Olen tullut antamaan sinulle Opetuksen Jumalasta

      Kommentit pois päältä artikkelissa Olen tullut antamaan sinulle Opetuksen Jumalasta

 

______________

Olen tullut antamaan sinulle Opetuksen Jumalasta

Lord Shiva, 22. joulukuuta 2012

MINÄ OLEN Shiva !!!

Minä olen tullut!

Olen tullut kuten aina voimassani ja täydellisyydessäni!

MINÄ OLEN Shiva!

Tänään minun on kerrottava sinulle Totuudesta, jota tietoisuutenne ei kykene toistaiseksi ottamaan vastaan. Mutta jos mietit riittävän kauan ja sitkeästi tätä Totuutta, niin vähitellen sinusta tulee itse tämän Totuuden ilmentymä.

Olen tullut antamaan sinulle Opetuksen Jumalasta, koska tässä maailmassa ja kaikissa muissa maailmoissa ei ole muuta kuin Jumallisesta Totuudesta.

Jos meditoit Jumalaa ja Jumalallista Totuutta joka päivä, silloin tulet kykeneväksi ilmaisemaan tämän Totuuden maailmassasi täydellisemmin ja syvällisemmin.

Inkarnaatiosi tehtävänä on antaa Jumalallisen Totuuden ilmestyä sinun, koko olemuksesi kautta!

Kuinka voit tehdä tämän? Kuinka voit suorittaa inkarnaatiosi tehtävän?

Tietysti sanani kuulostavat oudolta ja merkityksettömiltä monille teistä. Kuitenkin, jos näin on asianlaita, tietoisuutesi on vain täysin tukossa Jumalallisesta Totuudesta ja sinun tulisi heti ryhtyä toimenpiteisiin palauttaaksesi oikean tietoisuuden tilasi ja oikeat suuntaviivat elämässäsi.

Kuvittele ihmistä, joka eksyy metsään. Tavallinen maailma on jäänyt kauas taakse. Hänen ympärillään on täysin erilainen todellisuus: paksu viidakko, läpipääsemättömät pensaat ja korkeat puut. Kumpikaan, aurinko tai horisontti, ei ole näkyvissä. Hämärä hallitsee, ja kosteuden ja haju on ilmassa; ei tuulen henkäystä, ei valonsädettä.

Tietoisuutesi muistuttaa metsään kadonneen ihmisen tietoisuuden tilaa. Samalla tavalla olet syvällä illuusiossa etkä tiedä mihin suuntaan edetä. Sinusta näyttää siltä, että olet törmännyt polkuun, joka toivottavasti johtaa sinut ulos tiheiköstä. Se on samanlainen kuin ymmärrät ensin löytämäsi opetuksen tai uskon. Kuulet tuttuja sanoja Jumalasta, ja ne herättävät vastauksen olemuksesi sisimmässä syvyydessä. Kuitenkin, hetken kuluttua ymmärrät olevasi erehtynyt. Polku on osoittautunut uudeksi tietoisuudestasi illuusioksi.

Jälleen kerran vaivut epätoivoon. Pyydät Jumalaa paljastamaan sinulle Polun. Sinusta tuntuu, että kaikki on jo toivotonta. Sinulla ei ole voimaa voittaa pelkoa, ihmisen tietoisuutesi hämärää ja viidakkoa ympärilläsi. Illuusio ottaa täysin otteen tietoisuudestasi. Sinusta tuntuu, että mikään ei voi muuttaa elintapaasi. Kaikki tuntuu tylsältä ja tavalliselta: kaupunki viidakon villi ulvonta, jarrutusten äänet, pelot ja kohinat.

Sielusi huutaa: Kuinka kauan, Lord, tätä voi kestää?

Sitten, kun näyttää siltä, ettei mikään koko maailmassa ole miellyttävää, kun kaikki ympäristöt näyttävät vihamielisiltä ja epäystävällisiltä, Polku on paljastettava ja Jumalallisen Totuuden on tultava näkyviin. Ei jossakin sinun ja olemuksesi ulkopuolella, muualla. Totuus paljastuu sisältäsi. Itse asiassa se näyttää todella supernovan välähdykseltä.

Se on siirtyminen uudelle tietoisuuden tasolle.

Se on valaistuminen!

Se on iloa!

Se on onnea!

Se on autuutta!

Kuinka moni teistä on jo kokenut tämän tilan?

