Puhe kuinka lukea Viestejä ja kuinka kohdella Lähettilästä

      Kommentit pois päältä artikkelissa Puhe kuinka lukea Viestejä ja kuinka kohdella Lähettilästä


Puhe kuinka lukea Viestejä ja kuinka kohdella Lähettilästä

Rakas Babaji, 5. joulukuuta 2009

MINÄ OLEN Babaji.

Aloittaakseni puheeni haluaisin varmistaa, että olette ottaneet kaikki tarvittavat varotoimet lukiessanne Viestejämme.

Ne, jotka lukevat Viestimme ensimmäistä kertaa, voivat olla yllättyneitä. Ne, jotka ovat lukeneet Viestejämme pitkään, ovat todennäköisesti tietoisia noudatettavista turvatoimista. Ensinnäkin teidän on ymmärrettävä, että olette tekemisissä energian kanssa, koska Sanamme kantaa tiettyä energia latausta. Kuten mikä tahansa energia, se vaatii huolellista ja varovaista käsittelyä, muuten Viestiemme lukemisen seuraus voi olla arvaamaton.

Joten teidän on ymmärrettävä, että puhutte Mestareiden kanssa, jotka ovat huomattavasti ylittäneet teidät tietoisuustasossaan. Siksi olette velvollisia tuntemaan arvostusta ja  kunnioitusta meitä kohtaan. Ette voi puhua Jumalan kanssa rennosti ohi mennen. Ette voi juoda teetä, puhua työtovereidenne kanssa ja tarkistaa lastenne kotitehtävät samalla kun luette Viestejämme. Jos teette kaiken tämän ja luette Viestejämme samanaikaisesti, luotte karmaa, joka on suoraan verrannollinen Viestien sisältämään energiaan.

Varoitan teitä jälleen kerran, että puhutte Jumalan kanssa. Siksi teidän on tehtävä tämä kunnioituksella, suurella kunnioituksella sydämessänne. Koko olemuksenne on viritettävä yhteydenpitoon Jumalan kanssa. Teidän on pantavat syrjään kaikki huolenne tai päinvastoin, älkää lukeko Viestejämme ennen kuin teillä on suotuisa hetki.

Jos olette epätasapainossa tai olette minkään negatiivisen ominaisuuden vaikutuksen alaisina, niin Viesteissämme oleva energia vahvistaa mitä tahansa negatiivisuutta, joka on läsnä teissä. Ja päinvastoin, jos olette harmonisesti sopusoinnussa ja täynnä sisäistä rauhaa, silloin tämä harmonian ja rauhan tila tulee vahvistumaan myös suhteessa Viestiin sisällytettyyn energiaan.

Joten olen antanut teille tarvittavat ohjeet kuinka lähestyä Viestiemme lukemista.

Nyt minun täytyy kertoa teille Suuren Valkoisen Veljeskunnan Lähettilään asemasta. Annoimme Lähettiläällemme aseman vuonna 2004, ja samalla annoimme hänelle valtuudet edustaa Veljeskuntaa fyysisellä tasolla. Siksi kun aloitatte minkälaisen suhteen tahansa Lähettiläämme kanssa, teidän on ymmärrettävä, että olette aloittamassa suhdetta Veljeskunnan kanssa. Sen mukaan, miten kohtelette Lähettilästämme, muodostamme mielipiteemme hengellisestä tasostanne ja sivilisaationne henkisestä kehitystasosta.

Kun olin inkarnoituneena, ihmiset kohtelivat minua eri tavoin. Monet ihmiset kohtelivat minua kuin Jumalan ruumiillistumaa, ja tämä auttoi heitä voittamaan monia sisäisiä ongelmia, koska he todella käyttivät saavutuksiani, ja tämä auttoi heitä kehittymään tietoisuudessaan hyvin nopeasti. Toisilla oli epäilyksiä, ja se ei antanut heille mahdollisuutta kasvaa edelleen, koska ihmiset aina saavat heidän uskonsa mukaisesti.

Myönnän, että on monia ihmisiä, jotka teeskentelevät olevansa suuria inkarnaatioita, sanansaattajia ja profeettoja. Jos tunnette vetoa sellaisiin ihmisiin, se on vain seurausta karmastanne, joka teidän tulisi työstää pois.

Mutta keskittykäämme meidän Lähettilääseemme.

Tässä mielestäni voi olla täydellinen analogia toisen maan suurlähettilään kanssa.

Kuvittele, että maassasi on suurlähettiläs toisesta maasta. Ainakin menneisyydessä oli erittäin tärkeää, kuinka maan ihmiset kohtelivat naapurimaan suurlähettilästä.

Joskus epäystävällinen asenne suurlähettilästä kohtaan johti jopa sotaan. Se oli menneisyydessä ja historia on täynnä tällaisia ​​esimerkkejä.

Kuvittele nyt, miltä meistä saattaa tuntua, kun ilmaisette epäystävällisyyttä tai ilmeisiä vihamielisiä tekoja, jotka kohdistuvat meidän Lähettilääseemme.

Olet erehtynyt; emme tule taistelemaan tai pakottamaan teitä kunnioittamaan Lähettilästämme. Teidän tekojenne mukaan näemme vain ihmiskunnan tietoisuuden tason kokonaisuutena. Tämän avulla voimme päätellä, että ihmiskunta ei ole vielä valmis puhumaan tasavertaisin ehdoin. Ihmiskunta haluaa edelleen vaeltaa polkuja pimeydessä.

Tämän kohdan selitys sai minut tulemaan luoksenne tänään tämän Viestin kanssa. Uskon, että tästä informaatiosta tulee olemaan hyötyä monille ihmisille.

Elät fyysisessä maailmassa. Samaan aikaan olet olemassa henkisessä ja astraalimaailmassa. Sen vuoksi, jos kehosi kumartuu ja osoittaa kunnioitusta, samalla kun mielesi juoruaa jokaisesta, jonka näet silmilläsi ja halusi saa sinut tuntemaan kateutta ja muita epäasiallisia tunteita, tämä ei tarkoita, että sinulla olisi kelvollinen tajunnan tila.

Maailmasi tarjoaa sinulle valtavia mahdollisuuksia kehitykseen. Tällainen potentiaali, mikä on olemassa sinun maailmassasi, voi löytyä vain harvoin maailmankaikkeudessa. Ajattele kuitenkin, mitä teet suurimmaksi osaksi ajastasi päivän aikana. Kannattaako tulla inkarnaatioon esimerkiksi maatakseen sohvalla ja katsoakseen televisiota?

Tänään kosketin erittäin tärkeitä asioita, jotka ovat tärkeitä sinulle. Kaikki nämä asiat ja kysymykset vaativat kiireellistä huomiotasi, koska ilman, ratkaisematta näitä ongelmia, tulet olemaan pysähdyksissä. Ja me haluamme sinun kehittyvän. Toivomme, että kehityksenne on menestyksellinen vähäisimmällä määrällä katastrofeja ja onnettomuuksia. Me välitämme sinusta.

Kun olin inkarnoitunut, yritin antaa ihmisille maksimaalisesti energiaa, joka minulla oli ja jonka Jumala oli antanut minulle. Näin kuitenkin, että ihmiset, jotka saivat tämän energian, vuodattivat vastaanotetun energian jo ennen kuin ottivat kahta askelta minusta. Katsoin tätä monta kertaa.

Tästä huolimatta annoin kuitenkin energiaani ihmisille yhä uudelleen, koska heidän sielunsa tarvitsi rakkautta ja lämpöä. Mutta sitten kun he saivat kaiken tämän, he eivät olleet tietoisia omistamastaan rikkaudesta, ja epäonnistuen ymmärtämään tätä, he heittivät hukkaan vastaanotetun energian välittömästi epäluottamuksen, mustasukkaisuuden ja vihan muodoissa.

Minä toivon teille nopeinta voittoa kaikista ei-jumalallisesta energioista sisällänne. Uskokaa minua, tähän ette tarvitse muuta kuin toiveenne ja teidän jatkuvan pyrkimyksenne.

MINÄ OLEN Babaji. OM

© Lähettiläs Tatyana Mickushina