Eric McGough, Englannin Lontoon Teosofisen Seuran presidentin kirja-arvostelu “Hyvä ja paha”

      Kommentit pois päältä artikkelissa Eric McGough, Englannin Lontoon Teosofisen Seuran presidentin kirja-arvostelu “Hyvä ja paha”


Kirja-arvostelu kirjasta Hyvä ja Paha


Eric McGough, Englannin Lontoon Teosofisen Seuran presidentti, on antanut arvionsa Tatyana N. Mickushinan teoksesta ”HYVÄ JA PAHA” ,  Englanninkielinen kirja “Hyvä ja paha” annettiin Lontoon Theosofiselle Seuralle tarkistettavaksi.  Lontoon Teosofisen Seuran historia on alkanut Helena P. Blavatskyn ajoista lähtien. London Teosofinen Seura (London Theosophical Society) harjoittaa suurta selkeyttävää ja sosiaalista työtä. He antavat säännöllisesti luentoja ja koulutuskurssejaHelena P. Blavatskyn antamista opetuksesta. Meille oli tärkeää tietää kyseisen arvovaltaisen Seuran mielipide siitä, paljastettiinko aiheet ”enkeleiden lankeemus”, ihmiskunnan ja Luciferin lankeemus oikein Tatyana N. Mickushinan kirjassa ”Hyvä ja paha, omana tukintana Helena P. Blavatsky’n Salaisesta Opista. ” Meille oli melko odottamatonta, että Lontoon Teosofisen seuran presidentti Eric McGough oli melko kiinnostunut teoksesta ”Hyvä ja paha” ja antoi nopeasti arvion kirjasta sähköpostitse. Katsaus julkaistiin Esoterica-lehden ensimmäisessä numerossa 2011.  ”Esoterica” -lehteä on julkaistu Lontoon Teosofisen Seuran kautta, teosofisen tiedon perusteiden levittämiseksi. Alla annamme kirja-arvostelun “Esoterica”´sta.

Eric McGough:

HYVÄ JA PAHA
Yksilöllinen tulkinta Helena P. Blavatskyn Salaisesta Opista
Kirjoittaja Tatyana N. Mickushina

Tämä kirja on merkittävä panos kasvavaan kirjastoon, joka tutkii ja valaisee Helena P. Blavatskyn hämmästyttävää kirjallista teosta. Tatjana Mickushina on syventynyt Salaiseen Oppiin tuodakseen esille totuuden Hyvän ja Pahan ikivanhasta kysymyksestä. Luku vie meidät läpi ihmiskunnan maallisen evoluution historian; suurten rotujen ja maanosien nousun ja laskun sekä läpi henkisiä olentoja, jotka tulivat meidän apuumme, sekoittuen evoluutioomme ja ohjaamalla sitä. Tatjana käsittelee asiantuntevasti Lankeemuksen, ja enkeli “Luciferin” myyttiä, ja jatkaa sitten Ilmestysten Kirjan tutkimista.
Tämä kirja on tärkeä kaikille Ajattoman Viisauden -opiskelijoille, ja sen kiehtova muinaisen tiedon säie on osaavasti koottu yhteen lukijan hyödyksi. Kun aloin lukea ”Hyvää ja pahaa”, sen nopeasti liikkuva kertomus pakotti minut lukemaan sen jokaiseen viimeiseen sanaan. Kuten Tatjana lainaa; hyvin muinaisesta laista: “On tarpeen verrata vastakkaisia, mutta kuitenkin yhtä tosia perusperiaatteita. Totuus on pidettävä salassa. Totuus on kerrottava.

Eric McGough
Englannin Teosofisen Seuran presidentti.
______
Tämän kirjan voi tilata Amazonista – http://www.amazon.co.uk/Good-Evil-Individual-Interpretation-Blavatsky/dp/1453626840