Opetus värähtelyjen muuttamisesta

      Kommentit pois päältä artikkelissa Opetus värähtelyjen muuttamisesta


Opetus värähtelyjen muuttamisesta

Rakas Kuthumi, 2. tammikuuta 2009

MINÄ OLEN Kuthumi, joka on tullut luoksesi tänä päivänä antaakseni Opetuksen, joka saattaa tuntua sinusta uudelta; Opetimme kuitenkin tämän aiheen opetuslapsillemme muinaisen Lemurian temppeleissä.

Tämä Opetus liittyy siihen, kuinka menetätte virittäytymisen Jumalallisuuteen elämässänne ja kuinka voitte palauttaa sen Jumalallisen maailman kanssa.

Koko mekanismi, kuinka se tapahtuu, on piilotettu sisällenne. Siksi sinun ei tarvitse mennä kenenkään luo, papeille, noitatohtorelle, parantajille tai erityis-lääkärelle löytääksesi tämän mekanismin sinussa – kyky välittömästi nostaa värähtelytasoa muutamassa minuutissa ja nousta eteeristen oktaavien tasolle. Olen todennäköisesti herättänyt hyvin paljon kiinnostuksesi. 

Väitän kuitenkin, että jokainen teistä pystyy nostamaan tietoisuutenne päivän aikana yksin, ilman mitään ulkoista apua, jopa silloin kun olette kaupungin tai pienemmän kaupungin epäsuotuisassa ympäristössä.

Aina on ollut temppeleitä, erillisiä saleja, joissa voitiin vetäytyä pois hälinästä ja virittäytyä Iankaikkisuuteen.

Nyt jopa temppelit ovat täynnä samaa hälinää kuin kaduilla. Siksi ainoa paikka, jossa voitte tuntea olonne mukavaksi ja joutua kosketuksiin Ikuisuuden kanssa, on sydämenne sisällä.

Siellä sisällänne maailmat tulevat yhteen. Siellä, sisällänne voitte saavuttaa rauhan myös silloin, kun ajan myrskyt lyövät teitä alas.

Teidän pitäisi hankkia tämä taito. Tämä taito kehitetään. Aivan ensimmäiseksi sinun pitäisi ymmärtää, että olemuksesi on monikerroksinen ja moniulotteinen. Olet tullut fyysiseen maailmaan saadaksesi kokemusta. Tätä varten sinulle annetaan panssari – fyysinen kehosi. Kun ymmärrät, että fyysinen kehosi ei ole sinun todellinen osasi, nouset välittömästi tietoisuudessasi Korkeampien eteeristen oktaavien tasolle.

Tämä on hyvin yksinkertainen käytäntö, joka ei vaadi sinulta lisätoimenpiteitä tai valmisteluja. Kaikki mitä sinun täytyy tehdä oppiaksesi tämä käytännön on harjoittaa sitä jatkuvasti. Kun olet urheilija ja haluat saavuttaa ennätyksen, jopa maailman ennätys tuloksen urheilussa, omistat koko elämäsi saavuttaaksesi sen.

Siksi, jotta voidaksesi oppia nostamaan tietoisuutesi minuuteissa, sinun myös pitäisi harjoittaa tätä tiedettä, ja tulosta ei tarvitse kauan odottaa.

Sinusta saattaa vaikuttaa siltä, että tämä on hyvin abstrakti harjoitus ja että todennäköisimmin siitä ei ole sinulle mitään hyötyä todellisuudessa.

Älä tee liian nopeita johtopäätöksiä. Kuvittele, että löydät itsesi ympäristöstä, joka palaa ihmisten intohimoista ja että olet joutumassa mukaan tällaiseen prosessiin. Samalla kun ylläpidät edelleen hallintaa itsessäsi, muistat sinun nopean, värähtelyjen nostamisen harjoituksen, ja alat keskittyä sinun todelliseen osaasi. Mitä tapahtuu ulkopuolellasi? Kaikki myrskyt ja negatiiviset energiat jäävät tietoisuutesi tason alapuolelle, eivätkä kosketa sinua. Sinusta tulee näkymätön niille ihmisille, jotka ovat juuri saarnanneet ja raivonneet sinua vastaan. Heistä tuntuu mielenkiinnottomalta jatkaa käytöstään ja he  joko rauhoittuvat tai kääntävät huomionsa toiseen aiheeseen.

Tietysti olen hiukan liioitellut tilanteen kuvausta liittyen tietoisuuden harppauksen suhteen. Todellisuudessa voidaksesi jatkuvasti muuttaa tietoisuutesi tasoa, sinä tarvitset kaikkien kehojesi erittäin vakavaa valmistelua.

Kaikkien kehojesi on kyettävä kestämään painetta erittäin laajalla värähtely asteikolla. Silloin hyppy tulee todellisuudeksi sinulle. Enemmistö ihmisistä värähtelevät hyvin rajoitetulla taajuusalueella. Monet heistä eivät edes huomaa mitä tapahtuu kirjaimellisesti heidän nenänsä alla, jos se kuuluu korkeampiin värähtelyihin.

Ihmiselle, joka kykenee laajentamaan tietoisuuttaan ja pitämään kiinni useista vierekkäisistä värähtelyoktaaveista, molemmat, sekä fyysinen että hienovarainen maailma tulevat saavutettaviksi. Harjoitus hankkia tila-alueen värähtelyt oli yksi harjoituksista menneiden aikojen Vihkimysten kouluissa. Kun opetuslapset pystyivät kestämään täysin vastakkaisia värähtelyjä lyhyessä ajassa, katsottiin, että he olivat saavuttaneet vihkimysten tason, jolloin he itse pystyivät opettamaan tällaisen menetelmän muille.

Tosiasia on, että saavuttaakseen välittömän kaikkien kehojen värähtelyjen muutoksen, alhaimmasta korkeimpaan ja päin vastoin, kaikkia kehoja täytyy valmistaa siihen. Ei yksikään kehoista saa olla kuormitettu ylimääräisellä lastilla. Silloin kaikki kehot tulevat juoksemaan vuorelta alas sekunneissa ja kiipeämään  ylös vuorelle myös sekunneissa. Sanon, ettei yksikään kehoista – fyysinen, astraalinen, henkinen ja eteerinen- pitäisi olla rasitettu karmalla.

Sinulla ei tulisi olla mitään asiaan kuulumattomia ulkoapäin tulevia ajatuksia, ei mitään likaisia tunteita ja ei minkäänlaisia myrkkyjä, epäpuhtauksia fyysisessä kehossa.

Kun kehot ovat valmiita tällaiseen ylirasitukseen, ihmisestä tulee vihitty.

Tietysti, tarvitaan pitkä aika, jotta ihmiset voivat hallita itseään erilaisissa värähtelytasoissa ja siirtyä tietoisesti siirtyä näiden tasojen välillä.

Aikasi antaa sinulle kyvyn hallita välittömästi värähtelyjen muuttamisen harjoitusta ilman, että astut pois säännöllisestä, tavallisesta elämästäsi.  

Ainoastaan älä vain unohda, että tämän menetelmän hankkimiseksi sinun on muutettava elämäntyyliäsi ja omistettava elämäsi vain yhdelle tehtävälle: Palvella kaikkia eläviä olentoja. Tämä johtuu siitä, että jos motiivisi tämän menetelmän hankkimiseksi on, esimerkiksi, saavuttaa henkilökohtaista ylemmyyttä, este ilmaantuu mentaali kehoosi ja halu kehoosi,  ja se ei salli sinun matkustaa erilaisiin värähtelyhn tasoihin. 

Seuraava vaihe on välitön uudelleen sijoittumisen vaihe tila-avaruudessa. Minusta kuitenkin näyttää siltä, ​​että tässä oli riittävästi sinulle, että nyt hankkit yksinkertaisemman metodin, jota olen kuvaillut tämänpäiväisessä puheessa.

Minä tulen olemaan  onnellinen tavatakseni Valon eteerisissä oktaaveissa ne, jotka saavuttavat menestyksen.

MINÄ OLEN Kuthumi.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina