Teidän lopullisen valintanne hetki on tullut

      Kommentit pois päältä artikkelissa Teidän lopullisen valintanne hetki on tullut


Teidän lopullisen valintanne hetki on tullut

Sanat Kumara, 22. joulukuuta 2010

MINÄ OLEN Sanat Kumara, tulin taas luoksesi.

Todellakin, Taivaan armo on ääretön.

Joka kerta kun tulen aloittamaan Viestin, iloitsen avautuvasta mahdollisuudesta ja vapisen ilosta.

Nyt, tämän pienen esittelyn jälkeen olen valmis antamaan seuraavan Viestin. Monet sielut odottavat taivaalta tulevia uutisia kuin lahjaa ja merkkinä siitä, että Taivaat eivät ole jättäneet Maan ihmiskuntaa.

Rakastetut, emme tietenkään voi jättää lapsiamme kurjuuteen.

Oi, tuhannet Valon Olennot pitävät teistä niin hyvää huolta! Ne, jotka ovat inkarnoituneet voivat tuskin uskoa tätä, koska ette näe meitä. Mutta uskokaa minua, maailmamme välinen verho ohenee, vaikka se saattaa tuntua oudolta monille teistä. Joskus teidän on vain muutettava näkemystänne siitä, mitä on tapahtumassa hieman, ja se, mikä yleensä on piilotettu ihmisten silmiltä, tullaan paljastumaan teille. Jatkokehityksen perspektiivi tulee avautumaan teille. Ja tietysti tämä näkökulma ei ole yhteydessä tieteen ja teknologian saavutuksiin. Kuitenkin teidän tieteen ja teknologian kehitys on se, joka auttaa ohjaamaan teidän tietoisuuttanne hienommille olemassaolon tasoille.

Näennäinen ristiriita on melko selitettävissä oleva, eikä se ole lainkaan ristiriitainen meidän näkökulmastamme. Kun rasitat mieltäsi asioilla, joita ovat mahdottomia koskettaa, mutta jotka näet vain mielikuvituksessasi, alat tottua käsittelemään hienompaa todellisuutta, joka sijaitsee ajatusten tasolla. Ja vähitellen uudet tekniikat saavat ihmiskunnan siirtämään heidän todellisuus käsityksensä painopisteen hienovaraisemmille alueille.

Sinusta näyttää siltä, että olet jatkuvasti fyysisessä kehossasi. Kyllä, näet ympäröivät esineet ja voit koskettaa niitä, mutta suurimman osan ajastasi päivän aikana, mukaan lukien yöllisen unesi aikana, olet muilla olemassaolon tasoilla. Esimerkkini tulee antamaan sinulle ymmärrystä tähän, mitä tarkoitetaan. Kun ajattelet henkilöä, joka on tuhansien mailien päässä sinusta, olet vuorovaikutuksessa hänen kanssaan olemisen hienommalla tasolla. Ajatuksille ja tunteille ei ole mitään etäisyyksiä.

Vain kehojesi karkeuden seurauksena et voi tuntea vuorovaikutusta, joka tapahtuu hienommilla olemassaolon tasoilla. On olemassa useita ihmisiä, jotka työskentelevät tietoisesti ajatuksen kautta jopa tällä hetkellä. Tällainen työ ei kuitenkaan aina johda positiiviseen tulokseen, ja se luo usein karmaa, koska näiden ihmisten motiivi ei ole aina puhdas. Ainoat todelliset motiivit, joita sinun tulisi seurata missä tahansa toimissasi, missä tahansa olemisen tasossa, ovat Armo, Myötätunto, epäitsekkyys ja halu auttaa Elämää. Kaikki muut motiivit eivät ole riittävän puhtaita ja tulevat johtamaan väärään tulokseen tai hedelmään.

Sinun on helpompi ymmärtää, mistä puhun, jos annan vielä yhden esimerkin. Kuvittele, että käyttämällä menetelmää, jonka sinulle on annettu jossakin säännöllisessä seminaarissa tai koulutuksessa, rakennat ajatuksiesi avulla onnellisen tulevaisuuden itsellesi ja perheellesi. Mikä siinä on niin pahaa? –  sinä kysyt.

Haluassasi elää onnellisina inhimillisestä näkökulmasta katsottuna ei ole mitään niin pahaa. Kuitenkin, halu on toimintasi perustana. Tässä tapauksessa se on halu elää onnellisena. Halu on alemman luontosi manifestaatio. Joten olet alemman luontosi vaikutuksen alaisena ja tästä seurauksena, kaikki tekemäsi teot, joita suoritat, tulevat luomaan karmaa.

Pyhien Vihittyjen antama Todelliset Opetukset opettavat halujen hylkäämistä yhtenä ihmisen alemman luonteen ilmentyminä.

Niin kauan kuin tekojasi ohjaa sinun halusi, kiinnität itsesi fyysiseen maailmaan yhä enemmän. Ja tiedät, että fyysinen maailma on maailmoista alin maailma. Joten, kiinnittäessäsi itsesi siihen tuomitsee sinut tuleviin inkarnaatioihin. Tosi Opetukset opettavat, kuinka voit vapauttaa itsesi samsaran pyörästä.(1)

Illuusiosta tulee yhä hienostuneempi, ja koska olet varustettu järjellä, sinun tulisi jatkuvasti analysoida kohtaamiasi tilanteita ja tehdä järkeviä valintoja.

Jokainen päätöksesi joko siirtää sinua kohti Korkeampia Maailmoja tai saa sinut liukumaan alas laskevaa spiraalia. Ja motiivi, joka ajaa sinua päätöksen tekemisessä, määrää itse asiassa liikkeesi suunnan.

Toisaalta luopuessasi haluista, henkilökohtaisista motiiveista, keskimääräisen yleisen ihmistietoisuuden suhteen sinun sanotaan olevan häviäjä tai outo henkilö. Uskokaa minua, toisesta näkökulmasta, teet jättimäisiä askeleita evoluution polkua pitkin. Muut ihmiset, jotka vaikuttavat kaikilta osin menestyneiltä ja nauttivat kaikista elämän mahdollisista nautinnoista, luisuvat pois jatkuvasti evoluutiokehityksen polulta.

Tämä on aikanne perustavanlaatua oleva testi. Toisaalla on kirkas, ylenpalttinen illuusio, joka avautuu uudestaan edessänne ja joka kiehtoo mielikuvitustanne sen houkuttelevilla puolillaan. Toisaalla on muinainen Opetus, joka opettaa meitä luopumaan illuusioista, voidaksemme hankkia ikuisia arvoja. 

Yhdeksänkymmentä prosenttia ihmisistä pitää parempana sitä, mikä heille näyttää todelliselta, mikä antaa heille nautintoa, omistamisen mielihyvää ja mielihyvää heidän aisteilleen. Ja vain kymmenen prosenttia ajattelee, että jos muinaiset Opetukset opettivat illuusion hylkäämisestä, siinä ehkä on jotakin ja sitä kannattaa kuunnella. Ja vain muutama prosentti näistä ihmisistä, jotka pyrkivät pitkin todellista hengellistä Polkua, pystyvät saamaan tarvittavan erottamiskyvyn ja läpäisemään testit saadakseen oikeuden siirtyä toiseen evoluution vaiheeseen.

Tänään en ole opettanut teille mitään uutta, jota ei olisi mainittu aikaisemmin, joko Saneluissa, jotka annoimme Lähettiläämme kautta, tai niissä tosi Opetuksissa, jotka annettiin muinaisina aikoina.

Erona on se, että ette voi enää teeskennellä, etteikö mitään tapahdu ja että teillä on vielä paljon aikaa edessänne hengelliseen kasvuun.

Aikaa ei ole enää jäljellä. Viimeinen valintanne hetki on tullut. Olen aina valmis ojentamaan auttavan käteni auttaakseni niitä, jotka ovat valinneet Ylösnousseiden Mestareiden opettaman Polun.

MINÄ OLEN Sanat Kumara. Om.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina