Artikkeli Johannes Kastaja

      Kommentit pois päältä artikkelissa Artikkeli Johannes Kastaja


Johannes Kastaja

Johannes Kastaja on edellisessä inkarnaatiossaan tunnettu profeetta Eljahna. Hän on yksi niistä harvoista, jotka menivät läpi Ylösnousemus seremonian suoraan fyysisessä kehossa, nousivat Taivaaseen “tulien vaunussa”.

Elijah sai kuitenkin ylösnousemuksensa jälkeen lähes ainutlaatuisen poikkeuksen, joka mahdollisti Hänelle uudelleen ruumistua; ja niin Hän tuli jälleen Johannes Kastajana ”valmistaen tietä Herralle”.

Profeetta Elijah oli Elishan opettaja, joka oli Jeesuksen aikaisempi ruumistuma (inkarnaatio). Hän otti mielellään lihallisen muodon ja salli itsensä uhrattavan Herodeksen kädessä auttaakseen opetuslapsiaan täyttämään tehtävänsä.

Jeesuksen ja Johannes Kastajan suhde on tarina suuresta omistautumisesta, rakkaudesta ja kunnioituksesta – kaunis nähdä ja vertaansa vailla.

Se on tarina guru-chelasta, mestari-opetuslapsi suhteesta.

Kuva: Kristuksen kaste (Verrocchio)

Jeesus aloitti suuren palvelunsa – tuomalla totuuden Israelin kansalle Johanneksen kasteessa. On olemassa perinne, että Jeesus asui yhden vuoden ajan Essealaisten kanssa. Essealaiset asuivat suljetussa yhteisössä lähellä Kuollutta merta. Siellä Jeesus oppi Johanneksen pappeudesta ja ilmaisi aikomuksensa mennä Hänen palvelutehtävänsä paikalle, joka oli lähellä Kuollutta merta, Jordan joen rannalla. Essealaiset viisaat kertoivat Johannekselle, että Suuri opettaja ilmestyy Hänelle, joten kansan tulisi olla valmistautunut Hänen tuloonsa.

Koska hän oli suuri ja nöyrä opettaja, hän sanoi Jeesuksesta: ”Hänen täytyy kasvaa, mutta minun täytyy vähentyä”, (Joh.3:30) sillä hän kantoi sydämessään suurta Jumalan tahtoa, että Jeesuksen tuli ylittää hänet saavutuksissa ja palvelussa.

Monien ihmisten kysymyksiin, oliko hän Kristus, Johannes vastasi, että hän valmistelee vain tietä Herralle.  ”Minä kastan sinua vedellä parannusta varten. Mutta minun jälkeeni tulee Hän, joka on voimakkaampi kuin minä, jonka sandaaleja en ole kelvollinen kantamaan. Hän kastaa teidät Pyhällä Hengellä ja tulella. ”(Matt. 3:11)

Johannes, jääden varjoon, halusi nähdä Jeesuksen kirkkauden, kun Hän tulisi pukemaan Gurunsa Ylösnousseen tietoisuuden täyteyden ylleen.

Johannes Kastaja oli Jeesuksen pikku serkku. Elizabeth, Johannes Kastajan äiti, oli Äiti Marian serkku.

Hänen elinaikansa jälkeen Johannes Kastajana,  hän palasi ylösnouseeseen tilaan. Meidän ajallamme Johannes Kastaja toi Opetuksensa Valkoisen Veljeskunnan lähettilään, Tatyana N.Mickushinan kautta.

Viestissä “Valmistakaa temppelinne Messiaalle”, joka lähetettiin 11. huhtikuuta 2005, hän sanoi:
”MINÄ OLEN Johannes Kastaja. Olin se, joka ennusti Messiaan Kristuksen saapumisen.
Minä olen tullut. Olen tullut kertomaan elämäni tarinasta, viimeisestä elämästäni. Ja olen tullut antamaan teille joitakin ohjeita nykyiseen elämäänne ”.

Lisäksi Johannes Kastaja kertoo itsestään ja Hänen opetuksiensa ytimestä:

”Te tiedätte, että asuin autiomaassa inkarnaationi aikana. Elin heinäsirkoilla ja luonnon hunajalla.
Ihmiset ajattelivat minun olevan järjetön. Mutta saatoin olla yhteydessä Jumalaan ainoastaan kun olin erottanut itseni ihmisistä ja heidän turhamaisuudestaan.
Ja en olisi vaihtanut tätä yhteyttä minkään ihmisten rikkauksiin ja kunnioituksiin.

Minä harvoin puhuin ihmisille. Minun perusopetukseni oli suunnattu heidän sielujensa puhdistamiseen ja valmistamaan heitä Messiaan tulemiseen.
Ihmiset ymmärsivät sanani omalla tavallaan ajattelemalla, että puhun jostain ulkoisesta Messiaasta, miehen tulemisesta, joka tulisi vapauttamaan heidät ongelmistaan ja onnettomuuksistaan.
Mutta en tarkoittanut vain ulkoisen Messiaan tuloa vaan myös sellaisen sisäisen tuloa, joka oli aina asunut jokaisen ihmisen tajunnassa. Valmistelin ihmisen tietoisuutta tämän Messiaan tulemiselle.
En usko, että kukaan näistä ihmisistä ymmärsi mitä minä  puhuin. Mutta silti, ihmisten tietoisuus muuttui hieman ja he alkoivat odottaa Kristuksen tulemista. Ja hän tuli ja suoritti Tehtävänsä kunnioittavasti.”

Johannes Kastaja selittää syyn hänen julmaan vastustukseensa:
Minun saarnani maksoi minun elämäni. Päinvastoin kuin useimmat ihmiset, hallitseva papisto huomasi pian, että Opetukseni, jos ihmiset olisivat ymmärtäneet ne, olisi estänyt laumaa ulkoisista palvonnoista ja ulkoisista rituaaleista ikuisesti ja he olisivat  suunnanneet ne kohtaamiseen todellisen Messiaan kanssa, heidän sisäiseen kohtaamiseen Jumalan kanssa, heidän todellisen osansa kanssa heidän sisällään.

Kuva: Kuvitus Raamatusta

Johannes Kastaja:

… Saatuaan tällaisen sisäisen yhteyden ja sellaisen autuuden sisälleen, ihmiset eivät olisi koskaan voineet luottaa mihinkään ulkoiseen uskontoon tai opettajiin.

Saatuaan pääsyn Jumalalliseen tajunnan tilaan ihmiset olisivat tunteneet vetoa samankaltaisten seuraan hyvin nopeasti. Tietoisuuden Jumalallinen tila on yhtä tarttuva kuin mikä tahansa muu  ei-jumalallinen tietoisuuden tila, joka on ominaista monille ihmisille nyt.

Ihmiset ovat läheisesti yhteydessä toisiinsa korkeammilla tasoilla. Onnellinen ajatus ja hyvä ajattelu, jos ne syntyvät samanaikaisesti useissa mielissä ja sydämissä, kykenevät leviämään sydämestä sydämeen. Se on samanlainen kuin kynttilä, joka voi helposti sytyttää miljoona kynttilää liekillään ”.

Tässä Johannes Kastaja selittää, miksi Hänelle oli vaikea antaa tietoa ihmisille:
”Minulla ei ollut tilaisuutta antaa opetusta suurelle joukolle ihmisiä tietenkään. Opetin niitä harvoja, joilla oli rohkeutta tulla esiin ja kuunnella minua. Ihmiset pelkäsivät saada tietoa minulta, koska papit kielsivät heitä kommunikoimasta kanssani. Minulle oli vaikeaa antaa tietoa ihmisille ”.

Vertaillessaan Hänen aikansa ja tämän päivän mahdollisuuksia levittää Opetusta, kiitos Internetin  –  Rakastetun Saint Germain lahjan, Johannes Kastaja sanoi: 
Katsokaa muutoksia, jotka ovat tapahtuneet ympärillänne. Sanelen tämän Sanoman ja voit vastaanottaa sen samana päivänä, vaikka olisit planeetan toisella puolella. Tämä on todella sinulle mahtavien mahdollisuuksien aika. Emme edes tarvitse tuhlata teidän ponnistelujasi tai meidän kerätäksemme ihmisiä  yhteen, jotka ovat valmiita ymmärtämään Opetuksemme tietyssä paikassa Maapallolla. Saat Opetuksemme ja meidän värähtelymme Saint Germain ihmiskunnalle antaman siunatun lahjan kautta. Tarkoitan Internettiä. Ja tämä on yksi niistä harvoista tapauksista, joissa Internetin käyttö palvelee todella hyvää ja itse asiassa, 

tämä oli tavoite jonka vuoksi tämä keksintö esitettiin fyysisessä tasossa.

Hänen Viestinsä johtopäätöksessä Johannes Kastaja antaa ihmiskunnalle Hänen ilmoituksensa, Hänen lupauksensa Rakkaudesta ja Hänen profetiansa, joka varmasti toteutuu!

”Minun siunatut sydämeni, teillä on mahdollisuus kuunnella suurten Valon Olentojen Opetuksia,  jotka ovat tulleet inkarnaatioon opettamaan ihmiskuntaa viimeisten tuhansien vuosien aikana.

Sinulla on mahdollisuus saada ennennäkemätöntä Jumalallisen energian virtaa näiden Sanelujen kautta. Ja tämä erivapautus, tämä Taivaiden lahja sinulle, tuli mahdolliseksi tämän tilaisuuden takia. Arvosta tätä tilaisuutta korkeasti. Juo Jumalallisen energian nektaria. Mutta muistakaa, että mitään energiaa ei pitäisi tuhlata turhaan. Teille annetaan energiaa hyvien tekojen suorittamiseksi, ei sen selvittämiseksi, kuka on jumalallisempi ja ylivoimaisempi joukossanne. Ette voi tietää sitä ihmisen tietoisuutenne kautta. Suurimmat ihmiset  joukossanne ovat niitä, jotka tekevät parhaansa palvellakseen elämää ja kaikkia eläviä olentoja vaatimatta  mitään itselleen vastineeksi. Tämä johtuu siitä, että tässä elämässä ei ole mitään mikä olisi vaihtamisen arvoista Jumalallisen yhteyden lahjaan ja  mahdollisuuteen palvella Jumalaan koko elämän ajan.  Joten yritä käyttää vastaanotettua Energiaa oikein. Valmistakaa temppelinne Messiaan tuloon ja antakaa Messiaan, joka on teidän Korkeampi Itsenne, Kristus Itsenne, tule teihin, olla teissä, puhua teidän kautta ja toimia kauttanne.

Rakkaat ja siunatut: Luottakaa minuun; kaikki on aivan kuten on ennustettu. Silmänne alkavat nähdä selvästi; te tulette näkemään meidät ja kommunikoimaan kanssamme ja kulkemaan kanssamme ja puhumaan kanssamme.

Voitte vain  kuvitella muutoksen maailmassa, kun jokainen teistä saa mahdollisuuden henkilökohtaiseen kanssakäymiseen Ylösnousseiden Mestarien kanssa. Mutta tämä tulee tapahtumaan. Tämä tulee ennemmin tai myöhemmin. Ja tämä on aivan yhtä väistämätöntä kuin tosiasia, että kevät seuraa talvea ja sitä seuraa kesä vuorostaan.

MINÄ OLEN Johannes Kastaja, Elijah Profeetta [1], ja minä kerron teille profetiani. Ennustukseni tulee varmasti toteutumaan, ja te tiedätte sen myös sydämessänne.

MINÄ OLEN Johannes Kastaja. Olin se, joka ennusti Messiaan Kristuksen tulon.”

Artikkeli on valmistanut  englanniksi Maria Fliman. https://sirius-eng.net/

Lähteet:
1. Mickushina T.N. BOOK OF WISDOM. Messages of the Masters. – Omsk: Publishing House “Sirius”, 2018.
2. Prophet Mark L., Profet Elizabeth Clare. Masters and their Abode. Encyclopedia. – M: M-Aqua, 2006.
3.Polyan V.I. Great Moralists – The Founders of World Religions. – Omsk: Publishing House “Sirius”, 2009.