OSA 4: Syyt nykyiseen tilanteeseen – Opetusten antamisen mahdottomuudesta  nykyisessä tilanteessa maapallolla. [1]

      Kommentit pois päältä artikkelissa OSA 4: Syyt nykyiseen tilanteeseen – Opetusten antamisen mahdottomuudesta  nykyisessä tilanteessa maapallolla. [1]

 

OSA 4: Syyt nykyiseen tilanteeseen – Opetusten antamisen mahdottomuudesta  nykyisessä tilanteessa maapallolla. [1]

Viimeinen osa sarjaa. Tämän sarjan alku löytyy osoitteesta:
Lue tämän sarjan ensimmäinen osa täältä.
Lue sarjan toinen osa täältä.
Lue sarjan kolmas osa täältä.

Videon päivämäärä: 12. elokuuta 2018
• Lepotilan kaksinaisuus.
• Pahan vastustaminen.
• Kolmas maailmansota.
• Opettamisen mahdottomuudesta kaaoksessa.

Viestit jotka Mestarit antavat sisältävät Opetuksen. Tämä opetus on hyvin vanha, ja se on tarkoitettu tähän hetkeen ajassa.  Opetus itsessään on kuitenkin melko yleinen eikä se ole sidottu tiettyihin fyysisellä tasolla tapahtuviin tapahtumiin. Siksi on erittäin tärkeää tulkita tämä opetus ja liittää se ajankohtaisiin nykytapahtumiin.
On myös sanottava, että tulkinta tästä Opetukseta, jonka  Mestarit ovat antaneet, vaikka se on annettu suurelle yleisölle, kuitenkin se voidaan antaa yksilöllisesti aina henkilön tietoisuustason mukaan, joka on tutustunut tähän opetukseen. 

Siksi joillekin ihmisille  tulee olemaan joitain suosituksia toimimiseen, toisille ihmisille tulee olemaan täysin erilaisia ​​ja jopa suoraan vastakkaisia ​​suosituksia.
Siksi tämä opetus, vaikka se onkin hyvin käytännöllinen Opetus, eikä toimi ilman yksilöllistä lähestymistapaa jokaiselle, joka tutustuu tähän Opetukseen.

Mestarit todellakin Opettavat meitä tarkkailemaan sisäistä rauhan, harmonian, ilon, rakkauden ja väkivallattomuuden tilaa, eikä olla mukana kampailussa. Tämä on todellakin Opetuksen kanta, josta ei ole epäilyksiä, se on siellä.

Tämä on kuitenkin maailmamme tila. Sillä on kaksoisluonne, kuten jokaisella asialla maailmassa. Esimerkiksi, jos olet yli 70 tai 80 vuotta vanha ja saat sydänkohtauksen tai aivohalvauksen ja sinulla on jonkin verran liikkuvuutta, sinun on tietysti erittäin tärkeää säilyttää sisäinen rauha ja ehkä sinun tarvitsee vain rajoittaa itsesi lukemaan rukous-rosereita tai ehkä katsoa videoita, jotka kohottavat tietoisuuttasi.

Aktiivisessa iässä oleville ihmisille, etenkin noin 30-vuotiaille nuorille, tietysti, jos he istuvat kotona, mietiskellen tai olematta osallistumatta ulkoiseen toimintaan, ne (opetukset) eivät todennäköisesti ole aivan oikeita heille.

Lepotilolla on kaksi tilaa: yksi lepotila, jota useimmat ihmiset tarkoittavat levolla, ei osallistuta mihinkään – jätä minut rauhaan,- tila. Se on kuin hyönteinen, joka ryömi rakoon ja istuu siellä jätettäväksi yksin. Mutta tämä lepotila syntyy ensisijaisesti ihmisten tietämättömyydestä, laiskuudesta ja haluttomuudesta osallistua aktiivisesti elämään.

Toinen rauhan/ levon tila on se, jonka kokevat hyvin henkiset olennot, jotka ovat saavuttaneet Kristus-tietoisuuden tai Buddha-tietoisuuden tason ja jotka havaitsevat kaiken ympärillään tapahtuvan rauhallisesti, kunnolla. Olemme tietysti vielä hyvin kaukana tästä tilasta.

Kuten näemme, kaikki tässä maailmassa on kaksinkertaista, ja lepotilaa voidaan tarkastella myös kahdella tavalla.

Mestarit sanovat, että meidän on oltava aktiivisia, meidän on toimittava, toisin sanoen meidän ei pitäisi vain rukoilla, vaan meidän on vastustettava maailman pahaa, tämän maailman vastakkaisia ​​voimia kaikilla olemassaolon tasoilla. Vastustaminen ei ole taistelua. Tämän vastustuksen tila, toisin sanoen luottamus omaan oikeuteen ja aktiivinen vastustaminen maailmassa esiintyvälle pahalle, on täsmälleen se asema, jonka Mestarit haluavat meidän tunnustavan.

Jotta voimme ohjata ponnistelumme oikein, meidän on tiedettävä, miten se tehdään, ja meidän on ymmärrettävä, mitä tapahtumia ympärillämme tapahtuu fyysisellä tasolla. Muuten olemme kuin henkilö, joka yrittää ajaa autoa silmät kiinni.

Ennemmin tai myöhemmin se osuu johonkin. Siksi käyttäytyminen strutsin tavoin, haudaten päämme hiekkaan ja sanoa, että teemme henkistä työtä, ei mielestäni ole oikein. Tämä otetaan huomioon, että Mestarit sanovat jatkuvasti, että meidän pitäisi olla aktiivisia.

Joukkotiedotusvälineet tosiasiassa valehtelevat, ts. Ne antavat meille vääriä tietoja, joiden perusteella on hyvin vaikea tehdä johtopäätöksiä.

Mutta jos sisällytät intuition, pystyt löytämään olemassa olevasta informaatiosta Totuuden jyvän, johon voit luottaa.

Maaplaneetalla käyvä informaatio sota on osa pitkään jatkunutta 3. maailmansotaa, joka on saanut sodan uhreiksi paljon enemmän ihmisiä kuin ensimmäisen ja toisen maailmansodan viime vuosisadalla. Mutta tätä sotaa käydään niin salamyhkäisesti, ja olen käsitellyt melkein kaikki sodan käyntitavat Sirius-sivustolla: nämä ovat rokotuksia, jotka tuhoavat ihmisen immuunijärjestelmän ja estävät sitä palaamasta terveydelle, tämä on väärä ruoka, mukaan lukien geneettisesti muunnetut, sekä erilaiset kemialliset lisäaineet, jotka johtavat tilanteeseen, että ihmisen fyysinen ruumis tuhoutuu ja lakkaa havaitsemasta Jumalallisen maailman värähtelyjä. Tämä on väestön mikrosiruttamista, kyse on psykotronisten aseiden vaikutuksesta väestöön, mikä johtaa siihen, että henkilö on todella olemassa: hänellä ei ole hallintaa itsestään, hänellä ei ole vapaata tahtoa, hän vain tottelee tahtoa, joka hänelle asetetaan ulkopuolelta. Nämä ovat erilaisia ​​aseita, mukaan lukien laser-, tektoniset, ydinaseet ja muut aseet. Tämä ei ole täydellinen luettelo siitä, mihin moderni yhteiskunta altistuu ja mikä johtaa monien ihmisten ennenaikaiseen kuolemaan. Tämä vaikuttaa kirjaimellisesti miljooniin ihmisiin ympäri maailmaa!

Toimivat voimat, vastakkaiset voimat, ns. voimat, jotka ovat nyt päästäneet irti tämän Kolmannen Maailmansodan, käyvät sitä koko maailman väestöä vastaan. He tekevät tämän, koska ne valonkantajat, jotka ovat inkarnaatiossa ja joutuvat torjumaan heitä henkensä voimalla, tämä Jumalallinen energia, jonka he johtavat  itsensä kautta, ajattelevat harjoittavansa henkisiä käytäntöjä, mutta eivät yksinkertaisesti tee mitään. He eivät tee mitään, ja tämä tilanne on kuin kuolema.

Nyt olemme siirtyneet vaiheeseen, jossa kaaos kasvaa ympärillämme.

Tässä kaaoksen tilassa on hyvin vaikeaa antaa mitään Opetusta, koska mitä tahansa sanon tullaan tulkitsemaan  väärin.

Siksi ajanjakso, jolloin Jumalallista totuutta voitiin jatkaa turvallisesti, on päättynyt. Sinulla on vain kirjoja. Sinulla on vain kirjoja; sinulla on kirjoja, joita voit käyttää.

Omalta puolelta haluan sanoa, että olen viettänyt paljon vuosia ja paljon työtä saadakseni jyvän Jumalallisesta Totuudesta Jumalan avulla.
Ja näitä Jumalallisen totuuden rakeita on hyvin vaikea löytää itsenäisesti Viesteistä, jotka Mestarit ovat antaneet.

Ja todellinen katastrofi on, että maailmassa ei ole yhtäkään ihmistä, joka voisi hyödyntää näitä Jumalallisen Totuuden jyviä.
Tämä on katastrofi, joka johtaa ennemmin tai myöhemmin toiseen katastrofiin …

Rakkaat ystävät,
Tilini Sberbankissa on estetty noudattaen 7.8.2001 päivätyn liittovaltion lain nro 115-FZ 7 §: n vaatimuksia “rikoksesta saadun tuoton laillistamisen (rahan pesun torjumisesta) ja terrorismin rahoituksesta”.

Kiitän kaikkia niitä, jotka antoivat minulle taloudellista apua koko lähetystyön ajan! Tämä antoi minulle mahdollisuuden rakentaa talon, jossa vastaanotettiin 10 sykliä Ylösnousseiden Mestareiden viestejä (talo on tällä välin palanut), maksaa ulkomailla elämäni, lentomatkustuksen viimeisten 8 vuoden ajan, ylläpitää verkkosivustoja ja julkaista kirjoja.

Kirjat ovat edelleen ostettavissa englanniksi ja venäjäksi Amazonilla (kirjoittajan sivu Tatyana Mickushina).

Tatyana Mickushina

Valoa ja rakkautta!

[1] Teksti on kirjoitettu videotallenteesta, ja siinä on kaikki puhetun puheen ominaisuudet.

https://sirius-eng.net/