Tulemme arvokkaasti astumaan Uuteen Aikaan!

      Kommentit pois päältä artikkelissa Tulemme arvokkaasti astumaan Uuteen Aikaan!


Tulemme arvokkaasti astumaan Uuteen Aikaan!

Saint-Germain, 24. joulukuuta 2012

MINÄ OLEN Saint-Germain!

Olen tullut taas luoksenne, Ladies and gentlemen!

Tänään tulemiseni tarkoituksena on vahvistaa meidän yhteisiä saavutuksiamme!

Kyllä, rakkaat, Uuden Aikakauden Hierarkkina, olen iloinen voidessani sanoa, että yhteisillä ponnisteluillamme olemme onnistuneet siirtämään fyysisen maailman koko valtavan osan siihen pisteeseen, ettei paluuta menneisyyden energioihin enää ole!

Tämä tapahtui kirjaimellisesti muutama päivä sitten.

Samaan aikaan kun ihmiskunta oli odottamassa toista maailman loppua, olemme tehneet suurenmoisen työn maapallon fyysisten energia värähtelyjen kohottamisessa. Ja nyt on mahdotonta olla huomaamatta tapaa, jolla fyysisen tason muutokset ilmentävät itseään yhä useammilla todisteilla.

Takaisinpaluun kohta on ohitettu!

Mitä tämä tarkoittaa ihmiskunnalle? Rakkaani, se tarkoittaa, ettei ole vaaraa palata niihin energioihin, jotka ovat kuluttaneet itsensä loppuun vanhana aikana.

Kauhu, jonka ihmiskunta on kokenut edellisten 2000 vuoden aikana, ei enää uhkaa sitä.

Uusi Aika (New Age) on tullut täyteen voimaansa!

Minä Uuden Aikakauden Hierarkkina haluan vakuuttaa teille, että ihmiskunta kokonaisuutena on valmis toteuttamaan siirtymisen Uuteen Aikaan muuttamalla tietoisuuttaan.

Olette hämmentyneitä, koska näyttää siltä, ettei mitään ole tapahtunut, ja kaikki ympärillänne pysyy samana kuin aiemminkin. Mutta näin ei ole asian laita, rakkaat. Vakuutan teille, että monet teistä ovat jo ymmärtäneet, että Maaplaneetan energioiden globaali muutos on tapahtunut.

Tietenkin, jotkut teistä eivät ole valmiita hyväksymään uusia energioita. Monet ihmiset yrittävät palata menneisyyteen, missä he tunsivat olonsa kodikkaaksi ja mukavaksi.

Mutta rakkaat, tuntuiko todella niin hyvältä? Eikö nostalgianne menneisyyttä kohtaan ole vain tulevaisuuden pelkoa?

Rohkeus on se ominaisuus, joka on välttämätön teille!

Ilon on oltava kanssanne aina! Olemuksenne täytyy olla avoin muutoksille. 

Ettekö todellakaan kiinnostu sitä, mitä Uusi Aika on valmistanut teille?

Uudessa Ajassa ei tule olemaan paikkaa sellaisille egoistisille manifestaatioille kuten suvaitsemattomuus, synti, viha ja vihamielisyys.

Uutta aikaa tulee karakterisoimaan suvaitsevaisuus, vapaus ja itsenäisyys.

Ulkoisista olosuhteista riippumatta teille tulee mahdolliseksi ilmaista vapaammin ja voimakkaammin Jumalallista luonnettanne. Kaikki sellainen, mikä vastustaa Jumalallista Lakia, tulee kohtaamaan tiellään yhä suurempia esteitä.

Jos olet sidottu menneisyyteen, jos olet tottunut elämään pelossa, silloin teidän on erottava tottumuksistanne. Heti!

Nyt teidän on päättäväisesti tarkasteltava itsessänne asioita, jotka eivät vastaa ajan kutsua.

Egoismi kaikissa muodoissaan tullaan pyyhkäisemään pois yhteishengen ja kollektiivisen vastuun kautta maailman ja kotiplaneetan kohtalosta.

