Osoittakaa Uskonne ja Omistautumisenne Taivaille!

      Kommentit pois päältä artikkelissa Osoittakaa Uskonne ja Omistautumisenne Taivaille!


Osoittakaa Uskonne ja Omistautumisenne Taivaille!

Lord Shiva, 3. joulukuuta 2009

MINÄ OLEN Shiva!

OLEN tässä ja nyt!

Aika ja tila ovat tottelevaisesti antaneet minulle mahdollisuuden puhua. Olen antanut monia Viestejä tämän Lähettilään kautta. Olen usein työskennellyt Maan ihmiskunnan kanssa. Rakastan erityisesti olla Intiassa, suosikkimaassani, jossa minua palvotaan ja jossa minua kohdellaan Jumalana.

Jumalan sisäinen palvonta on teille yhtä välttämätöntä kuin elämän hengitys. Jos ette onnistu kehittämään tätä Jumalallista tunnetta itsessänne, ette tule kykeneväksi etenemään pidemmälle. Edistymisenne evoluution Polulla on erottamattomasti yhteydessä siihen, missä määrin annatte Jumalallisuuden tulla sisään tietoisuuteenne.

Tulen muistuttamaan teitä yksinkertaisimmista totuuksista, joita ilman ette voi edistyä. Kaikki maapalloa peittävä pimeys voidaan liuottaa yhdellä silmäykselläni. Kuitenkin, teidän on ansaittava silmäykseni.

Missä on antaumuksesi? Missä on ahkeruutesi? Missä on halusi palvoa Jumalaa kaikessa?

Puhun hyvin yksinkertaisista totuuksista. Nämä yksinkertaiset totuudet on kirjoitettava jokaiseen kadun kulmaan, jossa mainostaulut näyttävät mainoksia.

Kuinka alas yhteiskunta on pudonnut vain Kali Yugan 5000 vuoden aikana!

Kosmisen historian rajoissa yhteiskunnan rappeutuminen on saavuttanut huippunsa hyvin lyhyessä ajassa. Siksi minä tulen, muistuttaakseni teitä välttämättömyydestä palvoa Jumalaa.

Tällä Jumalallisella tunteella ei ole mitään yhteistä kävelemiseen temppelien, moskeijoiden ja kirkkojen ympärillä. Jotta voisit tulla Jumalan luo, sinun on vain päästettävä tämä Jumalallisuuden tunne sydämeesi. Kun koet tämän tunteen, äkillinen hiljaisuus tulee, vaikka olisitkin suuren kaupungin keskustassa. Koet iloa mietiskellessäsi Jumalaa itsessäsi, ja tämä antaa Jumalan vahvistaa Hänen Läsnäoloaan sinussa. Rakkauden tunne, kaikkein korkein Rakkauden tunne, jonka voit kokea, muistuttaa Jumalallista tunnetta.

Nyt kun olen antanut sinulle pääsuunnan, jonka kanssa sinun pitäisi työskennellä elämässäsi, haluaisin pysähtyä toiseen kiireelliseen asiaan.

Ja tämä asia on kuinka tämä voi tapahtua, että läsnäolomme Lähettiläämme Ashramin maassa on estetty? Ette ymmärrä mitä olette tekemässä. Jokainen Lähettilästämme vastaan kohdistettu teko koetaan haluttomuutenanne kehittyä. Luotte karmanne jokaisella tietoisella tai tiedostamattomalla teolla, joka on suunnattu Lähettilästämme vastaan. Ja olemme sanoneet monta kertaa, että karma Lähettiläämme kanssa on vastaavaa kuin karma Jumalan kanssa.

Mitä voitte saavuttaa tällä? Tilanne planeetalla pahenee. Ja Lähettilästämme vastaan toteutettujen toimien ja Maan tilanteen pahenemisen välillä on suora yhteys. Kuinka voi tapahtua, että Lähettiläämme on oikeudenkäynnissä? Kuinka voi tapahtua, että ihmisen tietoisuus oli tuomitsemassa Jumalallista edustajaa?

Voi heitä, jotka eivät tiedä mitä he tekevät. Voi kaikkia muita, jotka eivät ole tietoisia mistä tahansa Lähettilästämme vastaan kohdistettujen tekojen seurauksista.

En voi ymmärtää tekojanne omalla tietoisuudellani. Muistutatte ihmisiä, jotka tanssivat aluksella, joka uppoaa rikkomuksen takia. Yritätte löytää lisää uusia leluja ja huvituksia, ettekä ota huomioon sanojamme.

En ymmärrä sitä. Tämä on yli käsitykseni. Vihaatteko maailmaa ympärillänne niin paljon, että aiheutatte vahinkoa kaikelle erottelematta? Kuinka voitte irtautuneet niin kauaksi Jumalallisesta maailmasta, että olette menettäneet erottamisenne perusajatukset?

En voi kuvitella tilannetta, jossa ihmiskunta on nyt. Olette itse luoneet koko tilanteen, jossa olette nyt omien käsienne kautta.

Sanon teille, on olemassa toinen polku, helpompi ja korkeampi. Kerron teille, mitä voitte tehdä, jotta tämä polku avautuisi sisällänne. Miksi ette kuule ja ymmärrä minua?

Annettua aikaa voidaan pidentää tai lyhentää. Etsimme kirjaimellisesti pala palalta positiivisia esimerkkejä, jotka viittaavat siihen, että vielä on olemassa kehitykseen kykeneviä sieluja.

Ette saata uskoa minua, mutta joskus yksi esimerkki, yksi sielun urotyö Jumalan nimissä, on riittävä sallimaan koko sivilisaation kehittymisen edelleen. Vastaavasti yksi edustajaamme vastaan kohdistettu toiminta riittää Taivaita kääntymään pois ja jättämään ihmiskunnan vaeltamaan yksin pimeässä.

Vaaka on yhä lisääntyvässä määrin taipunut järjettömyyteen ja haluttomuuteen noudattamaan Jumalallista Lakia. Missä ovat inkarnoituneet hengen jättiläiset nyt, joiden täytyy tasapainotettaa tilanne Maassa?

Tunnen monia heistä, jotka lähtivät hyppimään heidän suuruutensa illusooristen merkkien suuntaan ja vajosivat masennukseen, tai pitivät itseään erittäin suurina ihmisinä, joille on synti pitää yhteyttä nykyisen ihmiskunnan kanssa.

Illuusio on erittäin vahva, ja viimeisestä Sanelujen jaksosta lähtien, jonka annoimme Lähettiläämme kautta, se kasvoi entisestään asemassaan. Tässä tilanteessa tarvitaan Uskonne suuria manifestaatiota, Uskonne osoittamista. Osoittakaa Uskonne ja Omistautumisenne Taivaille!

Sinun ei tarvitse mennä Maan ääriin, toiseen päähän, tätä varten. Me näemme jokaisen henkilön, joka loistaa antaumuksen ja Palvelun liekeissä, riippumatta siitä, missä he sijaitsevat maapallolla. Ja me käytämme jokaista ihmistä, joka on valmistanut temppelinsä Palveluun.

Tunnen monia ihmisiä, jotka ovat valmiita. Heiltä puuttuu kuitenkin urhoollisuutta ja rohkeutta noustaakseen täyteen korkeuteensa ja jättääkseen mitään tekemättömyyden juoksuhaudat ja istumalla niiden ulkopuolelle.

Olen sanonut tarpeeksi.

Olen tullut iloisen tunteen kanssa, mutta seuraten tarvettani välittää teille katkera totuus.

MINÄ OLEN Shiva!

© Lähettiläs Tatyana Mickushina