Kuinka moni teistä odottaa tätä tilaa?

Tiedän, ja sinun on tiedettävä, että ensimmäisiä valaistussalamoita tulee seuraamaan vuosien testaus. Yrität palauttaa kokemasi autuuden tilan, jonka olet kokenut. Tulet pyrkimään saamaan sen uudelleen.  Voi olla, että ennen nykyisen inkarnaatiosi loppua et voi palata tähän vapautumisen tilaan illuusion unesta.

Minun on kuitenkin kerrottava sinulle, että sinun ei pitäisi pyrkiä tähän ekstaasin ja autuuden tilaan. Sinun on löydettävä itsestäsi vakaampi sisäinen itseluottamus, arvokkuus, jalous, harmonia ja rauhan tila.

Tämä on todellakin se tila, joka tulee auttamaan teitä selviytymään kaikista vaikeuksista ja koetuksista. Teidän on pyrittävä hankkimaan tasapainopiste, jalansija itsessänne. Tämä on elintärkeää, koska jos teette sen, jos löydätte jalansijan itsestänne, silloin tulette aina olemaan tyyni, vaikka koko maailma olisi myrskyinen.

Tämä jalansija on yhteys aitoon olemukseesi, Jumalalliseen olemukseesi, Jumalaan sisälläsi.

Kun saavutat tämän tasapainotilan ja rauhan, voitat suuren voiton! Voit menettää tämän tilan hetkittäisesti, voit uppoutua illuusioon uudestaan ja uudestaan, mutta tulet jo tietämään sen, mihin sinun pitäisi pyrkiä.

Tämä on vastaavaa kuin kompassi, joka opastaa sinua, kun eksyt metsään. Jos jatkat liikkumista yhteen suuntaan, ryömit ulos ennemmin tai myöhemmin viidakosta, ja harhailusi illuusion hämärässä tulee päättymään.

Ota huomioon se tosiasia, että sinun on jatkuvasti pyrittävä edistymään kohti todellisuutta. Et voi pyrkiä Polulle ja mennä sitä pitkin yhtenä päivänä ja sitten pitää vapaapäivää seuraavana päivänä.

Jos et yritä ponnistella jatkuvasti tullaksesi ulos metsästä, johon olet eksynyt, on vaarana, ettet tule ollenkaan ulos metsästä. Petoeläimet odottavat innolla hetkeä, jolloin voit rentoutua ja nukahtaa.

Vastaavasti, jos lopetat päivittäisten ponnistelujen tekemisen maailmassa, jossa elät, ja tyydyttämättömien halujesi saalistajaeläimet alkavat lähestyä sinua, silloin on hyvä, jos heti muistat, että sinun täytyy jatkaa liikkumista.

Kaikki Polkusi maamerkit ovat tunnettuja.

Kaikki vaarat on tunnistettu.

Sinun pitäisi vain löytää voima itsesi sisältä ja alkaa liikkua.

Ymmärrä, että kaikki ei ole ihanteellisia maailmassasi. Tarkemmin sanottuna kaikki on hyvin kaukana täydellisyydestä. Siksi ensimmäinen ja tärkein asia on pyrkiä hankkimaan erottamisen lahja, Jumalallinen visio.

Jos valitsette ja erotatte huolellisesti kaiken, mikä ympäröi teitä maailmassasi, jos välitätte ympäröivien asioiden laadusta ja värähtelyistä, kuluttamastasi ruoasta, ihmisistä, joiden kanssa oletet yhteydessä, kirjoista, joita luette, musiikista, jota kuuntelette, sitten ajan myötä ympärillenne luomanne tila alkaa auttaa ja tukea teitä sellaisina hetkinä, jolloin menetät sisäiset suuntaviivat.

Kaikella elämässäsi on merkitys.

Kaikkea tulisi kohdella erittäin huolellisesti.

Joskus yksi esine, johon kiinnität silmäsi vaikeana aikana, riittää muuttamaan värähtelysi, ja sillin astut korkeamman, Jumalallisen värähtelyn kenttään.

Nyt on tullut aika, jolloin paljon riippuu jokaisen teidän valinnastanne, jokaisesta askeleistanne ja jokaisesta ajatuksestanne.

Planeetan olosuhteet ovat muuttuneet.

On välttämätöntä olla hyvin varovainen.

MINÄ OLEN Shiva!

© Lähettiläs Tatyana Mickushina