El Morya: Opetus Vapaudesta

      Kommentit pois päältä artikkelissa El Morya: Opetus Vapaudesta


Opetus Vapaudesta

Rakastettu El Morya, 19. kesäkuuta 2005

MINÄ OLEN El Morya, tullen jälleen!

Toivon, että tämän päivän kokouksestamme on hyötyä teille tietämyksessänne maailmasta. Monien vuosien ajan olemme yrittäneet kehittää Lähettiläässämme kykyä paitsi oivaltamaan tietämystä, joka hänellä oli jo tietoisuudessaan jossain määrin, mutta myös kykyä kuljettaa soihtua, joka oli absoluuttisen uutta hänelle. Tämän seurauksena jokainen yrityksemme antoi meille mahdollisuuden varastoida teidän mieliinne yhä enemmän tietoa ja ymmärrystä.

Tiedätte, että maailmankaikkeus on järjestetty siten, että jokainen maailmankaikkeuden taso, omassa tietoisuustasossaan, on erotettu edellisestä ja seuraavista tasoista eräänlaisella läpäisemättömällä energia esteellä. Saavutatte kyvyn ylittää nämä esteet vasta, kun hankitte tietyn sisäisen energiapotentiaalin, jonka avulla voitte tehdä sen. Energia, jonka pystytte omaksumaan, määräytyy tietoisuutenne kehitystasolla kautta. Mitä kehittyneempi tietoisuutenne on, sitä korkeampiin energia kerroksiin saatte sisäänpääsyn. Tästä syystä värähtelytasonne antaa teille tietyn vapauden tason.

Itse asiassa koko evoluutio koostuu prosessista, jolla saavutatte suuremman vapaustason, joka antaa teille tietoisuutenne kautta mahdollisuuden omaksua suuren määrän energeettisiä kerroksia  ja sisäänpääsyn  valtavaan määrään informaatiota.

Paradoksi on siinä tosiasiassa, että sinun tulisi luopua vapaasta tahdostasi tavalla, jolla näet sen ihmisen tietoisuuden tasolla. Ihminen ymmärtää vapauden rajoitusten puutteena toiveidensa täyttämisessä. Jos yhteiskunnan lait eivät rajoittaisi yhteiskunnan yksittäisten jäsenten vapautta pakkokeinoilla, niin joidenkin hallitsemattomat himot voivat vahingoittaa koko planeetalla olevaa ihmisväestöä.

Ensinnäkin sinun täytyy vapaaehtoisesti luopua tietoisuudessasi, lihallisesta mielestäsi ja siihen liittyvistä ihmisen toiveista ja tarpeista. Tehtyäsi tämän tulet saavuttamaan suuremman vapauden, joka sallii sinulle pääsyn korkeammille energia ja informaatio tasoille…

Rakastettu El Morya

[1] Viestin siirron aikana tapahtui tietokonevika. Sanelujen vastaanottaminen tapahtuu minulle tallentamalla saapuvat tiedot tietokoneelle samanaikaisesti. Olen vain onnistunut palauttamaan vastaanotetun Sanelun alun. Suurin osa kirjoitetusta tekstistä oli tuhoutunut. Kun yritin palauttaa kadonnutta tekstiä, putosin pois informaatio virtauksesta ja en pystynyt jatkamaan vastaanottamista. Siksi julkaisen sen osan, joka onnistuin tallentamaan. Jatkossa näemme, jos tietokone ja ulkoiset olosuhteet sallivat minua jatkaa Viestien vastaanottamista. (Tatjana Mickushina)

© Lähettiläs Tatyana Mickushina