Te voitte antaa meille mahdollisuuden voimakkaampaan toimintaan

      Kommentit pois päältä artikkelissa Te voitte antaa meille mahdollisuuden voimakkaampaan toimintaan


Te voitte antaa meille mahdollisuuden voimakkaampaan toimintaan

Rakastettu Alfa, 23. kesäkuuta 2008

MINÄ OLEN Alfa, Isänne Taivaissa. Olen tullut luoksenne tänä päivänä, ja olen onnellinen tapaamaan teitä jälleen. Paljon on muuttunut planeetallanne ja avaruudessa viimeisen vierailuni jälkeen. Voitte todennäköisesti tuntea tapahtuvat muutokset. Sinulla on mahdollisuus olla läsnä Maassa fyysisissä kehoissasi, samalla kun Suuria Muutoksia tapahtuu. Tämä liittyy ensisijaisesti valtavaan eteenpäin harppaukseen, jota tietoisuutenne on parhaillaan kokemassa.

Olet todennäköisesti huomannut, kuinka asenteesi moniin asioihin voi muuttua yhden päivän sisällä. Sukupolvesi ratkaisee nopeasti tehtävät, jotka aikaisempien sukupolvien mielestä olivat käsittämättömiä. Tietoisuuden joustavuus ja kirkkaus on se, mikä tekee uusista roduista erilaisen, jotka korvaavat vanhat rodut, Sinun tarvitsee ymmärtää, että niiden ihmisten joukossa, jotka ovat inkarnoituneet Maan päällä tällä hetkellä, on edustajia monista ihmisroduista ja niiden muunnelmista. Voit huomata tämän yksinkertaisesti menemällä kadulle.

Maa planeetalle on annettu suuri mahdollisuus. Tämä mahdollisuus liittyy tosiasiaan, että monille ihmisille on annettu oikeus tehdä tarvittavat muutokset tietoisuuteensa lyhyellä aikavälillä.

Aikaisemmin oli mahdotonta saavuttaa ymmärrystä asioista, jotka voitte nyt omaksua tietoisuudessanne yhden inkarnaation aikana. Samalla tavoin tulevat sukupolvet tulevat kantamaan siemeniä ihmiskunnan tulevaa kehitystä varten itsessään. Jokainen vauva, joka tulee Maan päälle tällä hetkellä, kantaa syntyvän tulevaisuuden tietoisuuden siemeniä. Siksi teidän tulisi tervehtiä jokaista luoksenne tulevaa uutta ihmistä ja yrittää oppia se viesti, jonka hän on tuonut teille maailmastamme. Teidän käsissänne on tarjota mahdollisuus uusien rodun siementen itämiseen.

Tapa, jolla huolehditte puutarhanne kasveista, tulisi soveltaa lapsiinne. Jos he eivät saa tarvittavaa määrää huolta ja huolenpidon energiaa, tulevien rotujen siemenet eivät pysty kasvamaan heissä. Siksi olen tullut luoksenne muistuttamaan teitä siitä, että olette vastuussa jokaisesta lapsesta, joka tulee tällä kertaa Maan päällä. Pitäkää huolta näistä lapsista. Maapallonne tulevaisuus on kätketty heihin.

Minun on kerrottava sinulle vielä yksi asia. Jotta ymmärtäisit informaation tärkeyden, jonka minä annan, pyydän sinua ymmärtämään tietoisuudessasi, kuinka harvoin voin puhua inkarnoituneelle ihmiskunnalle. Ihmis-sanat eivät voi paljastaa kaikkia värähtelyjä ja tunteita, joita minulla on teitä kohtaan. Toivotan niin moni ihminen kuin mahdollista tuntee minun isällisen Rakkauden ja hellyyden energiat, jotka valtaavat minut. Haluan antaa koko itseni sinulle. Minä haluan ja ennakoin hetkeä, jolloin voimme yhdistyä upeaan sinfoniaan ja liueta Rakkauden syleilyyn. Uskokaa minua, ei ole suurempaa iloa kuin hetki, jolloin Taivas ja Maa kohtaavat.

Olen tullut vielä yhden ilmoituksen kanssa. Tämä ilmoitus koskee mahdollisuutta, jonka saat tästä päivästä alkaen. 

Suuri Kosminen Sykli on alkamassa. Suuri Kosminen Sykli on tulossa. Tulet kykeneväksi nopeuttamaan evoluutiotasi. Sinun tarvitsee vain tehdä toive sydämessäsi, että etenemisesi evoluutiopolulla nopeutuu. On olemassa Laki. Emme voi rikkoa tätä Lakia. Se on evoluutioon puuttumattomuuden Laki. Ennen kuin ihmis-evoluution edustajat pyytävät Taivaalta apua, emme voi auttaa täysimääräisesti. Siksi, mitä suurempi joukko teitä on, jotka pyytävät Ylösnousseilta Mestareilta ja minulta henkilökohtaisesti kiihdyttämään ihmiskunnan kehitystä Maassa, sitä suuremman avun me pystymme tarjoamaan.

Voitte antaa meille mahdollisuuden voimakkaampaan toimintaan. Pyydän teitä käyttämään tätä säätelymekanismia Maan evoluutioprosesseihin.

Olin kanssasi tänä päivänä. MINÄ OLEN Alfa.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina