Elät yllättävän siunattuna aikana; Sinulla on mahdollisuus ennennäkemättömään sisäiseen kasvuun

      Kommentit pois päältä artikkelissa Elät yllättävän siunattuna aikana; Sinulla on mahdollisuus ennennäkemättömään sisäiseen kasvuun

Elät yllättävän siunattuna aikana; Sinulla on mahdollisuus ennennäkemättömään sisäiseen kasvuun

Mahtava Kosmos, 3 toukokuu, 2005

MINÄ OLEN Mahtava Kosmos, joka on tullut luoksenne tänään.

Olen tullut hieman laajentamaan näkemystäsi maailman rajoista. MINÄ OLEN Kosminen Olento. Ja MINÄ ASUN tässä Universumissa. Koko Maailmankaikkeus on kotini.

On todella ihme, että voin tulla maallisiin koteihin näin helposti ja antaa sinulle Opetukseni. Taivaan Armo on todellakin ääretöntä.

Olette tottuneet yhdistämään tietoisuutenne maailmanne kanssa ja ajattelette maailmanne kehyksissä. Siksi, jos kerron teille asioista, joista teillä ei ole aavistustakaan, tämä tieto kulkee tietoisuutenne ohi jättämättä siihen jälkeäkään.

Kosmoksen läpi virtaa energia, ja Kosmoksen läpi virtaa informaatio. Tämä informaatio kirjaimellisesti kulkee sinun lävitsesi loputtomana virtana. Kosmoksessa ei ole mitään salaisuuksia. Se on sinun värähtelysi – värähtelyjesi taso – joka erottaa sinut kaikista Kosmoksen salaisuuksista.

Jokainen teistä, nostaessanne värähtelyjänne, saatte pääsyn yhä useampiin uusiin tiedon tasoihin. Tietoisuudessanne te pysyvästi kiipeätte ylöspäin kohti ikuista Totuutta. Ja tämä polku Jumalalliseen Totuuteen vaatii ponnistustenne kaikki voimat. Sinulla on mahdollisuus kasvaa ja nousta korkeammalle ja korkeammalle Jumalallisen tietoisuuden huipulle ainoastaan, jos jatkuvasti koet tiloja, joissa ponnistelet ja voitat itsesi.

Ja siirryt yhdestä maailmasta toiseen, matkustat kaikkialle tässä Maailmankaikkeudessa, ja saavutat kyvyn matkustaa muihin Maailmankaikkeuksiin.

On luultavasti yllätys, jos sanon, että kaikki on sisälläsi. Maailmat liittyvät toisiinsa sisälläsi. Kaikki saavutuksesi kumuloituvat sisälläsi. Olet absoluuttisen ainutlaatuinen. Ja olet todella luotu Jumalan kuvaksi ja Jumalan kaltaiseksi. Suoraan sanottuna, te olette Jumalia.

Te synnyitte alunperin Jumaliksi, mutta halusitte luoda tämän illuusion maailman, jossa nyt oleilette. Olette kuitenkin vihdoin leikkineet illuusiossanne tarpeeksi kauan. Nyt on tullut aika palata todellisuuteenne, teidän alkuperäiseen maailmaanne.

Tiedätte, että rakenteenne on samanlainen kuin Maatuska-nuken. Sinulla on fyysinen keho, mutta sinulla on myös muita korkeampia kehoja, jotka muodostavat aurasi. Sinulla on astraalinen keho, mentaalinen keho, eteerinen keho. Sinä tiedät, että nämä korkeammat kehot ovat sisäisessä yhteydessä chakra-järjestelmän kanssa. Tiedät seitsemän perus chakraa, jotka sijaitsevat pitkin selkärankaa.

Itse asiassa kehityksesi taso määräytyy chakrojesi puhtauden mukaan. Mitä enemmän chakrasi ovat auki, sitä suurempi on sen kosmisen tiedon määrä, johon sinä saat yhteyden.

Tänään haluan puhua salaisten säteiden chakroista. Nämä chakrat sijaitsevat seitsemän perus-chakran väleissä. Ja nämä chakrat ovat yhteydessä sinun korkeampiin kehoihisi, sinun Kristus Itseesi, kausaali- kehoosi ja sinun MINÄ OLEN Läsnäolosi kanssa.

Planeetalla on monia ihmisiä, joiden perussäteiden seitsemän chakraa ovat auki. Nyt uusi rotu ilmaantuu, joiden seitsemän perussäteen chakraa ja jopa salaisten säteiden chakrat ovat auki syntymästä lähtien. Näille ihmisille on ominaista, että heillä on yhteys informaatioon, joka on ihmiskunnan enemmistöltä piilossa. Sinä muistat, kerroin sinulle, että tähän informaatioon on vapaa yhteys – kaikkeen informaatioon. Mutta saatte yhteyden tähän informaatioon vasta sen jälkeen, kun olette nostaneet värähtelyjenne tasoa.

Todellisuudessa olette mitä herkin elementti. Te ette tarvitse mitään täydellisiä tietokoneita ja tietokantoja, kaikkia viestintälaitteita. Teidän tarvitsee vain nostaa värähtelyjenne tasoa ja saatte yhteyden Universaaliin tietopankkiin. Te yksinkertaisesti vain tiedätte. Joskus ette voi edes ymmärtää, mistä tiedätte tämän.

Salaisuus on piilotettuna salaisten säteiden chakroihinne. Niiden kautta saatte yhteyden Kosmiseen tietopankkiin ja tietoon, joka sijaitsee tiedän kausaali-kehossanne. Tästä huolimatta ette kykene ymmärtämään kykyjänne täysin, vaikka salaisten säteiden chakranne olisivat auki, kunnes yleinen maailmanlaajuinen tilanne muuttuu. Teknokraattinen sivilisaationne on luonut liian monia esteitä. Esimerkkejä tällaisista esteistä ovat radio- ja säteilyhäiriöt mutta suurimmat esteet on luotu ihmisten ajatusten kautta, koska ajattelun värähtelytaajuus on kaikista lähinnä taajuutta, joissa chakrat toimivat.

Jumalallinen maailma orastaa fyysiseen maailmaan chakrojesi kautta. Maailmat liittyvät toisiinsa sisälläsi. Siksi kaikista tärkein asia on tietoisuutesi kehityksen taso, sillä se liittyy suoraan chakrojen puhtauteen ja niiden avautumiseen, ja ikuiseksi ihmiseksi syntymä tapahtuu juuri sinun salaisten säteiden chakrojen kautta.

Teissä on nyt liian paljon lihallista, raskasta, ihmismäistä ja egoistista. Luovut vähitellen näistä ominaisuuksista fyysisen maailman pelissä. Et tule tarvitsemaan fyysistä kehoasi tulevaisuudessa. Sitten luovut astraalisesta, mentaalisesta ja jopa eteerisestä kehoistasi. Kuten perhonen, joka ilmestyy kotelosta, otat siivet ja lennät Kosmokseen. Löydät uuden olemassaolon uusissa kehoissa, koska nykyisiä kehojasi tarvitset vain fyysisessä maailmassa. Kun Kosminen aika tulee, tulet jättämään nämä kehot ja elämään toisissa kehoissa, sinun todellisissa kehoissasi.

Avaruuden ja ajan rajat eivät enää ole olemassa sinulle, koska sekä tila että aika ovat vain koristeita, joiden taustalla kuolemattoman osasi evoluutio tapahtuu.

Tulee aika, kun muistat uudelleen olemassaolosi minuutit fyysisissä ruumiissa, koska kosmisen tietoisuutesi korkeudesta kaikki maalliset elämät tulevat näyttämään aivan kuin muutamilta minuuteilta, joita vietit alemmissa maailmoissa. Tulet muistamaan maallisen kokemuksesi ja et pysty ymmärtämään, mikset nähnyt menneisyyteesi ja tulevaisuuteesi ja miksi olit niin sokea ja ahdasmielinen.

Ikuinen evoluutio ja täydellistyminen tapahtuu kuitenkin vain itsensä voittamisen kautta.

Maailmankaikkeus pysähtyy olemasta, jos se menettää kyvyn itsensä kehitykseen ja itsensä täydellistämiseen.

Yksi ja sama periaate koskee sekä Maailmankaikkeutta että niiden ihmisten elämää, jotka eivät halua kehittyä. Piiloutuen mielensä halkeamien kapea-alaisuuteen, kuten torakat, jotka eivät halua mennä ulos Valoon.

Kaikki mikä ei halua noudattaa tämän Maailmankaikkeuden peruslakia – Itse kehityksen ja itsensä täydellistämisen lakia – ei voi jatkaa olemassaoloa tietyn rajan yli.

Rakastakaa ponnistella kaikilla vahvuuksillanne ja kyvyillänne. Rakastakaa kilvoittelua ja päällenne vyöryviä vastoinkäymisiä, joita olette voittamassa.

Siunaa näitä esteitä, siunaa vihollisiasi, siunaa kaikkia elämäsi olosuhteita ja vaikeuksia, sillä ne auttavat sinua kasvamaan ja voittamaan itsesi.

Kehittyneet yksilöt pyrkivät syntymään mahdollisimman vaikeisiin elämän olosuhteisiin. He tuntevat itsessään voittamisen ilon ja nauttivat esteistä.

Elät yllättävän siunattuna aikana. Sinulla on mahdollisuus ennennäkemättömään sisäiseen kasvuun.

Jopa kadehdin sinua jostakin. Paljastan teille salaisuuden, että jokainen Ylösnousseen tietoisuuden tilan saavuttanut olento pyrkii saamaan ainakin yhden minuutin tilaisuuden olla teidän keskuudessanne tässä vaikeassa ajassa, jotta hän voisi testata itseään vielä kerran ja saadakseen mahdollisuuden auttaa niitä elämänvirtauksia, jotka ovat menettäneet tahtonsa elää ja kehittyä.

Kehityksesi prosessi on tullut siihen vaiheeseen, jolloin tietoisuudellenne tulee vaikeaksi sopeutua ulkoisen elämän muuttuviin olosuhteisiin. Nämä erittäin nopeat muutokset saavat sinut keskittymään kaikista tärkeimpiin asioihin evoluutiosta näkökulmasta ja luopumaan kaikista vanhoista leluista ja turhista viihdykkeistä.

Jumala on suunnitellut ennakolta kaiken. Ja miljoonat Valon Olennot katsovat ja suojelevat sinua tarkasti, jotta voit siirtyä tietoisuudessasi uudelle, laadullisesti uudenlaiselle kehitystasolle mitä turvallisimmin.

Minä tarjoan sinulle apuni. Jokaiselle teistä, jotka vetoavat minuun näyttämään tärkein heikkous ja puute, joka estää hänen kehitystään ja edistymistä tällä ajanjaksolla. Ja kun tiedät päävihollisesi sisälläsi, voit pyytää ketä tahansa Mestaria, joka työskentelee näiden piirteiden kanssa auttamaan sinua voittamaan k.o piirteen sisälläsi. Mutta jos olisin sinä, yrittäisin selviytyä itse puutteellisuuksieni kanssa.

Siten, sano:

MINÄ OLEN SE MIKÄ MINÄ OLEN nimessä, Mahtavan Kosmoksen nimessä, auta minua näkemään tärkein puutteeni, joka estää edistymistäni Polulla Jumalaan.

Toista tämä vetoomus kolme kertaa päivässä yhdeksän päivän aikana ja lupaan sinulle, että elämässäsi tulee olemaan tapahtuma, joka auttaa sinua kiinnittämään huomiota epätäydellisyyteesi.

Ja olen varma, että voit varmasti voittaa sen. Sinulla ei ole yksinkertaisesti muuta vaihtoehtoa.

Toivotan teille menestystä Polullanne! Olen iloinen, kun saatoin puhua Maan ihmisille.

MINÄ OLEN Mahtava Kosmos.

© Viestintuoja Tatyana Mickushina