Mamta Madhavan kirja-arvostelukilpailu  –  Treasures of Divine Wisdom

      Kommentit pois päältä artikkelissa Mamta Madhavan kirja-arvostelukilpailu  –  Treasures of Divine Wisdom


Mamta Madhavan kirja-arvostelukilpailu  –  Treasures of Divine Wisdom

Tatyana N. Mickushinan kirja voitti 5 tähden arvostelun!

Aikaisemmin tänä vuonna Tatyanan kirja “Treasures of Divine Wisdom” otti osaa lukijoiden suosikki kirjaksi kansainväliseen kirjakilpailuun 2019.

Tämä kilpailu on yksi suurimmista maailmassa, ja kilpailuun osallistuu tuhansia kirjoja kymmenistä maista. Tällainen suuri määrä osallistuvia kirjoja aiheutti kovan kilpailun, minkä seurauksena tuhansia upeita kirjoja ei voitu valita.

 Arvioija kuitenkin valitsi kirjan “Tresures of Divine Wisdom” ja antoi sille 5 tähden arvosanan kussakin seuraavista luokista: Ulkonäkö,  kehitys, muotoilu ja markkinoitavuus. Kokonaisarvosanassa 5 tähdessä on otettu huomioon kaikki nämä elementit.

Tämä johti Lukijoiden suosikin teoksen viralliseen 5 tähden luokitukseen.

Toivomme, että tästä kirjasta tulee myös yksi suosikeistasi! 

Kirjakatsaus Mamta Madhavan lukijoiden suosikkeihin

Tatjana N. Mickushinan kirja  “Tresures of Divine Wisdom” on arvokas kokoelma  lainauksia, jotka motivoivat lukijoita löytämään sisäisen rauhan.

Kirja saa lukijat myös ymmärtämään, että kaikki heidän etsimänsä jumalallinen viisaus on heissä itsessään, ja avaamaan heidän sydämensä Jumalalliselle rakkaudelle. Jokainen lainaus on inspiroiva ja motivoiva ja vie heidät lähemmäksi Jumalaa.

Lainaukset auttavat lukijoita pitämään tasapainoaan elämässään ja saavat heidät etsimään vapauttaan, joka on yksi sielun tärkeimmistä ominaisuuksista. Se on oivaltava ja kohottava kirja, joka saa lukijat pyrkimään kommunikoimaan jumalallisen maailman kanssa, josta he löytävät autuuden ja onnellisuuden.

Ei ole aina helppoa saada lukijoita kiinnostumaan oppiakseen lisää Jumalasta, mutta kirjailija tekee erinomaista työtä esittelemällä lukijoille hyviä ajatuksia ja positiivisia viestejä lainausten kautta. Tämä opastaa kiinnittämään huomiota luontoon, musiikkiin ja taiteen kauneuteen. Lainaukset on ilmaistu tavalla, jota lukijoiden on helppo ymmärtää ja harjoittaa. Se on hyvä kirja auttamaan lukijoita pohtimaan Jumalaa ja hänen läsnäoloaan heidän elämässään ja etsimään ympärillä olevia jumalallisia ilmenemismuotoja päivittäisessä elämässään.

Jokainen kirjan lainaus on hyvä. Tatyana N. Mickushinan “Treasures of Divine Wisdom” on oltava kaikkien henkilökohtaisessa kokoelmassa, koska se voidaan lukea uudestaan ja uudestaan.

Se auttaa yksilöä elämän iloon ja luomaan jumalallisen todellisuuden ympäristössään.