yksinkertaisuus, Jumalallisen elämän yksinkertaisuus on verhottu teidän toimesta lukemattomiin moderneihin termeihin ja ideoihin.

Käytätte paljon teknisiä termejä kun puhutte Jumalasta. Jos olisitte käyttäneet niin paljon ponnistuksia tuhotaksenne ne esteet tietoisuudessanne, jotka todella erottavat teidät Jumalasta, elämä maassa olisi muuttunut kuin taikasauvan heilahduksella.

Useimmat modernit keksinnöt vain estävät polkuanne Jumalaan voittamattomasti.

Tiedätte, että elin autiomaassa inkarnaationi aikana. Elin heinäsirkoilla ja hunajalla.

Ihmiset ajattelivat minun olevan järjetön. Mutta saatoin olla yhteydessä Jumalan kanssa vain kun olin erottanut itseni ihmisistä ja heidän turhamaisuudestaan. Ja en olisi vaihtanut tätä yhteyttä mihinkään ihmisen rikkauksiin tai kunnianosoituksiin.

Minä harvoin puhuin ihmisille. Minun perusopetukseni oli osoitettu heidän sielujensa puhdistamiseen ja valmistamaan heitä Messiaan tuloon.

Ihmiset ymmärsivät sanani omalla tavallaan, ajatellen, että puhuin jostain ulkoisen Messiaan tulosta, ihmisestä, joka tulisi vapauttamaan heidät heidän ongelmistaan ja onnettomuuksistaan.

Mutta en ainoastaan tarkoittanut ulkoisen Messiaan tulemista, vaan myös sisäisen tulemista, joka on aina oleillut jokaisen ihmisen tietoisuudessa. Minä valmistelin ihmistietoisuutta tämän Messiaan tulemiseen.

En ajatellut että kukaan ihmisistä ymmärsi mitä minä olin puhumassa. Mutta kuitenkin ihmisten tietoisuus muuttui vähän ja he alkoivat odottaa Kristuksen tulemista. Ja Hän tuli ja suoritti Tehtävänsä kunniakkaasti.

Saarnani maksoi henkeni. Toisin kuin useammat ihmiset, hallitseva papisto huomasi pian opetuksistani, että jos ihmiset ymmärtäisivät ne, se olisi johtanut heidät pois ulkoisesta palvonnasta ja ulkoisista rituaaleista ikuisesti ja olisin ohjannut heidät kohtaamaan todellisen Messiaan, heidän sisäiseen Jumalan kohtaamiseen ja todelliseen osaan heidän sisällään.

Saavutettuaan sellaisen sisäisen yhteyden ja sellaisen autuuden itsensä sisällä, ihmiset eivät koskaan olisi luottaneet mihinkään ulkoiseen uskontoon tai opettajiin.

Sen jälkeen saatuaan sisäisen yhteyden Jumalallisen tietoisuuden tilaan, ihmiset olisivat vetäytyneet yhteen samanlaisten ihmisten kanssa hyvin nopeasti. Jumalallinen tietoisuuden tila on yhtä tarttuva kuin mikä tahansa muu ei-jumalallinen tietoisuuden tilan ilmennys, luonteenomainen monille ihmisille nyt.

Ihmiset ovat läheisesti toisiinsa kytkenyt korkeammilla tasoilla. Onnellinen ajatus ja hyvä ajattelu, jos ne syntyvät useimmissa mielissä ja sydämissä samanaikaisesti , kykenevät leviämään sydämestä sydämeen. Samoin kuin kynttilä voi liekillään helposti sytyttää miljoona kynttilää.

Minulla ei ollut tilaisuutta tietenkään antaa opetuksiani suurelle joukolle ihmisiä. Minä opetin niitä harvoja, joilla oli rohkeutta tulla ja kuunnella minua.   Ihmiset olivat peloissaan saamaan tietoa minulta, koska papisto kielsi heitä olemasta yhteydessä kanssani.   Minun oli hyvin vaikeaa antaa tietoa ihmisille.

Katso muutoksia joita on tapahtunut ympärilläsi tähän mennessä. Minä sanelen tämän viestin   ja sinä voit saada sen samana päivänä vaikka olisit planeetan toiselle puolella. Tämä on todelle sinulle suurten mahdollisuuksien aika.

Meidän ei edes tarvitse kuluttaa sinun ponnistuksiasi tai meidän kootaksemme yhteen ihmisiä, jotka ovat valmiita havaitsemaan opetuksiamme tietyssä paikassa Maassa. Sinä vastaanotat opetuksemme ja värähtelymme siunatun lahjan kautta, jonka Saint Germain antoi ihmiskunnalle. Minä tarkoitan internetiä. Ja tämä on yksi harvoista tapauksista kun internetin käyttö tekee todellista hyvää ja itse asiassa, tämä oli sen päämäärä, mihin tämä keksintö oli tarkoitettu fyysisessä tasossa.

Nyt , minun siunatut sydämeni, teillä on tilaisuus kuunnella Suurten Valon Olentojen opetuksia, jotka olivat tulleet inkarnaatioon opettamaan ihmiskuntaa viimeisten tuhansien vuosien aikana.

Teillä on tilaisuus saada ennennäkemätön Jumalallisen Energian virta näiden sanelujen kautta. Ja tämä erivapaus, tämä Taivaiden lahja teille, tuli mahdolliseksi tämän tilaisuuden kautta. Arvostakaa korkealle tätä tilaisuutta. Juokaa Jumalallisen Energian nektaria. Mutta muistakaa, että ei yhtäkään pisaraa tätä Energiaa tulisi tuhlata turhaan. Energia on annettu sinulle suorittaaksesi hyviä tekoja, ei löytääksenne kuka on enemmän jumalallinen ja edistyneempi keskuudessanne.

Ette voi tietää sitä ihmistietoisuutenne kanssa. Suurimmat ihmiset keskuudessanne ovat ne, jotka tekevät parhaansa palvellakseen elämään ja kaikkia eläviä olentoja ja eivät vaadi mitään itselleen vastineeksi. Tämä johtuu siitä, koska tässä elämässä ei ole mitään vaihtamisen arvoista   verrattuna Jumalallisen yhteyden lahjaan ja tilaisuuteen palvella Jumalaa koko elämän aikana.

Joten, yritä käyttää saamasi Energia oikein. Valmista temppelisi Messiaan tuloon ja anna Messiaasi, joka on sinun Korkeampi Itsesi, sinun Kristus Itsesi, tulla luoksesi, olla sinussa, puhua kauttasi ja toimia kauttasi.

Oh, rakkaani, olen onnellinen tietäessäni, että rakastettu Alpha on antanut tämän tilaisuuden teille tänä vaikeana mutta todella siunattuna aikana tälle planeetalle.

Tulen olemaan onnellinen kohtamaan jokaisen teistä, joka nostaa värähtelynsä minun tasolleni ja voin tulla luoksenne henkilökohtaisesti ja kommunikoida kanssanne sydämessänne.

Minun rakkaani ja siunattuni, luottakaa minuun, kaikki tulee olemaan aivan kuten on ennustettu. Silmänne alkavat nähdä selvästi, tulet näkemään meidät ja kommunikoit kanssamme, ja kuljet kanssamme ja puhut kanssamme.

Jumalallisessa maailmassa ei ole rajoja. Te itse olette luoneet nämä rajat tietoisuudessanne. Mutta aika on tullut niistä luopumiseen.

En voi peittää iloa joka valtaa minut tilaisuudesta vedota teihin henkilökohtaisesti. Ja minä tiedän, että monet teistä jotka lukevat näitä rivejä, ovat jo valmiita ollakseen yhteydessä minuun.

Voit vain kuvitella muutoksen maailmassa, kun jokainen teistä saa tilaisuuden henkilökohtaiseen yhteyteen Ylösnousseiden Mestarien kanssa. Tämä tulee tapahtumaan. Tämä tulee tapahtumaan enemmin tai myöhemmin. Ja tämä tulee olemaan yhtä väistämätöntä kuin se tosiasia, että kevät seuraa talvea ja kesä kevättä vuorostaan.

MINÄ OLEN Johannes Kastaja, Elijah Profeetta, ja minä kerron sinulle profetiani. Minun profetiani tulee varmasti täyttymään ja te tulette tietämään sen myös sydämissänne.

MINÄ OLEN Johannes Kastaja.

(2) Eliah. Israelilainen profeetta, joka otettiin taivaaseen vaunuilla. Myöhemmin hän inkarnoitui Johannes Kastajana, joka valmisti tietä Jeesuksen tehtävälle (Matt 17: 10-13). Elias oli harvinainen poikkeus ihmisestä, joka ylösnousi ja sitten inkarnoitui uudelleen fyysisessä muodossa. Kun hänen elinaikansa Johannes Kastajana päättyi, hän palasi ylösnousseeseen tilaan.

© Viestintuoja Tatyana Mickushina