Pelko – miten se vain ilmeneekin – täytyy korvautua luottamuksella tulevaisuuteen ja itsenäisyyteen ulkoisista olosuhteista. 

Sitten, kun yhdistätte elämänne erottamattomasti Jumalan ja Mestareiden kanssa, kun Jumalallinen Laki hallitsee elämäänne, mikä voisi olla esteenä polullanne?

Voitte helposti voittaa kaikki esteet tai vaikeudet. Eilisen elämäntavan dinosaurusten, jotka yrittävät takertua menneisyyteen, on lähdettävä maailman näyttämöltä. Uudet ihmiset, joiden näkemys vastaa Uutta Aikaa, tulevat ottamaan vanhojen johtajasukupolvien paikat. Muutokset ja siirtymät, jotka tulevat sallimaan Jumalallisten hallintoperiaatteiden ottamisen käyttöön yhä useampien maiden johdossa, tulee tapahtumaan hyvin pian. 

Tiedätte, että viimeisen inkarnaationi aikana Kreivi Saint-Germainina erikoistuin sääntelemään optimaalisesti poliittisia tilanteita maailmassa ja erityisesti Euroopassa.

Voisi näyttää siltä, että ponnisteluistani ei ollut mitään suurta hyötyä, mutta Ylösnousseet Mestarit hankkivat suurta kokemusta ja tuon kokemuksen kanssa ovat valmiita suorittamaan nykyiset muutokset.  Kaikkia muutoksien yksityiskohtia ei tulla välittämään teille. Tulette vain tuntemaan, vuosi vuodelta, yhä suurempien Jumalallisten periaatteiden tunkeutumisen elämäänne ja koko planeetan elämässä.

Tietysti se, mikä on vanhentunut tulee vastustamaan. Kuitenkin, nämä säälittävät yritykset eivät enää pelota ihmiskunnan valtaosaa, jotka tulevat katsomaan kohti tulevaisuuttaa yhä suuremmalla luottamuksella!

On surullista, että meidän ohjeemme ja opastuksemme eivät ole saavutettavissa laajalle enemmistölle Maa planeetan väestöä.  Uutta Aikaa tulee luonnehtimaan kaiken positiivisuuden välitön jakaminen, joka tapahtuu maailman eri osista, ihmiskunnan parhaiden edustajien mielissä.

Kaikki viimeisimmät johtavat informaatiot tullaan välittömästi levittämään kaikkialle maailmaan, ei ainoastaan Internetin avulla.

 

Jotakin vastaavaa kuin Internetin keksintö, ainoastaan planeetta Maan hienommassa tasossa, alkaa toimia nyt!

 

Tämä on maailmanlaajuinen,  positiivisen ajattelun verkosto. Se on maailmanlaajuinen verkosto, jossa vain Jumalalliset periaatteet ja menetelmät leviävät valon nopeudella kaikkialle ympäri maailmaa.

Voit muodostaa yhteyden tähän maailmanlaajuiseen verkkoon välittömästi. Minä tulen nyt antamaan sisäänpääsyn sinulle. 

Yhteytesi sisään kirjautumistunnus on “Uusi Aika”.

Yhteyden sisäänpääsy koodi on “Tietoisuuden Uusi Taso”

Heti kun täytät tarpeellisen datan olemuksesi sisällä kirjautumiseen maailmanlaajuiseen verkostoon, voit alkaa käyttää kaikkia tämän verkoston etuja.

Tietoisuutesi, Jumalallisen tietoisuutesi hienovaraisella tasolla, tulet olemaan vuorovaikutuksessa samankaltaisten tietoisuuksien kanssa, jotka pyrkivät Jumalaan ja ovat omistautuneet Mestareille. Tämän globaalin verkoston jäsenten määrän myötä uusi tietoisuus alkaa laajentumaan Maa planeetan yllä yhä menestyvämmin.

MINÄ OLEN kanssasi!

Olemme yhdessä!

Tulemme arvokkaasti astumaan Uuteen Aikaan!

Eteenpäin!

MINÄ OLEN Saint-Germain!

© Lähettiläs Tatyana Mickushina