Ensisijainen tehtävänne on kohottaa Maaplaneetan ihmisten tietoisuutta

      Kommentit pois päältä artikkelissa Ensisijainen tehtävänne on kohottaa Maaplaneetan ihmisten tietoisuutta

Ensisijainen tehtävänne on kohottaa Maaplaneetan ihmisten tietoisuutta

Rauhan Elohimin, 23. joulukuuta 2012

MINÄ OLEN Rauhan Elohim, olen tullut luoksenne, nykyiselle sukupolvelle, joka asuu Maassa, syvällä kumarruksella teille, jotka olette löytäneet voimaa ja rohkeutta itsestänne tulla inkarnaatioon tässä muutoksen ajassa.

Monet meistä toivolla ja huolenpidolla käännämme silmämme teihin, jotka ette ole unohtaneet palvelustanne ja lupaustanne, jonka annoitte ennen inkarnaatiotanne.

Ensisijainen tehtävänne on kohottaa Maaplaneetan ihmisten tietoisuutta. Tästä tehtävästä on nyt tullut tärkein. Tulevaisuus riippuu siitä, missä määrin onnistutte täyttämään tämän tehtävän. Kaikista vähiten haluaisin teidän tuntevan pelkoa tulevaisuudesta. Joka tapauksessa Ylösnousseet Mestarit pysyvät kanssanne ja ovat valmiita tarjoamaan auttavan käden hädän hetkellä. Joten, olen tullut tänään lähettämään rauhan energioita maailmaanne.

Viime yönä voimakkaat energiamme rikkoivat ymmärtämättömyyden, vihan ja vihamielisyyden lyyjy haarniskan, joka on ympäröinyt planeettaa kiinteästi. Energiani ovat palauttaneet pyrkimyksen kohti rauhaa ja rauhanomaisuutta monien teidän sieluihin.

Jokainen, joka pystyy ylläpitämään energian tasapainoa itsessään ja pitämään sisäisen rauhan ja harmonian tilaa tällä hetkellä, tulee olemaan kestävän kehityksen takaaja koko ihmiskunnalle.

Siksi ajattele jatkuvasti rauhaa, säteile harmoniaa ulkoiseen maailmaan ja välitä rauhanenergiani maailmaasi.

Haluaisin nyt keskittyä kysymykseen, kuinka kukin teistä voi ja pystyy tasapainottamaan tilannetta Maassa.

En pidä salaisuutena sitä tosiasiaa, että on hetkiä, jolloin on hyvin vaikeaa ylläpitää tasapainoa.  Joskus joku henkilö, joka on elämän keskellä ja joka ei oleskele miellyttävissä olosuhteissa, joka hyvin vaikeiden ponnistelujen kautta yhä pitää sisäistä tasapainoa ja lähettää rakkautta maailmaan sydämestään, pystyy estämään toisen sodan tai yhteiskunnallisen mullistuksen alkamisen.

Tätä on tapahtunut monta kertaa tämän vuoden aikana. Aina kun vastustavat voimat keinuttivat venettä ja sota tai enemmän verenvuodatusta näytti väistämättömältä, oli henkilö, joka rauhoitti negatiivisen elementin sisäisellä tilallaan sisäisten saavutustensa ja vilpittömän rukouksensa avulla.

Tasapainon pitäminen on helpompaa, jos ihmiskunta kokonaisuudessaan on tietoisuudessaan korkeammalla tasolla. Tietoisuustaso on se, mikä määrittää ulkoiset olosuhteet, hallitsee ulkoisten voimien ilmenemistä ja muodostaa olosuhteet fyysisessä maailmassa.

Siksi, joka kerta ennen kuin lisäät energiaasi mihinkään toimintaan joka epä-tasapainottaa elementtejä, pysähdy hetkeksi miettimään. Voit joko ohjata Jumalallisen energian tuhoon, negatiivisuuteen, epätasapainoon tai pitää mieluummin sisäistä harmoniaa ja rauhaa.

Ala-arvoiset energiat tarttuvat toisinaan maailmaan, ja sokea elementtien virta vetää monia elämänvirtoja alemmalla polulla. Kaikki menneisyyden, 1900-luvun sodat ja monet nykyhistorian tapahtumat ovat esimerkkejä siitä, kuinka alhainen ajatus voi tarttua tietyssä maassa, väestön tietyn kriittisen massan tietoisuuteen. Silloin ihmiset eivät enää ole tilanteen herroja, ja alempiarvoiset energiat pitävät heitä panttivankeina. Miljoonat ihmisuhrit ovat seurausta yhdestä alempiarvoisesta ajatuksesta, joka syntyi jonkun tietoisuudessa.

Vastaavasti yksi siunattu ajatus, jos se tarttuu massatietoisuuteen, voi muuttaa historian kulkua ja ohjata ihmiskuntaa helpompaa tietä kohden.

Ylösnousseet Mestarit valmistelevat säteilevän tulevaisuuden malleja hienovaraisella tasolla. Nämä mallit ovat valmiita materialisoitumaan, ja sieluja, jotka kykenevät tuomaan näitä malleja elämään ollaan etsimässä.

Sinun on oltava virittäytynyt Korkeampiin Maailmoihin voidaksesi olla sopusoinnussa värähtelyjemme kanssa ja pystyäksesi välittämään Valon energioita maailmaan.

Kuitenkin kuoleman taistelussaan illuusion voimat pyrkivät tarttumaan sieluihin ja ohjaamaan heidät pois Polulta epätäydellisillä malleilla ja ilmentymillä.

Sinun on ymmärrettävä selvästi, että hyvän ja pahan voimat toimivat maailmassasi. Valitset  kummalla puolella aiot toimia. Sinun tulisi tietoisesti määritellä kaikkia ilmentymiä maailmassa: Mitkä voimat ovat näiden ilmentymien takana? Tukemalla epätäydellisiä ei-jumalallisia malleja ajatuksillasi, tunteillasi ja teoillasi, otat evoluutiopolun vastakkaisen puolen. Tuet illuusion voimia. ja li´ut tietoisuudessasi alemmalle tasolle.

Päinvastoin, kun annat Jumalallisten ilmentymien toimia kauttasi, kun kohotat tietoisuuttasi ja ympärilläsi olevien ihmisten tietoisuutta, silloin siirryt oikeaan suuntaan ja ylläpidät tasapainoa monille inkarnoituneille yksilöille.

Minun on kerrottava teille, että jokainen näistä Hyvän ja Valon generaattoreista pystyy neutraloimaan valtavat kuoleman ja helvetin voimien laumat.

Toivotan kaikesta sydämestäni, että toimisit aina Valon voimien puolella. Ja yhdessä estämme kaiken sodan, aggressiivisuuden, vihan ja vihamielisyyden.

Uskokaa minua, vain tietoisuutenne taso estää nousun seuraavalle evoluution tasolle. Olette itse vastuussa siitä, mihin ohjaatte energianne. Aina, 100 prosentissa tapauksista, te itse olette ainoa henkilö, joka on vastuussa energian jakamisesta, joka jatkuvasti virtaa olemuksenne läpi, hienojen kehojenne ja chakrojenne läpi. Vain te itse olette vastuussa Jumalallisen energian käyttämisestä. Eikä kukaan henkilö tai olento Universumissa voi tehdä valintoja puolestanne.

Sinulla on aina mahdollisuus pysähtyä miettimään, toimitko sopusoinnussa Jumalan kanssa vai Jumalaa vastaan.

Ymmärrän selvästi, että nykytilanteessa maailmassasi on joskus hyvin vaikeaa arvioida tilannetta ja tehdä valintaa. Siksi, kutsu useammin Jumalaa ja Ylösnousseita Mestareita elämääsi ja pyydä heidän Jumalallista neuvoa ja Jumalallista ohjausta, ja tulet aina saamaan ne.

Olen ollut kanssasi tänään. MINÄ OLEN Rauhan Elohimin.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina