Et menemällä laajalle, mutta liikkumalla syvemmälle, saavutatte.

      Kommentit pois päältä artikkelissa Et menemällä laajalle, mutta liikkumalla syvemmälle, saavutatte.


Ei menemällä laajalle, mutta liikkumalla syvemmälle, saavutatte.

Mestari Morya, 23. joulukuuta 2010

MINÄ OLEN El Morya!

Kiireellisyys sanelee ehdot Viestien lähettämiselle.

Aika on lyhyt ja on paljon sanottavaa. On paljon, mistä teitä on varoitettava.

Näyttää siltä, että maailma on sama. Vuodenajat, päivät ja yöt muuttuvat samalla tavalla. Maaplaneetan tilanne muuttuu kuitenkin huomaamattomasti. Olemme tulleet. Olemme varoittaneet.

Kuten aikaisemmin, ainoa ihmelääke, jota saatatte tarvita kaikkien ihmissairauksien suhteen tällä historiallisella hetkellä, on tietoisuutenne muuttaminen. Se on täsmälleen tietoisuutenne muuttaminen, mutta joskus se ei ole kuinka te ymmärrätte tietoisuutenne muuttamisen merkityksen.

Teistä näyttää siltä, että jos luette Mestareiden Saneluja, suoritatte Rukous harjoituksia, tai luette Rosereita, silloin muutatte tietoisuuttanne. Sallikaa minun mainita, että se ei ole aina näin, koska joukko mekaanisia toimintoja, tietty määrä rukouksia tai luettuja kirjoja ei voi palvella riittävänä todistuksena siitä, että liikutte Polkua pitkin.

Fyysisellä maailmalla on kaksinaisuuden ominaisuus. Ja samat toimet voivat johtaa joko positiiviseen tulokseen evoluution kannalta tai negatiiviseen. Millä tahansa fyysisen tason teolla on kaksinaisuuden ominaisuus.

Samat toimet voivat johtaa joko hyvään tulokseen tai katastrofiin.

Esimerkiksi, suoritat rukous harjoituksen. Vietät paljon aikaa rukouksessa joka päivä. Suurimman osan ihmisten näkökulmasta teet hyvän teon, josta on varmasti hyötyä maailmalle. Kuitenkin tekosi voivat myös olla ohjattu päinvastaiseen suuntaan. Ja jopa rukouksien vilpitön lukeminen, voit luoda karmaa, koska motiivisi ohjaa energiaa.

 Minun sanani näyttävät käsittämättömiltä monille ihmisille, koska rukoileminen itsessään on edelleen mahdoton tulos monille ihmisille.

Puhumme hienovaraisemmista asioista, jotka eivät ole kaikkien saatavilla. Kaikessa näennäisessä yksinkertaisuudessaan tämä antamamme Opetus on kaikista vaikein Opetus, joka on olemassa maapallolla tänä annetussa ajassa, koska tämä Opetus avaa sinulle oven Ikuiseen Elämään. Mutta vain ne, jotka voivat täysin omaksua tämän Opetuksen, tulevat saamaan avaimet oveen, joka johtaa Ikuisuuteen. Ei ainoastaan avaimet, mutta myös Ikuisuuteen johtava ovi piilotetaan muilta, jotka ottavat Opetuksestamme sen, mikä sopii heille, ja heittävät loput kuin turhana roskana pois.

Ylpeys, mukaan lukien hengellinen ylpeys, on se, mikä liikuttaa monia niin sanottuja Totuuden etsijöitä. He ajattelevat, että heillä on Viisautta, joka sallii heidän yhdistää erilaisia opetuksia ja uskontoja siten mahdollistaen heidän hengellisen edistymisensä Totuuteen.

Älkää löytäkö mukavuutta illuusiossa! Eri opetusten ajattelematon ja sokea yhdistäminen ei koskaan ole johtanut positiivisiin tuloksiin.

Ihmiskunta on evoluutiokehityksensä vaiheessa, jossa se ei voi nähdä Totuutta, joka on aivan sen kasvojen edessä, mutta se jahtaa varjoja, jotka häämöttävät maapallon toisella puolella ikään kuin ne olisivat ongelmien ihmelääke.

Totuus on vain tuumien päässä kädestänne, jos laitatte kätenne rintaan sydämenne alueelle. Mitä enemmän jahtaatte erilaisten informaatioiden perässä ja yritätte tehdä synteesin eri opetuksista, sitä kauemmaksi siirrytte Totuudesta.

Ei menemällä laajalle, mutta liikkumalla syvemmälle, saavutatte.

Voitte käydä monissa kauniissa paikoissa, temppeleissä, kaupungeissa ja museoissa. Voitte tuhlata koko elämänne siihen. Mutta pystytte saavuttamaan Jumalallisen tietoisuuden huipun ainoastaan niin kauan kuin suuntaatte huipulle.

Ei mikään uskomattomina määrinä omaksuttu tieto voi viedä teitä lähemmäksi Totuutta.
Koska Totuus on yksinkertainen, ja tavalliset lukutaidottomat ihmiset, jotka kuuntelivat Jeesuksen saarnoja, pystyivät ymmärtämään Totuuden.

Tuhlaatte niin paljon energiaa ja voimaa osallistumalla erilaisiin seminaareihin tai lukiessanne suuria määriä kirjallisuutta, mutta loppujen lopuksi kaikki tämä tieto on ylitsepääsemätön este teidän ja Jumalallisen Totuuden välillä, koska unohdatte pääasian: miksi tarvitsette tätä informaatiota. Ja vaikka teillä olisikin ollut tosi motiivi aivan alussa, niin vaellettuanne informaation labyrintteihin, unohdatte miksi astuitte sinne.

Teistä näyttää, että älykkyys ja hengellinen viisaus tuovat teidät lähemmäksi Jumalallista Viisautta. Kuitenkin tapahtuu aivan päinvastoin: Mitä suurempi älykkyytenne on, sitä kauemmas siirrytte pois Jumalallisesta Viisaudesta. Ja ihmisen viisaus onnellisen ja pitkän elämän perustana Maan päällä ei voi auttaa teitä, kun hyökkäät Jumalallisen tietoisuuden huipulle voimienne katkeamispisteessä.

Vain luopumisen kautta, vain itsenne uhraamisen kautta, vain antamalla epäitsekkäästi kaikki voimanne palvelemaan lähimmäistänne, voitte liikkua Jumalallista Polkua pitkin. Mutta ihmiskunnan enemmistön näkökulmasta kaikki, mistä puhumme, on kuitenkin vain kauniita iskulauseita, joita ihmiset lukevat alentuvasti ja jopa hyväksyttävästi.

Tilanne kiristyy. Ja kaikki ei muutu suotuisaan suuntaan. On tullut ajanjakso, jolloin jokaisen teistä, jotka luette näitä rivejä, on päätettävä ottaa riski ja heittää pois harhainen hyvinvointi ja uskaltaa kiivetä paljaita kallioita. Ainoastaan sisäiset esteenne erottavat teidät Totuudesta.

Puhun allegorisesti. Mutta teidän on tehtävä todella mullistavia muutoksia itsessänne.

Haluaisin nyt vielä aikaa yhteen tärkeään aiheeseen. Tänään on 23. joulukuuta. Ja jos olisin sinä, käyttäisin armolahjaa, joka on annettu ylhäältä.  Ja aivan kuten on tarpeellista rukoilla ennen minkään työn aloittamista, on tarpeellista rukoilla ennen uuden astrologisen kuukauden alkua. Ja jotta rukouksistasi tulisi tehokkaita, rukoile ikään kuin lapsesi olisi tulessa ja hänen pelastuksensa ja elämänsä riippuisivat vain sinun rukouksestasi.

Oli miellyttävää tavata teidät uudelleen. Toivon tulevia tapaamisia!

MINÄ OLEN El Morya!