Haluasimme pyytää teitä täyttämään uusia tehtäviä

      Kommentit pois päältä artikkelissa Haluasimme pyytää teitä täyttämään uusia tehtäviä


Haluasimme pyytää teitä täyttämään uusia tehtäviä

Sanat Kumara, 12. joulukuuta 2005

MINÄ OLEN Sanat Kumara. Olen tullut avaamaan uuden Sanelujen kierroksen, jonka haluamme antaa meidän Lähettiläämme välityksellä.

Tiedätte, että olemme jo antaneet Saneluja Lähettiläämme kautta tänä vuonna. Ja se on ollut tärkeä edellytys näiden Sanelujen levittämiselle laajasti Venäjän kansan keskuuteen ja kaikkialle maailmaan.

Olemme iloisia siitä, että ehtomme on täyttynyt. Tuhansia ihmisiä, ei ainoastaan Venäjällä, mutta myös kaikkialla maailmassa, voisivat tulla tutuiksi Sanelujemme kanssa ja vastaanottaa Ylösnousseiltä Mestareitla informaatiota, joka on niin tarpeellista monille evoluution kehityksen tässä vaiheessa.

Meillä on ilo todeta, että ponnistelumme ja energiamme ei ole kulunnut turhaan. Te olette suorittaneet teidän osan työstä, ja nyt voimme jatkaa mitä oli suunniteltu ja antaa hieman lisää informaatiota liittyen tämän vuoden ja tulevan vuoden tapahtumiin, sen suhteen, mihin teidän tulisi valmistautua, mistä teidän tulisi huolehtia, ja mitä toimenpiteitä ottaa.  

Siksi tulen jälleen ja haluan ilmoittaa, että huolimatta siitä kuinka vaikeaa saattaa olla, täytämme velvoitteemme Maan ihmiskunnalle ja annamme kaiken tarvittavan ja mahdollisen avun, jonka ihmiskunta tarvitsee tässä evoluution kehityksen vaiheessa. 

Joka kerta, kun annamme ohjeitamme, sijoitamme Jumalallisen energian hiukkasen meidän Viesteihimme. Ja te voitte juoda ja nauttia Jumalaisen energian nektaria jälleen. Kuten viime kerralla, pyydämme Lähettilästämme varmistamaan, että nämä Sanelut ilmestyvät verkkosivustolle samana päivänä, kun ne annetaan. Se antaa teille mahdollisuuden olla käytännössä läsnä näiden Sanelujen vastaanotossa riippumatta siitä, missä olette maapallolla. Sinun tarvitsee vain avata tietokoneesi ja päästä Internetiin.

Niille ihmisille, joilla ei ole pääsyä tietokoneeseen, annamme mahdollisuuden lukea näitä Saneluja hieman myöhemmin painetun painoksen kautta.

Haluaisin nyt päästä tärkeimpään asiaan, miksi olemme taas tulleet luoksenne. Se koskee vuoden vaihetta ja uuden vuosittaisen syklin alkua. Haluamme pyytää teitä täyttämään uusia tehtäviä ja uusia tavoitteita, jotka sinun on asetettava itsellesi ja täytettävä ensi vuonna. Siksi, ota informaatio, joka sinulle annettaan nyt ja seuraavissa Saneluissa vakavasti.

Niinpä on syytä tiivistää viime vuoden 2005 tulokset. Teemme sen suurella ilolla, koska huolimatta kaikista käänteistä, mutkista, ja tämän vuoden katastrofeista, pystyimme saavuttamaan pää tavoitteemme –  monien ihmisten tietoisuuden muuttamisen uudelle, korkeammalle tasolle. Ja tämä on tapahtunut; se on tapahtunut! Siksi tämän vuoden tulokset ovat vaikuttavia, ja nämä tulokset vaikuttavat viipymättä teitä ympäröivään fyysiseen illuusioon.

Voitte tuntea nuo onnelliset muutokset, jotka ansaitsette kovasta työstänne, rukouksistanne ja teoistanne, joita jatkatte fyysisellä tasolla.

Minun on sanottava, että olet tullut maailmaasi toimimaan. Olette tulleet ensisijaisesti suorittamaan tiettyjä toimia fyysisellä tasolla. Siksi teidän pitäisi huolehtia ja olla huolissasi ympäristöstä ympärillänne. Jättäkää kaikki mikä tapahtuu planeettanne ulkopuolella ja toisissa maailmoissa ja avaruudessa.  Uskokaan minua, on olemassa tarpeeksi Valon Olentoja avaruudessa, jotka suorittavat heidän työtään oikealla tasolla.  Ehdotan, että keskitytte planeetan tarpeisiin, etenkin ympärillänne olevien ihmisten tarpeisiin. Ottakaa kontrolliinne kaikki se minkä voitte ottaa kontrolliinne, Pyrkikää, että Jumalalliset käyttäytymismallit  ilmentyvät kaikkialla, mikä ympäröi teitä.  

Tämä koskee paitsi koti- ja työpaikkasi puhtautta, myös ajatustenne puhtautta ja käyttäytymistä kaikessa. Olette niitä ihmisiä, jotka vaikuttavat koko maailmaan. Teidän avullanne voimme muuttaa tätä maailmaa. Hyvin harvat ihmiset suhteessa maapallon asukkaiden kokonaismäärään lukevat nämä saneluja. Vaikka et saata uskoa minua, jos vain muutamat tuhannet ihmiset jokaisessa kansassa saavat pääsyn näihin Saneluihin ja näiden Sanelujen avulla muuttavat tietoisuutensa , niin se riittää tilanteen muuttamiseen heidän maassa ja kaikissa maissa planeetalla. On tärkeätä saada Valon pisteitä ja tukea, joiden kautta voimme toteuttaa toimemme. Ja minun on sanottava teille, että olemme saaneet tällaista tukea tänä vuonna.

Onneksi tämä ei ainoastaan  koske Venäjää, mutta myös monia muita maailman maita, erityisesti Bulgariaa, Ukrainaa ja eräitä muita maita, joissa on mahdollisuus lukea ja ymmärtää venäjänkielistä tekstiä. Siksi ensisijainen tehtävä tässä vaiheessa on näiden Sanelujen kääntäminen muille maailman kielille ja ennen kaikkea englanniksi. Koska Amerikan tämänvuotiset hurrikaanit ja katastrofit ovat suora seuraus siitä, ettei se kyennyt ylläpitäämään Valon keskusta, olemme joutuneet siirtämään keskuksen Venäjälle. Sen vuoksi se, missä määrin Amerikka ymmärtää meidän informaatiotamme,  jonka me annamme Venäläisen Lähettilään kautta, riippuu pystyykö Amerikka pitämään itsensä sivistyneenä ja korkeasti kehittyneenä maana lähitulevaisuudessa.

Siksi vetoan jokaiseen, joka lukee näitä Saneluja ja jolla on mahdollisuus kääntää ne englanniksi. Teidän vuoronne on palvella maailmaa. Teidän käsissänne ovat miljoonien ihmisten kohtalo ja elämä, jotka eivät voi vastaanottaa energiaamme ja informaatiotamme, ja siksi heidän maansa ovat alttiina ja tulevat alttiiksi niille kauheille luonnonkatastrofeille, joita he eivät edes pysty kuvittelemaan tietoisuudellaan. Pyydän myös niitä amerikkalaisia ihmisiä, jotka pystyvät voittamaan puolueellisuutensa  ja ymmärtämään informaation, jonka  annamme venäläisen Lähettiläemme kautta: Heittäkää pois kaikki tietoisuutenne ennakkoluulot ja dogmat. Luottakaa sydämiinne.  Tehkää kaikenne,  mikä on vallassanne levittääksenne informaatiota, jonka olemme antaneet, englanninkielisissä maissa.

Fyysisen tason konkreettisten toimien aika on tullut, ja sinun on ymmärrettävä, että kaikki, mitä sinun tarvitsee tehdä lähitulevaisuudessa, on toteuttaa suunnitelmamme fyysisessä oktaavissa. Älkää etsikö ketään, että joku löytyy Maan toisesta päästä ohjaamaan sinua. Saat kaiken ohjauksen, kaiken tuen ja kaiken tarvittavan energian sisältäsi. Annamme sinulle tietoa Sisäisestä Polusta; siitä Polusta, jota kaikkina aikoina omistautuneet seurasivat; Polku,  jota sinun on seurattava, koska ei ole enää aikaa jäljellä odottaa ja lykätä suunnitelmiemme toteutumista Maa planeetalle. Aloita tekemällä jotain juuri siinä missä olet nyt. Se voi olla pieni asia, se voi olla tietoa, joka sisältyy näihin Saneluihin, joita voit antaa useille ihmisille, jotka asuvat samassa kaupungissa kuin sinäkin, tai se voi olla luentoja, joita luet koulussa tai työssä. Käytä jokaista tilaisuuttaa  levittääksesi informaatiotamme, energioitamme ja värähtelyjämme maailmaanne. 

Tämä on se mitä sinun täytyy tehdä juuri nyt, ja tämä  on  se, mikä sinun tärkein palvelusi tulee olemaan  ensi vuonna.

Älä siis tuhlaa aikaa suuresti valmistautumisella tuleviin Joulu- ja Uuden Vuoden juhliin. Paras palvelu, jonka voit antaa meille, ilmenee teoissasi, joita suoritat tekemällä ohjauksessamme, joka tulee sinun sisältäsi.

Opettele kuuntelemaan hiljaisuuden ääntä, joka tulee sisältäsi ja antaa sinulle mahdollisuuden kokea jälleen uudelleen Taivaiden Isällisen rakkauden autuuden, jota Taivaat  väsymättä virrattavat maailmaanne.

MINÄ OLEN  Sanat Kumara, ääretömässä Rakkaudessa sinuun.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina