Hengelle omistautuneita tarvitaan!

      Kommentit pois päältä artikkelissa Hengelle omistautuneita tarvitaan!


Hengelle omistautuneita tarvitaan!

Mestari Nicholas Roerich, 4. joulukuuta 2009

MINÄ OLEN Nicholas Roerich, tulin luoksenne antamaan seuraavan Viestini. Monet asiat ovat muuttuneet edellisen tapaamisen jälkeen – eikä parempaan suuntaan.

Kuinka vaikeaa on seurata ylösnousematonta ihmiskuntaa tietoisuuteni ylösnousseesta tilasta. Niin monia virheitä ja epäonnistumisia voitaisiin välttää, jos ihmiskunta kuuntelisi edes sadasosaa siitä, mitä on annettu meidän Saneluissamme ja Viesteissämme.

Joskus haluan voimakkaasti laskeutua inkarnaatioon korjatakseni monia valitettavia virheitä, jotka kutovat pahimpien ominaisuuksien väistämättömyyttä tulevaisuudessa.

Katsoin apostolisuuden kehitystä Venäjällä sen mahdolliseen laajuuteen. Katsoin Venäjän kansan reaktiota Viesteihimme. Vaalin toivoa helpommasta polusta, joka Taivaan armon ansiosta oli avattu Venäjälle ja koko maailmalle. Tämä mahdollisuus on melkein menetetty.

En tiedä mitä on tapahduttava, jotta tämä tilaisuus voisi avautua uudelleen ja kääntyä moniksi ihmeellisiksi vuosiksi Maan päällä, joiden aikana ihmeelliset sielut –  joilla on monia lahjoja ja lahjakkuutta ja monia loistavia tekoja menneisyydessään – voisivat tulla inkarnaatioon.

Kun matkustimme Mahatman viestin ja lippaan kanssa pyhällä maaperällä kommunistisen Venäjän hallituksen luo, meillä ei ollut mitään epäilyä siitä, ettemme menestyisi, etteikö meitä kuultaisi ja että valoisa tulevaisuus avautuisi Venäjälle. Tämä oli mahdollista, jos Venäjän viranomaiset tunnistaisivat Shambhalan Mestarit ja heidän Jumalallisen ohjauksensa. Olimme varmoja voitosta ja matkustimme tämän ilon kanssa Venäjälle.

Minulle oli kova isku, että he eivät vain kuunnelleet meitä, vaan myös yrittivät pidättää meidät.
Voi hallitusta ja kansaa, jotka eivät hyväksy Mestareiden Lähettiläitä. Pimeys peitti Venäjän monien vuosien ajaksi.

Taivaan armon ansiosta uusi Evankeliumi tuli Venäjälle; uusi Lähettiläs toi nämä uutiset vuonna 2005. Venäjällä kaikki alkoi muuttua, aamunkoitto alkoi kajastaa, raikas tuuli alkoi puhaltaa ja pyyhkäisi pois pölyä ja aurinko valaisi ihmisen tietoisuuden homeisia nurkkia.

Oli niin monia toiveita. Ja sama tapahtui. Yksi epäonnistuminen seurasi toista. Oli epäilyksiä, huhuja, tuomitsemista ja juoruja. Kaikki tämä pysäytti Jumalallisen mahdollisuuden virtauksen, ja pimeys valtasi jälleen Venäjän.

Olemme pahoillamme hukkaan menneistä ponnisteluista. Olemme pahoillamme energiasta, joka kasteli ihmisen tietoisuuden rikkaruohoja sen sijaan, että se olisi kastellut Jumalallisen tietoisuuden kukkia.

Tämän Sanelun sisältö ei ole kovin iloinen. Ja ei voi olla mitään iloa, missä pimeys on ottanut voiton Valosta.

Ainoa mahdollisuus, joka on edelleen auki, on Jumalallisen tietoisuuden kasvun mahdollisuus ihmisten mielissä ja sydämissä.

Pimeydestä huolimatta, kakofoniasta ja kaaoksesta huolimatta, olkaa hyvät ja löytäkää rauha sydämissänne. Yrittäkää nousta maailman turhamaisuuden ja ympäröivän pimeyden yläpuolelle ja sanoa:

“Ei, en lopeta! Mikään ei tule pysäyttämään minua! Menen kohti Jumalaa, eikä mikään maailman vaikeus tai epäonnistuminen voi pysäyttää minua. “

”Minä tulen sytyttämään liekin sydämeeni! En koskaan käänny takaisin! Minä tulen menemään eteenpäin, eikä mikään pysäytä minua, sillä minä kävelen Jumalan kanssa! “

Monet omistautuneet ja vilpittömät sydämet ovat inkarnaatiossa nyt. Ja joskus heidän Valonsa loistaa niin voimakkaasti maailman pimeydessä, että näyttää siltä, että kaikki voi vielä muuttua. Kaikki voi silti kääntyä suotuisalle polulle.

Jos vain nämä erilliset liekit voitaisiin yhdistää yhdeksi impulssiksi ja kutoa kangas, jolla oikeat ja todelliset tulevaisuuden mallit voitaisiin näyttää.

Toivon voivani auttaa teitä. Kun olin inkarnoituneena, maalasin maalauksiani, jotta kauneus voisi täyttää maailman. Olin vakuuttunut siitä, että jos maailmassa ilmenee niin monia oikeita malleja, niiden värähtelyt pystyisivät tukahduttamaan minkä tahansa pimeyden, kuoleman ja kaaoksen värähtelyt.
Jopa nyt edelleen olen yhä vakuuttunut tästä. Ja uskon, että oikeiden mallien edistäminen kaikilla elämänaloilla voi vetää ihmiskunnan pois pelkojen, joutilaisuuden, epätoivon ja masennuksen suosta.
Kaikilla taiteen alueilla on niin paljon todellisia malleja. On niin monia tosia kasvatuksen ja koulutuksen järjestelmiä. 

Teillä on vain oltava valaistunut johtajuus valtiossa tai vain paikallisella tasolla, jotta näimä  todellisia malleja voidaan laajalti soveltaa. Älkää hemmotelko ihmisen alimpia vaistoja. Sillä tavalla luomme kaikkein ei-toivotuimman tulevaisuuden jälkeläisillemme.

Ainoastaan valon mallit, ainoastan kauneuden pitäisi ottaa paikkansa kaikissa medioissa, erityisesti televisiossa ja internetissä.
Kaikki voidaan vielä korjata! Hengelle omistautuneita tarvitaan! Luojia ja rakentajia tarvitaan!

Olen valmis tukemaan kaikkia, jotka kutsuvat läsnäoloani auttamaan kauneuden tuomisessa maailmaan.
Olen ollut kanssanne tänään. Ja olen aina kanssanne sydämessäni!

MINÄ OLEN Nicholas Roerich.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina