Henkesi valo ja sydämesi liekki tulisi olla ensimmäinen huolenaiheesi

      Kommentit pois päältä artikkelissa Henkesi valo ja sydämesi liekki tulisi olla ensimmäinen huolenaiheesi


Henkesi valo ja sydämesi liekki tulisi olla ensimmäinen huolenaiheesi

Buddha Vairochana, 24. joulukuuta 2009

MINÄ OLEN Vairochana. [1] Tunnette minut. Olen tullut jo aiemmin. [2] Vierailuni tänään on erittäin tärkeä ja merkittävä.

Minulla on tämä tilaisuus puhua kanssanne Jumalallisen mahdollisuuden ansiosta, joka ei lakkaa Jumalan armosta.

MINÄ OLEN täydellisen manifestaation matriisi ilmenneelle maailmalle. Kuulun viiden Dhyani-Buddhan Mandalaan ja edustan tämän mandalan hienovaraisinta osaa. Seison todellisen maailman ja ilmenneen maailmankaikkeuden välissä. Maailmojen välinen kommunikaatio tapahtuu minun kauttani, energiakeskusteni kautta.

Tämän tärkeän roolin vuoksi olen aina läsnä kaikissa Karmallisen Neuvoston kokouksissa kahdesti vuodessa talvipäivän ja kesäpäivän seisauksien aikana.

Ylläpidän täydellisen manifestaation keskittymää, ja tämän roolini ansiosta meillä on mahdollisuus tehdä päätöksiä, jotka voivat korjata kaikki epätäydelliset ilmentymät, jotka ovat läsnä maailmassanne.

Käytän myös tätä tilaisuutta, joka minulla on, yhteydenpitoon Maan ihmiskunnan kanssa, ilmaisemaan todellisen olemukseni ja tuodakseni sen teidän maailmaanne, aivan maailmanne syvyyksiin.

Tämä on hyvin tärkeää. Tällaisen kommunikaation kautta menetetty yhteys maailmojen välillä on palautettu. Ja voitte tarkastella uudelleen monia asioita, jotka ympäröivät teitä.

Kuvittelkaa, että lumivalkoinen huippu, joka on samanlainen kuin Himalajan huippu, ilmestyi yhtäkkiä suuren kaupunkinne keskustaan. Seison tällä huipulla tietoisuustasollani ja sinä seisot tämän vuoren juurella.

Minulla on mahdollisuus nostaa näkemyksesi ympäröivän illuusion yläpuolelle. Minulla on tilaisuus kannusaa sinua nostamaan tietoisuutesi korkeammalle.

On hyvin vaikea selittää, mitä ihmiskunnalta vaaditaan, koska puhumme eri kieliä; ja mikä on sinulle arvokasta, ei ansaitse pienintäkään huomiota meidän maailmassamme. Ainoastaan henkesi ominaisuudet ja parhaat parhaiden kokemustesi taidot, jotka voit hankkia inkarnaatioissasi, ovat tärkeitä ja voivat olla arvokkaita meidän maailmassamme.

Kuvittele, että vahingossa irrottaudut illuusion vetovoimasta ja löydät itsesi maailmastamme. Maailmassamme ei ole mitään, jossa voit käyttää taitojasi. Ei ole mitään tietokoneita, televisioita, tai huvituksia.

Kaikki tämä on olemassa sinun maailmassasi. Ainoastaan tietoisuuden taso on se, joka määrittää sisäänpääsyn kaikki-tietoon ja kaikki-täydellisyyteen meidän maailmassamme. Universaalinen tietokone, joka sisältää informaation koko Luomakunnasta, tulee saavutettavaksi sinulle vain, jos sinulla on asianmukainen kokemus hengessäsi. Sinun on ymmärrettävä, että hengen ominaisuudet eivät liity rahamäärään, arvostettuun asemaan tai mihinkään muuhun statukseen maailmassasi, jonka voit saavuttaa tai johon voit pyrkiä. Hengen ominaisuudet eivät ilmene ihmisjoukkojen keskuudessa, vaan jokapäiväisessä elämässäsi. Sinulla joko on täydelliset ominaisuudet tai yrität saavuttaa niitä, tai elät kuin eläin ja ajattelet vain tarpeittesi tyydyttämistä.

Suurille hengille on ominaista jotakin, joka ilmenee inkarnaatiosta inkarnaatioon. Samassa elämäntilanteessa yksi henkilö kykenee itse kieltäymykseen, sankarillisuuteen ja uhrautumiseen; ja toinen henkilö kieltäytyy osoittamasta näitä ominaisuuksia hetkellisten etujen ja kiintymyksiensä tyydyttämisen vuoksi.

