Tietoisuutesi ja erottamiskykysi antavat sinulle mahdollisuuden jatkaa evoluutiota

      Kommentit pois päältä artikkelissa Tietoisuutesi ja erottamiskykysi antavat sinulle mahdollisuuden jatkaa evoluutiotaTietoisuutesi ja erottamiskykysi antavat sinulle mahdollisuuden jatkaa evoluutiota

Rakas Babaji, 23. kesäkuuta 2012

MINÄ OLEN Babaji.

Olen tullut tänä päivänä uudistamaan yhteyttämme ja meidän keskustelujamme, joita käymme tämän Lähettilään kautta.

Tänään haluaisin puhua teille monista asioista. Keskustelumme kattaa tärkeimmät aiheet, ikuiset teemat, aiheet, jotka eivät ole menettäneet merkitystään edes miljoonien vuosien ihmisen evoluution aikana.

Kaikki on ohimenevää. Inkarnaatiot ovat ajallisia. Jopa teidän planeettanne tulee lakkaa olemasta täytettyään tehtävänsä.

Nyt haluaisin päästä tämän päivän keskustelumme aiheeseen. Tiedätte, että aikakausien muutos tapahtuu nyt Maan päällä. Jokaisella uudella aikakaudella on omat energiansa, jotka on suunniteltu tekemään mukautumisia ja muutoksia Maan ihmiskunnan evoluutiossa.

Nyt tulee aikakausi, jolloin teidän pitäisi keskittää mielenne katoavaisesta ikuiseen. Sitä ei ole helppo tehdä, mutta se on välttämätöntä. Kun olin ruumiillistumassa, tein kaikkeni varmistaakseni, että ihmiset, jotka tulivat tapaamaan minua ympäri maailmaa, menettivät kiinnostuksensa ulkoisiin ilmentymiin ja pyrkivät saavuttamaan ikuisen maailman koko olemuksellaan. Tuo maailma on näkymätön ja kuulumaton ihmisen aisteille, mutta tiettyjen sielun ominaisuuksien kehittyessä tämä maailma tulee havaittavaksi, ja se houkuttelee sinua ja koko olemuksellasi, tunnet intuitiivisesti, että sinun pitäisi pyrittävä siihen.

Tietoisuutesi määrittelee kaiken, mitä sinulle tapahtuu elämässäsi, eikä vain tässä elämässä, vaan myös kaiken, mitä sinulle tapahtuu tulevaisuudessa, tulevissa elämissäsi. Siksi tulemme ja  annamme puheitamme, jotta voisit muuttaa tietoisuuttasi ja kääntää sen Jumalallisen totuuden, Jumalallisen todellisuuden suuntaan.

Sitä on vaikea selittää, mutta voimme antaa sinulle mahdollisuuden tuntea harmonian tilaa Jumalallisen maailman kanssa. Pystyin antamaan näitä tiloja läsnäolijoille aamuisin ja iltaisin Jumalallisten palveluiden aikana hiljaisina tunteina ennen aamunkoittoa tai auringonlaskun jälkeen. Levitin tämän tilan itsestäni kaikille läsnä oleville. Ja sen jälkeen, kun henkilö koki tämän harmonisen tilan Jumalallisen maailman kanssa ainakin kerran, hän hankki henkilökohtaisen kokemuksen kommunikoinnista Jumalan kanssa, ja se pysyi hänessä kanssaan hänen elämänsä loppuun saakka. Ja tätä henkilöä voidaan yrittää vakuuttaa pitkään siitä, että Jumalaa ei ole olemassa, mutta hän ei koskaan tule uskomaan sinua, jos Jumalallinen tunne kosketti tämän ihmisen sydäntä ainakin kerran.

Siksi tarvitset vain henkilökohtaisen mystisen kokemuksen kosketuksesta Jumalallisen kanssa. Ja sitten kaikenlainen illuusorisen maailman viihde ja koristehelyt eivät tule enää kiinnittämään huomiotasi. Kaikki harhojen moninaisuus häviää verrattuna hengellisen maailman aarteisiin, jotka sinun on hankittava.

On vaikea uskoa muiden ihmisten tarinoihin, mutta jos ihminen kokee iankaikkisen maailman hengityksen itse joutuessaan kosketuksiin ikuisuuden kanssa, mikään illusorisen maailman kiusaukset eivät tule koskaan kiinnittämään hänen huomiotaan.

Siksi vaadin, että tarvitset oman henkilökohtaisen mystisen kokemuksesi.

Tänään kosketamme kysymystä siitä, kuinka tunnistaa mihin Olemisen tasoon hankkimasi mystiset kokemukset kuuluvat. Näkymättömässä maailmassa on monia kerroksia. Ja on joitain tasoja, jotka eivät ole Jumalallisia. Siksi ihminen, joka pyrkii Jumalaan, ei voi aina ymmärtää ja tuntea eroa näkymättömän maailman eri tasojen välillä.

Kun annoin opetuslasteni tuntea Jumalallisen maailman, tein sen mahdollisimman huolellisesti ja hienovaraisesti. Mutta on muitakin ihmisiä, jotka ovat unohtaneet Jumalan, mutta eivät ole menettäneet kykyään manipuloida astraalitasoa ja sen asukkaita. Sellaiset ihmiset voivat myös manipuloida ihmisiä, jotka etsivät Jumalaa, ja kutsua heitä ryhmiinsä jakamaan rituaalejaan.

Joten haluaisin varoittaa sinua. Illuusion hienostumisen myötä on yhä vaikeampaa erottaa ne ihmiset, jotka ovat täysin omistautuneet elämällään Jumalan palvelemiselle, niistä ihmisistä, jotka ovat kääntäneet Jumalan palvelemisen ammatikseen.

Tunne ero Jumalan palvelijoiden ja kulttien palvelijoiden välillä.

Vain Korkeampi Itsesi, intuitiosi, on kykenevä tekemään joskus tämän hienovaraisen eron. Ja juuri kun pystyt erottamaan Jumalan todelliset palvelijat egon palvelijoista kaikkien rituaalien ja ulkoisten loukkujen takana, vasta sitten olet valmis jättämään maailmasi illuusion ja siirtymään Olemassaolon Korkeammille tasoille. 

Nyt on aika, jolloin monet ihmiset puhuvat Jumalasta. Harvat uskaltavat kieltää Jumalan. Mutta jokainen tarkoittaa eri asioita puhuessaan Jumalasta. Ja sinun tehtäväsi on kehittää ja kouluttaa henkisiä lihaksiasi tekemään eroavaisuuksia missä tahansa uskoisissa olosuhteissa                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

Ulkomaailman hälinän on vetäydyttävä. Jonkin ajan kuluttua tunnet eron ulkoisen hälinän ja sisäisen rauhan välillä. Ja annat etusijan sisäiselle rauhan ja harmonian tunteelle.

Melu tulee jättämään maailmanne. Ja sitten voitte  tulla kykeneviksi virittäytymän Jumalalliseen maailmaan. Kaikki katoavaiset asiat lähtevät lopulta maailmastasi, mutta eivät ennen kuin opit tekemään eron tosi Jumalallisen ja illusorisen maailman välillä.

Tietoisuutesi ja kykysi erottaa antavat sinulle mahdollisuuden jatkaa evoluutiotasi.

Sinun on voitettava tietoisuudessasi monia hienovaraisia kerroksia, ennen kuin pystyt asettumaan Jumalallisen tietoisuustilan kalliolle.

Siihen asti tulet putoamaan ja nousemaan, hankkimaan kokemuksesi ja tekemään virheitäsi.

Ei ole väliä, kuinka monta kertaa olit väärässä, sinulle on tärkeää tulla Jumalan luokse, palata Kotiin.

MINÄ OLEN Babaji, rakkauella sinulle.

© LähettiläsTatyana Mickushina