Emme voi saada jokaista ottamaan, mutta me kutsumme sinua ottamaan Polun

      Kommentit pois päältä artikkelissa Emme voi saada jokaista ottamaan, mutta me kutsumme sinua ottamaan Polun


Emme voi saada jokaista ottamaan, mutta me kutsumme sinua ottamaan Polun 

Sanat Kumara, 25. huhtikuuta 2006

MINÄ OLEN Sanat Kumara, saapuen taas luoksesi!

Olen tullut tänä päivänä muistuttamaan teitä jälleen kerran velvollisuuksista, jotka sielunne ottivat itsellensä ennen inkarnaatiota. Ette ehkä muista näitä velvollisuuksia, koska verho on silti hyvin tiheä ja ulkoinen tietoisuutenne unohtaa kaiken, mitä olette kuulleet ja oppineet inkarnaatioiden välillä. Sinussa on kuitenkin jotain enemmän, ja tämä on itsesi Korkeampi osa. Tämä osa teistä on aina muistanut ja muistaa edelleen määränpäänne  ja Jumalallisen suunnitelmanne.

Yksi annettujen Sanelujen tavoitteista on herättää sielunne muisto. Muistatte määränpäänne, kun koette minuutteja motivoimatonta tunnetta, kaipuusta ja epätoivosta. Voi tuntua, että kaikki sujuu ilman ilmeisiä ongelmia elämässä, mutta sielunne ovat huolissaan, koska aika kuluu ja ne eivät voi suorittaa velvollisuuksia  joita ottivat hoitaakseen. Siksi teidän tärkein tehtävä on luoda yhteys Ylemmän osanne kanssa ja muistaa määränpäänne.

Kun kohtaatte elämässänne jotain, joka muistuttaa velvollisuuksistanne ja määränpäästänne, vapisevatte, ja tämä tunne on samanlainen kuin lempeä ensirakkauden tunne. Tämä on erittäin hellä, kutsuva tunne. Et voi olla huomaamatta tätä tilaa. Voitte yhdistää tämän tunteen ja ohjata sen kohti jotain henkilöä, joka on antanut sielullenne iloisen viestin, joka muistutti teitä oleskelustanne eteerisissä oktaaveissa. Kun olette tuntenut tämän lempeän tunteen, yritätte saada tämän kokemuksen tunnustamisesta uudestaan ​​ja uudestaan. Koska tämä tunne ei liity fyysiseen tasoon, tämä oma tilanne voi hämmentää teitä. Voi kyllä, sitä voidaan verrata ensi rakkauden tunteeseen. Ja tämä on todella ensimmäinen rakkautenne, jonka tunsitte ennen syntymäänne. Tarpeeksi vuosia kuluu ja ymmärrätte, että tämä tunne ei ole yhteydessä tiettyyn inkarnoituneeseen ihmiseen. Tämä on korkeampi tunne. Tämä on rakkauden tunne koko Luomakuntaa kohtaan, koko Elämää kohtaan.

Ne, jotka ymmärtävät, mitä puhun, ovat uuden elämän kynnyksellä. Fyysinen elämä jatkuu edelleen ympärillänne, ja samalla on kuin siirtyisitte toiseen maailmaan, joka on olemassa samanaikaisesti kanssanne ja joka kuitenkin eroaa kaikesta ympärillänne. Teidän tulisi erottaa tietoisuudessanne tämä oma tilanne, tila, jossa olette samanaikaisesti tuttujen ihmisten ja olosuhteiden keskuudessa, mutta ymmärrätte, ettette ole kiinnittynyt noihin ihmisiin ja noihin olosuhteisiin. Jatkatte olemassaoloanne maailmassa, ja saman aikaisesti ymmärrätte, ettette ole tästä maailmasta, koska olette siirtynyt tietoisuudessanne toiseen, Korkeampaan maailmaan. Ja alatte ymmärtää, että nämä maailmat yhdistyvät sisällänne. Ja kiitos teille, Korkeampi maailma laskeutuu teidän fyysiselle tasolle.

Aluksi nämä tuntemukset ovat niin epätavallisia, että ne valtaavat koko olemuksenne. Nautitte ja samalla ihmettelette tätä tilaanne.

Kuitenkin, kun jatkatte olemassaoloanne fyysisessä maailmassa ja teillä on edelleen fyysinen keho, maailman olosuhteet jatkavat vaikuttaen edelleen teihin. Kun värähtelynne ovat nousseet ja aistielimenne saavuttavat kyvyn havaita Korkeampien maailmojen värähtelyitä, jotkut asiat tavallisessa maailmassa ja sen olosuhteissa lyövät liian tuskallisesti herkään luontoonne.

Tunnette eron itsenne ja ympärillänne olevien ihmisten välillä. Teihin sattuu syvästi, että lähimmät ihmiset eivät ymmärrä teitä. He kuulevat sananne, he näkevät teidät ja muutokset, joita olette käyneet läpi, mutta heidän tietoisuutensa taso ei anna heidän ymmärtää ja seurata teitä.

Tämä on erittäin vaikea koettelemus.  Menetätte yhteyden lähimpien ihmisten kanssa, ja olette pakotetut tekemään valinnan. Te joko jäätte nykyiseen ympäristöönne ja uhraatte henkisen kehityksenne tai jatkatte seuraten Polkua ja uhraatte suhteenne ystäviin ja sukulaisiin.  

Uskokaa minua, molemmat asiat ovat erittäin vaikeita. Ja valinta on erilainen kussakin tilanteessa. Vain sinä itse ja sielusi tiedätte, mikä valinta sinun on tehtävä.

Jos inkarnaatiosi tavoite on uhrata itsesi ja saavutuksesi ihmisten hyväksi, joita rakastat ja joiden kanssa olet karmallisesti yhteydessä, silloin teet valintasi ja pysyt läheistesi luona. Jos inkarnaatiosi tavoitteena on auttaa monia, mutta yhteydet ympäristösi kanssa estävät sinua, silloin revit kaikki siteesi ja – kuten lintu vapautuneena häkistä –  nouset kohti taivasta, pilviä ja vuorenhuippuja.

Minun on kuitenkin varoitettava teitä, että jos ette suorita karmisia velvollisuuksianne ja maksa kaikkia velkojanne, luotte todennäköisesti suuren karman, ottaen, mikä saattaisi näyttää valoisalta ja korkealta polulta.  Et voi lähteä pitkälle matkalle ellet ole huolehtinut ihmisistä, joihin olet karmallisesti yhteydessä. Eikä mikään korkea tavoite voi olla perusteluna hylätä niitä, jotka ovat ympärilläsi ja tarvitsevat apuasi.

Siksi yritämme olla antamatta konkreettisia suosituksia, koska on mahdotonta antaa tyhjentäviä ja yleismaailmallisia suosituksia kaikissa elämän tilanteissa. Elämä on liian monipuolista ja karma on hyvin monimutkainen.

Joskus päätös, jonka kaikki ihmiset voimakkaasti tuomitsevat inhimilliseltä kannalta, on ainoa oikea Jumalallisesta näkökulmasta ja oikea päätös kaikkien ihmisten asemasta katsottuna on Jumalallisen Lain vastainen. Jumalallinen Tiede on monimutkaisin tiede kaikista niistä, joita kohtaatte elämässä. Ja vaikka saatatte sivuuttaa kaikki muut tutkimukset ja ohittaa rauhallisesti hyllyt, jotka sisältävät näille tieteille omistettuja kirjoja, kaikkien teidän on hallittava Jumalallinen tiede; Ainoana erona on vain se, koska tulette hallitsemaan sen.

Aika hallita Jumalallinen tiede on tullut monille teistä. Ette voi tehdä toisin; teidän on kuljettava Vihkimyksen Polku, koska itse suunnittelitte sen ennen inkarnaatiotanne. Muut voivat tyynesti pysyä elämän pyörteessä ja jatkaa rooliensa esittämistä  ja leikkien leluillaan vielä monia inkarnaatioita. Heidän tietoisuutensa ei ole vielä valmis jättämään fyysistä maailmaan ja nousemaan Jumalallisen Totuuden tunnistamisen vuoren huipulle. Voin vain kertoa teille tämän: Ne, jotka ovat hyväksyneet nämä Sanelut, jotka annamme Lähettiläämme kautta koko sydämestään ja odottavat jokaista Sanelua ennakoivasti ja toivolla, ovat kaikista todennäköisimmin valmiita ottamaan Polun ja seuraamaan sitä.

Siksi tarkista sydämessäsi tunteet, jotka sinulla on tästä Sanelustani. Emme voi saada jokaista ottamaan, mutta me kutsumme sinua ottamaan Polun. 

MINÄ OLEN Sanat Kumara, aina kanssasi!

© Lähettiläs Tatyana Mickushina