Ensimmäinen henkilö ilmaisee hengen ominaisuuksia ja valmiuttaan jatkokehitykseen. Toinen henkilö yrittää vältellä hengen työtä, piiloutuen hetkellisten tarpeidensa, halujensa ja kiintymyksiensä taakse.

Tuomitsemme ihmisen kyvyn tai kyvyttömyyden jatkokehitykseen sen perusteella, miten hän kykenee ilmaisemaan hengen parhaita ominaisuuksia elämän pienissä asioissa.

Henkesi valon ja sydämesi liekin pitäisi olla ensimmäinen huolenaiheesi. Sinun ei pitäisi olla huolissasi asioita, jotka kuuluvat maailmaasi. Ainoastaan hengen ominaisuudet ovat tärkeitä. Minä kerron sinulle tämän.

Luulen, että olet kuullut kaiken tämän monta kertaa. Ja joka kerta, kun olet lukenut seuraavan Viestin, jatkat edelleen asioitasi ja jätät huomiotta sen, mitä on sanottu. Mitä täytyy tapahtua, jotta ihmiskunta voi ymmärtää, että määräaika on nyt? Olet viimeisen vaunun oven luona, joka on jo lähtemässä asemalta. Päätä! Joko hyppäät evoluution junaan tai jäät niittämään karmasi hedelmiä.

Mestarit paljastavat sinulle kaikki mysteerit, joita aiemmin olivat saavutettavissa vain vihityille. Saat pääsyn moniin asioihin, jotka olivat aiemmin piilotettu yleisöltä. Tämä tarkoittaa vain sitä, että heitämme viimeisen verkon ulos ja heitämme Jumalallisen tilaisuuden viimeisen köyden.

Maan päällä elävien ihmisten nykyiset rodut tullaan korvaamaan uusilla roduilla. Ainoa kysymys on, kuinka tasaisesti tämä prosessi tulee sujumaan. Kun ajat autoa täydellä nopeudella, mikä tahansa nopea käänne voi johtaa onnettomuuteen. Nyt olemme tekemässä nopean käännöksen evoluution kehityksen polun suuntaan. On mahdotonta jatkaa tätä sinun huolen pidon loputonta prosessia. 

Olemme avoimia yhteistyölle ja avulle. Kuitenkin, on aika, jolloin kaikki, jotka pyytävät, eivät voi saada apuamme ja tukeamme. Vapautuneen energian rajallisuutta on käytettävä vain siihen, mikä on elinkelpoista ja on osoittanut elinkelpoisuutensa monissa inkarnaatioissa Maan päällä.

MINÄ OLEN Vairochana. Om.

[1] Nimi Vairochana tarkoittaa “Hän, joka on kuin Aurinko” tai “Säteilevä”. Vairochana edustaa sekä Dhyani-Buddhien ykseyttä että alkuperää. Hänen viisautensa on Dharmadhatun viisautta. Dharmadhatu on Totuuden Valtakunta, jossa kaikki asiat ovat olemassa sellaisina kuin ne todella ovat. Vairochanan viisautta kutsutaan myös Dharmakayan kaikkialle ulottuvaksi viisaudeksi. Dharmakaya on Lain Keho eli Buddhan täydellinen luonne. Vairochanan transsendenttinen viisaus paljastaa Korkeamman Todellisuuden sfäärin ja voittaa tietämättömyyden tai harhaluulojen myrkyn. Hänen viisauttaan pidetään Dhyani-Buddhojen kaiken Viisauden alkuperänä tai kokonaisuutena. Vairochana sijaitsee yleensä Dhyani-Buddhojen mandalan keskellä. Hänen värinsä on valkoinen (tai sininen), joka symboloi puhdasta tietoisuutta. Hän hallitsee eetterin elementtiä ja ruumiillistaa tietoisuuden skandhaa; joissakin järjestelmissä hänet liitetään muodon skandhaan.

Viisaan Vairochanan mudra on Dharmachakra-mudra; se on ele Opetuksen pyörän pyörimisestä. Koska hän ilmentää kaikkien Buddhojen viisautta, Vairochanan Bija on universaali ääni Om. Hänen mantransa on Om Vairochana Om. (Kirjasta Elizabeth C. Profeetta: The Five Dhyani Buddhas and Vajrasattva.)

[2] Buddha Vairochana antoi Sanelunsa, joka löytyy kirjoista Words of Wisdom Volume 1 ja Words of Wisdom Volume 2.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina