Opetus Jumalallisesta Vapaudesta

      Kommentit pois päältä artikkelissa Opetus Jumalallisesta Vapaudesta

Opetus Jumalallisesta Vapaudesta

Vapauden Jumalatar,  21, joulukuu, 2009

MINÄ OLEN Vapauden Jumalatar.

Olen tullut tänään voidakseni vahvistaa Vapauden ominaisuutta mielissänne ja sydämissänne. Ennen tämän viestin antamista, ajattelin, miten voisin selkeämmin välittää tietoa ihmisille, jotka lukevat nämä Viestit.

Olen niiden Mestarien joukossa, jotka suojelevat Amerikkaa. Minä pidän Vapauden keskittymää Amerikalle ja koko maailmalle New Yorkissa.

Olen myös Karmallisen Neuvoston jäsen, ja voit vedota minuun henkilökohtaisesti, varsinkin jos sinulla on joitakin kysymyksiä tänään Viestini jälkeen.

Haluaisin puhua Vapauden laadusta. En voi olla puhumatta sinulle tästä ominaisuudesta, koska se on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista, jotka tekevät ihmisestä samanlaisen kuin Jumala. Jokaisella teistä on oma vapauden käsitteensä. Kuitenkin on olemassa korkeampi esimerkki vapaudesta, jota sinun pitäisi seurata, jos haluat seurata polkua, jota Ylösnousseet Mestarit opettavat.

Minun on sanottava teille kaikella vastuuntunnollani, että tämän ominaisuuden vääristymät ovat hyvin suuret. Kaikki maailmassanne on dualistista ja kaikki on vääristynyttä.

Vapauden ominaisuus ei ole poikkeus.

Puhumme vapaudesta, mutta monet ihmiset alkavat ajatella sallivuutta, vapautta tehdä mitä tahansa mitä he haluavat kunakin tiettynä hetkenä. Koska heidän tietoisuutensa on epätäydellinen, monet haluavat vapaasti suorittaa kaikkein epämiellyttävimpiä toimia, ja he ovat hyvin tyytymättömiä, jos heitä kielletään tekemästä niin.

Tulen tämän vuoksi, jotta selvitän teille vapauden laatua. Mitä lähempänä tämä laatu on jumalallista ilmentymää, sitä korkeampia ovat esimerkit vapaudesta, josta voitte saada ymmärrystä ja seurata niitä elämässänne.

Korkein ymmärrys vapaudesta, jonka te ymmärrätte, on vapaus aineellisten asioiden sidonnaisuudesta, vaikka en tiedä kuinka paljon tämä on ymmärrettävää enemmistölle niistä, jotka lukevat tätä sanomaani.

Jos katostaan aikojen syvyyksiin ja muistetaan ihmiskunnan muinaista historiaa, niin silloin ihmiskuntaa ei vielä ollut menetetty materialismiin.  Ihmiskunta oli olemassa hienovaraisemmissa olemisen tasoissa. Tämä tapahtui monia miljoonia vuosia sitten.  Jokainen teistä, jotka lukevat tämän Viestini, elivät noina aikoina. Se oli aika, jolloin ihmiskunta oli lapsuutensa ajassa.

Olemassaolonsa lapsuuden vaiheessa ihmiskunta oli viaton. Sillä oli kyky teleportaatioon ja materialisoimiseen, ja se pysytteli  jatkuvasti autuuden ja yhtenäisyyden tilassa Luojan kanssa.

Mutta yksi elementti puuttui, mikä saattoi auttaa ihmiskuntaa kehittymään ja olemaan tietoisia luojia. Ihmiskunnalla ei ollut järkeä. Tiedätte vähän siitä, mitä seuraavaksi tapahtui, jolla oli heijastuksensa monissa myyteissä, legendoissa ja maailman opetuksissa.  Ihmiskunta sai järjen Suurten Henkien, Pyhien Kumaroiden vapaaehtoisen uhrin vuoksi.

Saadessaan tämän mahtavan työkalun käyttöönsä ihmiskunta alkoi käyttää sitä. Ja koska ihmiskunnalla oli alusta alkaen vapaa tahto, sillä oli tilaisuus käyttää tätä lahjaansa oman vapaan tahtonsa mukaan.

Kun järkeä käytettiin Luojan Tahtoa noudattaen, ihmisyksilöt lisäsivät sateenkaaren värejä heidän kausaaliruumiisiinsa. Mutta kun järkeä käytettiin tyydyttämään egon mielijohteita, Jumalallinen energia laskeutui ja tiivistyi tilaksi. Monia miljoonia vuosia on kulunut ennen kuin maailmasta tuli yhtä kiinteä kuin se on nyt. Sekä järjen lahjaa että vapaan tahdon lahjaa, käytettyään väärin näitä monien miljoonien vuosien ajan, ihmiskunta on itse asiassa luonnut vankilan sielulle, koska luomanne kiinteä maailma rajoitti luontaista vapautta yhä enemmän ja enemmän. Nyt olette keskellä tiheää maailmaa ja sidottu siihen monien siteiden kanssa. Nämä ovat karmalliset yhteydet, jotka olette luoneet: kiintymyksenne kautta tähän maailmaan, tämän maailman huvituksiin ja asioihin.

Olen tullut tänään voidakseni synnyttää sieluissanne halun Jumalalliseen Vapauteen, vapautena aineen orjuudesta. On tullut aika ymmärtää ne yksinkertaiset asiat, joita Ylösnousseet Mestarit opettavat teille. Teidän tietoisuutenne on vapautettava ensin. Sinun täytyy oppia tuntemaan Jumalallisen Vapauden tunne tietoisuudessanne ilman että olette kiintyneitä aineelliseen maailmaan. Katsokaa, mikä pitää teitä maailmassa? Analysoikaa kaikkia kiintymyksiänne. Ovatko ne tärkeitä teille nyt? Yritättekö seurata ihmiskunnan enemmistön jähmeää tietoisuutta?

Ihmiskunta, ja jokainen ihminen, on omassa kehitysvaiheessaan. Mutta on oltava tietty määrä ihmisiä, jotka kykenevät vastaamaan sanoihini ja herättämään tietoisuutensa Jumalalliselle Vapaudelle, vapaana materialismin orjuudesta, vapaana kaikista aineen kiintymyksistä.

En sano mitään, mitä ei ole opiskeltu vihittyjen kouluissa. Yksi näissä opetettavista pääaiheista kouluissa on vapaus kiintymyksestä materiaan yleisesti, ja erityisesti kiinnittymättömyys mihin tahansa omaisuuteen ja asioihin.

Ymmärrän hyvin, että tällä hetkellä koko maailma perustuu lakeihin, jotka henkilöt ovat kirjoittaneet, ja jotka on luotu suojelemaan omistusoikeutta.

Eikö tuntuu oudolta, että niin monet toimielimet, tuomioistuimet ja valtion ja yksityiset yksiköt ohjaavat ponnistelujaan vahvistaakseen jonkun omistusoikeuden?

Minun näkemyksestäni ja Ylösnousseiden Mestareiden näkökulmasta tämä on aivan järjetöntä käyttäytymistä. Miten joku voi omistaa sen, jolla oli jo omistaja tämän luomisen alusta lähtien? Kaikki kuuluu Jumalalle, ja kaikki on Jumalan.

Nyt voitte kuvitella sen kuilun, joka erottaa Ylösnousseiden Mestarien tietoisuuden ja ihmisten enemmistön tietoisuuden. Nyt saatatte nähdä, minkä kanssa teidän täytyy työskennellä.

Miten voitte purkaa kiintymyksienne Gordian-solmun ilman tarpeettomia iskuja ja jopa ehkä uhreja? Miten voitte varovasti irrottaa yhden karmallisen yhteyden toisensa jälkeen tekemättä vahinkoa Elämälle? Tämä on yksi niistä tehtävistä, joiden kanssa Ylösnousseet Mestarit ja erityisesti Karmallinen Neuvosto työskentelevät.

Kyllä, voimme ottaa miekan ja leikata ihmiskunnan karman Gordian solmun muutamassa sekunnissa. Mutta kuinka monta sielua tulisi sammumaan sen kanssa?

Siksi tulemme ja aina vetoamme niihin, jotka voivat kuulla meitä. Ymmärrän erittäin hyvin, että voitte lentää avaruuteen, tehdä huipputeknologiaa ja muuttaa jokien virtausta, ja tämä on paljon helpompaa kuin tietoisuutenne muuttaminen, jotta nousisitte seuraavaan evoluutiotasoon.

Olen ollut kanssanne tänään, ja nyt on tullut aika lähteä.

MINÄ OLEN Vapauden jumalatar.