Ei ole mitään järkeä antaa teille tätä Opetusta, jos sitä ei  vahvisteta käytännössä

      Kommentit pois päältä artikkelissa Ei ole mitään järkeä antaa teille tätä Opetusta, jos sitä ei  vahvisteta käytännössä


Ei ole mitään järkeä antaa teille tätä Opetusta, jos sitä ei  vahvisteta käytännössä

Rakastettu Serapis Bey, 24. kesäkuuta 2008

MINÄ OLEN Serapis Bey. Olen tullut luoksenne pitääkseni puheen. Tämä puhe tulee koskemaan henkistä kasvuanne. Teille näyttää luonnolliselta, kun Ylösnousseet Mestarit tulevat ja puhuvat teille niin helposti. Ette voi kuitenkaan edes kuvitella, mitä suurta työtä Ylösnousseet Mestarit tekevät kunkin Viestin lähettämiseksi.

Kahden maailman välillä on läpäisemätön energiaeste. Tämän esteen voittaminen vie huomattavan määrän energiaa. Lähettilään valmiuden on vastattava valmiuttamme. Sitten tulee hetki, jolloin kaksi maailmaa virittäytyvät toisiinsa. Hetki tulee, kun Viesti tulee maailmaanne. Se tapahtuu hiljaa, kuten virran ääni; hiljaisesti, kuten lehtien kahina; hiljaisesti, kuten ruusun terälehtien avautuminen.

Viestimme tulee maailmaanne. Kuvittelkaa, kuinka monta askelta taaksepäin te itse otatte,  pois päin Jumalallisesta mahdollisuudesta, joka on annettu teidän maailmaan, kun otatte sen, mitä on anneetu teille, katsotte sitä hetken, arvioitte sitä ihmisen logiikan näkökulmasta ja laitatte sen sivuun jonain, joka ei mielestänne sisällä mitään hyödyllistä henkiselle etenemisellenne.

Jos vain voisitte täyttää sisäisellä merkityksellä, jokainen kanssakäymisemme minuutin kanssanne. Jos vain voisitte laittaa syrjään kaiken työnne ja omistaa vain muutaman minuutin kanssakäymiseemme. Voitte kuvitella kuinka maailmanne muuttuisi vain muutamissa vuosissa, jos monet ihmiset voisivat tehdä tämän päivittäin. Sillä maailmat eivät voi tulla lähemmäksi toisiaan, koska ette löydä sopivaa paikkaa tietoisuudessanne

Viesteillemme, Lähettiläällemme ja työlle, jota teemme teille.

Maailmamme ja teidän maailmanne- olemme lähellä toisiamme. Hieno este erottaa maailmat. Tästä esteestä tulee kuin hieno verho niille, jotka kykenevät virittämään itsensä meihin, värähtelyihimme. Sama este on kuin luodinkestävä panssari niille, joiden tietoisuus on jatkuvasti keskittynyt fyysiseen, ulkoiseen maailmaan ja heidän toiveisiinsa, ongelmiinsa ja intohimoihinsa.

Ajattele sanojani. Ajattele, minkä osan elämästäsi osoitat yhdistymiselle kanssamme. Kuinka usein edes tunnistat ulkoisella tietoisuudellasi meidän yhteytemme ihmettä?

Sinun on kyettävä erottamaan päivittäisistä koettelemuksista Totuuden jyvät, jotka sirottelemme sinne ja tänne. Toivomme, että on ihmisiä, jotka pystyvät pysähtymään keskellä päivittäisiä touhujaan ja ongelmiaan ja katsomaan ympärilleen heidän sielunsa silmin.

Kuinka moni teistä ymmärtää, missä määrin kaikki, mikä ympäröi teitä, eroaa Jumalallisesta ihanteesta? Kuinka moni teistä on valmis seuraamaan Jumalallisia malleja elämässään? Löydätkö jokaisesta kaupunkistanne vähintään kymmenen vanhurskasta ihmistä?

Kuinka luulette sivilisaationne kehittyvän, jos sen ytimestä ei nouse mitään Jumalallisia roolimalleja? Eikö se seuraa raamatullisen Sodoman ja Gomorran kohtaloa? [1]

Ajattele sanojani. Tee itsellenne sääntö, että jatkuvasti teette eron Jumalallisten ja ei-jumalalliset ilmenemismuotojen välillä kaikessa, joka ympäröi teitä elämässä. Tämä sinun erottaminen pystyy luomaan etuvartion, etuvartiomme maailmaan. Kiitos teille ja saavuttamallenne erottamiskyvynlahjalle, pystymme laajentamaan maailmamme rajoja ja levittämään maailmanne teidän maailmaan.

Vähitellen alueita, jotka ovat vapaita rockmusiikista ja kaikista massatietoisuuden ilmenemismuodoista, tulevan muodostumaan Maahan. Vähitellen sellaisia paikkoja tulee yhä enemmän. Ajan myötä sellaisten paikkojen pelkkä värähtely pelästyttää pois kaikki ei-jumalalliset ilmenemismuodot.

Ajattle nyt, kuinka sinä voit luoda sellaisia Jumalallisten manifestaatioiden saarekkeita materiaalisessa maailmassa. Ajattele, mitä sinä henkilökohtaisesti voit tehdä luodaksesi sellaisen paikan, sellaisen siirtokunnan.

Kerron teille vielä yhden tärkeän asian. Jotta voisitte ymmärtää, miltä tulevaisuuden siirtokunnan pitäisi näyttää, sinun tulee käyttää referenssinä Opetusta, jonka annamme Lähettiläämme kautta. Maailmassanneon monia ihmisiä, jotka kuulevat Ylösnousseiden Mestareiden äänet On vieläkin suurempi määrä ihmisiä, jotka ajattelevat kuulevansa Ylösnousseiden Mestareiden äänet. Kuitenkin on vain muutamia, mukaan lukien meidän Lähettiläämme, jonka kautta me annamme tämän Opetuksen, joka pystyy tarjoamaan sinulle asianmukaiset mallit ja oikeat suuntautumispisteet, koska se on heidän tehtävänsä planeetalla, ja he ovat inkarnoituneet tämän tehtävän kanssa.

Opetusta ei ole mitään järkeä antaa, jos sitä ei vahvisteta käytännössä. Heti, kun ilmestyy henkilö, joka kantaa Opetusta, mutta ei vahvista sitä elämässään ja seuraajiensa elämässä, hänestä tulee kuin hedelmätön kukka, koska ei ole mitään hedelmää, ei ole mitään esimerkkiä, jota miljoonat ihmiset voisivat käyttää oikeana mallina fyysisessä tasossa.

Olen tullut luoksesi tänä päivänä ohjatakseni tietoisuuttanne seuraamaan tiettyjä askeleita, jotka tarvitaan teidän maailmassa.  Teidän maailma on fyysinen, ja mikä tahansa tieto tai Opetus, joka on olemassa maailmassanne täytyy ilmetä Maapallon fyysisellä tasolla.  Jokainen opetus, joka ei johda sellaisiin hedelmiin fyysisessä tasossa, on väärä opetus. Siksi sinun on suhtauduttava erittäin huolellisesti kaikkeen, mikä sinulle annetaan. Sinun tulisi myös vahvistaa kaikkea sitä, mitä saat, tekojen ja toiminnan muodossa elämässä.

Kun et suorita mitään tekoja ja sen sijaan vain otat enemmän ja enemmän informaatiota, yksinkertaisesti toimit parasiittina ja luot toimimattomuuden karmaa. [2] Saatte Jumalallista energiaa tiettyjen toimintojen suorittamiseksi fyysisessä tasossa, mutta et suorita noita tekoja, vaan sen sijaan käytät energiaa, jonka me olemme lähettäneet suurella vaivalla, juoruilemiseen ja kritiikkiin. Voi vaikuttaa siltä, että kaikki tapahtuu niin kuin on tarkoitettu, koska päässäsi sinulla on vääriä malleja siitä, mitä pitäisi olla.

Minun on muistutettava uudestaan ja uudestaan, että teidän on käsiteltävä huolellisesti mitä tahansa informaatiota, joka tulee teille  Lähettiläämme kautta. Tämä informaatio annetaan teille erityisen armolahjan kautta, ja tämä informaatio annetaan teille pelastusliinana maailman myrskyisessä valtameressä. Voit käyttää tarjoamaa tilaisuutta ja nousta maailman karkeiden vesien ja intohimojen yläpuolelle. Voitte myös teeskennellä, että mitään ei ole tapahtumassa, että ei tarvitse tehdä mitään tai pyrkiä mihinkään.

Sinä teet valintasi. Ennen tai myöhemmin valintanne sarja tulee päättymään. Tämä johtuu siitä, että jokainen valintanne joko vie sinua lähemmäksi Jumalaa tai siirtää sinua pois Jumalallisen tietoisuuden huipusta tietämättömyyden raunioihin.

Haluaisin jatkaa keskusteluamme, mutta ensin haluaisin ymmärtää, kuinka moni teistä on valmis havaitsemaan informaation uudella tasolla, jolla annamme sen nyt. 

MINÄ OLEN Serapis Bey, toivossa sinuun.

[1] Sodoma ja Gomorrah ovat kaksi kaupunkia, jotka mainitaan Raamatussa ensisijaisesti suhteessa asukkaiden poikkeuksellisen tahalliseen julmuuteen. Jumala tuhosi Sodoman ja Gomorran, kun Abraham ei löytänyt Sodomasta vähintään kymmentä  vanhurskasta ihmistä. Genesis-kirjan (19: 24-28) mukaan ”Herra satoi alas palavaa rikkiä ja tulta polttaen” tasangon kaupungit ”.

[2] Lisätietoa toimettomuuden karmasta, katso Rakastetun Kuthumin Sanelu , 24. kesäkuuta 2005, (Word of Wisdom Volume 1, saatavana osoitteesta amazon.com/author/tatyana_mickushina.)

© Lähettiläs Tatyana Mickushina