Voittamalla itsenne, muutatte maailman

      Kommentit pois päältä artikkelissa Voittamalla itsenne, muutatte maailman


Voittamalla itsenne, muutatte maailman

Lord Surya, 21. joulukuuta 2008

MINÄ OLEN Surya, tulen jälleen aivan tämän maailmankaikkeuden keskustasta, Suuresta Keskus Auringosta.

Olen tullut rakkauden siivin, jota tunnen teistä kohtaan, Maan lapset. Rakastan Maapallon ihmiskuntaa, ja jokainen tapaamisemme teidän kanssanne on virstanpylväs minulle, joka tuo teitä lähemmäksi minua ja tuo maailmojamme lähemmäksi toisiaan.

Lensin tilassa, joka erottaa maailmojamme,  ja ajattelin, kuinka joskus niin vähän tarvitaan saadaksemme aikaan muutoksia, joista puhumme, joiden tulisi tapahtua niin, että ihmiskunta voisi voittaa mielen negatiiviset tilat ja päästä ulos maailmankaikkeuden rajattomaan tilaan.

Olen aina niin pahoillani, etten voi välittää teille loputtoman Vapauden ja loputtoman Rakkauden tilaa, jossa olen. Se on niin sääli, että vain harvat teistä, Maan lapset, kykenevät lukemaan Viestini.

Planeettanne kohtalo riippuu siitä, kuinka vastaanottavaisia tulette olemaan hienompiin energioihin, hienoihin värähtelyihin, jotka läpäisevät koko Kosmoksen. Kuinka menestyksellinen Maapallon siirtyminen uusiin evoluution tasoihin tulee olemaan, riippuu siitä, kuinka onnistuneesti pystytte virittäytymään hienovaraisiin maailmoihin. Uskokaa minua, on valtava määrä parempia maailmoja. Ja nämä maailmat odottavat teitä ja ne ovat avoimia vierailuille. Vain sinä itse estät evoluutio kehityksen prosessia. Ainoastaan sinä erotat itsesi parhaimmista asioista, jotka ovat olemassa tässä universumissa.

Maapallosi on antanut suojan niin monille sieluille! Te olette todella korvaamaton lahja meille. Kuvittele, että menisit päiväkotiin, lastentarhaan ja kohtaat uteliaita, isosilmäisiä lapsia. Teidän sielunne, kun kohtaan ne hienommassa maailmassa, katsovat minua samanlaisilla silmällä, täynnä tiedon, rakkauden ja löytämisen janoa.

Teidän fyysinen kuori kätkee joskus hyvin haavoittuvien lasten sielut. Teidän on pakko esittää aikuisten roolia maailmassanne, mutta sielunne ovat silti yhtä uteliaita, lempeitä ja ujoja kuin aiemmin. Sielunne on sisäinen lapsenne, joka elää sisällänne. Ja olisi hienoa, jos lähetät joskus rakkautta sielullesi, puhu hänelle ja välitä hänestä ja kysy onko hänellä kaikki, mitä hän tarvitsee.

Joskus sielunne kärsivät sietämättömissä olosuhteissa, jotka ovat olemassa maailmassa. Ja jos kuulisit, mitä sielusi kysyy sinulta, kuulisit, että hän haluaa vapaaksi rajoituksista, jotka ovat olemassa maailmassasi ja päästä ulos avoimeen maailmankaikkeuteen.

Valitettavasti monien inkarnaatioiden karma sitoo sinut Maan päälle. Ja kunnes olet tasapainottanut karmasi, tulet olemaan vangittuna maapallon fyysiseen tasoon. Mutta, heti kun karmallinen taakka kevenee, voit kokea elämää uudella tavalla ja jokainen minuutti tulee tuomaan sinulle iloa ja onnellisuutta. Pelot ovat kadonneet, kiintymykset ovat kadonneet, ja voitte taas palata olemaan uteliaita lapsia ja riemullisesti omaksua Jumalallista tiedettä.

Nyt tilanne on teille vaikea, koska päivät ovat tiivistyneet ja aika on nopeutunut. Aikaa on vähän jäljellä, ja tänä aikana sinulla on paljon tekemistä. Siten, jopa silloin kun olet uppoutunut surullisiin ajatuksiin ja melankoliaan, pakota itseäsi ravistamaan pois kaikki surut ja masentuneisuus. Pelastuksesi on kykysi pysyvästi kokea kohonnutta tietoisuuden tilaa. Kun värähtelysi ovat korkeita, ylläpidät yhteyden Korkeimpien maailmojen kanssa ja tämä helpottaa ohjeiden ylläpitämistä elämässäsi. Ota huomioon, että voit auttaa monia sieluja, jotka ovat lähellä sinua ja tarvitsevat apuasi. He eivät tiedä Opetuksista ja eivät muista, mistä he ovat tulleet ja mihin he menevät. Olemassaolon järjettömyys pakottaa heidät tekemään monia virheitä, tuhlaamaan aikaa ja Jumalallista energiaa.

Maailmanne tarvitsee Valoa, Rakkautta, Korkeampien oktaavien korkeita värähtelyitä: ja jokainen teistä, rakkaani, voitte toimia ilon, onnellisuuden, Valon ja Hyvyyden lähteinä maailmaanne. Ainoa asia, joka sinun tulisi tehdä on tehdä päätös ja auttaa kaikkia, jotka tarvitsevat apuasi. Älä etsi kiitollisuutta vaan vaimenna sydämesi jano ja täytä sielusi tarpeet.

Maailmanne tarvitsee Jumalallisen energian välittäjiä. Mieti, kuinka paljon parempi sinulle olisi, jos lopetat kauhean kohtalosi valittamisen ja valitset itsellesi toisen roolin ja toimit Korkeimpien maailmojen energioiden välittäjänä.

Tulen tänä päivänä täyttämään sydämesi ilolla, onnellisuudella ja rauhalla. Huomaa, että et ole yksin. Ja ajan jakso, jota planeetta käy läpi nyt, tulee hyvin pian olemaan ohi. Ja se muistuttaa sinua keväästä, joka tulee talven jälkeen. Sinun tietoisuutesi auringon on määrä valaista maailmanne pimeyttä. Siksi, kun tunnet olosi masentuneeksi ja energian puutetta, muista yhdenmukaisuuden armolahjaa Suuren Keskus Auringon kanssa,  [1], joka myönnettiin viime vuonna. Tulen tekemään kaikkeni, jotta voitte käyttää tätä armolahjaa ensi vuonna ja edelleen, kunnes maailmassa päättyy sen kehityksen pimeä ajanjakso. 

Olosuhteet, joissa sinun on pakko pysyä, ovat muodostuneet miljoonien vuosien ajan. Ja nyt meillä on monimutkainen tehtävä nostaa planeetan värähtelyjä niin vähäisillä menetyksillä kuin vain on mahdollista. Minä toivon todella paljon, että annat meille apuasi. Toivon, että pystyt sietämään enemmän, ja pystyt pitämään korkeaa tietoisuuden tasoa riippumatta siitä, kuinka vaikeaa sinulla saattaa olla.

Mitä enemmän pystyt säilyttämään sisäistä rauhaa ja harmoniaa ulkoisen kaaoksen ja epäharmonian suhteen, sitä korkeampi on henkisten saavutustesi taso.

Oli aika, jolloin Jumalallista Totuutta ja Jumalallista Oikeutta puolustettiin taistelukentillä. Sinulla on paljon vaikeampaa nyt, koska taistelukenttää ei näy, mutta sinun on pakko kestää valtavia jännitteitä taistelussa, joka ilmenee maailmassasi. Tämä taistelu on juuri siirtynyt muihin olosuhteisiin. Ja sinun on pakko soveltaa ponnisteluja tuomioistuimissa, erilaisissa järjestöissä ja suhteissasi perheeseesi ja ystäviisi, kollegoihisi ja naapureihisi. Mutta taistelun laajuus ei ole vähentynyt. Taistelukenttä on siirtynyt suoraan koteihinne.

Kaikki riippuu siitä, rakastettu, kuinka paljon pystyt pitämään tietoisuuttasi korkeimmalla tasolla kaikkein vaikeimmissakin elämäntilanteissa.

Voittamalla itsesi, muutat ulkoista tilannetta ja muutat maailmaa.

MINÄ OLEN Surya.

 [1] Katso Lord Suryan, 30.12.2007 Sanelu.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina