Luonnollinen kehitys sielullenne on seurata Polkua, jota me opetamme Maan ihmiskunnalle

      Kommentit pois päältä artikkelissa Luonnollinen kehitys sielullenne on seurata Polkua, jota me opetamme Maan ihmiskunnalle


Luonnollinen kehitys sielullenne on seurata Polkua, jota me opetamme Maan ihmiskunnalle

Lord Surya, 24. huhtikuuta 2006

MINÄ OLEN Surya, tulen jälleen luoksenne Lähettiläämme kautta.

Olen tullut Suuresta Keskus-Auringosta antamaan puheen Maapallon ihmisille.

Tietoisuutenne vuoksi annamme teille tietoja, jotka ovat teille elintärkeitä. Tarjoamme teille tietoa, ja jokaisella kerralla teillä on mahdollisuus saada uusi helmi. Jonkin ajan kuluttua huomaatte hienosti, että meidän teille antamiamme helmiä on riittävästi kaulakorun valmistamiseksi ja te käytätte tätä kaulakorua inkarnaationne loppuun saakka. Se antaa teille lämpöä ja voimaa niinä hetkinä, kun mielenne on täynnä epäilyksiä valitusta Polusta ja elämän ongelmat sitovat teidät tiukasti palaavan karman solmuihin.

Sielunne luonnollinen kehitys seuraa polkuamme, jota me opetamme Maan ihmiskunnalle

Älkää pelätkö mitään vaikeuksia, joita tulette kohtaamaan elämässänne. Kaikki ongelmat ja kaikki odottamattomat tilanteet ovat välttämättömiä ja tarpeellisia sielunne kehittämiselle. Ette voi kehittyä, jos ette kohtaa odottamattomia päivittäisiä tilanteita ja ellette voita  elämän vaikeuksia. Vain se, mikä on kuollut, ei voi kokea elämän ihanuuksista  ja kärsiä tietyistä elämän ilmenemismuodoista. Olkaa siis kiitollisia kaikesta, jota kohtaatte elämässä ja älkää perääntykö muutoksia.  

Mitä paremmin tietoisuutenne on varautunut muutoksiin, sitä helpommin ja nopeammin ne tapahtuvat. Kaikkien häiriöiden ja ongelmien syy on aiemmin tekemänne erehdykset. Joten jokanen elämässänne olevan sekava tilanne, jonka kohtaatte, täytyy ilahduttaa teitä, koska se on mahdollisuus lunastaa vanhat virheet eikä niihin tarvitse palata koskaan enää. 

Karman Lain tunteminen auttaa teitä muuttamaan asennettanne mahdollisiin ongelmiin. Mitä nuorempi olet, kun pääset tutustumaan Karman Lakiin, sitä helpommin hyväksyt jopa vaikeimmatkin tilanteet ja tulet niistä ulos kunnialla. Jos et kohtaa elämässäsi vaikeuksia, jos elämäsi sujuu tyynesti, silloin ajattelisin tätä tosiasiaa, jos olisin sinä. Monet ihmiset etsivät rauhaa ja pyrkivät ulkoiseen hyvinvointiin. Heti kun joudut sellaisiin elämänolosuhteisiin kuitenkin, kun kaikki elämässäsi sujuu liian sujuvasti, tämä on kuin musta koettelemus sielullesi, koska sinulla ei ole mahdollisuutta kehittyä ulkoisten olosuhteiden kautta ja sinun täytyy laskeutua itseesi sisäisesti.

Hyvin harvat ihmiset tietävät kuinka olla kaikki-riittäviä ja kuinka kontemploida ainoastaan sisäistä olemustaan. Enemmistö ihmisistä, menetettyään tutun ympäristönsä täynnä vaikeuksia ja esteistä, yksinkertaisesti vajoavat masennukseen. Tämä on merkkinä siitä, että olet astunut voittamaan kaikkein vakavimpaa karmaa, karmaa sinun ja Jumalan välillä.

Monet ihmiset haastavat Jumalan ylimielisyyden impulsissaan; he olivat niin rohkeita puhumaan vasten tämän universumin Lakia. Tuona hetkenä, kun he ovat rohkeita käyttäytymään niin, mitään ei tapahdu. He jatkavat elämäänsä kuin ennenkin, ja mikään heidän elämässään ei ole muutu, tietty aika täytyy kulua, ennen kuin karma alkaa palata. Ja tämä aika on tarpeen monista syistä. 

Jos astutte Vihkimyksien Polulle, aika alkaa kulkea toisella tavalla teille ja karman palautumisprosessi kiihtyy. Tavallisille ihmisille heidän nykyisen inkarnaationsa karma voi palata vasta seuraavassa inkarnaatiossa tai jopa muutaman inkarnaation jälkeen. Tästä syystä on erittäin vaikea jäljittää, miten Karman Laki toimii. Mutta kun astutte tietoisesti Vihkimyksien Polulle, saatte oppitunteja elämässä, joiden avulla voitte jäljittää Karman Lain toiminnan kirjaimellisesti yhden vuoden ajassa. Erityisissä tapauksissa Karman paluu voi nopeutua vielä enemmänkin ja sen seuraukset voidaan palauttaa muutamissa viikoissa tai päivissä.

Joka tapauksessa saatte mahdollisuuden katsoa taaksepäin aikaisempiin virheisiin ja seurata Karman Lain toimintaa. Lisäksi saatte harjoitusta tiedostamattomasti päivän aikana tai unessanne. Saat tietoa Mestareilta tai Korkeammalta Itseltänne, ja tämä informaatio mahdollistaa teidän voittaa aiemmin tekemiänne virheitä, ja hedelmät (näiden virheiden tulokset) palautuvat teille karman tai energian muodossa. 

Ja silloinkin, kun ette pysty riittävästi yhdistämään aikaisempaa toimintaanne ja näiden nykyisten toimienne seurausten välistä yhteyttä karman palauttamisen muodossa, on tärkeätä, ei vain jäljittää tätä yhteyttä, mutta myös hyväksyä se tosiasia, että kaikki mitä teille tapahtuu, tapahtuu Jumalan Tahdon mukaan. Ja nöyryytenne aste Jumalallisen Lain ja Jumalan Tahdon edessä osoittaa ansionne Polullanne Jumalaan.

Polulla on monia vivahteita ja tilanteita, jotka eivät ole alttiita ulkoisen tietoisuuden yksiarvoiseen arvioon. Tällaiset tilanteet ovat joskus ristiriidassa yhteiskunnassa voimassa olevien käytännön sääntöjen ja eettisen koodien kanssa. Aina ei ole niin, että Jumalallinen Laki osuu yhteen yhteiskunnan moraalisen lain kanssa. Joten, esimerkiksi murhan tai muun aikaisemmin tekemäsi väkivallanteon  aiheuttama karma on palautettava sinulle. Tähän tarkoitukseen Jumala voi käyttää ketä tahansa henkilöä, jonka tapaat Polullasi. Yhteiskunnassasi voimassa olevan ihmislain kannalta tämä henkilö on rikollinen ja häntä on rangaistava. Mutta Jumalallisen Lain tarkoituksessa tämä ihminen voi yksinkertaisesti olla Karman Lain tekijä. Tästä syystä älä koskaan tuomitse edes rikollisia, älä salli itsesi koskaan tuomita ketään.

Noina aikoina, jolloin maailman ja Korkeimpien oktaavien välillä oli vahva side, oli ihmisiä, jotka olivat pohjimmiltaan Jumalallisia inkarnaatioita ja jotka kykenivät jäljittämään yhteyden ihmisten menneisyyden ja nykyisten tekojen välillä. Sellaiset ihmiset toimivat Jumalallisina tuomareina, ja heidän tuomiopäätöksensä tai vapaaehtoiset armahduksensa olivat ehdottomia. 

Tällä hetkellä Maapallolla ei ole ihmisiä, jotka edustavat Jumalallisia inkarnaatioita täydellisinä, sillä Jumalallinen inkarnaatio nykyisissä olosuhteissa Maapallolla on mahdotonta. Siksi ei ole mitään mahdollisuutta tarkasti jäljittää menneisyyden tekojen ja elämässäsi esiin nousevien ongelmien välistä yhteyttä menneiden toimien seurauksina.

Vain astuessasi Vihkimyksien Polulle voit antaa Korkeamman maailman ilmetä elämässäsi. Saat tietoa Karman Laista ja sen ilmenemisestä elämässäsi henkilökohtaisen mystisen siteen avulla Mestarien ja oman Korkeamman osasi kanssa.

Siksi olen tullut tänään esittämään sinun ulkoiselle tietoisuudellesi uudelleen kysymystä tarpeellisuudestasi seurata Vihkimyksien Polkua. Olen tullut Suuresta Keskus Auringosta ja tuonut sinulle tämän Viestin tarkoituksenani auttaa sinua ymmärtämään, että sielujenne luonnollinen evoluutio seuraa Polkuamme, jota opetamme Maan ihmiskunnalle. Mutta emme voi pakottaa ketään seuraamaan tätä kuljettua Polkua.

Voimme ainoastaan antaa teille vain tietomme ja ymmärryksemme, informaatiomme ja energiamme.

Siitä huolimatta olen varma, että tulee hetki, jolloin terve järki ja sisäinen Jumalallinen olemus vallitsevat elämässänne ja sen jälkeen tulette saavuttamaan voiton toisensa perästä itsenne epätodellisen osan yli.

MINÄ OLEN Surya, ja toivotan teille menestystä Polullanne!

© Lähettiläs Tatyana Mickushina