Hengen voima hallitsee maailmaa

      Kommentit pois päältä artikkelissa Hengen voima hallitsee maailmaa


Hengen voima hallitsee maailmaa
Mooses, 21. joulukuuta 2013

MINÄ OLEN Mooses.

Olen tullut luoksenne taas. Olen tullut, koska ihmiskunta tarvitsee ohjausta ja apua Ylösnousseilta Mestareilta.

Asuin Maan päällä ja tiedän olosuhteet, joissa ihmiskunta elää nyt. Olen erittäin huolestunut kaikesta, mitä tapahtuu Maan päällä, koska se on koti planeettani ; se on oman olemassaoloni kehto.

Haluaisin nyt antaa teille ohjeeni, jotka ovat tosiasiallisia useimmille inkarnoituneille ihmiskunnassa. Ensinnäkin olen iloinen, että valtavat ponnistelut ovat onnistuneet säilyttämään planeettamme tasapainon. Mutta ymmärrän myös, että ihmiskunnan kehitys voi onnistua paremmin, kun maailmamme välillä on parempi vuorovaikutus: maailma, jossa olette nyt ja maailma, jossa ihmiskunnan parhaat edustajat elävät ja jotka ovat saavuttaneet ylösnousseen tietoisuuden tilan.

Tosiasiassa on olemassa kokonainen korkeasti kehittynyt sivilisaatio  lähellä teistä, joka koostuu parhaista ihmiskunnan edustajista. Se sijaitsee kirjaimellisesti missä te olette nyt, aivan samassa tilassa, mutta toisessa värähtelytaajuudessa. Sinun vuorovaikutus tämän korkeasti kehittyneen sivilisaation kanssa riippuu täysin sinun toiveestasi. Sinun täytyy myöntää tämän yhteyden mahdollisuus tietoisuudessasi. Sinun tarvitsee muuttaa tietoisuutesi siinä suhteessa, että tämä vuorovaikutus tulee mahdolliseksi. Tämä on todellisuus, joka on olemassa. Ainoa asia mitä sinun täytyy toivoa, on saada yhteys maailman kanssa, jossa Ylösnousseet Mestarit elävät.

Tämä maailmojen ero lakkaa olemasta tulevaisuudessa. Mutta haluan kuitenkin kiinnittää huomionne siihen, että kaikki ihmiskunnan edustajat eivät voi lähestyä ja jatkaa olemassaoloaan uudessa todellisuudessa. Valitettavasti se on niin.

Eivät edes kaikki te, jotka nyt luette tätä minun Sanomaa, voi voittaa jotain itsessänne, joka estää teitä edelleen kehittymisen.

Kehityksenne täysin riippuu ponnisteluistanne, jotka teette, jotta voisitte voittaa omat puutteenne ja virheenne.

Sivilisaationne ei voi olla olemassa pidempään kuin tiettyyn rajaan saakka, jonka Jumala määrää. Sivilisaationne ei voi olla olemassa, koska se on erottanut itsensä Jumalasta ja Hänen Laistaan. Mutta ovi, joka johtaa jatkokehitykseen, on avoin kaikille niille ihmiskunnan edustajille, jotka pystyvät hyväksymään Jumalallisen Lain ja seuraamaan sitä.

Sinun on osoitettava uskosi ja päättäväisyytesi lähitulevaisuudessa. Siksi olen tullut luoksenne tänään. Monet teistä olivat minun omistautuneita palvelijoitani inkarnaationi aikana Maassa. Muistan omistautuneisuutenne , ja nyt olen valmis tarjoamaan sinulle kaiken mahdollisen avun.

Näen, että tarvitsette minua muistuttamaan jälleen siitä välttämättömyydestä noudattaa Jumalaista Lakia, jonka kirjoitin kivi-tauluihin.

Tuhansia vuosia on kulunut, ja minun on vielä tultava ja muistutettava teitä siitä, että on välttämätöntä seurata Jumalaista Lakia elämässänne.

Tämä on ainoa asia, joka voi vetää teidät pois illuusion kahleista; tämä on ainoa asia, joka voi avata teille Jumalan tilaisuuden ja Polun kohti jatkuvaa kehitystä.

Unohditte Jumalan. Ne sivilisaatiot, jotka unohtavat Jumalan, ovat tuomittuja ei-olemassaoloon.

Minä kerron teille Jumalasta Jumalallisena Lakina, joka on tässä Universumissa. Voitte teeskennellä, ettei ole ole olemassa mitään Lakia, ja voitte olla jonkin ajanjakson olemassa lakienne mukaan jonka keksitte. Mutta tämä on mahdollista vain tiettyyn rajaan, jonka Jumala on sallinut teille.

Siksi minä vetoan teihin tänään, niihin teistä, jotka ovat valmiit tietoisuudessaan hyväksymään Lain ja seuraamaan sitä elämässään.

Rakastettu, sinun ei tarvitse mennä kadulle ja huutaa tarpeellisuudesta noudattaa Jumalallista Lakia. Ei, tämä ei ole Mestarien Polku. Mestarit opettavat sinua noudattamaan Lakia sydämessäsi. Siksi tätä Polkua kutsutaan Sisäiseksi Poluksi.

Ulkoinen kuuliaisuus toistaa sisäistä tilaa. Siksi sinun koko huolenaiheesi on noudattaa Jumalan Laki sydämessäsi, sisäisessä tilassasi.

Voit säilyttää uskollisuutesi Jumalalle ja noudattaa Hänen Lakiaan, vaikka olisit vankilassa. Sisäinen vapautesi ei ole riippuvainen ulkoisesta ympäristöstä, huolimatta siitä, missä olet.

Siksi minä pyydän teitä ilmaisemaan Jumalallista vapautta, joka on teidän tietoisuutenne laatu ja joka on aina kanssanne, vaikka olisitte vangittuna ulkoisen maailman illuusioon.

Ymmärrättekö, mistä minä puhun?

Sanon, että vain sisäisten saavutustesi aste avaa sinulle Polun jatkokehitykseen.

Ulkoisten valheellisten voimien vastustuskyky on voitettava tietoisuudessasi.

Kun ihmiset ei ole kehittyneet, he tulevat ulos kaduille, järjestävät vallankumouksia ja kumoavat hallituksen.

Minä Opetan sinua muuttamaan ulkoisen muuttumalla sisäisen. Tämä on Polku, jota pitkin Ylösnousseet Mestarit johtavat sinua.

Sisäisten myrskyjen rauhoittaminen johtaa ulkoisten hurrikaanien rauhoittamiseen. Sisäinen hallitsee ulkoista. Hengen voima ohjaa maailmaa.

Siksi vastustavat voimat tekevät kaikkensa, jotta Henkesi hiljenisi. Tämä sota Henkeä vastaan ei pysähdy hetkessä. Nykyajan yhteiskunnan koko teollisuus on suunnattu Henkeäsi vastaan.

Sen sijaan, että ymmärtäisit sen ja vastustaisit illuusion voimia uskollisesti ja omistautuneisuudellasi Jumalalle, seuraat illuusion voimia ja kärsit yhden tappion toisensa jälkeen.

Pohdiskele sanojani, kun sinun on mahdollista tehdä niin. Älä kiirehdi panemaan pois Viestiäni, ja sanojani kiirehtiäksesi kohti huvituksia ja korvikkeita, joita sinulle tarjotaan.

Olen ajatellut Viestiäni sinulle kuuden kuukauden ajan.

Nyt sinun on mietittävä viestini ydintä seuraavien kuuden kuukauden ajan. Vain tässä tapauksessa Laki täyttyy. Jos kuuntelet Mestarien sanoja, vain tässä tapauksessa lopetat karman, jota luodaan.

Olen tullut luoksenne tänään auttamaan ja tukemaan  Jumaluuttasi Polulla.

MINÄ OLEN Mooses.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina