Etsin sydämestä sydämeen yhteyttä niiden kanssa, jotka ovat valmiita tällaiseen kommunikaatioon.

      Kommentit pois päältä artikkelissa Etsin sydämestä sydämeen yhteyttä niiden kanssa, jotka ovat valmiita tällaiseen kommunikaatioon.


Etsin sydämestä sydämeen yhteyttä niiden kanssa, jotka ovat valmiita tällaiseen kommunikaatioon.

Rakas Jeesus,  8. heinäkuuta 2006

MINÄ OLEN Jeesus, olen tullut luoksenne tänään, antaakseni teille kehotuksia, jotka olen valmistanut teille etukäteen.

Meillä ei ole usein mahdollisuus välittömään yhteyteen niiden kanssa, jotka ovat nyt inkarnaatiossa. Tämä mahdollisuus suoraan kommunikaatioon sinun ja minun välillä on kuitenkin synnynnäinen sinulle luonnostaan. Ja jos näkisit vaivaa ja pyrit koko sydämestäsi, koko sielullasi yhteyden muodostamiseen, niin voisit kuulla minua. Minä voisin tulla sinuun aivan sammalla tavalla kuten olen tullut nyt Tatyanan kehon temppeliin, ja meillä olisi keskustelu kanssasi. 

Voisin antaa sinulle kehotuksiani suoraan ilman Lähettilästä. Ja tämä on se, mitä minä voimakkaasti haluan – saada suoran yhteyden kaikkiin teihin.

Useimmat ihmiset, jotka lukevat näitä Saneluja, ovat tuttuja Kristillisyyden kanssa, mutta uskonto ei ole este kommunikaatiollemme. Ihmiset itse jakoivat uskon eri uskontoihin, ja jokainen uskonnollinen järjestelmä yrittää alistaa seurakuntansa ja pitää valpasta vartiointia, jotta he eivät jätä kirkkonsa rajoja. Kuitenkin olen olemassa ja pyrin kommunikaatioon kaikkien kanssa riippumatta uskonnosta, johon sinä ja perheesi kuuluvat. Yritä tunnistaa minut tietoisuudessasi Ylösnousseena Mestarina – ei idolina, jota palvovat suurin osa maailman kristityistä, vaan vanhempana veljenäsi, sinun ystävänä, joka on valmis vastaamaan mihin tahansa sinun pyyntöön ja joka tulee pelastamaan sinut, kun kutsut minua.

Olen se Mestari, joka on hyvin lähellä Maan ihmiskuntaa, ja et voi edes kuvitella, kuinka lähellä minun läsnäoloni on. Voin olla teidän keskuudessanne rukouksenne aikana, kun kutsutte minua. Ja voin tulla luoksesi yksinäisyytesi hiljaisuudessa, kun vilpittömästi aiot tavata minut ja saada jotain neuvoa kovassa elämän tilanteessasi. Älä epäröi vedota minuun. Minä olen Ylösnoussut Mestari, ja olen palvellut Maan ihmiskuntaa siitä lähtien koko sen ajan, kun suoritin siirtymisen siinä elämässä, kun minä olin Jeesus. Siitä lähtien olen usein tullut niille, jotka ovat harjoittaneet aitoa Kristillisyyttä sydämissään. Mutta en niiden, jotka ovat tehneet Kristillisestä uskonnosta elantonsa lähteen, enkä niiden jotka vilpillisesti seuraavat kirkon dokmeja ja sääntöjä. 

Minä etsin sydämestä sydämeen yhteyttä niiden kanssa jotka ovat valmiita sellaiseen kommunikaatioon Monille minä en ole niin paljon Kristillinen symboli kuin ystävä.  Ja monia inkarnaatioita sitten minä kohtasin sinut ja annoin sinulle Opetuksiani inkarnaatiossani Jeesuksensa, ja meidän yhteytemme  on yhä olemassa hienovaraisella tasolla.  Sinulla on mahdollisuus saada opetusta minun retreat’ issäni unesi aikana.  Minä kehotan niitä teistä, jotka eivät ole käyttäneet tätä tilaisuutta kommunikaatioomme vielä, ottamaan etua tästä tilaisuudesta. Jos olet rauhallisessa, harmonisessa tilassa ennen nukkumaan menoa, silloin rukouksesi jälkeen voit pyrkiä ajatuksissasi meidän kohtaamiseemme, ja me tulemme varmasti kohtaamaan yöllisen unesi aikana.  Minä tulen vastaamaan kysymyksiin ja antamaan sinulle kaiken mahdollisen avun.  Älä ole hämmentynyt siitä tosiasiasta, että kun heräät et ehkä saata muistaa kaikkia kohtaamisemme yksityiskohtia,  ja et edes ehkä voi muistaa, että meidän tapaamisemme ollenkaan tapahtui.   Tämä ei ole tärkeää, koska tulet kuitenkin käyttämään saamiasi neuvoja elämässäsi, vaikkakin kohtaamisemme on saattanut ohittaa ulkoiseen tietoisuutesi. Siksi, pidä yllä pyrkimystä tavata minua sisäisesti ja me tulemme varmasti kohtaamaan.

Älä odota, että tulen luoksesi ikään kuin olisin ihminen ja pudonnut sinun paikkaasi.  Ei, viestintämme tulee tapahtumaan hienovaraisella tasolla. Ja sinun tulisi ponnistella voidaksesi kuulla minua. Minä tulen puhumaan sielullesi tai Korkeammalle Itsellesi. Kuulet sanani sydämessäsi. Ne eivät ole tavallisia ihmisen sanoja ja ne evät ole edes ajatuksia. Tulet tuntemaan minun läsnäoloni ja tulet tuntemaan energiani täyttävän sinut.  Tulen täyttämään sydämesi maljan elämän vedellä ja minä annan sinulle hiljaisuuden ja rauhan ja autuuden tunteen, kaiken, mitä sinulta puuttuu elämässäsi.  Ja kun olet juonut autuuden nektaria maljastani,  huomaat,  että kaikki se mikä on huolestunut ja kiusannut sinua, kaikki ongelmat, siirtyivät jonnekin syrjään.  Ja monet niistä eivät palaa sinulle takaisin, koska minä olen antanut sinulle osan tietoisuudestani. Ja koska tietoisuutesi on muuttunut,  et enää pitempään osallistu niihin  karmallisiin tilanteisiin, jota ovat aiheuttaneet ahdistusta ja ongelmia. 

Teille annetaan uskonne mukaan. Jos uskosi on vahva ja pyrkimyksesi ei katkea missään elämän epäonnistumisissa, niin me tulemme aina tapaamaan kanssasi. Minulla on voimakkaita toiveita siitä, että tapaamme. Sillä meidän tapaamisemme tilaisuus on se apu sinulle, jonka Taivaan antavat. 

Älä usko niitä, jotka sanovat, että tarvitset välittäjän kommunikoidaksesi kanssani. Ei, voin tavata kanssasi sydämesi hiljaisuudessa, ja autan sinua ratkaisemaan nykyiset ongelmasi. Kuitenkin se Uskon aste ja omistautuminen, joka sallii minulle olla läsnä aurassasi, ei ole yleinen asia ihmisten keskuudessa. En voi tulla luoksesi, jos pysytelet suuressa kaupungissa ja jos olet liian kiinni maallisissa asioissa ja ongelmissa.   En voi tulla luoksesi, jos sinua painaa mikä tahansa tottumus, joka erottaa meidät – tällä tarkoitan mitään kiintymyksiä alkoholiin, nikotiiniin, TV- katseluun, tietoisuuden huonoja mielentiloja, jotka vaivaavat sinua; loukkaantumien, kateus, mustasukkaisuus ja viha.

En voi olla läsnä aurassasi, jos sinua rasittaa jokin näitä vioista tai mikään muista vioista, jotka voit helposti listata itse, koska tiedät ne melko hyvin ja joista et voi päästä eroon inkarnaatiosta inkarnaation jälkeen.

Olen avoin kommunikaatiolle, mutta sinun on käytettävä ponnisteluja lähestyäksesi minua, nostamalla värähtelysi siihen tasoon, jossa viestintämme voi tapahtua. Ja jokainen teistä tietää hyvin niistä vioista, jotka estävät  lähestymistä minuun; et kuitenkaan kiirehdi eroon vioistasi ja ongelmistasi. 

No, minä odotan, kunnes olet kypsä ja päätät aloittaa välittömän viestinnän kanssani. Minulla on toistaiseksi mahdollisuus puhua teille tämän Lähettilään kautta. Ja muistutan myös mahdollisuudesta tavata minua unesi aikana.  Kohtaamisemme mahdollisuus on aina olemassa, ja vain sinä itse rajoitat viestintämme mahdollisuuksia.

Ja nyt haluaisin toivoa sinun hankkivan sellaisen sisäisen pyrkimyksen, joka voittaa kaikki vikasi  ja joka sallii sinun nousta Jumalallisen tietoisuuden huipulle pysähtymättä tai liukumatta alas.

Joskus yksi väärä valintasi on riittävä sulkemaan  kommunikaatiomme mahdollisuuden nykyisen inkarnaatiosi loppuun saakka. Ole varovainen, kun kuljet läpi elämän ja harkitse jokaista valintaasi ja jokaista askeltasi

Astraalitasolla on paljon asukkaita, jotka pyrkivät ottamaan yhteyttä sinuun saadakseen sinut henkilönä suorittamaan heidän tahtonsa ja suunnitelmansa. Yhteydenotto ja vuorovaikutuksen aloittaminen tällaisten olentojen kanssa on paljon helpompaa kuin ottaa yhteyttä ja olla vuorovaikutuksessa minun kanssani. Tätä varten sinun ei tarvitsee erota mistään tottumuksistasi. 

Siksi tiedät aina itse, keiden kanssa kohtaat hienovaraisella tasolla. Minun tai vastakohtani, joka ei ole Valosta. Avain tähän kysymykseen on tietoisuutesi puhtaus ja ne tavat ja kiintymykset, joista et  kykene luopumaan.

Sinun ei tarvitse edes kysyä keneltäkään, kenen kanssa olet yhteydessä hienovaraisella tasolla. Riittää, kun teet puolueettoman yksinkertaisen analyysin ajatuksistasi, elämäntavoistasi  ja vuorovaikutuksestasi  ihmisten kanssa ympärilläsi.

Siksi kaikki on sinun vallassa, ja sinä  itse teet päätöksen siitä, kenen kanssa  olet yhteydessä hienovaraisella tasolla.

Tarvitset erottelun lahjan, mutta joskus et tarvitse mitään lahjaa tehdäksesi eron; sinun tarvitsee vain analysoida ajatteluasi, tapojasi ja kiintymyksiäsi.

En menetä toivoani tapaamisesta kanssasi.  Ja odotan kohtaamistamme.  

MINÄ OLEN Jeesus, suurella rakkaudella sinua kohtaan.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina