Tulen pyytääkseni apuasi, jonka sairas planeettasi tarvitsee

      Kommentit pois päältä artikkelissa Tulen pyytääkseni apuasi, jonka sairas planeettasi tarvitsee


Tulen pyytääkseni apuasi, jonka sairas planeettasi tarvitsee

Rakastettu Alpha, 14. joulukuuta 2005

MINÄ OLEN Alpha. Olen tullut luoksenne tänään, antaakseni teille pienen Opetuksen kuinka teidän tulisi toimia lähi tulevaisuudessa ja kuinka teidän tulisi valmistua tulevaisuuteen.

Joka kerta ollessani yhteydessä inkarnoituneiden ihmisten kanssa, tunnen vertaansa vailla olevaa autuutta.  Tunnen tarpeenne ja kohtelen teitä niin lempeästi ja rakastavasti, kuin ei yksikään isä maailmassanne voi kohdella lapsiaan.

Tämä johtuu siitä, että olen Isänne, todellinen Isänne, joka välittää teistä ja käyttää mitä tahansa  mahdollisuutta tulla ja antaa teille ohjaustani  ja Opetusta ja hyväillen teitä.

Syy, miksi olen tullut tänään on tehdä isällinen velvollisuuteni koko Maan ihmiskunnalle.

Synnyin planeetallasi tarvitsee sinun hoivaa ja huolenpitoasi. Kuvittele, että Maa on sinun Äitisi ja sinun Äitisi on sairas ja tarvitsee apuasi.

Jos olette rakastavia lapsia, silloin sinun on vastattava Äitisi kutsuun riippumatta siitä, kuinka kiinni olet oman elämäsi ongelmien kanssa, tai kuinka vaikeaa sinulla on. Koska tämä on Äitisi, ja hän on sairas ja hän tarvitsee sinun apuasi.

Syy, miksi olen tullut luoksenne tänään, on kutsua sinua Äitisi puoleen ja kertoa teille, että hän tarvitsee apuasi ja huolehtimistasi ja sinun suojelustasi nyt kuin ei milloinkaan ennen.

Olet saavuttanut iän jolloin voit ottaa vastuuta Äidistäsi, joka nyt on apusi tarpeessa.

Oli aika, jolloin sinä sait apua Äidiltäsi. Oli aika, jolloin saat kaiken tarvitsemasi: ruokaa, lämpöä, huolenpitoa.

Nyt on tullut aika maksaa takaisin, kiittää Äitiä – sinun synnyin planeettaasi – kaikesta, mitä hän on tehnyt sinulle.

Äidilläsi on paljon lapsia. Ja kaikki lapset eivät pysty vastaamaan kutsuun, sillä he ovat menettäneet yhteyden vanhempiensa  kotiin, sillä he ovat valinneet polun, joka ei johda minnekään.

Ne teistä, jotka voivat kuulla minua ja pystyvät havaitsemaan värähtelyni, ette jätä Äitiä vaikeuksiin.

Voinko luottaa sinuun? Voinko? Tämän vuoksi olen tullut,  pyytääkseni apua, jota sairas planeettasi tarvitsee nyt kuten ei koskaan ennen.

Tiedätte, että planeetan sairaus liittyy niihin ajatuksien, tunteiden ja tekojen seurauksiin, joita Maan lapset sallivat. Tiedätte, että Äiti Maanne on huolissaan hänen epäviisaista  lapsistaan. Ja siksi hän on sairas. Siksi sinun on annettava Äiti Maalle sitä apua, jota hän tarvitsee. Ja hän tarvitsee sinun rakkauttasi. Ei ole mitään arvokkaampaa lääkettä, jota voisitte tarjota Äidillenne kuin sydäntenne Rakkaus.

Ole hyvä, ota säännöksi tästä päivästä lähtien, että vietät ainakin muutamia minuutteja päivässä lähettääksesi Rakkautta omalle planeetallesi. Pyydän, muistuttakaa itseänne parhaista minuuteista, joita olette viettäneet luonnossa, vuorilla, joella, metsässä. Muistelkaa ilon minuutteja, joita olette kokeneet kommunikoinnissanne luonnon kanssa. 

Muistakaa hiljaisia kesäpäiviä ja iltoja. Muistakaa auringon nousuja ja auringonlaskuja.

Muistakaa kirkasta kuumaa kesä päivää ja viileää iltaa. Muistakaa kaikkea sitä, mikä liittyy parhaimpiin muistoihinne.

Kiittäkää Äiti Maatanne kaikesta, mitä hän on antanut teille menneisyydessä. Ja nyt, jos voit lähettää Rakkautta Äidillesi, hän kykenee uudelleen palauttamaan terveytensä ja elämän voimansa ja tullut suojaksi ja pyhäköksi monille ihmissukupolville.

Älkää kohdelko planeettaanne jonakin joka on pysyvä ja joka on annettu teille kerran ja ikuisiksi ajoiksi. Teidän planeettanne, tila, jossa se nyt on, on heijastus ajatuksien, tunteiden ja tietoisuutenne tasosta, joka teillä nyt on.

Siksi planeettanne tulevaisuus ja planeettanne ilmasto ja kaikki, mikä ympäröi sinua synnyin planeetallasi, sinun Äitiäsi, riippuu sinusta eikä kenestäkään muusta. 

Olen tullut antamaan teille selkeä käsityksen siitä, että Maa tarvitsee apuanne. Ja nyt tiedätte, kuinka annatte tämän avun.

Olen tullut muistuttamaan teitä velvollisuudestanne; ja olen tullut sanomaan, että on tullut aika suorittaa velvollisuutenne. Kosmista tilaisuutta ei ole vielä kulutettu loppuun. Mutta teidän on jatkuvasti tunnettava vastuunne kaikesta, joka ympäröi teitä.

Sillä kaikki ympärillänne luotiin tiedän tietoisuutenne kautta. Ja yhdessä tietoisuutenne nousun kanssa,  illuusionomainen, sinua ympäröivä  todellisuus, tulee muuttumaan, koska siitä tulee Jumalallisempi, lähemmäksi Jumalallista todellisuutta.

Minä olen tullut. Ja olen puhunut.

MINÄ OLEN Alfa, Taivaallinen Isäsi. Om.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina