Meidän tehtävämme on kyllästyttää Maa uusilla värähtelyillä, uudella tietoisuudella ja uudella asenteella maailmaan

      Kommentit pois päältä artikkelissa Meidän tehtävämme on kyllästyttää Maa uusilla värähtelyillä, uudella tietoisuudella ja uudella asenteella maailmaan


Meidän tehtävämme on kyllästyttää Maa uusilla värähtelyillä, uudella tietoisuudella ja uudella asenteella maailmaan

Gautama Buddha, 23. toukokuuta 2005


MINÄ OLEN Gautama Buddha, olen tulen uudestaan.
Viimeisen tapaamisenne jälkeen kanssanne on tapahtunut useita tapahtumia planeetta Maan korkeammilla tasoilla. Haluaisin tutustuttaa teidät niihin ytimekkäästi. Olemme onnistuneet paikantamaan kertyneet negatiiviset energiat, jotka voisivat väistämättä aiheuttaa uuden luonnonmullistuksen paikoissa, jossa ne on luotu.
Sen vuoksi energiat, joita emme pysty neutralisoimaan ja de-aktivoimaan, vaikuttavat etenkin ihmisiin, jotka ovat tuottaneet näitä hirviöitä ajatuksillaan ja tunteillaan.
Ennustus on annettu ja kehotukset on lähetetty eri ihmisten kautta, kuten oli Nooan päivinä. Mutta ihmiset eivät halua kiinnittää niihin mitään huomiota ja sulkevat heidän silmänsä, kuulematta ja näkemättä mitään.
Jotkut ihmiset osoittavat ihmeteltävää täydellistä vastuuttomuutta ja järjestelmän puutetta, toiset osoittavat ihmeellisiä sankaruutta ja itsensä uhraamista, yrittäen välttää väistämätöntä.
Jokainen toimii niin kuin haluaa toimia. Ja kaikki toimivat sen mukaan kenen neuvoa hän pitää parhaana seurata elämässään.

Lähestyvät tapahtumat osoittavat jälleen yhdenmukaisuuden puutteen ihmiskunnan enemmistön värähtelyn ja Uuden Ajan -värähtelyjen välillä, jotka ovat jo saapuneet ja ovat saapumassa Maahan nyt.

Tällä tavoin, seuraamalla peräkkäisten arvioiden polkua, suunniteltu suunnitelma tulee toteutumaan maapallolla. Rakastetut Chelani, teidän ei koskaan pidä vastustaa Jumalan tahtoa, älä koskaan uhmaa suunnitelmaa, jonka Korkein Laki on katsonut parhaaksi planeetta Maalle.

Tällä tavoin todellisia pyrkimyksiä ja Jumalan ominaisuuksia viljellään kaikkien sisällä. Jokainen saa tilaisuuden ilmentää omaa sisintä olemustaan.
Miksi teille annetaan opetus, joka sanoo, että sinun pitäisi huolehtia vain itsestäsi, ajatuksistasi ja tunteistasi? Miksi et voi johtaa muita yksilöitä ja saada heistä toimimaan tavalla, jonka uskot olevan oikeassa?
Tämä johtuu siitä, että kaikki, mitä tapahtuu ja tulee tapahtumaan planeetalla ja jokaisen yksilön kanssa, määräytyy näiden tai näiden energioiden läsnäolosta ihmisten auroissa ja voimakentissä.

Jos olet kerännyt suuren määrän negatiivista energiaa monissa Maapallon inkarnaatioissa ja jatkossakin pidät yllä tätä energiaa, sinun ei onnistu välttää karmaasi, joka liittyy tapahtumia, jotka osat yhteydessä karmaasi, riippumatta siitä, minkälaisia pyrkimyksiä suoritat. Toisaalta, jos olet huolehtinut ajatuksistasi ja tunteitasi etukäteen, jos olet päässyt eroon suuresta osasta karmallisesta lastistasi, niin kukaan ei voi vahingoittaa sinua kaikista hänen yrityksistään huolimatta.
Vihollisesi tekevät kaiken vahingoittaakseen sinua. Mutta jos sinulla ei ole mitään aurassasi, mihin tarttua, ei mikään heidän toimistaan tule vahingoittamaan sinua, päinvastoin, kaikki heidän tekonsa tulevat olemaan sinulle hyödyksi. Tämä on piilossa oleva eloonjäämisen mekanismi sellaisissa olosuhteissa, jotka ovat mahdottomia olemassaololle. Tämä selittää, miksi jotkut asiat tapahtuvat joillekin ihmisille, mutta samanaikaisesti eivät vaikuta muihin heitä ympärillä oleviin ihmisiin.

Siksi on täysin merkityksetöntä tuhlata ponnisteluja jotka osoittavat itsellesi ja ympäröiville ihmisille, että olet hyvä ja täysin omistautunut Jumalalle. Kaikki tekosi, ajatukset ja tunteet säilyvät aurassasi ja niin sanotuissa Akasha-aikakirjoissa. Siksi on täysin naurettavaa pelata mitä tahansa peliä tässä maailmankaikkeudessa vallitsevan Kosmisen Lain kanssa. Siksi sanotaan, että sinun pitäisi huolehtia vain ajatuksista ja tunteista, omasta toiminnasta ja siitä, mitä teet.

Et voi auttaa henkilöä, jos hän ei halua hyväksyä apuasi. Et voi pakottaa ketään jakamaan näkemyksiäsi. Mutta sinulla on aina mahdollisuus jakaa tietämyksesi aarteita niille, jotka ovat valmiita kuuntelemaan sinua. Salaisuus tässä ei vain ole siinä tosiasiassa, että henkilö, joka on valmis hyväksymään huolenpitoasi ja tietoasi, omaa tietoisuuden ja värähtelyn, joiden avulla hän voi tehdä niin, hän on saanut tämän tietoisuuden ja nämä värähtelyt ei ainoastaan vain yhden inkarnaationsa aikana.

Siksi älä tuhlaa yrityksiä osoittaa näkemyksiäsi niille, jotka eivät halua kuunnella sinua. Olisi parempi löytää ihmisiä, jotka ovat sairastuneita ja väsyneitä tämän maailman korjaamattomuuteen ja sen pysähtyneisyyden ilmapiiriin, jossa he elävät. Tietämyksesi, jota tarjoat näille ihmisille, on ihmeellinen balsami, joka lievittää heidän olemassaoloaan ja parantaen heidän saamiaan haavoja, kun he ovat joutuneet kosketuksiin maailmanne sen puolen kanssa, joka ei ole sen parhaita.
Sinulla on aina mahdollisuus löytää ainakin yksi henkilö ympäristöstäsi, joka tarvitsee apuasi ja tietoa, joita voit tarjota. Valitettavasti ihmiskunnan tietoisuus on niin alhainen, että vain vähemmistö ihmiskunnasta pystyy hallitsemaan Sanelujemme sisältämää tietoa, energioita ja informaatioita, joita me nyt annamme Lähettiläämme kautta.

Olemme täysin tietoisia todennäköisestä mahdollisuudesta herättää vain muutaman tuhannen tai muutamien kymmenien tuhansien ihmisten tietoisuutta ympäri koko maailmaa.
Mutta uskokaa minua, rakkaat chelani, se on melko riittävästi alkuun.
Ja tämä informaatio ja nämä värähtelyt, ja tämä tieto, joka voidaan omaksua näiden muutamien kautta, jotka voivat valmistaneet temppelinsä vastaanottamaan tätä informaatiota etukäteen, tulee tallennetuksi heidän energia kenttiinsä , heidän auroihinsa.

Maapallon ihmiset ovat tiiviisti toisiinsa yhteydessä korkeammassa tasossa. On olemassa käsitys ihmiskunnan kollektiivisesta alitajunnasta – kun tieto, jonka onnistumme asettaa yhden tai kahden ihmisen päähän, leviää tiedostamatta ihmisten enemmistön tietoisuuteen. Ja jos he kuulevat jostakin jonkin tietoa, joka on kokonaan uutta Maassa, monet heistä tuntevat, että he ovat jo kuulleet tai tunteneet sen jollain tavalla, mutta tuskin he pystyvät osoittamaan lähdettä, josta he ovat ottaneet tämän tiedon.

Maailmamme korkeat värähtelyt kykenevät saavuttamaan monia ihmisiä, vaikka alussa ei olisikaan mitään palautetta heidän ulkoisessa tietoisuudessaan. Muista, että ihmisen rakenne on kuin matryoshka nukella (1) ja että ihmisen Korkeampi Itse on aina hyvin altis kaikelle, mitä tapahtuu Maan informaatiokentässä.
Fyysiset kehonne ja sen aistit muistuttavat dinosauruksia, jotka eivät millään tavoin sopeudu lyhyeenkään todellisuuden muutokseen ja tämän maailman nopeasti muuttuviin värähtelyihin. Aivan kuten dinosaurukset kuolivat sukupuuttoon vanhoina aikoina, sinun on jätettävä fyysinen kehosi ajan kuluessa.
Siksi annamme teille Opetuksia meditaatiosta. Siksi johdatamme tietoisuuttasi kohti korkeampia maailmoja. Tietoisuutesi painopiste siirtyy asteittain sinun korkeampiin kehoihisi. Saat täydellisemmän liikkuvuuden ja keveyden. Itse asiassa fyysiset kehonne ovat pää huolenaiheitanne, kun olette inkarnoituneina. Sinun on huolehdittava kehostasi, pestävä, syötettävä, pukeuduttava ja parannettava sitä suurimman osan ajasta, jolloin elätte Maan päällä.

Voitteko kuvitella kuinka jyrkästi ihmisten evoluutio tulee kehittymään, kun he vapauttavat itsensä kehoistaan ja samanaikaisesti vapautuvat välttämättömyydestä käyttää niin paljon aikaa näistä kehoista huolehtimiseen?
Tulet olemaan hyvin yllättynyt, jos sanon, että itse asiassa olisitte voineet vapauttaa itsenne fyysisistä kehoistanne jo kauan sitten, ja olisitte voineet jatkaa evoluutiotanne korkeammassa tasossa, mutta olette sidotut fyysisiin kehoihin kiintymyksenne vuoksi kaikkeen, mikä on olemassa fyysisessä maailmassa.
Ainoa asia, joka estää evoluutiotanne on tietoisuutenne taso ja kiintymyksenne ulkoiseen persoonallisuuteenne, egoonne – siihen osaan teissä, joka on olemassa fyysisessä tasossa ja korkeammissa tasoissa jotka ovat yhteydessä fyysisen kanssa, – mentaali ja astraali tasot.

Kaikki luonnonmullistukset ja kaikki onnettomuudet olisi voitu estää, jos ihmiskunta voisi erota alemmasta itsestään. Kaikki epäharmoniset ilmentymät tässä maailmassa johtuvat maan asukkaiden epäharmonisesta ja epätäydellisestä tietoisuudesta. Ja todellakin, kaikki, mitä tapahtuu ja mikä saattaa tapahtua Maassa, riippuu jokaisesta teistä. Yksinkertaisesti luet näitä Saneluja, sinä yksinkertaisesti otat käyttöön niiden sisältämän informaation. Mutta sinulla on vaikutuksesi tulevaisuuden Maapallon tapahtumiin. Voit lieventää kaikkia onnettomuuksia, kaikkia katastrofeja.

Tehtävämme on täyttää Maa uusilla värähtelyillä, uudella tietoisuudella ja uudella asenteella maailmaan ihmisten tietoisuuden kautta, jotka pystyvät ottamaan vastaan tietoa, mitä annamme.
Hyvin pian näet, että kaikki alkaa muuttua ympärillänne. Tämä todella muistuttaa ihmettä, mutta tämä ihme, rakkaat, tapahtuu ainoastaan teidän avullanne.

MINÄ OLEN Gautama Buddha.


(1) Matryoshka-nukke eli venäläinen nukke, jota kutsutaan myös pinottavaksi babushka-nukeksi, on joukko sisäkkäisiä nukkeja.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina