Pyrkimys, vakaus ja omistautuminen – nämä ovat välttämättömiä ominaisuuksia meidän oppilaillemme

      Kommentit pois päältä artikkelissa Pyrkimys, vakaus ja omistautuminen – nämä ovat välttämättömiä ominaisuuksia meidän oppilaillemme


Pyrkimys, vakaus ja omistautuminen – nämä ovat välttämättömiä ominaisuuksia meidän oppilaillemme

Rakastettu El Morya, 14. toukokuuta 2005

MINÄ OLEN El Morya, tulen luoksenne jälleen Viestintuojani kautta.

MINÄ OLEN. Ja MINÄ OLEN aivan yhtä todellinen, ellen todellisempi, kuin kaikki, mikä ympäröi sinua illusorisessa maailmassasi. Tarjoamme opetuslapsillemme koulutusta, joka koskee ensisijaisesti tietoisuudenlaajentamista ja maailmamme tunnistamista, joka on aistien elinten havainnoinnin ulkopuolella, mutta se ei tee siitä vähemmän todellista.

Olen tullut esittämään selkein sanoin ymmärrystä maailmojen väliseen kommunikaatioon ja vahvistamaan sitä tietoisuudessanne. 

Olemme jatkuvasti vierellänne teidän maallisissa vaivoissanne ja huolissanne, mutta emme voi ohjata teitä huolenaiheissanne, ellette te itse halua kääntyä puoleemme ( hakea apuamme ).

Uskokaa, että maailmamme on jatkuvasti vierellänne. Vain värähtelyn taso erottaa meidät toisistamme. Nostakaa värähtelyänne ja pyrkikää kommunikoimaan kanssamme, ja saatte mitä etsitte.

Vaikeus on olla tunnistamatta ulkoisen tietoisuutesi kautta sekä meidän  läsnäoloamme että mahdollisuutta ottaa yhteyttä meihin.

Sinä pyydät merkkejä, ja me annamme merkkejä.  Sinä pyydät apua ja me annamme apua. Pyydät kommunikointia kanssamme, ja me asetumme kommunikaatioon kanssasi. Mutta miksi, kun kysyit kaikkea tätä, unohdat välittömästi, mitä pyydät? Kun vastaamme kutsuusi, tietoisuutesi näyttää olevan niin syvästi illuusion maailmassasi, ettet kykene kuulemaan meitä.

Siksi olen tullut muistuttamaan sinua jatkuvasta kurinalaisuudesta tietoisuudessasi ja mielessäsi,  johon sinun täytyy alistua, jos todella haluat olla opetuslapsemme. Emme tarvitse seuraajia, jotka sanovat haluavansa olla meidän oppilaitamme, kysyen meiltä apua, mutta joiden tietoisuus sattuu olemaan niin illuusion ympäröimä, että he unohtavat kaikki palvelunsa, lupauksensa, valansa ja vakuutuksensa vain muutaman tunnin kuluttua.

Tarvitsemme oppilaita, mutta jos todella haluat saada koulutusta Ylösnousevien Mestarien ohjauksessa, pyydän, olkaa niin ystävällisiä, että omistatte ainakin joitain heikkoja ponnistuksia siihen.

Muista, ettei sinun tulisi toivoa olla oppilaamme vain aika ajoin, kun ajoittain ajattelet meitä jokapäiväisen kiireen keskellä.  Ei, sinun tulisi jatkuvasti muistaa se, mitä haluat saavuttaa ja mitä kohden pyrit. Sinun on pidettävä tietoisuutesi suunnattuna maailmaamme ja pyrkiä maailmaamme huolimatta vaikeistakin elämäntilanteista, joihin joudut.

Pyrkimys, vakaus ja omistautuminen – nämä ovat tarpeellisia ominaisuuksia opetuslapsillemme.

Voit tehdä arkipäivän rutiineja ja kodin asioita, mutta sinun olisi aina pidettävä mielessäsi kuvaa maailmastamme. Sinun tulee olla yhteydessä kanssamme koko ajan.

Näin voi kehittää havaitsemistasi, herkkyyttäsi tarpeisiimme ja kunkin hetken vaatimuksiin.

Pidämme 24-tuntista vahtia planeetalla ja annamme itsellemme vain vähän lepoa, uppoutuen nirvanaan vain lyhyiksi ajoiksi.

Mikä estää sinua seuraamasta esimerkkiämme? Säilytä ja ylläpidä herkkyyttäsi ja keskittymistäsi päivän aikana niin, että kun tarve saada apua sinulta tulee tai kun on sinun aika saada oppituntisi, et menetä sellaista hetkeä, koska hetkellisesti olisit harhaantunut hyödyttömään keskusteluun, tarpeettomaan väittelyyn tai katselet vielä yhden (TV) sarjan.

Kun haluat tulla opetuslapseksemme ja saada ohjaustamme, ohjeita ja apua, miksi ajattelet, että olet vapautettu velvollisuuksista, jotka sinun on jaettava kanssamme?

Voimme tulla ja antaa sinulle oppitunnin, tehtävän tai tietoa milloin tahansa päivän tai yön aikana. Siksi sinun velvollisuutesi on aina olla sensitiivinen koko ajan, jos astut oppilaittemme rivistöön. 

Kun opiskelet koulussa tai yliopistossa, sinun on osallistuttava luentoihin ja kuunneltava opettajia. Opettajat voivat laittaa sinut jälki-istuntoon tai jopa poistaa sinut koulusta huolimattomuutesi vuoksi. Miksi pidät koulutustamme ohjauksessamme vähemmän vastuullisena?

Kun saat tietoja oppilaitoksissasi, tarvitset tätä tietoa lähinnä nykyisessä elämässäsi. Me annamme sinulle tietoa, jota tarvitset kaikkien elämiesi aikana. Joten miksi sallit itsesi unohtaa harjoittelua ja pienennät velvollisuutesi?

Koulutuksemme erityispiirre on, että antaessamme sen sinulle, emme ohjaa sinua  pois elämäsi velvoitteista. Saatat käydä töissä ja silti käydä läpi koulutuksemme. Saatat olla kotona huolehtien lapsistasi ja käyt samalla läpi koulutuksesi meidän ohjauksessamme.

Siksi sinun tulisi jatkuvasti olla tietoinen ja odottaa tehtäviämme, ohjeitamme ja meiltä tulevaa informaatiota.

Emme kommunikoi oppilaidemme kanssa heidän kielellään. Lähetämme tietomme ja informaatiomme energian muodossa: pienenä tuulen henkäyksenä, pienenä valon pilkahduksena, pienenä syntyneenä toiveena tai nousevana energiana, jonka avulla voit suorittaa tietyn tehtävän. Hyvin harvoin sanomme jotain opetuslapsillemme. Sanamme ilmenevät mielessäsi niin luonnollisina ikään kuin ne olisivat omia ajatuksiasi. Ainoastaan jonkin ajan  kuluttua voit ymmärtää, että nämä ajatukset tulivatkin meiltä.

Siksi sinun on jatkuvasti oltava herkkä ja oltava valmis vastaanottamaan tietojamme  ja ohjeitamme.

Älkää odottako minun tai jonkun Mestareista tulevan luoksenne koko voimalla, puhumaan teille, antamaan Opetuksia ja vastaamaan kysymyksiinne. Meillä ei ole fyysisiä elimiä; siksi voimme tuskin koskaan käyttää voimaamme ja energiaamme, jotta voisimme näkyä opetuslastemme edessä tiheässä astraalisessa muodossa. Jos haluat olla ohjauksessamme, sinun tulisi kehittää havaitsemisen herkkyyttä niin paljon, että voit olla sensitiivinen sanoillemme, tarpeillemme ja vaatimuksillemme.

Kehitä erottamiskykysi lahjaa. Monet astraaliset asukkaat voivat pilailla kanssasi ja teeskennellä olevansa Mestareita. Monet heistä ovat kaukana ystävällisyydestä ja monet ovat yksinkertaisesti erittäin ilkeitä ja häijyjä.

Oma tietoisuutesi tila on paras kriteeri sinulle, kun arvioit, kenen kanssa olet tekemisissä korkeammassa tasossa. Tiedät, että samankaltainen vetää puoleensa samankaltaista. Jos et ole tasapainoinen ja sopusointuinen sisäisesti, jo sallit itsessäsi mitään negatiivisia tunteita, jotka ovat luonteenomaisia ihmisissä, niin tuskin pääset yhteyteen todellisten Ylösnousseiden Mestarien kanssa.

Tämän vuoksi, kiinnitä huomiosi tietoisuutesi tasoon päivän aikana. Tietoisuutesi on hyvin liikkuvainen. Voin sanoa, että päivän aikana liikut jatkuvasti tietoisuudessasi pitkin jotain asteikkoa alimmasta korkeimmalle tasolle. Kaikki, mitä kohtaat elämässä, vaikuttaa tietoisuutesi tasoon, mukaan lukien kaikki ihmiset, joiden aurat tulevat  kosketuksiin aurasi kanssa, elokuvat, joita katselet ja musiikki, jota kuuntelet. Kirjaimellisesti kaikki maailmassasi vaikuttaa sinuun. Siten päätehtäväsi on siis ylläpitää tietoisuuttasi  korkeimmalla tasolla, joka sinulle on saavutettavissa suurimman osan päivää. 

Löydä aikaa vetäytyäksesi kaikkien seurasta ainakin muutamaksi minuutiksi joka päivä ja analysoi tilaasi päivän aikana – kaikkia ajatuksia, tunteita ja kuvia, jotka tulevat sinuun.

Jatkuvasti analysoi tilaasi ja tarkkaile tunteitasi uudestaan ja yhä uudestaan.

Olemme vierelläsi koko ajan, ja vain värähtelysi ja tietoisuutesi taso estävät sinua näkemästä ja kuulemasta meitä.

Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on oppia erottamaan läsnäolomme ja värähtelymme.

Parhaimmat oppilaamme eivät koskaan jätä tarkkaavaisuuttaan. He pitävät jatkuvasti yhteydentunnetta  kanssamme ja ovat valmiita saamaan tarvittavia ohjeita meiltä 24 tuntia vuorokaudessa.

Siksi sen sijaan että tuntisit loukkaantumista Mestareita kohtaan, jos he eivät kiinnitä oikeaa huomiota sinuun ja anna sinulle tarpeellista apua, tarkkaile sisäistä tilaasi. Oletko jäänyt ilman meidän opetuksiamme  ja apumme, koska olet ollut liian kiireinen valittaessasi kuinka kovaa elämäsi on ja kiinnittänyt liian paljon huomiota illuusioon ympärilläsi?

Olen antanut kehotukseni tänään siinä toivossa, että ymmärrät ilmenevät vaikeutemme kun pyydät apuamme ja me annamme sinulle tämän avun, mutta et vain yksinkertaisesti huomaa sitä, koska olet liian kiireinen maallisten ongelmiesi parissa.

MINÄ OLEN El Morya.

© Viestintuoja Tatyana Mickushina