Odotamme hyvän Jumalallisen sadon kasvua teidän olemuksissanne 

      Kommentit pois päältä artikkelissa Odotamme hyvän Jumalallisen sadon kasvua teidän olemuksissanne 


Odotamme hyvän Jumalallisen sadon kasvua teidän olemuksissanne 

Lord Surya, 24. joulukuuta 2010

MINÄ OLEN Surya, joka tulee luoksesi tänään.

Talvipäivänseisauksen aurinko seuraa minua tällä saapumiseni hetkellä. Samalla tavalla Jumalallisen MINÄ OLEN Läsnäolosi auringon tulisi jatkuvasti seurata sinua.

Saattaa olla pilviä, saattaa olla lumimyrsky, saattaa olla jyrisevää ukonilmaa tai hurrikaani, mutta ei väliä mitä, tiedät, että aurinko on olemassa ja on aina kanssasi.

Se on samalla tavalla elämässänne. Ongelmista, hankaluuksista huolimatta ja jopa katastrofeista huolimatta sinun tulisi tietää, että Jumalallinen osasi on jatkuvasti kanssasi.

Sinun Jumalallisen osanne näkökulmasta kaikki lukuisat inkarnaatiot ja vaellukset illuusioiden maailmassa ovat kuin lyhyt kevyt pilvipeite hetkellisesti auringon edessä.

Tämä johtuu siitä, että Jumalallisessa maailmassa ei ole tilaa tai aikaa. Näiden maailmasi ominaisuuksien pitäisi lopulta kadota kuin myrskypilvet horisontin taakse.

Sinulla on jotain mitä miettiä, koska on aika ajatella Ikuista Elämää. Kaikista harrastuksistasi illuusioiden maailmassa tulee ikävystyttäviä, ja todellinen todellisuus alkaa vetää sinua puoleesi. Milloin se tulee tapahtumaan? Emme voi puhua tarkoista ajoista, koska kun se tapahtuu todellisuudessa, ihmiskunnalla tulee olemaan toinen kalenteri ja toinen kronologinen järjestelmä.

Kuitenkin juuri nyt sinulla on asioita, joita harkita ja joiden kanssa työskennellä, koska maailmasi herättää aistisi ja halusi. Niin kauan kuin annat periksi illusorisen maailman temppuille, et voi siirtyä Jumalallisen tietoisuuden huipuille.

Sinun tulisi pitää tunteesi hallinnassa. Sinun tulisi pitää ajatuksesi hallinnassa. Sinun tulisi jatkuvasti seurata itseäsi. Kuvittele vaunut ilman ohjaajaa. Hevoset jätettäisiin itselleen ja ne tekisivät mitä ikinä haluaisivat: laiduntaisivat ruohossa tai kävivät kastelupaikalle. Tällainen vaunu ei voi liikkua määränpäähän, koska ei ole ketään, joka hallitsisi sitä.

Olette olentoja kuten ajoneuvo ilman kuljettajaa. Vaellatte elämässä, kohtaatte joitain kiusauksia, jahtaatte nautintojen perään, mutta ette liiku mihinkään, koska olet alemman luonteenne tunteiden ja halujen vaikutuksen alaisina. Jotta voisitte aloittaa etenemisen kohti Jumalallista todellisuutta, teidän tulisi välittää teidän ohjaajastanne, Korkeammasta Itsestänne, jotta se ohjaisi elämäänne. Teidän Korkeampi Itsenne, Se on ainoa, joka voi johtaa teidät ulos illusorisen maailman tiheiköistä.

Mitä teidän on tehtävä, on jatkaa liikkumista oikeaan suuntaan ja hallita elämäänne Korkeammalta tasolta.

Tietysti ymmärrän, että kuluu paljon aikaa sen hetken välillä, kun luette nämä rivit, ja hetken välillä, jolloin päätätte omistaa olemuksenne Korkeammalle luonnolle.

Jos et kuitenkaan tee päätöstäsi tai pyri, et koskaan irrota itseänne illuusioiden verkosta.

Jotkut teistä ovat asettuneet illuusioon niin mukavasti, että itse ajatusta siitä, että on tarpeen muuttaa jotakin, tuntuu kirjaimellisesti uhkana perusasioillenne.

Jälleen kerran puhumme tietoisuuden vallankumouksesta. Nyt tietoisuutenne on yhteiskunnassa muodostuneiden stereotypioiden vaikutuksessa, ja näitä stereotypioita tulisi muuttaa. Ette voi tehdä mitään. Fyysisen tason värähtelyt nousevat. Vastataksenne uutta värähtelytasoa, teidän tulee muuttaa elämäänne ja asetetta  sille oikeat prioriteetit.

Edellä mainittuun on lisättävä, että kaikki ihmiset ovat evoluutionsa eri vaiheissa. Ja sinun on myönnettävä se hyvin pian. Kaaos, jossa ihmiskunta on nyt, pitäisi päättyä.

Arvojärjestelmää tulisi muuttaa, alkaen itse hengellisestä arvojärjestelmästä. Ihmisiä, joilla on hengellisiä hyveitä, tulisi kunnioittaa, mutta ei niitä, jotka puhuvat vain hyveistä. Henkisen kehityksen taso yhteiskunnassa voi muuttaa kaikki muut elämänalueet muutamassa vuodessa. Todelliset hengelliset arvot ilmaistaan kaikkien maailman uskontojen perustuksissa. Siksi ei ole tarvetta etsiä jotakin uutta. On vain tarpeellistä tehdä se, mikä on jo todettu. Sitten yhteiskunta tulee puhdistumaan heikkolaatuisista standardeista.

Tarvitaan ihmisiä, jotka pystyvät uhraamaan itsensä uuden elämän vahvistamisen vuoksi. Tarvitaan ihmisiä, jotka ovat valmiita omistamaan elämänsä hyveelle ja jotka epäitsekkäästi puolustavat Jumalallisia periaatteita elämässä.

Uusi aika on tulossa. Ja ihmisyhteisöllä ei ole muuta polkua eikä ole olemassa muuta ulospääsyä syntyneestä tilanteesta kuin siirtyminen ylöspäin kohti Jumalallista tietoisuutta.

Kaiken mikä on vähemmän kuin Jumalallinen täydellisyys, tulisi jättää menneisyyteen ja unohtaa.

On aika siirtyä suoraan ylöspäin evoluution askeleita.

Meidän osaltamme olisi hölmöyttä ja kohtuutonta tuhlausta kuluttaa niin paljon voimaa ja energiaa tulla kerta toisensa jälkeen antamaan Opetuksemme, ellemme olisi varmoja siitä, että ponnistelumme maksetaan takaisin satakertaisesti.

Odotamme Jumalallisen kasvun hyvää satoa teidän olemuksissanne. Olemme kylväneet Jumalallisen viisauden siemenet, ja nyt odotamme niiden satoa.

MINÄ OLEN Surya, toivon kanssa Maan ihmiskunnalle.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina